המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הקשר היחיד של שמחה למכבי, הוא הפלאפל שנמצא מול היכל נוקיה.. כל עוד המוכר החביב לא יודע משהו שאנחנו לא, אין צורך להתלהב יותר מדי מכל שטות שהטמבל הזה אומר בשידור.
Mta_atic כתב:YNET: גיורגי שרמדיני קרוב לסיכום במכבי לשלוש שנים.
"החוזה שהוצע לשרמאדיני (23, 2.16) הוא לשלוש שנים, בהן הוא צפוי להרוויח כ-650 אלף דולר לעונה הראשונה, 700 אלף בשניה ו-800 אלף בשלישית"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4216560,00.html
לא האופציה המועדפת עלי (מעדיף את מאריץ' וגם את סופו על פניו), אבל בהחלט מדובר בשחקן טוב שיש לו גם לאן להתפתח.
yarinsaky כתב:לא ברור לי איך אתה קובע שהלפרין הוא הרכז המוביל מבחינה ריאלית, לדעתי הוא חלש בתור רכז . זה שהוא משחק רכז בליגה השנייה של אירופה לא אומר שזה יתאים ליורוליג, רוב הקרירה שלו הוא היה טוב לצד רכז מוביל. גם בנבחרת.
רכז צריך להיות שחקן יוזם ומוביל, הלפרין טוב הרבה יותר כקלעי.
קודי כתב:כיף לחזור לארץ אחרי שבועיים נהדרים בארה"ב, בהן, אגב, הצלחתי לראות את כל משחקי מכבי...
לגבי הסגל לעונה הבאה:
יש כאן כמה תקוות של גולשים שהן באמת לא ריאליות (הלפרין במקום בורשטיין, מצ'באן, הנדריקס, מאריץ ושרמדיני יחד ועוד).
יש כמה דברים שכבר מסתמנים והם:
1. סופו לא ימשיך במכבי. אין שום סיבה לשלם לו סכומים כאלה וגם לא קרובים אליהם. הוא מאוד לא יציב (למרות שבחודשים האחרונים הוא מגלה יכולת עלובה ביציבות מרשימה), יכול לשחק לכל היותר 15-20 דקות במשחק, הוא שחקן שדורש תשומת לב ניהולית לא פשוטה, הוא יקר ומעל הכל - היכולת שלו העונה פשוט רעה.
2. המחליף של סופו - לדעתי שרמדיני הוא הבחירה הכי טובה שיכולה להיות. מדובר בשחקן צעיר, שכבר הראה יכולות יפות ברמת יורוליג, יציב, קלע עונשין נהדר, ורסאטילי למרות גובהו ויכול לשחק ביחד עם כל גבוה אחר של מכבי, כולל הנדריקס. ברור שיש לו חסרונות והוא לא שומר גדול או שחקן חזק במיוחד, אבל הוא רחוק מלהיות רכיכה. בהחלט אחד הגבוהים היותר טובים שמסתובבים כאן, בטח ובטח במחירים של מכבי.
3. הנדריקס - סביר להניח שלאור הרצון הגדול של בלאט והפערים הקטנים בין הצדדים הוא ישאר.
4. עמדה 4 - אליהו חתום לעוד כמה שנים ויחד איתו יאיישו את העמדה בלו או מצ'באן, בהתאם להרהורי הפרישה של הראשון.
5. עמדה 3 סגורה, מאחר שסמית ופניני ישארו וטוב שכך.
6. הקטע היותר בעייתי הוא עמדות הגארדים. לבורשטיין יש שנה נוספת בחוזה ולכן סביר להניח שישאר, כאשר בלאט ירצה אותו כגארד חמישי. אוחיון ישאר כרכז שני ואז נשארנו עם עוד 3 שחקנים - רכז ראשון, סקנד גארד ראשון ושני. אני מניח שאם בלו ישאר אז במכבי יקחו את אחד מבין הלפרין ללנדסברג, עם העדפה ליותם שהוא שחקן טוב יותר ומוכח הרבה יותר. אם בלו יפרוש אז סיכוי לא רע ששניהם ינחתו כאן יחד. אם לנגפורד ישאר אז אפשר לחיות עם הלפרין ולנדסברג, אבל אם לא אז זו כבר בעיה כי חייב להיות בסגל לפחות גארד טופ יורוליג אחד ולצערי אני לא רואה את מכבי מביאה מחר את בו מקלאב.
כך שמבחינה ריאלית, הסגל יראה כך (במקרה הטוב ובהנחה שבלו יפרוש):
רכז - הלפרין (השנה הוא משחק כמעט רק כרכז וליד לנגפורד זה יכול להתאים מאוד), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, לנדסברג, בורשטיין
סמול פורוורד - סמית', פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן
סנטר - שרמדיני, הנדריקס (שיוכל לשחק גם בעמדה 4 ליד שרמדיני), ג'יימס (אם ישאר עודף אז הוא ישאר)
אם בלו לא יפרוש אני מניח שמצ'באן לא יגיע ובמקום לנדסברג יגיע גארד זר, כאשר הוא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר אחרת הקו האחורי יהיה חלש מדי ליורוליג.
er79 כתב:הלפרין לא יכול לקחת את המושכות לידיו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן קלאץ'. והלפרין גם לא יימק על הספסל. הוא יהיה ה-2 המחליף ללנגפורד, יקבל בסביבות 20 דקות בממוצע למשחק יורוליג (חלק מהדקות אולי ירכז) ודקות רבות בליגת העל. הספק מכובד. מכבי זה לא ספרטק.
קודי כתב:yarinsaky כתב:לא ברור לי איך אתה קובע שהלפרין הוא הרכז המוביל מבחינה ריאלית, לדעתי הוא חלש בתור רכז . זה שהוא משחק רכז בליגה השנייה של אירופה לא אומר שזה יתאים ליורוליג, רוב הקרירה שלו הוא היה טוב לצד רכז מוביל. גם בנבחרת.
רכז צריך להיות שחקן יוזם ומוביל, הלפרין טוב הרבה יותר כקלעי.
אבל אם לנגפורד נשאר אז יותם לידו זה ציוות נהדר. ברמות המחיר של יותם אין הרבה גארדים שיתאימו יותר לשחק ליד לנגפורד. אם משהו כאן חושב שפדרמן יתן את ידו לכך שאוחיון, הלפרין ובורשטיין ינמקו על הספסל הוא טועה. צריך להיות קצת ריאלים בתקוות שלנו ואם יותם יגיע לכאן זה בשביל לשחק 20-25 דקות למשחק, כאשר גם אוחיון לא ישחק פחות מ-15-20. תוסיפו לזה את ה-30 דקות של לנגפורד ונשארו בסה"כ 10 דקות ללנדסברג (או גארד זר זול) ובורשטיין יחד. מישהו רואה כאן מקום לגארד נוסף?
yarinsaky כתב:האמת ? אני די חושב שאוחיון יהיה מקופח אם הלפרין יקבל 25 דקות והוא 15 . אוחיון נתן אחלה סדרה ברמה הכי גבוהה באירופה השנה, הלפרין שיחק ברמה השנייה בסך הכול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־36 אורחים