פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

03 דצמבר 2012, 23:55

roy1000 כתב:
felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.

לא יודע על מה אתה מדבר. אתה מבין שמכבי הייתה הראשונה ולמעשה היחידה שיצאה נגד הקריאות של ה"נאצים" וה"שמעון תתאבד"? אתה מבין שלאף אחד חוץ ממכבי לא היה אכפת מזה?

מכבי היא זו שהמציאה את הרעיון שהשימוש בשפה הזו במגרשי הכדורסל הוא חמור, אז מה אתה בדיוק רוצה? למי אתה בא בטענות?

אתה לא יכול להמציא חוקים ואז לבוא בטענות כששחקן שלך עובר עליהם.

זאת הבעיה, שאתה לא מבין. אתה לא מבין את רוב הדברים שאני כותב. באופן כמעט קבוע. אולי זה בגלל שאתה חי בניו-יורק ואני פה (או שחזרת?). יש לנו נקודת פרספקטיבה שונה.

03 דצמבר 2012, 23:56

חנו'ש כתב:ואגב, למרות שהבהרתי מה דעתי, הטור הזה הוא פשוט סתם מגעיל ומחמם במקום להרגיע:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315172,00.html
גם גרינוואלד דאג, יותר מוקדם היום, לפרסם טור גועלי שבו הוא בעיקר מתנגח במכבי כשהוא בטוח שלא יעשו כלום לפניני (כמובן שהורידו את זה...)

אני בטוחה שהטורים האלה הם מה שיעצרו את התופעות הללו.... :nono

סתם טור משתלח וקיצוני.

03 דצמבר 2012, 23:59

פליקס, אם אנחנו נדחה כל תופעה מגעילה שקורית כאן בטענה "שכולם עושים את זה" שלא נתפלא אח"כ לאן המדינה הזו מתדרדרת.
אי אפשר לתת לתופעת הכ"כ מגעילה הזו להפוך לדבר שבשגרה, גם אם לצערינו זה כבר הפך לדבר שבשגרה, וגם ממשיך לשם.

04 דצמבר 2012, 00:03

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.

ומה עם לצאת טוב ומוסרי בעיניי עצמך? זה לא חשוב?

פניני לא היה צריך בעיניך להיענש על מה שעשה נטו, בלי כל מי ומה שמסביב?
המעשה שלו נטו לא חמור בעיניך??

המעשה שלו חמור, אבל זה קורה בכל משחק בין השחקנים. תאמיני לי. ולכן לדעתי, העונש הוא חסר פרופורציה לחלוטין.

ולמה אני כל כך בטוח? אני אסביר לך. יצא לך במקרה לקרוא את הטור של שמעון אמסלם ב ONE על הדרבי?
להזכירך, אמסלם היה הקפטן של הפועל, והוא תמיד נגד מכבי באופן די קיצוני, ותראי איזה מתון הוא היה בתור שלו לגבי פניני:

דבר נוסף - שחקנים על המגרש צריכים להתנהג כמו מקצוענים ולנתק את עצמם מהאווירה מסביב. הם צריכים לעשות כבוד למשחק. זה משחק שכולנו אוהבים. גיא פניני, אם הוא רוצה להיחשב כאחד הקפטנים הגדולים של הצהובים, חייב לשפר את התנהגותו ולהראות דרך יותר חיובית ומקצועית.

וזה אמסלם! שונא מכבי ולא הבן אדם העדין בעולם! רק מזה את יכולה להבין שזה ממש לא משהו חריג בין השחקנים.
על זה 100 אלף שקל קנס? התנצלות פומבית? השעיה בלתי מוגבלת? ואו!

אצלנו בכנסת הח"כים קוראים אחד לשני נאצים ופאשיסטים ומה לא, ואלו נציגי הציבור! אף אחד לא נותן להם קנסות ושום דבר.

לא הבנתי איך הסקת את מה שהסקת מהדברים של אמסלם.
טראש טוק יש תמיד, ואין לי בעיה עם זה, פניני חצה את הגבול.

