מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי NY boy » 15 אפריל 2012, 21:25

לא ממש לא. כשהשדר שלצידו חקר אותו ושאל אותו אם זה סופי או רשמי הוא ענה שאין לו מושג הוא פשוט קיבל הרגע את ההודעה הזאת.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2012, 21:27

הקשר היחיד של שמחה למכבי, הוא הפלאפל שנמצא מול היכל נוקיה.. כל עוד המוכר החביב לא יודע משהו שאנחנו לא, אין צורך להתלהב יותר מדי מכל שטות שהטמבל הזה אומר בשידור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2012, 21:30

MTA2311 כתב:הקשר היחיד של שמחה למכבי, הוא הפלאפל שנמצא מול היכל נוקיה.. כל עוד המוכר החביב לא יודע משהו שאנחנו לא, אין צורך להתלהב יותר מדי מכל שטות שהטמבל הזה אומר בשידור.

אבל הוא מכיר סוכנים. לפחות ככה הוא טוען כל הזמן :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2012, 05:59

אם מה שסימי אמר זה נכון ויוכרז בקרוב , זה די גומר לסופו את הקריירה במכבי כי אין סיכויי שהוא יתאמץ יותר עד סוף העונה .
קשה לי להאמין שזה נכון כי מכבי לא עושה מהלכים כאלו כל עוד העונה לא הסתיימה ואין לה סיכום עם שחקנים באותה עמדה שהיא כן רוצה להשאיר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 אפריל 2012, 08:04

YNET: גיורגי שרמדיני קרוב לסיכום במכבי לשלוש שנים.

"החוזה שהוצע לשרמאדיני (23, 2.16) הוא לשלוש שנים, בהן הוא צפוי להרוויח כ-650 אלף דולר לעונה הראשונה, 700 אלף בשניה ו-800 אלף בשלישית"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4216560,00.html

לא האופציה המועדפת עלי (מעדיף את מאריץ' וגם את סופו על פניו), אבל בהחלט מדובר בשחקן טוב שיש לו גם לאן להתפתח.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 08:14

זה לא מדוייק לגבי שימי ריגר.
הוא אולי נראה קצת טמבל, אבל הוא בכל זאת במערכת של ערוץ הספורט ויש לו קשר עם סוכני שחקנים, הוא בעצמו יצג או עדיין מייצג שחקנים ומטבע הדברים יש לו קשרים עם סוכנים בכירים.
לפי הפרסום ב YNET יש כנראה דברים בגו.

מקצועית, אני לא בטוח שזה המחליף האידאלי לסופו, אבל זה שחקן בעלייה עם גובה וסייז טובים מאוד. קצת פחות רכות במשחק שלו ויש כאן סנטר באמת טוב.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 08:17

כיף לחזור לארץ אחרי שבועיים נהדרים בארה"ב, בהן, אגב, הצלחתי לראות את כל משחקי מכבי...
לגבי הסגל לעונה הבאה:
יש כאן כמה תקוות של גולשים שהן באמת לא ריאליות (הלפרין במקום בורשטיין, מצ'באן, הנדריקס, מאריץ ושרמדיני יחד ועוד).
יש כמה דברים שכבר מסתמנים והם:
1. סופו לא ימשיך במכבי. אין שום סיבה לשלם לו סכומים כאלה וגם לא קרובים אליהם. הוא מאוד לא יציב (למרות שבחודשים האחרונים הוא מגלה יכולת עלובה ביציבות מרשימה), יכול לשחק לכל היותר 15-20 דקות במשחק, הוא שחקן שדורש תשומת לב ניהולית לא פשוטה, הוא יקר ומעל הכל - היכולת שלו העונה פשוט רעה.
2. המחליף של סופו - לדעתי שרמדיני הוא הבחירה הכי טובה שיכולה להיות. מדובר בשחקן צעיר, שכבר הראה יכולות יפות ברמת יורוליג, יציב, קלע עונשין נהדר, ורסאטילי למרות גובהו ויכול לשחק ביחד עם כל גבוה אחר של מכבי, כולל הנדריקס. ברור שיש לו חסרונות והוא לא שומר גדול או שחקן חזק במיוחד, אבל הוא רחוק מלהיות רכיכה. בהחלט אחד הגבוהים היותר טובים שמסתובבים כאן, בטח ובטח במחירים של מכבי.
3. הנדריקס - סביר להניח שלאור הרצון הגדול של בלאט והפערים הקטנים בין הצדדים הוא ישאר.
4. עמדה 4 - אליהו חתום לעוד כמה שנים ויחד איתו יאיישו את העמדה בלו או מצ'באן, בהתאם להרהורי הפרישה של הראשון.
5. עמדה 3 סגורה, מאחר שסמית ופניני ישארו וטוב שכך.
6. הקטע היותר בעייתי הוא עמדות הגארדים. לבורשטיין יש שנה נוספת בחוזה ולכן סביר להניח שישאר, כאשר בלאט ירצה אותו כגארד חמישי. אוחיון ישאר כרכז שני ואז נשארנו עם עוד 3 שחקנים - רכז ראשון, סקנד גארד ראשון ושני. אני מניח שאם בלו ישאר אז במכבי יקחו את אחד מבין הלפרין ללנדסברג, עם העדפה ליותם שהוא שחקן טוב יותר ומוכח הרבה יותר. אם בלו יפרוש אז סיכוי לא רע ששניהם ינחתו כאן יחד. אם לנגפורד ישאר אז אפשר לחיות עם הלפרין ולנדסברג, אבל אם לא אז זו כבר בעיה כי חייב להיות בסגל לפחות גארד טופ יורוליג אחד ולצערי אני לא רואה את מכבי מביאה מחר את בו מקלאב.
כך שמבחינה ריאלית, הסגל יראה כך (במקרה הטוב ובהנחה שבלו יפרוש):
רכז - הלפרין (השנה הוא משחק כמעט רק כרכז וליד לנגפורד זה יכול להתאים מאוד), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, לנדסברג, בורשטיין
סמול פורוורד - סמית', פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן
סנטר - שרמדיני, הנדריקס (שיוכל לשחק גם בעמדה 4 ליד שרמדיני), ג'יימס (אם ישאר עודף אז הוא ישאר)

