המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:כולם כולל קטש מדברים על החתמת גבוה ..... אבל אם במקום הולינס+הילארד אפשר להחתים בעמדה 3 שחקן סגנון וויל קלייבורן מכבי יכולה לחלום על פיינל פור
הייתי עושה את זה
Jack55 כתב:יש לחץ גדול להחתים שחקן בימים הקרובים
צפו להתפתחויות מעניינות בקרוב
where is the love? כתב:מהם האפשרויות שיש ?
מה עם דיוויד גיל אגב ?
where is the love? כתב:כן התכוונתי לאנתוני גיל, לא ידעתי שמצליח שם...אני לא עוקב אחרי ה nba... סליחה
אנטוניו כתב:כמו שאראל כתב קודם
בטוויטר מדווחים שמכבי לוחצים להחתים שחקן עד סוף השבוע הבא
קרי בלקשייר מועמד
omerk כתב:אני לא מצליח להבין מה השתנה מבחינת בלקשייר מהסירוב של בקיץ? מה הנשק הסודי של מכבי שבזכותו הם חושבים שהפעם יצליחו לפתות אותו?
מילוס כתב:omerk כתב:אני לא מצליח להבין מה השתנה מבחינת בלקשייר מהסירוב של בקיץ? מה הנשק הסודי של מכבי שבזכותו הם חושבים שהפעם יצליחו לפתות אותו?
בא לי לדייק את השאלה שלך.
אני לא מבין למה מנסים לפתות שחקן בינוני מינוס מינוס מינוס שלא רוצה להיות פה. נגמרו השחקנים בעולם? באמת שואל.
omerk כתב:אני לא מצליח להבין מה השתנה מבחינת בלקשייר מהסירוב של בקיץ? מה הנשק הסודי של מכבי שבזכותו הם חושבים שהפעם יצליחו לפתות אותו?
my man כתב:פשוט מועדון עלוב.
כל הקבוצות התחזקו גם כאלו שלא בהכרח היו 'צריכות' ואנחנו מדברים אולי בלקשיר...
עולב
עידן כתב:where is the love? כתב:כן התכוונתי לאנתוני גיל, לא ידעתי שמצליח שם...אני לא עוקב אחרי ה nba... סליחה
הכל בסדר, לא צריך להתנצל. הוא שחקן קצה רוטציה לרוב, אבל הוא תחת חוזה, ולכן לא רואה סיבה שיחזור לאירופה (בטח לא למכבי שתשלם לו עם שקית במבה ופחית קולה).
itai7 כתב:my man כתב:פשוט מועדון עלוב.
כל הקבוצות התחזקו גם כאלו שלא בהכרח היו 'צריכות' ואנחנו מדברים אולי בלקשיר...
עולב
הרוב ממה שראיתי התחזקו בגארדים בעיקר, בקושי גבוהים אם בכלל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים