23 ספטמבר 2012, 20:27
שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
שורה של 14-14-3-2 ו-100% מהשדה!
23 ספטמבר 2012, 20:34
23 ספטמבר 2012, 20:35
23 ספטמבר 2012, 20:39
felix_r כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
האנשים שכתבו באשכול מתחלקים לשתי קבוצות:
1) אלה שבאו לקלל ולהשמיץ
2) אלה שבאו בכל זאת לעודד ובתקוה לשיפור , לפחות שיפור קטן.
הקבוצה הראשונה נעלמה במחצית השניה, כדי שלא יצחקו עליהם.
הקבוצה השניה כבר ציינה את שרמאדיני לטובה גם בשני המשחקים הקודמים.
זאת הסיבה שאתה לא שומע הרבה שבחים לשרמאן
23 ספטמבר 2012, 20:41
שמשון הגיבור כתב:פליקס, לא התכוונתי לפורום הנוכחי, אלא לאתרי הספורט ומדורי הספורט באתרי החדשות.
23 ספטמבר 2012, 20:41
23 ספטמבר 2012, 20:43
שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
23 ספטמבר 2012, 20:51
גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
לא רק שהסטיסטיקה לא משקרת, היא אפילו ממעיטה.
את רוב הנקודות שלו כל הטורניר (שאני בשלב בדיקה אם הוא סיים אותו ללא החטאה מהשדה) הוא אסף מהגורן והיקב, מלבד פיק אן רול נורמלי אחד עם מדלי,
כמעט ולא קיבל כדורים והיה עסוק בריצה מצד לצד בזעקות שבר, כשלוגאן והיקמן עסוקים בלקבע את מעמדם כ"נבחנים" חדשים (לגיטימי ונסלח) והפציצו מ-3.
אם נזכור גם שהוא חוזר מפציעה ארוכה (אחת הסיבות לסטיסטיקה האנמית שלו בגרוזיה במוקדמות),אז ייתכן שבמכבי הוא יקפוץ את המדרגה הבאה אחרי קאנטו.
הוא מראה קשיחות למי שלא הכיר והוטעה מהמראה השברירי שלו .( שחקן לא חייב להיות עבה בשביל לתת פייט כמי שזוכר את קווין מקהייל.) ועדיין לא הראה את הנשק
שלטעמי הוא המיוחד והמפחיד בו ומה שתפס לי את העין עוד בלובליאנה ,וזה יד מדהימה מחצי מרחק, אם מכבי תבנה לו תרגילים הפוכים כמו שעשתה לנייט האפטמן.
שגם השיג את רוב נקודותיו בקליעה מחצי מרחק ,ומקו העונשין (כולל המשחק המפורסם של 11\11), אז בשילוב עם שחקן פנים "עבה" ,שישמור שטח,כששרמדיני מרתיע
אווירית,יש פוטנציאל לקו קידמי מעניין מאד ,גם הגנתית . (כמו שציינו פה מדלי עשה עבודה כזאת בחלק מהמשחק).
עדיין יש לו מה לשפר כמובן, הוא סה"כ בשנה המקצוענית ה-3 שלו (בפנאתנייקוס לא היה לו סיכויי כבן 19 מול גבוהים מבוססים היטב בקהל ואצל אוברדוביץ,ובזבז שנתיים).
ועוד 10 ק"ג שרירים בפלג גוף עליון כבר יהפכו אותו לבעל נוכחות לגיטימת בצבע, אבל כשהוא יהיה 120-130 קילו , 2.16 עם תנועה טובה,יד מעולה,ואינטלגנצית משחק
זה כבר שחקן של תקרת שכר ב נ.ב.א.
אז אולי דווקא עדיף שנשמור אותו שחיף, שלא יבואו הדודים מאמריקה.
23 ספטמבר 2012, 20:55
jol9 כתב:גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
את רוב הנקודות שלו כל הטורניר (שאני בשלב בדיקה אם הוא סיים אותו ללא החטאה מהשדה) הוא אסף מהגורן והיקב, מלבד פיק אן רול נורמלי אחד עם מדלי,
כמעט ולא קיבל כדורים והיה עסוק בריצה מצד לצד בזעקות שבר, כשלוגאן והיקמן עסוקים בלקבע את מעמדם כ"נבחנים" חדשים (לגיטימי ונסלח) והפציצו מ-3.
אם נזכור גם שהוא חוזר מפציעה ארוכה (אחת הסיבות לסטיסטיקה האנמית שלו בגרוזיה במוקדמות),אז ייתכן שבמכבי הוא יקפוץ את המדרגה הבאה אחרי קאנטו.
הוא מראה קשיחות למי שלא הכיר והוטעה מהמראה השברירי שלו .( שחקן לא חייב להיות עבה בשביל לתת פייט כמי שזוכר את קווין מקהייל.) ועדיין לא הראה את הנשק
שלטעמי הוא המיוחד והמפחיד בו ומה שתפס לי את העין עוד בלובליאנה ,וזה יד מדהימה מחצי מרחק, אם מכבי תבנה לו תרגילים הפוכים כמו שעשתה לנייט האפטמן.
