MTA2311 כתב:יוני, ולחשוב שעד לפני חצי שנה הייתי בטוח שאתה אובססיבי בצורה לא מוסברת לליאור.
תראה מה זה- "משדרג אותם ב10 רמות", ההחלטה הכי הזוייה של הפדרמנס", "לא תלוי בגארדים", "סיפור האליפות גמור".
בלי לבדוק, אני חותם לך שמאז שמכבי הודיעו על השחרור של ליאור, קרוב ל100% מההודעות של רוי היו קשורות בצורה כזאת או אחרת לאליהו. אפילו בויכוח על אינגלז אתמול, הוא מצא דרך לדחוף אותו.
גם העניין עם קודי לא ממש ברור לי. אם אני לא טועה, שנה שעברה הוא היה מהמבקרים הכי גדולים של ליאור, ומהרגע שהוא שוחרר, פתאום הוא שינה כיוון לחלוטין. הסבר הגיוני?
וכן, ליאור שחקן טוב בסופו של דבר, ותמורת 300 אלף דולר הוא היה צריך להיות כאן. זה לא משנה את העובדה, שתחת בלאט הוא היה נראה בדיוק כמו שהוא נראה שנה שעברה, וכנראה שאפילו פחות טוב, כי הוא במגמת ירידה כבר 3 שנים.
יום שני אנחנו במלחה לא? מאמין שאז נהיה הרבה יותר חכמים.
אין כאן אובססיה... אני אוהב מאוד את ליאור ומאוד חבל לי כל מה שקרה. אני גם חושב שהוא שחקן מצויין ושבלאט עשה טעות גדולה איתו (אולי לא טעות, אלא השקפת עולם).
אתה לא תשמע ממני התבטאויות כמו "סיפור האליפות גמור" כי זה לא הסגנון שלי, אבל די ברור שליאור הופך את מגדל לקבוצה הרבה יותר טובה והרבה יותר מסוכנת.
האם ליאור שווה 300K? נו באמת. ליאור שווה 500K לפחות למכבי. זה שמכבי העדיפה את הכסף הזה לתת לטיוס ולכהן שביחד שיחקו העונה אולי איזה 20 דקות סה"כ, זאת הבעיה שלהם.
די ברור שליאור תרם למכבי יותר ממה שטיוס וכהן יתרמו, ולכן ההחלטה לקצץ את ליאור לרמה שהוא קוצץ, היתה מוטעית.
בלאט כנראה לא ימשיך אחרי העונה הזאת, אם בכלל יסיים אותה. אליהו הוא נכס אסטרטגי שצריך להיות רלוונטי בלי קשר למאמן, בדיוק בגלל הסיבה שהוא מחזק מאוד את היריבות
המקומיות של מכבי. ולכן גם בלי קשר לבלאט, ההנהלה היתה צריכה להגיע איתו על הסכם כלשהו. במקום זה, הם הלכו שולל אחרי בלאט (או להיפך, בלאט ויתר להנהלה והשתכנע) שטיוס הוא
בעצם ליאור שחור... נו מילא.
לגבי קודי - אני לא זוכר אותו מבקר את אליהו. נראה לי שאתה מתבלבל. אליהו דווקא זוכה לאהדה די גדולה אצל חלק די גדול מהאוהדים, אפילו בפורום הביקורתי הזה, שלא ממש
נותן הנחות לשחקנים, מאמנים או הנהלה.