03 דצמבר 2012, 23:55
roy1000 כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
לא יודע על מה אתה מדבר. אתה מבין שמכבי הייתה הראשונה ולמעשה היחידה שיצאה נגד הקריאות של ה"נאצים" וה"שמעון תתאבד"? אתה מבין שלאף אחד חוץ ממכבי לא היה אכפת מזה?
מכבי היא זו שהמציאה את הרעיון שהשימוש בשפה הזו במגרשי הכדורסל הוא חמור, אז מה אתה בדיוק רוצה? למי אתה בא בטענות?
אתה לא יכול להמציא חוקים ואז לבוא בטענות כששחקן שלך עובר עליהם.
03 דצמבר 2012, 23:56
חנו'ש כתב:ואגב, למרות שהבהרתי מה דעתי, הטור הזה הוא פשוט סתם מגעיל ומחמם במקום להרגיע:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315172,00.html
גם גרינוואלד דאג, יותר מוקדם היום, לפרסם טור גועלי שבו הוא בעיקר מתנגח במכבי כשהוא בטוח שלא יעשו כלום לפניני (כמובן שהורידו את זה...)
אני בטוחה שהטורים האלה הם מה שיעצרו את התופעות הללו....
03 דצמבר 2012, 23:59
04 דצמבר 2012, 00:03
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
ומה עם לצאת טוב ומוסרי בעיניי עצמך? זה לא חשוב?
פניני לא היה צריך בעיניך להיענש על מה שעשה נטו, בלי כל מי ומה שמסביב?
המעשה שלו נטו לא חמור בעיניך??
המעשה שלו חמור, אבל זה קורה בכל משחק בין השחקנים. תאמיני לי. ולכן לדעתי, העונש הוא חסר פרופורציה לחלוטין.
ולמה אני כל כך בטוח? אני אסביר לך. יצא לך במקרה לקרוא את הטור של שמעון אמסלם ב ONE על הדרבי?
להזכירך, אמסלם היה הקפטן של הפועל, והוא תמיד נגד מכבי באופן די קיצוני, ותראי איזה מתון הוא היה בתור שלו לגבי פניני:דבר נוסף - שחקנים על המגרש צריכים להתנהג כמו מקצוענים ולנתק את עצמם מהאווירה מסביב. הם צריכים לעשות כבוד למשחק. זה משחק שכולנו אוהבים. גיא פניני, אם הוא רוצה להיחשב כאחד הקפטנים הגדולים של הצהובים, חייב לשפר את התנהגותו ולהראות דרך יותר חיובית ומקצועית.
וזה אמסלם! שונא מכבי ולא הבן אדם העדין בעולם! רק מזה את יכולה להבין שזה ממש לא משהו חריג בין השחקנים.
על זה 100 אלף שקל קנס? התנצלות פומבית? השעיה בלתי מוגבלת? ואו!
אצלנו בכנסת הח"כים קוראים אחד לשני נאצים ופאשיסטים ומה לא, ואלו נציגי הציבור! אף אחד לא נותן להם קנסות ושום דבר.
לא הבנתי איך הסקת את מה שהסקת מהדברים של אמסלם.
טראש טוק יש תמיד, ואין לי בעיה עם זה, פניני חצה את הגבול.
לא אכפת לי שזה קורה בכל מקום ואפילו בכנסת!!
זה צריך להיפסק, ואם מישהו צריך להיות שעיר לעזאזל, גם אם זה פניני, אז שיהיה.
אני לא סובלת את הדברים האלה, כשח"כים שלא ראויים להיות מוכרים בבאסטה עושים את זה, כשאוהדים עושים את זה, וכששחקנים עושים את זה.
מכבי בינתיים יכולה להעניש רק את מי ששכיר שלה ולא יכולה לצערה לחנך את כל העולם, ולכן זה מה שעשתה.
אבל תאמין לי שאם הייתי בכנסת, כבר הייתי מוציאה את הביטויים האלה מחוץ לחוק (ואגב, אני חושבת שבגרמניה כבר עשו את זה....)
הביטויים הללו כואבים לי תמיד, ולא משנה מי משתמש בהם (ונמאס לי מהשימושים התכופים מידי בשואה), אבל זה כואב לי פי כמה כשאני שומעת את זה מקפטן הקבוצה אותה אני אוהבת ומשחקן שעד היום הערכתי.
