המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לא ברור לי למה כולם הספידו פה את הלפרין וטענו שהוא החתמה גרועה של ירושלים. הלפרין נראה טוב ובהחלט לא נופל מהרמה שאליה הוא הגיע לפני שנתיים. לא יהיה פשוט לשחק נגדו בליגה.
יובל נעימי ההחתמה של מכבי, לא מהווה פקטור בנבחרת וזה מדאיג.
שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
שמואל1 כתב:לא ברור לי למה כולם הספידו פה את הלפרין וטענו שהוא החתמה גרועה של ירושלים. הלפרין נראה טוב ובהחלט לא נופל מהרמה שאליה הוא הגיע לפני שנתיים. לא יהיה פשוט לשחק נגדו בליגה.
יובל נעימי ההחתמה של מכבי, לא מהווה פקטור בנבחרת וזה מדאיג.
EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
הוא לא קלע סל ניצחון רק לפני יומיים בגלל שהחזיק כדור ברגעי ההכרעה?
LIAV10 כתב:EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
הזוי לגמרי, גם שכח את הדקה האחרונה נגד סיינה בבית.
LIAV10 כתב:EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
הזוי לגמרי, גם שכח את הדקה האחרונה נגד סיינה בבית.
EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
שמואל1 כתב:EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
לצד מספר משחקים שהוא ניצח בהכרעה, היו גם לא מעט שהוא הפסיד בגלל איבודים מיותרים. אי אפשר לסמוך עליו, הוא מוביל כדור גרוע והרבה פעמים חוטפים לו בקלות בכדרור.
EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:היקמן אידיוט. איזה איבוד כדור מטומטם! היקמן ממשיך להוכיח שהוא לא רכז ועדיף שלא יחזיק ברגעי ההכרעה.
לצד מספר משחקים שהוא ניצח בהכרעה, היו גם לא מעט שהוא הפסיד בגלל איבודים מיותרים. אי אפשר לסמוך עליו, הוא מוביל כדור גרוע והרבה פעמים חוטפים לו בקלות בכדרור.
אתה מכיר שחקן שמעולם לא נכשל ברגעי ההכרעה? כלומר חוץ מיותם הלפרין ההחתמה האדירה של מגדל.
שמואל1 כתב:ברור שלא, אבל העניין שהיקמן מאבד כדורים בטיפשיות. שחקנים אחרים שנכשלים בהכרעה, פשוט מחטיאים. אם היקמן לא היה מאבד כדורים מכריעים ומגיע למצב קליעה, לא הייתי בא בטענות.
EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:ברור שלא, אבל העניין שהיקמן מאבד כדורים בטיפשיות. שחקנים אחרים שנכשלים בהכרעה, פשוט מחטיאים. אם היקמן לא היה מאבד כדורים מכריעים ומגיע למצב קליעה, לא הייתי בא בטענות.
כי החטאה בהתקפה אחרונה שווה יותר נק' מאיבוד כדור בהתקפה אחרונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־17 אורחים