04 פברואר 2026, 19:25
שמואל1 כתב:מה הסטטוס של טיוס?A.Parker כתב:בעקבות פציעת ליף: מכבי פנתה ליאבוסלה
חחחחח סתם לא
אולי יחתימו עוד חודשיים את בריימו
04 פברואר 2026, 19:29
04 פברואר 2026, 22:39
felix_r כתב:הידעתם, שאם מכבי תחתים את נעם יעקב, זו תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה של המועדון, שישחקו בה שני שחקנים דנים בו זמנית?!?!
04 פברואר 2026, 22:57
עידן כתב:felix_r כתב:הידעתם, שאם מכבי תחתים את נעם יעקב, זו תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה של המועדון, שישחקו בה שני שחקנים דנים בו זמנית?!?!
מדובר בשחקן חלש שעושה בערך 5 נקודות בליגה הישראלית באחוזים רעים, כפי שראינו עונה שעברה. אין שום סיבה להחתים אותו, אם רוצים חיזוק לליגה אז אפשר לקחת שחקן ישראלי שנותן פה מספרים נורמליים.
ואני אומר את זה בתור מישהו שמאוד אהב אותו עד לפני כמה שנים. הוא פשוט אכזבה ענקית עד עכשיו ועם ניהול קריירה כושל.
04 פברואר 2026, 23:09
שועל כתב:עידן כתב:felix_r כתב:הידעתם, שאם מכבי תחתים את נעם יעקב, זו תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה של המועדון, שישחקו בה שני שחקנים דנים בו זמנית?!?!
מדובר בשחקן חלש שעושה בערך 5 נקודות בליגה הישראלית באחוזים רעים, כפי שראינו עונה שעברה. אין שום סיבה להחתים אותו, אם רוצים חיזוק לליגה אז אפשר לקחת שחקן ישראלי שנותן פה מספרים נורמליים.
ואני אומר את זה בתור מישהו שמאוד אהב אותו עד לפני כמה שנים. הוא פשוט אכזבה ענקית עד עכשיו ועם ניהול קריירה כושל.
הגזמת הוא רק בן 21
עוד לא התחיל
04 פברואר 2026, 23:33
05 פברואר 2026, 00:04
felix_r כתב:ברייאן אנגולה (כן ההוא שחתם במכבי, אבל אז שוחרר בגלל בעיות לא ברורות בבדיקות הרפואיות) פשוט מעולה מאז שחתם בוילרבאן!
במשחקו הראשון נגד ברצלונה החזקה הוא עשה 16 נקודות + 5 אסיסטים ומדד 27+. במשחקו השני נגד פאו החזקה הוא עשה 20 נקודות + 7 אסיסטים ומדד 28+. עכשיו במשחקו השלישי בבולוניה הוא כבר עשה 11 נקודות + 5 כ"ח ומדד 13+ במחצית הראשונה בלבד.
היה מתאים לנו כמו כפפה! סמול-פורווארד עם הובלת כדור מצוינת וכשרון בבניית ההתקפה, 198 ס"מ, שתורם בנקודות, אסיסטים, ריבאונדים.
05 פברואר 2026, 00:27
עידן כתב:felix_r כתב:ברייאן אנגולה (כן ההוא שחתם במכבי, אבל אז שוחרר בגלל בעיות לא ברורות בבדיקות הרפואיות) פשוט מעולה מאז שחתם בוילרבאן!
במשחקו הראשון נגד ברצלונה החזקה הוא עשה 16 נקודות + 5 אסיסטים ומדד 27+. במשחקו השני נגד פאו החזקה הוא עשה 20 נקודות + 7 אסיסטים ומדד 28+. עכשיו במשחקו השלישי בבולוניה הוא כבר עשה 11 נקודות + 5 כ"ח ומדד 13+ במחצית הראשונה בלבד.
היה מתאים לנו כמו כפפה! סמול-פורווארד עם הובלת כדור מצוינת וכשרון בבניית ההתקפה, 198 ס"מ, שתורם בנקודות, אסיסטים, ריבאונדים.
אבל הם קבוצת תחתית שמפסידה את המשחקים האלו. היו הרבה שחקנים שעשו מספרים בקבוצות תחתית, זה לא אומר הרבה.
גם סייבן לי היה טוב במכבי עונה שעברה (קבוצת תחתית) והיא הפסידה איתו, והוא טוב באפס העונה (קבוצת תחתית) והיא מפסידה. כשהוא היה בקבוצה מנצחת הוא היה גרוע.