04 דצמבר 2012, 00:05
felix_r כתב:זאת הבעיה, שאתה לא מבין. אתה לא מבין את רוב הדברים שאני כותב. באופן כמעט קבוע. אולי זה בגלל שאתה חי בניו-יורק ואני פה (או שחזרת?). יש לנו נקודת פרספקטיבה שונה.
04 דצמבר 2012, 00:07
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
ומה עם לצאת טוב ומוסרי בעיניי עצמך? זה לא חשוב?
פניני לא היה צריך בעיניך להיענש על מה שעשה נטו, בלי כל מי ומה שמסביב?
המעשה שלו נטו לא חמור בעיניך??
המעשה שלו חמור, אבל זה קורה בכל משחק בין השחקנים. תאמיני לי. ולכן לדעתי, העונש הוא חסר פרופורציה לחלוטין.
ולמה אני כל כך בטוח? אני אסביר לך. יצא לך במקרה לקרוא את הטור של שמעון אמסלם ב ONE על הדרבי?
להזכירך, אמסלם היה הקפטן של הפועל, והוא תמיד נגד מכבי באופן די קיצוני, ותראי איזה מתון הוא היה בתור שלו לגבי פניני:דבר נוסף - שחקנים על המגרש צריכים להתנהג כמו מקצוענים ולנתק את עצמם מהאווירה מסביב. הם צריכים לעשות כבוד למשחק. זה משחק שכולנו אוהבים. גיא פניני, אם הוא רוצה להיחשב כאחד הקפטנים הגדולים של הצהובים, חייב לשפר את התנהגותו ולהראות דרך יותר חיובית ומקצועית.
וזה אמסלם! שונא מכבי ולא הבן אדם העדין בעולם! רק מזה את יכולה להבין שזה ממש לא משהו חריג בין השחקנים.
על זה 100 אלף שקל קנס? התנצלות פומבית? השעיה בלתי מוגבלת? ואו!
אצלנו בכנסת הח"כים קוראים אחד לשני נאצים ופאשיסטים ומה לא, ואלו נציגי הציבור! אף אחד לא נותן להם קנסות ושום דבר.
לא הבנתי איך הסקת את מה שהסקת מהדברים של אמסלם.
טראש טוק יש תמיד, ואין לי בעיה עם זה, פניני חצה את הגבול.
לא אכפת לי שזה קורה בכל מקום ואפילו בכנסת!!
זה צריך להיפסק, ואם מישהו צריך להיות שעיר לעזאזל, גם אם זה פניני, אז שיהיה.
אני לא סובלת את הדברים האלה, כשח"כים שלא ראויים להיות מוכרים בבאסטה עושים את זה, כשאוהדים עושים את זה, וכששחקנים עושים את זה.
מכבי בינתיים יכולה להעניש רק את מי ששכיר שלה ולא יכולה לצערה לחנך את כל העולם, ולכן זה מה שעשתה.
אבל תאמין לי שאם הייתי בכנסת, כבר הייתי מוציאה את הביטויים האלה מחוץ לחוק (ואגב, אני חושבת שבגרמניה כבר עשו את זה....)
הביטויים הללו כואבים לי תמיד, ולא משנה מי משתמש בהם (ונמאס לי מהשימושים התכופים מידי בשואה), אבל זה כואב לי פי כמה כשאני שומעת את זה מקפטן הקבוצה אותה אני אוהבת ומשחקן שעד היום הערכתי.
אני אסביר לך. לדעתי, בגלל שהמעשה של פניני הוא יותר פגיעה במראה היצוגי של מכבי (לא איזו עבירה פלילית), ככה גם העונש אמור להיות יצוגי: התנצלות פומבית - כן, שלילת תפקיד הקפטן - כן. אולי אפילו השעיה לשנים שלושה משחקים, אולי. אבל 100 שקל קנס? זו הגזמה פראית. קבוצות שלמות לא מקבלות קנסות כאלה על עבירות חמורות בהרבה.
04 דצמבר 2012, 00:08
roy1000 כתב:felix_r כתב:זאת הבעיה, שאתה לא מבין. אתה לא מבין את רוב הדברים שאני כותב. באופן כמעט קבוע. אולי זה בגלל שאתה חי בניו-יורק ואני פה (או שחזרת?). יש לנו נקודת פרספקטיבה שונה.
לא נראה לי שאתה מבין מה אני אומר. ישראל לא המציאה את חוקי המלחמה, והם מיושמים כלפי ישראל בצורה שהם לא מיושמים לגבי כל מדינה אחרת. זה בכלל לא קשור לכלום.
