ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 12:12

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - ההגנה של אליהו אתמול הייתה לא רעה בכלל. אם אינגלז היה שומר באותה הרמה, מכבי הייתה במקום יותר טוב.

ואתה יודע למה אליהו היה בסדר בהגנה וגם לקח הרבה כ"ח מול קבוצה שמכבי התקשתה נגדה לקחת ריבאונד?

כי ירושלים שמרה איזורית. כל המשחק! כמו שכל המאמנים (חוץ מהגאון מפרינסטון) משחקים נגד הפועל.
באיזורית אליהו היה רוב הזמן די קרוב לסל, ולא איפשהו על קו השלוש, כמו בהגנת החילופים האוטומאטיים של בלאט.

זה הרבה דברים -בירושלים נתנו לו את המפתחות, אז הוא משקיע יותר גם בריבאונד וגם בהגנה. הוא תמיד יהיה שחקן עם חסרונות, אבל גם אתמול ראו שהוא רמה אחת לפחות מעל כל שחקן אחר על המגרש.
אחד הדברים שבלאט ייזכר לרעה בהם זה האפלייה הבוטה נגד הישראלים. זה משהו שאני פשוט לא מצליח להבין.

אני הייתי אומר שהוא הפלה באופן באמת בוטה חלק מהישראלים. אוחיון דווקא פרץ אצלו, אבל לא הצליח להתקדם.
בכל מקרה, מבחינתי אליהו הוא אחד הכשלונות הגדולים של בלאט. הוא הגיע בשיא הקריירה שלו, אחרי שתי עונות טובות, אחרי שהוא היה שחקן יורוליג מוכח ומוכר, ואצל בלאט
הוא שקע לאט לאט. עונה ראשונה טובה, שניה בינונית, שלישית חלשה... וגם לליאור יש אשמה לא קטנה בעניין.

בכל זאת, בלאט לאורך כל התקופה שלו במכבי מעדיף שחקנים אפורים וממושמעים ע"פ שחקנים כשרוניים ודומיננטיים. כך הוא מעדיף את בלו ע"פ ליאור, ואת היקמן ע"פ לוגאן, ואת אוחיון
ע"פ פאפאלוקאס, ואת רייס ע"פ נעימי, ואת הנדריקס ע"פ סופו וכו'. בחלק מהמקרים ההחלטות האלה הוכיחו את עצמן ובחלק לא, אבל מה שבטוח זה שמכבי משחקת כדורסל לא טוב כבר עונה שניה
ברציפות, וגם העונה הראשונה של אוחיון לא היתה שלאגר גדול מבחינת איכות הכדורסל (אבל לפחות אז היה אפשר להנות קצת מפארמר ואח"כ מלאנגפורד)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 12:22

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - ההגנה של אליהו אתמול הייתה לא רעה בכלל. אם אינגלז היה שומר באותה הרמה, מכבי הייתה במקום יותר טוב.

ואתה יודע למה אליהו היה בסדר בהגנה וגם לקח הרבה כ"ח מול קבוצה שמכבי התקשתה נגדה לקחת ריבאונד?

כי ירושלים שמרה איזורית. כל המשחק! כמו שכל המאמנים (חוץ מהגאון מפרינסטון) משחקים נגד הפועל.
באיזורית אליהו היה רוב הזמן די קרוב לסל, ולא איפשהו על קו השלוש, כמו בהגנת החילופים האוטומאטיים של בלאט.

זה הרבה דברים -בירושלים נתנו לו את המפתחות, אז הוא משקיע יותר גם בריבאונד וגם בהגנה. הוא תמיד יהיה שחקן עם חסרונות, אבל גם אתמול ראו שהוא רמה אחת לפחות מעל כל שחקן אחר על המגרש.
אחד הדברים שבלאט ייזכר לרעה בהם זה האפלייה הבוטה נגד הישראלים. זה משהו שאני פשוט לא מצליח להבין.

תראה, אני אף פעם לא הייתי בעד לתת יחס מועדף לישראלים, אבל השנה זה באמת מוגזם.