לא אכפת לי שזה קורה בכל מקום ואפילו בכנסת!!
זה צריך להיפסק, ואם מישהו צריך להיות שעיר לעזאזל, גם אם זה פניני, אז שיהיה.
אני לא סובלת את הדברים האלה, כשח"כים שלא ראויים להיות מוכרים בבאסטה עושים את זה, כשאוהדים עושים את זה, וכששחקנים עושים את זה.
מכבי בינתיים יכולה להעניש רק את מי ששכיר שלה ולא יכולה לצערה לחנך את כל העולם, ולכן זה מה שעשתה.
אבל תאמין לי שאם הייתי בכנסת, כבר הייתי מוציאה את הביטויים האלה מחוץ לחוק (ואגב, אני חושבת שבגרמניה כבר עשו את זה....)
הביטויים הללו כואבים לי תמיד, ולא משנה מי משתמש בהם (ונמאס לי מהשימושים התכופים מידי בשואה), אבל זה כואב לי פי כמה כשאני שומעת את זה מקפטן הקבוצה אותה אני אוהבת ומשחקן שעד היום הערכתי.

אני אסביר לך. לדעתי, בגלל שהמעשה של פניני הוא יותר פגיעה במראה היצוגי של מכבי (לא איזו עבירה פלילית), ככה גם העונש אמור להיות יצוגי: התנצלות פומבית - כן, שלילת תפקיד הקפטן - כן. אולי אפילו השעיה לשנים שלושה משחקים, אולי. אבל 100 שקל קנס? זו הגזמה פראית. קבוצות שלמות לא מקבלות קנסות כאלה על עבירות חמורות בהרבה.

04 דצמבר 2012, 00:05

felix_r כתב:זאת הבעיה, שאתה לא מבין. אתה לא מבין את רוב הדברים שאני כותב. באופן כמעט קבוע. אולי זה בגלל שאתה חי בניו-יורק ואני פה (או שחזרת?). יש לנו נקודת פרספקטיבה שונה.

לא נראה לי שאתה מבין מה אני אומר. ישראל לא המציאה את חוקי המלחמה, והם מיושמים כלפי ישראל בצורה שהם לא מיושמים לגבי כל מדינה אחרת. זה בכלל לא קשור לכלום.

ארה"ב המציאה את הרעיון של זכויות יוצרים לדוגמא, ועשתה קמפיין ענק בעולם בשביל לדחוף את זה לכל המדינות. אז נראה לך שהגיוני שחברה אמריקאית שמפרה זכויות יוצרים תצא בזול כי "בסין עושים את זה יותר"? הרי ברור שבארה"ב, הענישה על זה תהיה הכי כבדה, כי זה האינטרס שלהם.

מכבי המציאה את הרעיון שהשימוש בקריאות השואה הוא פסול, אז מה אתה מצפה שהם יעשו? שיתעלמו מהדברים של פניני? אם אתה לא מבין, אז אתה לא מבין. לא נראה לי שזה קשור לזה שאני בניו יורק.

04 דצמבר 2012, 00:07

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:

ומה עם לצאת טוב ומוסרי בעיניי עצמך? זה לא חשוב?

פניני לא היה צריך בעיניך להיענש על מה שעשה נטו, בלי כל מי ומה שמסביב?
המעשה שלו נטו לא חמור בעיניך??

המעשה שלו חמור, אבל זה קורה בכל משחק בין השחקנים. תאמיני לי. ולכן לדעתי, העונש הוא חסר פרופורציה לחלוטין.

ולמה אני כל כך בטוח? אני אסביר לך. יצא לך במקרה לקרוא את הטור של שמעון אמסלם ב ONE על הדרבי?
להזכירך, אמסלם היה הקפטן של הפועל, והוא תמיד נגד מכבי באופן די קיצוני, ותראי איזה מתון הוא היה בתור שלו לגבי פניני:

דבר נוסף - שחקנים על המגרש צריכים להתנהג כמו מקצוענים ולנתק את עצמם מהאווירה מסביב. הם צריכים לעשות כבוד למשחק. זה משחק שכולנו אוהבים. גיא פניני, אם הוא רוצה להיחשב כאחד הקפטנים הגדולים של הצהובים, חייב לשפר את התנהגותו ולהראות דרך יותר חיובית ומקצועית.

וזה אמסלם! שונא מכבי ולא הבן אדם העדין בעולם! רק מזה את יכולה להבין שזה ממש לא משהו חריג בין השחקנים.
על זה 100 אלף שקל קנס? התנצלות פומבית? השעיה בלתי מוגבלת? ואו!

אצלנו בכנסת הח"כים קוראים אחד לשני נאצים ופאשיסטים ומה לא, ואלו נציגי הציבור! אף אחד לא נותן להם קנסות ושום דבר.

לא הבנתי איך הסקת את מה שהסקת מהדברים של אמסלם.
טראש טוק יש תמיד, ואין לי בעיה עם זה, פניני חצה את הגבול.