ארה"ב המציאה את הרעיון של זכויות יוצרים לדוגמא, ועשתה קמפיין ענק בעולם בשביל לדחוף את זה לכל המדינות. אז נראה לך שהגיוני שחברה אמריקאית שמפרה זכויות יוצרים תצא בזול כי "בסין עושים את זה יותר"? הרי ברור שבארה"ב, הענישה על זה תהיה הכי כבדה, כי זה האינטרס שלהם.
מכבי המציאה את הרעיון שהשימוש בקריאות השואה הוא פסול, אז מה אתה מצפה שהם יעשו? שיתעלמו מהדברים של פניני? אם אתה לא מבין, אז אתה לא מבין. לא נראה לי שזה קשור לזה שאני בניו יורק.
04 דצמבר 2012, 00:16
04 דצמבר 2012, 00:29
04 דצמבר 2012, 05:31
04 דצמבר 2012, 05:39
toja27 כתב:חשבתי על זה וההבדל הגדול בין "האיחולים" של אוהדי הפועל לזה של פניני זה שהם שרים מתוך רגש של שנאה בעוד פניני בשבילו זה היה עוד סתם טרש-טוק. בשבילו מה שהוא אמר לא הייתה כוונה אמיתית, הוא עשה את זה בצורה אוטומטית כמעט ללא שום רגש.טרש טוק בוטה ולא ראוי אבל בשבילו זה היה משהו ללא משמעות מיוחדת. שולדרברנד היה צריך לתת לו איזה אחת כדי ללמד אותו לקח, אבל הוא בחר לצייץ אחרי המשחק.שולדרברנד גם יצא מזה לא גדול יותר מפניני.
מציק לי שאחרי העונש של פניני, אנשי הפועל רוצים שיענישו אותו עוד. איזה נמושות הם זה לא יאמן.
04 דצמבר 2012, 07:10
04 דצמבר 2012, 07:17
04 דצמבר 2012, 07:25
04 דצמבר 2012, 07:29
toja27 כתב:אני לוקח בחזרה את הדברים שלי על שולדרברנד, ראיתי אותו מתראיין והבנתי איך הוא לקח את זה.
04 דצמבר 2012, 07:35
04 דצמבר 2012, 09:14
חנו'ש כתב:יוני, היית בהופעה של אלאניס יא זבל??![]()
כל מקרה, אני חושבת שהעונש דווקא היה ראוי וממש לא מענין אותי האדומים או התקשורת האדומה.
מכבי היתה צריכה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שהיא עצמה הציבה ולשמור על המוסריות של עצמה ושל אוהדיה.
אני בטוחה שאם קפטן האדומים היה עושה את המעשה, כבר היינו דורשים להרחיק אותו מהמגרשים לצמיתות.
אז אני לא דורשת להעיף אותו והחרטה הבאמת כנה שלו כן ריגשה אותי, אבל אני לא חושבת שאנחנו צריכים ואוהדים לתת לו הנחות רק כי הוא לובש את הגופיה בצבע הנכון.
כיהודי וכישראלי הוא עשה מעשה שבעיניי הוא שפל ואסור בשום סטנדרט לעשות. בין אם זה שחקן טו אוהדים או מפגינים (חרדים/מתנחלים/פעילי שמאל, מחקו את המיותר).
והתקשורת והאוהדים יכולים לקפוץ לי!!
04 דצמבר 2012, 09:39
04 דצמבר 2012, 10:20
04 דצמבר 2012, 10:38
קודי כתב:לא נמושות אלא שונאי מכבי בדם שיעשו הכל כדי לפגוע בה, יותר מאשר הם יעשו בשביל לעזור לעצמם. השנאה למכבי אצל החבר'ה האלה חזקה יותר מאשר האהבה שלהם להפועל.
אגב, אני לא מכיר אף קבוצה אחרת בספורט הישראלי שהיתה נותנת עונש כל כך חמור לשחקן מרכזי שלה, אבל העיקר שגרינוולד ידבר על הצביעות של מכבי ושיתר העיתונאים האדומים יחממו עוד קצת את הצדדים. רק לפני כמה ימים שחקן כדורגל ירק על שחקן יריב ולא קיבל אפילו הערה לסדר מהקבוצה שלו. בכל מקרה - אני גאה מאוד בהנהלת מכבי שהעמידה סטנדרטים גבוהים ונשארה נאמנה לביטוי "נאה דורש - נאה מקיים", שהרי היא לא הרוויחה כלום מהעונש של פניני (הקנס ייתרם לארגון צדקה) ורק הפסידה (שחקן מרכזי לא ישחק בשבועות הקרובים).