שגם השיג את רוב נקודותיו בקליעה מחצי מרחק ,ומקו העונשין (כולל המשחק המפורסם של 11\11), אז בשילוב עם שחקן פנים "עבה" ,שישמור שטח,כששרמדיני מרתיע
אווירית,יש פוטנציאל לקו קידמי מעניין מאד ,גם הגנתית . (כמו שציינו פה מדלי עשה עבודה כזאת בחלק מהמשחק).
עדיין יש לו מה לשפר כמובן, הוא סה"כ בשנה המקצוענית ה-3 שלו (בפנאתנייקוס לא היה לו סיכויי כבן 19 מול גבוהים מבוססים היטב בקהל ואצל אוברדוביץ,ובזבז שנתיים).
ועוד 10 ק"ג שרירים בפלג גוף עליון כבר יהפכו אותו לבעל נוכחות לגיטימת בצבע, אבל כשהוא יהיה 120-130 קילו , 2.16 עם תנועה טובה,יד מעולה,ואינטלגנצית משחק
אני מאוד מקווה שהוא יוכל להשתלב עם אליהו. למרות שזה לא שילוב אידיאלי הגנתית, התקפית מדובר על שילוב כשרוני ומעניין, שיוכל לשים הרבה נקודות על הלוח.
בשביל שזה יצליח, צריך שלידם יישחק קו אחורי חזק הגנתית, למשל אוחיון, סמית' והיקמן.
למרות שאני מסכים איתך שטבעי יותר לשים אותו עם ק.מ. שמראה המון קשיחות, הגנה טובה וריבאונד.
23 ספטמבר 2012, 21:12
jol9 כתב:גל מקל כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
אני מאוד מקווה שהוא יוכל להשתלב עם אליהו. למרות שזה לא שילוב אידיאלי הגנתית, התקפית מדובר על שילוב כשרוני ומעניין, שיוכל לשים הרבה נקודות על הלוח.
בשביל שזה יצליח, צריך שלידם יישחק קו אחורי חזק הגנתית, למשל אוחיון, סמית' והיקמן.
למרות שאני מסכים איתך שטבעי יותר לשים אותו עם ק.מ. שמראה המון קשיחות, הגנה טובה וריבאונד.
24 ספטמבר 2012, 06:08
24 ספטמבר 2012, 07:43
Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
אני לא אובייקטיבית..אני לגמרי מאוהבת בו וכל מהלך שלו(ריבאונד או סל)גרם לי לפרפורים..אני לא יודעת איך זה נראה למישהו שלא ממש אכפת לו משחקן X או שחקן Y
24 ספטמבר 2012, 11:48
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
אני לא אובייקטיבית..אני לגמרי מאוהבת בו וכל מהלך שלו(ריבאונד או סל)גרם לי לפרפורים..אני לא יודעת איך זה נראה למישהו שלא ממש אכפת לו משחקן X או שחקן Y
אל תתאהבי בו יותר מדי. אם הוא ממשיך ככה, במדי מכבי ת"א, אין הרבה סיכוי שנראה אותו פה גם בעונה הבאה.
למדתי כבר להיות חסין בפני אהבה לשחקנים.
24 ספטמבר 2012, 12:21
Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
אל תתאהבי בו יותר מדי. אם הוא ממשיך ככה, במדי מכבי ת"א, אין הרבה סיכוי שנראה אותו פה גם בעונה הבאה.
אני לא יכולה לשלוט בזה
24 ספטמבר 2012, 12:24
Sabonis כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
אני לא יכולה לשלוט בזה
תשתדלי להסתכל פחות על חיצוניות. (:
24 ספטמבר 2012, 12:46
Sabonis כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמשון הגיבור כתב:מצחיק, בכל אתר מציינים שחקנים אחרים כמצטיינים, ובאופן גורף אף אחד לא מציין את שרמאדיני. הוא סיים עם סטטיסטיקה מפלצתית של דוויט הווארד בערך. אז שאלה למי שראה את המשחק - האם הוא אכן היה גורם משפיע ויציב או שאסף נקודות פה ושם?
אני לא יכולה לשלוט בזה
תשתדלי להסתכל פחות על חיצוניות. (:
24 ספטמבר 2012, 12:50
24 ספטמבר 2012, 12:53
24 ספטמבר 2012, 12:55
אלמוג כתב:אני מרחם עליו כי יש מצב שהוא השחקן הכי מכוער של מכבי בכל הזמנים...
24 ספטמבר 2012, 13:01
Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:אני מרחם עליו כי יש מצב שהוא השחקן הכי מכוער של מכבי בכל הזמנים...
אני לוקחת אותו לפני אליהו
גם צ'ארלס גיינס לא היה בדיוק עלם חמודות
אני מניחה שהתשובה תהיה ''כן'' אבל רק לי מפריע הפס הלבן במכנסיים של מכבי?