05 פברואר 2026, 00:32
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:ברייאן אנגולה (כן ההוא שחתם במכבי, אבל אז שוחרר בגלל בעיות לא ברורות בבדיקות הרפואיות) פשוט מעולה מאז שחתם בוילרבאן!
אבל הם קבוצת תחתית שמפסידה את המשחקים האלו. היו הרבה שחקנים שעשו מספרים בקבוצות תחתית, זה לא אומר הרבה.
גם סייבן לי היה טוב במכבי עונה שעברה (קבוצת תחתית) והיא הפסידה איתו, והוא טוב באפס העונה (קבוצת תחתית) והיא מפסידה. כשהוא היה בקבוצה מנצחת הוא היה גרוע.
לא רואה שום קשר לוגי בין הטיעונים שלך למה שאתה מנסה להגיד על רמתו של השחקן.
אז אסבל היא קבוצה תחתית, שלקחו לה את הכוכב נאנדו דה קולו (אגדת יורוליג), והביאו במקומו את ברייאן אנגולה (רוקי ביורוליג). ולמרות שהוא משחק מצוין, אסבל הפסידה לקבוצות צמרת ברצלונה ופאו (בנקודה). מה זה מוכיח? כלום ושום דבר.
דרך אגב, הינה בדיוק הרגע אסבל ניצחה את וירטוס בחוץ. אנגולה שוב היה מצוין עם 15 נקודות, 6 כ"ח, 5 אסיסטים, 2 חטיפות, 5 סחיטת עבירות, מדד 20.
05 פברואר 2026, 00:50
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:ברייאן אנגולה (כן ההוא שחתם במכבי, אבל אז שוחרר בגלל בעיות לא ברורות בבדיקות הרפואיות) פשוט מעולה מאז שחתם בוילרבאן!
לא רואה שום קשר לוגי בין הטיעונים שלך למה שאתה מנסה להגיד על רמתו של השחקן.
אז אסבל היא קבוצה תחתית, שלקחו לה את הכוכב נאנדו דה קולו (אגדת יורוליג), והביאו במקומו את ברייאן אנגולה (רוקי ביורוליג). ולמרות שהוא משחק מצוין, אסבל הפסידה לקבוצות צמרת ברצלונה ופאו (בנקודה). מה זה מוכיח? כלום ושום דבר.
דרך אגב, הינה בדיוק הרגע אסבל ניצחה את וירטוס בחוץ. אנגולה שוב היה מצוין עם 15 נקודות, 6 כ"ח, 5 אסיסטים, 2 חטיפות, 5 סחיטת עבירות, מדד 20.
זה לא מוכיח כלום לשום כיוון, זה בדיוק מה שאני אומר. רק שבמקרה הזה אני מכיר את השחקן.
לא התרשמתי ממנו בשום צורה כששיחק בהפועל ת"א בסה"כ לפני שנתיים, ואני רואה שגם המספרים שלו השנה בגראן קנריה לא היו מרשימים. זה שיש לו עכשיו כמה משחקים טובים בקבוצת תחתית ביורוליג זה לא אומר כלום.
ונתתי כדוגמה את סייבן לי כי זה אותו הדבר - אני מכיר את השחקן ולא התרשמתי ממנו במיוחד. זה שעכשיו הוא נותן משחקים טובים בקבוצת תחתית ביורוליג - אז מה?
05 פברואר 2026, 01:12
05 פברואר 2026, 01:22
עידן כתב:לא מאמין שאנגולה היה עושה הבדל בין איפה שאנחנו עכשיו לבין קבוצת פלייאוף/פלייאין. בשביל לטפס מקום-שניים אין מה להביא שחקן (הנקינס החתמה עוד יותר מיותרת, אבל זה כבר לדיון אחר).
אולי יש לו פוטנציאל שאני לא רואה ואולי העונה הוא עושה פריצה, אבל העונה הזו כבר אבודה למכבי ואם אני מסתכל לעונה הבאה, אני מעדיף שחקנים אחרים.
אגב גם את בריאנט משום מה לא ממש אהבתי אף פעם. אני כן יודע להעריך שהוא נותן עונה אדירה. אותי קצת הפתיע כי לא חשבתי שיש לו את זה ברמה כזו.
05 פברואר 2026, 02:48
my man כתב:עידן כתב:לא מאמין שאנגולה היה עושה הבדל בין איפה שאנחנו עכשיו לבין קבוצת פלייאוף/פלייאין. בשביל לטפס מקום-שניים אין מה להביא שחקן (הנקינס החתמה עוד יותר מיותרת, אבל זה כבר לדיון אחר).