לא אכפת לי שזה קורה בכל מקום ואפילו בכנסת!!
זה צריך להיפסק, ואם מישהו צריך להיות שעיר לעזאזל, גם אם זה פניני, אז שיהיה.
אני לא סובלת את הדברים האלה, כשח"כים שלא ראויים להיות מוכרים בבאסטה עושים את זה, כשאוהדים עושים את זה, וכששחקנים עושים את זה.
מכבי בינתיים יכולה להעניש רק את מי ששכיר שלה ולא יכולה לצערה לחנך את כל העולם, ולכן זה מה שעשתה.
אבל תאמין לי שאם הייתי בכנסת, כבר הייתי מוציאה את הביטויים האלה מחוץ לחוק (ואגב, אני חושבת שבגרמניה כבר עשו את זה....)
הביטויים הללו כואבים לי תמיד, ולא משנה מי משתמש בהם (ונמאס לי מהשימושים התכופים מידי בשואה), אבל זה כואב לי פי כמה כשאני שומעת את זה מקפטן הקבוצה אותה אני אוהבת ומשחקן שעד היום הערכתי.

אני אסביר לך. לדעתי, בגלל שהמעשה של פניני הוא יותר פגיעה במראה היצוגי של מכבי (לא איזו עבירה פלילית), ככה גם העונש אמור להיות יצוגי: התנצלות פומבית - כן, שלילת תפקיד הקפטן - כן. אולי אפילו השעיה לשנים שלושה משחקים, אולי. אבל 100 שקל קנס? זו הגזמה פראית. קבוצות שלמות לא מקבלות קנסות כאלה על עבירות חמורות בהרבה.

אני חושבת שהמטרה(והתקווה)של מכבי בהענקת הקנס הזה היא שזאת הפעם הראשונה והאחרונה שהם יצטרכו לקנוס שחקן בסכום כזה
''למען יראו וייראו'' מה שנקרא

04 דצמבר 2012, 00:08

roy1000 כתב:
felix_r כתב:זאת הבעיה, שאתה לא מבין. אתה לא מבין את רוב הדברים שאני כותב. באופן כמעט קבוע. אולי זה בגלל שאתה חי בניו-יורק ואני פה (או שחזרת?). יש לנו נקודת פרספקטיבה שונה.

לא נראה לי שאתה מבין מה אני אומר. ישראל לא המציאה את חוקי המלחמה, והם מיושמים כלפי ישראל בצורה שהם לא מיושמים לגבי כל מדינה אחרת. זה בכלל לא קשור לכלום.

ארה"ב המציאה את הרעיון של זכויות יוצרים לדוגמא, ועשתה קמפיין ענק בעולם בשביל לדחוף את זה לכל המדינות. אז נראה לך שהגיוני שחברה אמריקאית שמפרה זכויות יוצרים תצא בזול כי "בסין עושים את זה יותר"? הרי ברור שבארה"ב, הענישה על זה תהיה הכי כבדה, כי זה האינטרס שלהם.

מכבי המציאה את הרעיון שהשימוש בקריאות השואה הוא פסול, אז מה אתה מצפה שהם יעשו? שיתעלמו מהדברים של פניני? אם אתה לא מבין, אז אתה לא מבין. לא נראה לי שזה קשור לזה שאני בניו יורק.

אני מבין מה שאתה כותב, זה פשוט לא נראה לי קשור למדינה שלנו בכלל ולמקרה הספציפי הזה.

04 דצמבר 2012, 00:16

לגבי הדוגמא שלך עם זכויות יוצרים. בארה"ב כל החברות הגדולות גונבות רעיונות והמצאות אחת מהשניה במיליארדי דולרים (ריגול תעשייתי) ואף אחד לא נענש על זה באמת. מי כן נענש? תופסים איזה טמבל שעשה כמה אלפי דולרים ממכירת דיסקים צרובים ופותחים לו את הצורה.

אז כאן במקרה שלנו הטמבל הזה הוא פניני. כולם עושים את זה ואף אחד לא נענש, ורק הוא קיבל את כל הז**

04 דצמבר 2012, 00:29

בלי קשר ישיר, הנה ראשיד וולאס, אחד הטראש טוקרים הגדולי ב- NBA מדבר על מה מותר ומה אסור:

"לא מדברים על משפחה, הורים וילדים של אף אחד כי זה חוצה את הקו".