אם בלו לא יפרוש אני מניח שמצ'באן לא יגיע ובמקום לנדסברג יגיע גארד זר, כאשר הוא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר אחרת הקו האחורי יהיה חלש מדי ליורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2012, 08:21

Mta_atic כתב:YNET: גיורגי שרמדיני קרוב לסיכום במכבי לשלוש שנים.

"החוזה שהוצע לשרמאדיני (23, 2.16) הוא לשלוש שנים, בהן הוא צפוי להרוויח כ-650 אלף דולר לעונה הראשונה, 700 אלף בשניה ו-800 אלף בשלישית"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4216560,00.html

לא האופציה המועדפת עלי (מעדיף את מאריץ' וגם את סופו על פניו), אבל בהחלט מדובר בשחקן טוב שיש לו גם לאן להתפתח.

בשורה טובה מאוד אם זה יתממש
גם כלכלית (סכומים די נמוכים) וגם מקצועית (שחקן בעלייה ומאוד מגוון )....
עכשיו אם מכבי ישאירו את הנדריקס או אולי את סופו (מה שלא נראה הגיוני כרגע) אז יהיה למכבי צמד גבוהים מגוון יותר ממה שהיה עד עכשיו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 08:22

לא ברור לי איך אתה קובע שהלפרין הוא הרכז המוביל מבחינה ריאלית, לדעתי הוא חלש בתור רכז . זה שהוא משחק רכז בליגה השנייה של אירופה לא אומר שזה יתאים ליורוליג, רוב הקרירה שלו הוא היה טוב לצד רכז מוביל. גם בנבחרת.
רכז צריך להיות שחקן יוזם ומוביל, הלפרין טוב הרבה יותר כקלעי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 08:29

מסכים עם ירין, הציוות של יותם עם אוחיון בעמדת הרכז הוא זוועתי בלשון המעטה. אני גם רוצה את יותם במכבי, אבל בעמדה 2 בלבד, ליד רכז בכיר. זה שהוא שיחק בעמדת הרכז בספרטק, לא אומר שהוא לא יחזור לשחק בעמדה 2, שלא זרה לו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 08:35

yarinsaky כתב:לא ברור לי איך אתה קובע שהלפרין הוא הרכז המוביל מבחינה ריאלית, לדעתי הוא חלש בתור רכז . זה שהוא משחק רכז בליגה השנייה של אירופה לא אומר שזה יתאים ליורוליג, רוב הקרירה שלו הוא היה טוב לצד רכז מוביל. גם בנבחרת.

אבל אם לנגפורד נשאר אז יותם לידו זה ציוות נהדר. ברמות המחיר של יותם אין הרבה גארדים שיתאימו יותר לשחק ליד לנגפורד. אם משהו כאן חושב שפדרמן יתן את ידו לכך שאוחיון, הלפרין ובורשטיין ינמקו על הספסל הוא טועה. צריך להיות קצת ריאלים בתקוות שלנו ואם יותם יגיע לכאן זה בשביל לשחק 20-25 דקות למשחק, כאשר גם אוחיון לא ישחק פחות מ-15-20. תוסיפו לזה את ה-30 דקות של לנגפורד ונשארו בסה"כ 10 דקות ללנדסברג (או גארד זר זול) ובורשטיין יחד. מישהו רואה כאן מקום לגארד נוסף?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 08:42