אולי יש לו פוטנציאל שאני לא רואה ואולי העונה הוא עושה פריצה, אבל העונה הזו כבר אבודה למכבי ואם אני מסתכל לעונה הבאה, אני מעדיף שחקנים אחרים.
אגב גם את בריאנט משום מה לא ממש אהבתי אף פעם. אני כן יודע להעריך שהוא נותן עונה אדירה. אותי קצת הפתיע כי לא חשבתי שיש לו את זה ברמה כזו.
בריאנט עשה עכבר את הקפיצה באפס.
אבל כמוני כמוך גם אני מעולם לא התחברתי אליו.
05 פברואר 2026, 11:12
עידן כתב:Jazzman כתב:עידן כתב:Jazzman כתב:omerk כתב:בהנחה שמכבי לא באמת תוציא כסף כדי להביא מחליף לליף, שווה לשקול להחזיר לפה את שיין האנטר מורשיה. לפחות שתהיה אופציה ישראלית לליגה.
צריך להחזיר אותו. הסגל הישראלי מדולל עכשיו.
כאמור אני לא בטוח שזה אפשרי בכלל.
וגם אם כן, זה לא שחקן שיהיה מסוגל לתרום ביורוליג, אז אני לא רואה יתרון שלו על פני גור לביא. שיוציאו מהפשרה מהפריזר את גור לביא ויסגרו פינה בליגה.
היורוליג לא מעניין. על זה מכבי ויתרה כבר מזמן כשלא הביאה סנטר, עוד רכז או מחליף לווקר אחרי הפציעה.
אז למה צריך להביא את שיין האנטר? גור לביא לא פחות טוב ומכיר את הליגה
05 פברואר 2026, 11:30
05 פברואר 2026, 11:40
my man כתב:עידן כתב:לא מאמין שאנגולה היה עושה הבדל בין איפה שאנחנו עכשיו לבין קבוצת פלייאוף/פלייאין. בשביל לטפס מקום-שניים אין מה להביא שחקן (הנקינס החתמה עוד יותר מיותרת, אבל זה כבר לדיון אחר).
בריאנט עשה עכבר את הקפיצה באפס.
אבל כמוני כמוך גם אני מעולם לא התחברתי אליו.
05 פברואר 2026, 13:43
עידן כתב:אני לא עף על גור לביא בכלל, אבל הוא הוכיח את עצמו בליגה הישראלית, אין סיבה שלא יוכל לתרום קצת.
שיין האנטר לעומתו נותן מספרים לא מרשימים כרגע בליגה חלשה ולא מכיר את הליגה הישראלית כלל, אז רוב הסיכויים שגור לביא עדיף עליו.
אני לא רואה היגיון או יתרון להביא אותו באמצע העונה על פני לנסות קצת יותר את גור לביא. אם כבר משאילים שחקן, אז אני בעד שימשיך להתפתח במקום שהוא מכיר ולא להחזיר אותו במצב שיכול להיות שהוא לא יקבל בכלל דקות כי הוא לא יתאים.
חוץ מזה - יש בכלל מקום לרישום של מתאזרח נוסף במכבי? הרי שיין האנטר ייחשב כמתאזרח ולא ישראלי
05 פברואר 2026, 14:21
05 פברואר 2026, 16:57
גיא כתב:אחרי שראינו למה מתפתחים סנטוס וקלארק (נכון, הם עדיין לא טופ יורוליג)
ואחרי שראינו את ההתפתחות של קאמרון טיילור - הצלחה ויכולת של שחקן תלויה גם בסיטואציה שבה הוא נמצא.
05 פברואר 2026, 17:24
עידן כתב:גיא כתב:אחרי שראינו למה מתפתחים סנטוס וקלארק (נכון, הם עדיין לא טופ יורוליג)
ואחרי שראינו את ההתפתחות של קאמרון טיילור - הצלחה ויכולת של שחקן תלויה גם בסיטואציה שבה הוא נמצא.
ל-מה סנטוס וקלארק התפתחו? בקבוצת צמרת ביורוליג הם לא שווים יותר מקצה רוטציה. זה שבמכבי (קבוצת תחתית) הם מקבלים מעמד גבוה יותר זה לא אומר שהם ראויים לו. אם אנחנו רוצים להיות קבוצת פלייאוף, חייב להגיע לפחות שחקן זר נוסף אחד לפניהם ברוטציה.
לגבי קמרון טיילור - הוא שיחק במכבי לפני 5 שנים, שזה נצח.