04 דצמבר 2012, 05:31

חשבתי על זה וההבדל הגדול בין "האיחולים" של אוהדי הפועל לזה של פניני זה שהם שרים מתוך רגש של שנאה בעוד פניני בשבילו זה היה עוד סתם טרש-טוק. בשבילו מה שהוא אמר לא הייתה כוונה אמיתית, הוא עשה את זה בצורה אוטומטית כמעט ללא שום רגש.טרש טוק בוטה ולא ראוי אבל בשבילו זה היה משהו ללא משמעות מיוחדת. שולדרברנד היה צריך לתת לו איזה אחת כדי ללמד אותו לקח, אבל הוא בחר לצייץ אחרי המשחק.שולדרברנד גם יצא מזה לא גדול יותר מפניני.
מציק לי שאחרי העונש של פניני, אנשי הפועל רוצים שיענישו אותו עוד. איזה נמושות הם זה לא יאמן.

04 דצמבר 2012, 05:39

toja27 כתב:חשבתי על זה וההבדל הגדול בין "האיחולים" של אוהדי הפועל לזה של פניני זה שהם שרים מתוך רגש של שנאה בעוד פניני בשבילו זה היה עוד סתם טרש-טוק. בשבילו מה שהוא אמר לא הייתה כוונה אמיתית, הוא עשה את זה בצורה אוטומטית כמעט ללא שום רגש.טרש טוק בוטה ולא ראוי אבל בשבילו זה היה משהו ללא משמעות מיוחדת. שולדרברנד היה צריך לתת לו איזה אחת כדי ללמד אותו לקח, אבל הוא בחר לצייץ אחרי המשחק.שולדרברנד גם יצא מזה לא גדול יותר מפניני.
מציק לי שאחרי העונש של פניני, אנשי הפועל רוצים שיענישו אותו עוד. איזה נמושות הם זה לא יאמן.

לא נמושות אלא שונאי מכבי בדם שיעשו הכל כדי לפגוע בה, יותר מאשר הם יעשו בשביל לעזור לעצמם. השנאה למכבי אצל החבר'ה האלה חזקה יותר מאשר האהבה שלהם להפועל.
אגב, אני לא מכיר אף קבוצה אחרת בספורט הישראלי שהיתה נותנת עונש כל כך חמור לשחקן מרכזי שלה, אבל העיקר שגרינוולד ידבר על הצביעות של מכבי ושיתר העיתונאים האדומים יחממו עוד קצת את הצדדים. רק לפני כמה ימים שחקן כדורגל ירק על שחקן יריב ולא קיבל אפילו הערה לסדר מהקבוצה שלו. בכל מקרה - אני גאה מאוד בהנהלת מכבי שהעמידה סטנדרטים גבוהים ונשארה נאמנה לביטוי "נאה דורש - נאה מקיים", שהרי היא לא הרוויחה כלום מהעונש של פניני (הקנס ייתרם לארגון צדקה) ורק הפסידה (שחקן מרכזי לא ישחק בשבועות הקרובים).

04 דצמבר 2012, 07:10

לשמחתי פיספסתי את כל הדיון ואת כל מה שקרה בגלל הופעה מצויינת שהייתי בה אתמול, ולכן אגיד רק בקצרה (ובטוח אני חוזר על דברים שנאמרו כאן כבר).

לדעתי העונש של גיא הוא מחמיר מדי, ומגיע איפשהו בשביל לרצות את התקשורת.

אין ספק שגיא שגה ושמגיע לו עונש.
הוא קיבל עונש בשלושה רבדים, כמו שדיברנו כאן בחלקו הראשון של השרשור.
הרובד הסמלי - שלילת סרט הקפטן
הרובד הכספי - קנס
הרובד המקצועי - השעייה

את רובד לקיחת האחריות וההתנצלות, גיא עשה בעצמו.

בכל שלושת הרבדים הראשונים, שהם באמת נכונים, מכבי הלכה עד הסוף אל הגבול העליון, ונראה שאפילו זה לא הוריד מהביקורת ומהדרישות של הצבא האדום המבחיל
בראשותם של מרבית עיתונאי הספורט בארץ.
מה זה אומר? שהיה אפשר וצריך ללכת על צד של הבית הלל, ולא ללכת עם גיא עד הסוף למרות ששגה.

השעייה מ2-3 משחקים, שלילת סרט הקפטן לחודש, קנס של 10-15K ש"ח, זהו עונש ראוי בהחלט שגם מלמד לקח וגם מעביר מסר. מכבי הלכה הרבה קדימה,
ועדיין זוכה לביקורת מכולם...

