LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:יש לי הרגשה שעוד הפסד של הלייקרס וקובי יתחיל לקטר ולבקש טריידים כמו לפני כמה שנים ואז אולי שונאי לברון וסוגדי בראיינט יסתמו את הפה..
מה השקשר בין הדברים? קובי רוצה אליפות, ובשביל זה הוא צריך קבוצה חזקה
גם לברון דרש טריידים בקאבס, בגלל זה הגיע לשם ג'יימסון, פארקר ושאק, אבל אחרי שהוא לא הצליח לקחת אליפות, הוא ברח לקבוצת הכוכבים. אין בכלל מקום להשוואה בינהם. שלברון יהיה נאמן לקבוצה, ו-ווינר כמו קובי, אז תשווה בינהם בקטע הזה
נאמן לקבוצה?
לברון נשבע אימונים לקליבלנד? לא ידעתי..
קובי נאמן לקבוצה כלשהי? אני מזכיר לך שקובי לא נבחר בדראפט ללייקרס..הוא איים על שארלוט שיעבירו אותו בטרייד..
אני מזכיר לך שקובי לפני 4-5 שנים דרש מהלייקרס שיעבירו אותו בטרייד ונרגע רק אחרי שהלייקרס החתימו שחקנים טובים..
באמת, חוסר אובייקטיביות, אעלק נאמנות לקבוצה..זה פשוט מגעיל שאתם חושבים (או מנסים לעבוד על עצמיכם ומאמינים בזה) שמה שלברון עשה זה מסריח ושקובי מלאך בזמן שקובי הוא המסריח הכי גדול עם האייומים שלו..
אני מקווה שהלייקרס יפסידו לניקס ואז נראה מה יהיה..קובי עוד עצבני מהטרייד עם למאר..
להגיד ''אני לא אעזוב עד שאני אביא אליפות לקליבלנד'' זה די להישבע אמונים אבל לא משנה..אתה יותר מדי רגיש כשזה מגיע ללברון וקובי..מישהו אומר משהו על קובי ואתה ישר קופץ להגנתו של לברון..לא שאני בעד זה(לחלוטין נגד),אבל תעשן משהו..תירגע..
קובי הרבה מאוד זמן היה השחקן השנוא ביותר בליגה..הוא רחוק מלהיות קדוש מעונה..אנשים לא אוהבים את קובי אבל הם מעריכים אותו..אנשים לא אוהבים את לברון והם לא מעריכים אותו..זה ההבדל..
אבל אולי די במקום שזה ייגרר שוב ל-50 עמודים בלי תוצאה?