פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

31 יולי 2013, 11:19

yzafrir כתב:אין לי בעיה עם נעימי מבחינה מקצועית אבל מכבי תצטרך להצמיד לו פסיכולוג כדי שלא יבוא לו הג'ננה .
מה שבטוח במכבי לא יקחו לו את הטלויזיה מהבית ...
השאלה אם נעימי שחקן שיכול לשבת בשקט על הספסל ? צריך לקוות שהעונה ברוסיה עזרה משהו בתחום הזה...

הבעיה של נעימי זה הגנה ואני לא בטוח שבלאט לא ייבש אותו לחלוטין בגלל זה. אני חושב שסיפורי האופי הבעייתי מוגזמים לחלוטין ושאין באמת משהו לדאוג ממנו.

31 יולי 2013, 14:37

ankram כתב:הסוכן של הלפרין הוא הסוכן הכי טוב בעולם

WORD !

31 יולי 2013, 14:41

LIAV10 כתב:מגניב, כשהייתי קטן הייתי במחנה קיץ של כדורסל והמאמן הראה לנו את אותה קלטת.
מדהים שעל אף הסייז הלא מרשים שלו הוא עדיין היה כזה חודר מדהים (מעניין מי יהיה הראשון לקפוץ על ההזדמנות להפוך את המשפט הזה לבדיחה).

ושאלה: איך הוא היה בניהול משחק? עושה רושם שהוא די אהב את הכדור, הזריקות שלו לשלוש (ובכלל המשחק שלו) מאוד מזכירים לי את שאראס, רק לי?

ממש לא בדיחה המשפט שלך. הוא היה חודר אדיר ובעזרת וירטואוזיות מדהימה הוא גם היה מסיים ליי אפ מעל ראשיהם, או בין ידיהם של שחקנים הרבה יותר גבוהים ממנו (קטש 1.93).

לגבי ניהול המשחק, הוא היה פחות טוב, מכיוון שבאופיו, הוא היה הרבה יותר סקורר, למרות שאני חושב שבהחלט היה לו הכל מבחינה התקפית.

31 יולי 2013, 14:47

קובי כתב:
LIAV10 כתב:מגניב, כשהייתי קטן הייתי במחנה קיץ של כדורסל והמאמן הראה לנו את אותה קלטת.
מדהים שעל אף הסייז הלא מרשים שלו הוא עדיין היה כזה חודר מדהים (מעניין מי יהיה הראשון לקפוץ על ההזדמנות להפוך את המשפט הזה לבדיחה).

ושאלה: איך הוא היה בניהול משחק? עושה רושם שהוא די אהב את הכדור, הזריקות שלו לשלוש (ובכלל המשחק שלו) מאוד מזכירים לי את שאראס, רק לי?

ממש לא בדיחה המשפט שלך. הוא היה חודר אדיר ובעזרת וירטואוזיות מדהימה הוא גם היה מסיים ליי אפ מעל ראשיהם, או בין ידיהם של שחקנים הרבה יותר גבוהים ממנו (קטש 1.93).

לגבי ניהול המשחק, הוא היה פחות טוב, מכיוון שבאופיו, הוא היה הרבה יותר סקורר, למרות שאני חושב שבהחלט היה לו הכל מבחינה התקפית.

התכוונתי שאפשר להפוך את המשפט ההוא לבדיחה מינית, לא משנה.
עכשיו יש בגולד משחק של נבחרת ישראל, רק בן 21 לפי דעתי והוא נראה מדהים בדקות המועטות שהוא משחק

31 יולי 2013, 15:41

LIAV10 כתב:
קובי כתב:

התכוונתי שאפשר להפוך את המשפט ההוא לבדיחה מינית, לא משנה.
עכשיו יש בגולד משחק של נבחרת ישראל, רק בן 21 לפי דעתי והוא נראה מדהים בדקות המועטות שהוא משחק

כן, התכוונתי במובן המיני.

31 יולי 2013, 15:48

ואם כבר להתבאס על שחקנים שלא הספקתי לראות אז לפי הסיפורים של אבא שלי הגעתי למסקנה שהשחקן שאני הכי מתבאס שלא זכיתי לראות זה קווין מגי ז״ל.

31 יולי 2013, 17:37

LIAV10 כתב:ואם כבר להתבאס על שחקנים שלא הספקתי לראות אז לפי הסיפורים של אבא שלי הגעתי למסקנה שהשחקן שאני הכי מתבאס שלא זכיתי לראות זה קווין מגי ז״ל.