ואף יותר מזה, השנה זה פשוט טיפשי, כי השחקנים הזרים (ג'יימס, סמית', היקמן) הם אחרי פציעות ולא מפגינים כושר משחק טוב.
דווקא עכשיו זה יכול היה להיות הזמן הכי טוב לנצל את הספסל הארוך, אבל במשחק היורוליג האחרון ראינו דווקא את ההפך - קיצור רוטציה (0 דקות לישראלים).

בלאט כנראה לא למד את הלקח הנכון מניסיון העונה שעברה. הלקח, שהוא כן היה צריך ללמוד, הוא שהעונה של מכבי היא מאוד ארוכה, וקיצור הרוטציה יכול לתת תוצאה טובה רק לפרק זמן מסוים, אבל אחר כך אתה משלם על זה ביוקר.

בעונה שעברה הוא קיצר את הרוטציה בחצי השני של הטופ-16 ומכבי הצליחה לעלות להצלבה, אבל אחר כך השחקנים המובילים היו כבר סחוטים לחלוטין, ושחקני הספסל היו בכושר משחק רע (כי הם לא קיבלו דקות משחק), ואז קיבלנו ביזיון בהצלבה והפסד אליפות בארץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 12:27

MTA2311 כתב:לאלא. הדרך היחידה למדוד שחקן היא בתפוקה הכוללת שלו ובהשפעה שלו על הקבוצה. כשאינגלז היה טוב, הקבוצה ניצחה ונראתה טוב.

מי שמפגין בורות, זה אתה עם האמירה ההזוייה על לוגאן.

ומתי אינגלז היה טוב? כשהשלשות שלו נכנסו ב- 70%? אינגלז היה טוב אולי ב 3-4 משחקים מתוך ה- 14 שמכבי שיחקה עד עכשיו. הוא לא שחקן טוב במיוחד והמספרים שלו בינוניים לחלוטין. ראיתו גם אותו וגם את אליהו (אחרי 3 חודשים ללא כדורסל) אתמול בהפרש של שעתיים. הם בכלל לא באותה האטמוספירה וכל השוואה ביניהם היא מגוכחת.

הנה הסטטיסטיקה של האינגלז המהולל שלך ב- 8 משחקי ליגה:
8.3 נקודות ב- 32 דקות. 48% ל- 2, 19% לשלוש, 4.3 רב', 4 אס' ו- 2.3 איבודים. אלו מספרים של אחד הזרים הגרועים שהיה בקבוצה ב- 30 השנים האחרונות, ואת כל זה אנחנו מקבלים עם הגנה קטסטרופלית.

הכוכב הגדול שלך נתן בדיוק שלוש וחצי משחקי יורוליג טובים ובכל שאר המשחקים היה קטסטרופה מוחלטת בשני צידי המגרש. ועל בסיס שלושת המשחקים האלה, אנשים כבר הכריזו עליו כעל פארקר/לברון/מג'יק הבא. בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 12:46

מתי אינגלז היה טוב? ב4\6 מהמשחקים ששיחקנו ביורוליג השנה. ב3 מהם ניצחנו.
בליגה הוא באמת פחות טוב, וזאת אחת מהסיבות ליכולת הכל כך חלשה שאנחנו מציגים בליגה.

אבל רגע, ביורוליג הוא טוב, בליגה לא, ואתה בוחר להתייחס דווקא למה שהוא עושה בליגה. הגיוני. בוודאי לא מעורבים פה שיקולים זרים, כי ידוע שהליגה הישראלית היא ליגה ברמה גבוהה יותר מהיורוליג, ולכן מה ששחקנים מציגים שם מעיד על היכולת האמיתית שלהם. לכן גם בסוף העונה, אחרי שליאור ייתן מספרים טובים בליגה, תפתח איזה ת'רד על המלך אליהו שטרף את הליגה השישית באירופה( שאלתי ביטוי מהכדורגל).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 13:02

MTA2311 כתב:מתי אינגלז היה טוב? ב4\6 מהמשחקים ששיחקנו ביורוליג השנה. ב3 מהם ניצחנו.
בליגה הוא באמת פחות טוב, וזאת אחת מהסיבות ליכולת הכל כך חלשה שאנחנו מציגים בליגה.