04 דצמבר 2012, 07:17

מילים כדורבנות של פדרמן לגבי הפרשה והספקולציה שפניני יורחק מהנבחרת...:

" דיוויד פדרמן התייחס להחלטה של הנהלת הקבוצה. "אין ויכוח שגיא עשה טעות איומה שפגעה בו, במשפחה שלו ובציבור קשות. עבור הטעות הזו הוא ישלם מחיר מאוד כבד. שמעתי אתמול את כל זעקות השבר בתקשורת של כל הפרשנים והשדרנים, ששאלו למה מכבי לא עושה כלום. היינו אתמול מעורבים בהלוויה בשעות אחר הצהריים ולא יכולנו להתכנס. אנחנו לא מאמינים בבית דין שדה, ולא מוציאים להורג אדם שבא בדמעות ואמר את כל מה שהוא אמר. גיא פניני הוא בחור נחמד מאוד, אני אישית אוהב אותו מאוד, והרבה אנשים אוהבים אותו בקבוצה. הוא עשה טעות ומשלם עליה, הגיע הזמן להפסיק לשפוך את הדם שלו".

פדרמן יודע שמדובר בתקרית קשה למועדון: "פניני אמר את הדברים ערב המשחק בצורה יפה, ובמשחק עשה בדיוק הפוך. אני לא מאחל לאף אחד לעבור את כל מה שהמשפחה שלו עברה. זאת משפחה שעברה דברים נוראים. הבאנו את גיא פניני לדיון לא כנאשם, הוא ישב מהרגע הראשון ועד האחרון, והיה שותף להחלטה. להתיר את החוזה שלו במכבי זו אפשרות שלא עלה על הפרק. זאת הפרנסה שלו והוא אמר שהוא עשה טעות ולא ידע מה קרה לו וזה לא יחזור. אני בעיקרון חושב שבהחלט יש לו מקום במכבי".

פדרמן הוסיף ש"אנחנו לא יכולים במדינה המיוחדת הזאת מה יהיה בהמשך. כשאני יצאתי מהיכל נוקיה קיבלה את פניי חבורה של 50 או 100 אוהדי הפועל, ואני לא יכול להעלות על שפתיי את מה שהם אמרו לי. כולי נדהם מחוץ לשער, ומסתכל מחוץ לשער על הילדים בני 20 עד 25, ועברה לי מחשבה בראש, שבשביל מה אני מתעסק בכל הדברים האלה אם יש כאלה בני אדם. הלכתי לאוטו עם שישה שוטרים מסביבי ואמרתי שאין טעם לשחק כדורסל ולקיים דרבי. הבחור עשה טעות, אבל למה אתם רוצים להוציא אותו להורג?".

על האפשרות שיודח מהנבחרת: "אם נבחרת ישראל לא רוצה שישחק, הוא לא ישחק. אתם לא עושים לו טובה כזאת גדולה, נבחרת ישראל היא מעמסה, הוא רוצה לשחק בה והוא עושה לה כבוד. אם נבחרת ישראל חושבת שהפשע שהוא עשה הוא בלתי נסבל, הוא לא יהיה בנבחרת ישראל. לפני שגיא נכנס לחדר הייתה לנו הרגשה מסוימת, אחרי שדיברנו איתו היו לכולם דמעות בעיניים, לא רק לגיא". "

http://sports.walla.co.il/?w=%2F151%2F2593038

04 דצמבר 2012, 07:25

אני לוקח בחזרה את הדברים שלי על שולדרברנד, ראיתי אותו מתראיין והבנתי איך הוא לקח את זה.

04 דצמבר 2012, 07:29

toja27 כתב:אני לוקח בחזרה את הדברים שלי על שולדרברנד, ראיתי אותו מתראיין והבנתי איך הוא לקח את זה.

מבלי לראות כמעט שום דבר בהקשר לפרשה הזאת, פרט לסרטון ההוא שבו רואים את פניני מקלל, השולדרברנד הזה לא נראה לי כמו בחור בעייתי.
כבר מההתחלה הוא נראהדי בהלם, כאילו המעמד הזה גדול עליו, וגיא די קפץ על המציאה וחבל.

בכלל כל הקבוצה הזאת של הפועל, מגעילה רק בגלל האוהדים שלה. השחקנים שם באמת נחמדים, וזה כולל ואולי בעיקר את הקפטן שלה.
שולדרברנד איננו יוצא מן הכלל בהקשרהזה.