טוב, נראה קודם את מכבי משאירה את לאנגפורד ואת הלפרין חוזר מרוסיה. אני בכלל לא משוכנע שזה יקרה, אני די משוכנע שהסיכויים שזה יקרה ( שני הדברים גם יחד ) דווקא די נמוכים היום.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 16 אפריל 2012, 08:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 08:42

הלפרין לא יכול לקחת את המושכות לידיו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן קלאץ'. והלפרין גם לא יימק על הספסל. הוא יהיה ה-2 המחליף ללנגפורד, יקבל בסביבות 20 דקות בממוצע למשחק יורוליג (חלק מהדקות אולי ירכז) ודקות רבות בליגת העל. הספק מכובד. מכבי זה לא ספרטק.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2012, 08:46

קודי כתב:כיף לחזור לארץ אחרי שבועיים נהדרים בארה"ב, בהן, אגב, הצלחתי לראות את כל משחקי מכבי...
לגבי הסגל לעונה הבאה:
יש כאן כמה תקוות של גולשים שהן באמת לא ריאליות (הלפרין במקום בורשטיין, מצ'באן, הנדריקס, מאריץ ושרמדיני יחד ועוד).
יש כמה דברים שכבר מסתמנים והם:
1. סופו לא ימשיך במכבי. אין שום סיבה לשלם לו סכומים כאלה וגם לא קרובים אליהם. הוא מאוד לא יציב (למרות שבחודשים האחרונים הוא מגלה יכולת עלובה ביציבות מרשימה), יכול לשחק לכל היותר 15-20 דקות במשחק, הוא שחקן שדורש תשומת לב ניהולית לא פשוטה, הוא יקר ומעל הכל - היכולת שלו העונה פשוט רעה.
2. המחליף של סופו - לדעתי שרמדיני הוא הבחירה הכי טובה שיכולה להיות. מדובר בשחקן צעיר, שכבר הראה יכולות יפות ברמת יורוליג, יציב, קלע עונשין נהדר, ורסאטילי למרות גובהו ויכול לשחק ביחד עם כל גבוה אחר של מכבי, כולל הנדריקס. ברור שיש לו חסרונות והוא לא שומר גדול או שחקן חזק במיוחד, אבל הוא רחוק מלהיות רכיכה. בהחלט אחד הגבוהים היותר טובים שמסתובבים כאן, בטח ובטח במחירים של מכבי.
3. הנדריקס - סביר להניח שלאור הרצון הגדול של בלאט והפערים הקטנים בין הצדדים הוא ישאר.
4. עמדה 4 - אליהו חתום לעוד כמה שנים ויחד איתו יאיישו את העמדה בלו או מצ'באן, בהתאם להרהורי הפרישה של הראשון.
5. עמדה 3 סגורה, מאחר שסמית ופניני ישארו וטוב שכך.
6. הקטע היותר בעייתי הוא עמדות הגארדים. לבורשטיין יש שנה נוספת בחוזה ולכן סביר להניח שישאר, כאשר בלאט ירצה אותו כגארד חמישי. אוחיון ישאר כרכז שני ואז נשארנו עם עוד 3 שחקנים - רכז ראשון, סקנד גארד ראשון ושני. אני מניח שאם בלו ישאר אז במכבי יקחו את אחד מבין הלפרין ללנדסברג, עם העדפה ליותם שהוא שחקן טוב יותר ומוכח הרבה יותר. אם בלו יפרוש אז סיכוי לא רע ששניהם ינחתו כאן יחד. אם לנגפורד ישאר אז אפשר לחיות עם הלפרין ולנדסברג, אבל אם לא אז זו כבר בעיה כי חייב להיות בסגל לפחות גארד טופ יורוליג אחד ולצערי אני לא רואה את מכבי מביאה מחר את בו מקלאב.
כך שמבחינה ריאלית, הסגל יראה כך (במקרה הטוב ובהנחה שבלו יפרוש):
רכז - הלפרין (השנה הוא משחק כמעט רק כרכז וליד לנגפורד זה יכול להתאים מאוד), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, לנדסברג, בורשטיין
סמול פורוורד - סמית', פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן
סנטר - שרמדיני, הנדריקס (שיוכל לשחק גם בעמדה 4 ליד שרמדיני), ג'יימס (אם ישאר עודף אז הוא ישאר)

אם בלו לא יפרוש אני מניח שמצ'באן לא יגיע ובמקום לנדסברג יגיע גארד זר, כאשר הוא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר אחרת הקו האחורי יהיה חלש מדי ליורוליג.