אבל רגע, ביורוליג הוא טוב, בליגה לא, ואתה בוחר להתייחס דווקא למה שהוא עושה בליגה. הגיוני. בוודאי לא מעורבים פה שיקולים זרים, כי ידוע שהליגה הישראלית היא ליגה ברמה גבוהה יותר מהיורוליג, ולכן מה ששחקנים מציגים שם מעיד על היכולת האמיתית שלהם. לכן גם בסוף העונה, אחרי שליאור ייתן מספרים טובים בליגה, תפתח איזה ת'רד על המלך אליהו שטרף את הליגה השישית באירופה( שאלתי ביטוי מהכדורגל).

אין שום דבר מיוחד בליגה הישראלית שיכול לגרום לאינגלס להיראות כמו פח אשפה. הבחור שיחק 14 משחקים במכבי והיה טוב בשלוש וחצי מבינהם. אני לא עושה הפרדה בין הליגה ליורוליג ואין שום סיבה לעשות את ההפרדה הזו. כל ההערצה המגוכחת הזו לשחקן שלא עשה כלום בקריירה שלו (והוא גם לא צעיר) מתבססת על מספר מאוד קטן של משחקי יורוליג שבהם השלשות שלו נכנסו באחוזים הרבה יותר טובים מבדרך כלל. מהר מאוד הסטטיסטיקה שלו ביורוליג תתיישר ומעניין מה תגיד אז?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 13:07

קודם כל, גם אני טוען שאין שום דבר מיוחד בליגה הישראלית. אני אפילו במיעוט פה. לכן, שחקן שנראה טוב ביורוליג, ופחות בליגה, כנראה סובל באמת מבעיות מוטיבציה\מנטאליות.

אני לא מבין למה אתה מתעקש לעוות את העובדות. הוא לא נתן 3 וחצי משחקים טובים מתוך 14.

אתה גם כרגיל מגזים. איזו הערצה בדיוק? אני אמרתי פה שהוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו קבוצה, עוד כשאתה נכנסת לאתר היורוליג בשביל להיזכר מי זה. מה שכן, הוא הראה פה דברים שאף שחקן לא הראה פה כבר הרבה שנים. הכישרון שם, אבל זה עוד לא מתחבר ב100% כרגע. סביר להניח שאם לא היית ממהר לקשר כל דבר לאליהו, לא היית מדבר בכזאת נחרצות מיותרת.

כשהוא יציג יכולת לא טובה גם במשחקים הבאים, אני אודה בטעות שלי. אתה יודע מה ההבדל בינינו? אם הוא יחזור לשחק טוב( אחרי משחק רע אחד ביורוליג), והקבוצה תחזור לנצח, אתה כנראה תעלם מהפורום. כמו תמיד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 13:17

MTA2311 כתב:קודם כל, גם אני טוען שאין שום דבר מיוחד בליגה הישראלית. אני אפילו במיעוט פה. לכן, שחקן שנראה טוב ביורוליג, ופחות בליגה, כנראה סובל באמת מבעיות מוטיבציה\מנטאליות.

אני לא מבין למה אתה מתעקש לעוות את העובדות. הוא לא נתן 3 וחצי משחקים טובים מתוך 14.

אתה גם כרגיל מגזים. איזו הערצה בדיוק? אני אמרתי פה שהוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו קבוצה, עוד כשאתה נכנסת לאתר היורוליג בשביל להיזכר מי זה. מה שכן, הוא הראה פה דברים שאף שחקן לא הראה פה כבר הרבה שנים. הכישרון שם, אבל זה עוד לא מתחבר ב100% כרגע. סביר להניח שאם לא היית ממהר לקשר כל דבר לאליהו, לא היית מדבר בכזאת נחרצות מיותרת.

כשהוא יציג יכולת לא טובה גם במשחקים הבאים, אני אודה בטעות שלי. אתה יודע מה ההבדל בינינו? אם הוא יחזור לשחק טוב( אחרי משחק רע אחד ביורוליג), והקבוצה תחזור לנצח, אתה כנראה תעלם מהפורום. כמו תמיד.