04 דצמבר 2012, 07:35

יוני, היית בהופעה של אלאניס יא זבל?? :D

כל מקרה, אני חושבת שהעונש דווקא היה ראוי וממש לא מענין אותי האדומים או התקשורת האדומה.
מכבי היתה צריכה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שהיא עצמה הציבה ולשמור על המוסריות של עצמה ושל אוהדיה.
אני בטוחה שאם קפטן האדומים היה עושה את המעשה, כבר היינו דורשים להרחיק אותו מהמגרשים לצמיתות.
אז אני לא דורשת להעיף אותו והחרטה הבאמת כנה שלו כן ריגשה אותי, אבל אני לא חושבת שאנחנו צריכים ואוהדים לתת לו הנחות רק כי הוא לובש את הגופיה בצבע הנכון.
כיהודי וכישראלי הוא עשה מעשה שבעיניי הוא שפל ואסור בשום סטנדרט לעשות. בין אם זה שחקן טו אוהדים או מפגינים (חרדים/מתנחלים/פעילי שמאל, מחקו את המיותר).
והתקשורת והאוהדים יכולים לקפוץ לי!!

04 דצמבר 2012, 09:14

חנו'ש כתב:יוני, היית בהופעה של אלאניס יא זבל?? :D

כל מקרה, אני חושבת שהעונש דווקא היה ראוי וממש לא מענין אותי האדומים או התקשורת האדומה.
מכבי היתה צריכה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שהיא עצמה הציבה ולשמור על המוסריות של עצמה ושל אוהדיה.
אני בטוחה שאם קפטן האדומים היה עושה את המעשה, כבר היינו דורשים להרחיק אותו מהמגרשים לצמיתות.
אז אני לא דורשת להעיף אותו והחרטה הבאמת כנה שלו כן ריגשה אותי, אבל אני לא חושבת שאנחנו צריכים ואוהדים לתת לו הנחות רק כי הוא לובש את הגופיה בצבע הנכון.
כיהודי וכישראלי הוא עשה מעשה שבעיניי הוא שפל ואסור בשום סטנדרט לעשות. בין אם זה שחקן טו אוהדים או מפגינים (חרדים/מתנחלים/פעילי שמאל, מחקו את המיותר).
והתקשורת והאוהדים יכולים לקפוץ לי!!

כן. היה מעולה.

השארנו את הקטנה והלכנו קצת להשתולל... :happy2

04 דצמבר 2012, 09:39

איך היה הסאונד ?

04 דצמבר 2012, 10:20

עונש מדהים וראוי. כל הכבוד להנהלת הקבוצה שהוכיחה כי היא פועלת לפי קו מסויים גם אם מדובר בשחקן שלה. ו-100 אלף שקל זה סכום מטורף, בטח עבור פניני שלא מרוויח מיליון דולר לעונה. אבל מגיע לו בהחלט.

04 דצמבר 2012, 10:38

קודי כתב:לא נמושות אלא שונאי מכבי בדם שיעשו הכל כדי לפגוע בה, יותר מאשר הם יעשו בשביל לעזור לעצמם. השנאה למכבי אצל החבר'ה האלה חזקה יותר מאשר האהבה שלהם להפועל.
אגב, אני לא מכיר אף קבוצה אחרת בספורט הישראלי שהיתה נותנת עונש כל כך חמור לשחקן מרכזי שלה, אבל העיקר שגרינוולד ידבר על הצביעות של מכבי ושיתר העיתונאים האדומים יחממו עוד קצת את הצדדים. רק לפני כמה ימים שחקן כדורגל ירק על שחקן יריב ולא קיבל אפילו הערה לסדר מהקבוצה שלו. בכל מקרה - אני גאה מאוד בהנהלת מכבי שהעמידה סטנדרטים גבוהים ונשארה נאמנה לביטוי "נאה דורש - נאה מקיים", שהרי היא לא הרוויחה כלום מהעונש של פניני (הקנס ייתרם לארגון צדקה) ורק הפסידה (שחקן מרכזי לא ישחק בשבועות הקרובים).

מכבי עשו מה שהם היו חייבים לעשות. ואל תדאג - אנחנו לא נפסיד כלום מקצועית מזה שגיא פניני ישב בחוץ קצת זמן. להיפך. אולי הוא ינצל את הזמן לחזור לכושר.
פרסם תגובה