כולי קנאה... :confused .... :bigsmile3

סה"כ הדברים שאתה רושם הגיוניים. הבלגאן הגדול יהיה בעמדות הגארד. אני די מתקשה לראות את מכבי משאירה גם את לאנגפורד וגם את הנדריקס.
לטעמי, שרמדיני מתאים ליד ריצ' וזה מה שמכבי תנסה לסגור.
בקו האחורי כך נראה, דייויד ירצה להחזיר את פרקינס, ולסגור את עמדה 1 איתו ועם אוחיון. בטוח שיהיה נסיון להחזיר גם את הלפרין, ואם יצליח וגם לאנגפורד יישאר
אז באמת תהיה כאן אחלה רבעיית גארדים.
מה שלדעתי יקרה, זה שמכבי די מהר תחתים את פרקינס, מה שימנע ממנה ללכת על גארד בכיר יותר במידה ולאנגפורד לא ימשיך, ואז במקומו אנחנו נראה כאן שחקן
צעיר בגדר הימור. זה יכול להיות מצב קצת בעייתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 08:48

אארון ג'קסון שחקן חופשי, הייתי הולך עליו הרבה לפני פרקינס. פרקינס הוא תואם אוחיון, מכבי לא צריכה אחד כזה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 08:48

er79 כתב:הלפרין לא יכול לקחת את המושכות לידיו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן קלאץ'. והלפרין גם לא יימק על הספסל. הוא יהיה ה-2 המחליף ללנגפורד, יקבל בסביבות 20 דקות בממוצע למשחק יורוליג (חלק מהדקות אולי ירכז) ודקות רבות בליגת העל. הספק מכובד. מכבי זה לא ספרטק.

הלוואי שזה יקרה, אבל מכיוון שאני לא רואה שלמכבי יהיה כסף להביא רכז סביר ואני גם מניח שבלו יפרוש ולנדסברג יגיע גם כן - הנסיבות יובילו לכך שהלפרין יתופקד כרכז. אני אומר שוב - לנגפורד לא צריך רכז קלאסי לידו אלא דווקא קומבו גארד, שיחלוק איתו את הובלת הכדור ולזה יותם מתאים מאוד. אל תשכח שאם יותם יגיע כמחליף ללנגפורד אז הוא לא יראה יותר מ-10-15 דקות ביורוליג מאחר שיגיע רכז שיחד עם אוחיון (שגם לו יש ציפיות לדקות לא מבוטלות) יכסו את העמדה לגמרי ואני לא רואה את יותם מקבל את זה.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 08:51

האמת ? אני די חושב שאוחיון יהיה מקופח אם הלפרין יקבל 25 דקות והוא 15 . אוחיון נתן אחלה סדרה ברמה הכי גבוהה באירופה השנה, הלפרין שיחק ברמה השנייה בסך הכול.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 08:51

יוני - התרחיש שאתה מתאר הוא בהחלט סביר אבל הוא מפחיד אותי מאוד, כי אז האיכות של הקו האחורי תרד פלאים ושוב תהיה כאן בניה לרוחב. אם לא מגיע לכאן איזה בו מקלאב או גארד טופ יורוליג אחר, אין שום סיבה לוותר על לנגפורד גם במידה שהוא דורש מיליון דולר או קצת יותר. אחרת שוב במקום שחקן אחד נפלא יהיו כאן שלושה בינוניים.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2012, 08:52

קודי כתב:
yarinsaky כתב:לא ברור לי איך אתה קובע שהלפרין הוא הרכז המוביל מבחינה ריאלית, לדעתי הוא חלש בתור רכז . זה שהוא משחק רכז בליגה השנייה של אירופה לא אומר שזה יתאים ליורוליג, רוב הקרירה שלו הוא היה טוב לצד רכז מוביל. גם בנבחרת.

אבל אם לנגפורד נשאר אז יותם לידו זה ציוות נהדר. ברמות המחיר של יותם אין הרבה גארדים שיתאימו יותר לשחק ליד לנגפורד. אם משהו כאן חושב שפדרמן יתן את ידו לכך שאוחיון, הלפרין ובורשטיין ינמקו על הספסל הוא טועה. צריך להיות קצת ריאלים בתקוות שלנו ואם יותם יגיע לכאן זה בשביל לשחק 20-25 דקות למשחק, כאשר גם אוחיון לא ישחק פחות מ-15-20. תוסיפו לזה את ה-30 דקות של לנגפורד ונשארו בסה"כ 10 דקות ללנדסברג (או גארד זר זול) ובורשטיין יחד. מישהו רואה כאן מקום לגארד נוסף?

מסכים איך מאוד, קודי.
הלפרין ממש מתאים לשחק ליד לאנגפורד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 08:52

yarinsaky כתב:האמת ? אני די חושב שאוחיון יהיה מקופח אם הלפרין יקבל 25 דקות והוא 15 . אוחיון נתן אחלה סדרה ברמה הכי גבוהה באירופה השנה, הלפרין שיחק ברמה השנייה בסך הכול.

אין שום קשר. עדיין יותם שחקן הרבה יותר טוב מאוחיון.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־36 אורחים