זה בדיוק מה שהוא נתן ומוטיבציה זה קשקוש. לפארקר וניקולה מעולם לא היו בעיות של מוטיבציה והם קרעו גם את הליגה וגם את אירופה. אני לא מסוגל לנהל ויכוח נגד ההגיון ונגד עובדות. אין לאינגלס שום כישרון ייחודי פרט למוצא ולצבע העור שלו. גיא פיניני בשיאו היה שחקן טוב בהרבה ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 13:42

roy1000 כתב:אין שום דבר מיוחד בליגה הישראלית שיכול לגרום לאינגלס להיראות כמו פח אשפה. הבחור שיחק 14 משחקים במכבי והיה טוב בשלוש וחצי מבינהם. אני לא עושה הפרדה בין הליגה ליורוליג ואין שום סיבה לעשות את ההפרדה הזו. כל ההערצה המגוכחת הזו לשחקן שלא עשה כלום בקריירה שלו (והוא גם לא צעיר) מתבססת על מספר מאוד קטן של משחקי יורוליג שבהם השלשות שלו נכנסו באחוזים הרבה יותר טובים מבדרך כלל. מהר מאוד הסטטיסטיקה שלו ביורוליג תתיישר ומעניין מה תגיד אז?

הוא בן 26... אם זה לא נחשב צעיר אז למה זה הופך אותי?? :unsure

רוי, צר לי לאכזב אותך אבל האמירות שלך מוגזמות ברמות על.
ואין שום קשר לאליהו שהם בכלל לא באותה עמדה (וכולנו צעקנו בקיץ לפני שאינגלס חתם שמכבי צריכה שחקן בעמדה 4)
כל זה לא קשור לזה שאינגלס שחקן טוב שיש לו הרבה מעבר לשלשות שנכנסות לפעמים.
הוא בתקופה לא טובה - קורה לכולם.

ואני חושבת שעל הנייר הסגל של מכבי השנה ללא ספק טוב משל שנה שעברה.
אי אפשר להשוות רק את התוצאות הסופיות - ממתי כדורסל זה עניין של שחור ולבן??
היריבות היו שונות, החיבור לפעמים שונה, הרמה המנטלית שונה.
מה שקורה על המגרש בפועל לרוב לא מתחבר עם הנייר הידוע לשמצה....

אגב, זה כמובן לא סותר את העובדה שלא הייתי מתנגדת לקבוצה עם אינגלס ואליהו ביחד + רכז נורמלי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 13:58

חנו'ש כתב:הוא בן 26... אם זה לא נחשב צעיר אז למה זה הופך אותי?? :unsure

רוי, צר לי לאכזב אותך אבל האמירות שלך מוגזמות ברמות על.
ואין שום קשר לאליהו שהם בכלל לא באותה עמדה (וכולנו צעקנו בקיץ לפני שאינגלס חתם שמכבי צריכה שחקן בעמדה 4)
כל זה לא קשור לזה שאינגלס שחקן טוב שיש לו הרבה מעבר לשלשות שנכנסות לפעמים.
הוא בתקופה לא טובה - קורה לכולם.

ואני חושבת שעל הנייר הסגל של מכבי השנה ללא ספק טוב משל שנה שעברה.
אי אפשר להשוות רק את התוצאות הסופיות - ממתי כדורסל זה עניין של שחור ולבן??
היריבות היו שונות, החיבור לפעמים שונה, הרמה המנטלית שונה.
מה שקורה על המגרש בפועל לרוב לא מתחבר עם הנייר הידוע לשמצה....

אגב, זה כמובן לא סותר את העובדה שלא הייתי מתנגדת לקבוצה עם אינגלס ואליהו ביחד + רכז נורמלי....

26 זה צעיר אם אתה כימאי, אבל בשביל שחקן כדורסל, זה שיא הקריירה.

אינגלס לא עשה שום דבר בקריירה שלו שיכול לרמוז שהוא איזה שחקן על כמו שטוענים פה. היו לו 3 משחקים מצויינים בפתיחת העונה, אבל אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהיכולת הרגילה שלו היא השלושה משחקים האלה ולא מה שאנחנו ראינו ממנו ב-10 המשחקים האחרים.