שחקן ענק היה מגי.

את מייק מיצ'ל ראית? שחקן של 11 עונות ב NBA עם ממוצע קריירה כמעט 20 נקודות למשחק! בא למכבי בגיל 35 ונתן עונה 92-91 מצוינת. מכבי החליטו לא להמשיך איתו בקיץ, כי חשבו שהוא מבוגר מדי, אז הוא עבר לאיטליה ושיחק שם עוד 8 עונות! גם הוא ז"ל. נפטר בגיל 55 מסרטן. היה קלעי מדהים עם קליעה מאוד מאוד חלקה, שכזאת בטוח לא ראית.

31 יולי 2013, 17:42

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:ואם כבר להתבאס על שחקנים שלא הספקתי לראות אז לפי הסיפורים של אבא שלי הגעתי למסקנה שהשחקן שאני הכי מתבאס שלא זכיתי לראות זה קווין מגי ז״ל.

שחקן ענק היה מגי.

את מייק מיצ'ל ראית? שחקן של 11 עונות ב NBA עם ממוצע קריירה כמעט 20 נקודות למשחק! בא למכבי בגיל 35 ונתן עונה 92-91 מצוינת. מכבי החליטו לא להמשיך איתו בקיץ, כי חשבו שהוא מבוגר מדי, אז הוא עבר לאיטליה ושיחק שם עוד 8 עונות! גם הוא ז"ל. נפטר בגיל 55 מסרטן. היה קלעי מדהים עם קליעה מאוד מאוד חלקה, שכזאת בטוח לא ראית.

בעונת 91-92 ההורים שלי עדיין לא חשבו עלי.
אבל מן הסתם שמעתי עליו ועל זריקת הקרש סל שלו.

31 יולי 2013, 18:14

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

שחקן ענק היה מגי.

בעונת 91-92 ההורים שלי עדיין לא חשבו עלי.
אבל מן הסתם שמעתי עליו ועל זריקת הקרש סל שלו.

שמתי עכשיו סרטון באשכול המולטימדיה. אם יש לך כוח לראות, אז מראים שם גם את מייק מיצ'ל קולע כמה סלים יפים, אבל מפספס זריקה קובעת בגמר המערב.

31 יולי 2013, 19:56

לימונד שוב מוכיח שהוא טמבל גם מחוץ למגרש.

31 יולי 2013, 20:44

אחד השחקנים הטיפשים ואנטי כדורסל שדרכו במכבי.
העיקר כל העולם אשם רק לא הוא וחוסר הכישרון שלו.

31 יולי 2013, 21:03

בכלל מה הוא נזכר בנו אחרי שלוש שנים?

31 יולי 2013, 21:06

ראיון (ארוך) עם מקל:
http://www.sport5.co.il/justvideo.aspx? ... 15&lang=He

31 יולי 2013, 22:17

felix_r כתב:

שחקן ענק היה מגי.

ואז הגיע אנקראם. אני חושב שעם כל ביש המזל של 92/3, זה היה נגמר באליפות עם מיצ'ל, אבל מי יודע...

31 יולי 2013, 22:42

סוף לספקולציות של אליהו למגדל? הם החתימו רשמית את גרין, כדיר וקולמן. כרגע יש להם כבר את כדיר ודאנקן ב-4.

31 יולי 2013, 22:46

אני מקווה.

01 אוגוסט 2013, 18:12

http://www.globes.co.il/news/article.as ... ref=sport5

01 אוגוסט 2013, 18:44

rc4991 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000867378&ref=sport5

יותר התעניינתי שם בכתבה על אופציות PUT שהרוויחו ביום אחד 11,000% :D

01 אוגוסט 2013, 19:08

felix_r כתב:
rc4991 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000867378&ref=sport5

יותר התעניינתי שם בכתבה על אופציות PUT שהרוויחו ביום אחד 11,000% :D

וואו. קוז'יקרו הוא השחקן הישראלי ה11 ברווחים. מדהים מה יכול לקבל שחקן שגם קרש-סל לא תמיד נכנס לו. (וזה עוד בלי להתייחס לסוגית החוזים-הכפולים שייתכן והיה לו חוזה צדדי נוסף).

02 אוגוסט 2013, 23:01

אני לא מבין את הדיבורים על אמארה לנבחרת.
עצם זה שהוא שיחק בנבחרת ארצות הברית לא אמור למנוע את זה? הסירו את החוק הזה או משהו?
נושא נעול