על הנייר, הסגל של מכבי חלש משמעותית ממה שהיה בשנה שעברה, כי לפי כל נייר או מספר שאני מכיר, אליהו טוב משמעותית ממה שאינגלס עשה עד שהגיע למכבי ולוגאן טוב משמעותית ממה שרייס עשה עד שהגיע למכבי. הנייר היחידי שבו אינגלז טוב מאליהו הוא נייר דמיוני שמבוסס על פנטזיות והטיות של אוהדים ולא על שום דבר שהשחקנים האלו עשו בפועל.

למה אי אפשר להשוות תוצאות סופיות? הרי שיחקנו כבר 14 משחקים. זה לא משחק או שניים? זה שהסגל הזה בנוי לא נכון כולנו יודעים, אבל אין שום אמת אמפירית באמירה שהסגל טוב מזה של שנה שעברה. זה חסר בסיס ודמיוני לחלוטין.
היריבות השנה בטח שלא יותר חזקות מאלו שהיו שנה שעברה ככה, שגם ההסבר הזה לא תופס. בושרה התחתונה, הסגל נחלש בצורה משמעותית כי השחקנים שעזבו היו יותר טובים גם על ה"נייר" וגם על המגרש מאלה שהגיעו.

אני גם לא הייתי מתנגד לראות פה את פארמר ביחד עם לנפורד אליהו ואינגלס, אבל זה לא עומד לקרות. מכבי, כמעט כמו בכל עונה, שחררו שחקנים טובים והביאו שחקנים טובים פחות במקומם.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 14:02

עזוב, אין לי כוח, לא הייתי צריכה להיכנס לוויכוח המיותר הזה.

זה מזכיר לי את השנאה הלו ברורה וחסרת כל הגיון של אבא שלי לסופו.
הבן אדם יכול להתעצבן ולקלל אותו אפילו כשהוא על הספסל.... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 14:10

חנו'ש כתב:עזוב, אין לי כוח, לא הייתי צריכה להיכנס לוויכוח המיותר הזה.

אתמול ישב מאחורי מישהו שכל הזמן ירד על אוחיון לא משנה מה עשה וכל פעם כשהוא אמר עליו "אפס" אז אוחיון עבר את השומר שלו וקלע סל.
זה היה מדהים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 14:14

אין לי שום דבר נגד אינגלס ואין לי שום דבר בעדו. הוא לא מקבל שום נקודות זכות אצלי בגלל המבטא האוסטרלי שלו ו/או בגלל צבע העור הלבן שלו. אני מסתכל אך ורק על ההסטוריה שלו ועל מה שאני רואה על המגרש ב- 14 משחקים שהוא שיחק עד עכשיו. מה שאני רואה על המגרש הוא לעיתים רחוקות שחקן טוב מאוד (בייחוד בשלושת משחקי היורוליג הראשונים), וברוב המקרים שחקן מזעזע בחולשתו, ברמות שגורמות לנואל פליקס להיראות טוב. בשורה התחתונה, מדובר בשחקן שנופל ברמתו מגיא פניני של לפני 3 עונות. זה מה שאני רואה עד עכשיו ממנו.

הכי מצחיק אותי זה שאותם אנשים שאמרו שאליהו לא יכול לשחק בגלל ההגנה שלו, מקבלים לחלוטין את ההגנה השערורייתית פי 10 של אינגלז שמאבד שחקנים בבק דור על ימין ועל שמאל ולא מסוגל להישאר לפני קונוס. מילא האפליה נגד הישראלים בקרב הפדרמנים ובלאט, אבל גם פה בפורום? אם לאינגלס היו קוראים ביטון ולא היה לו מבטא אוסטרלי, אנשים פה כבר מזמן היו גומרים אותו.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 14:49

roy1000 כתב:

אין לי שום דבר נגד אינגלס ואין לי שום דבר בעדו. הוא לא מקבל שום נקודות זכות אצלי בגלל המבטא האוסטרלי שלו ו/או בגלל צבע העור הלבן שלו. אני מסתכל אך ורק על ההסטוריה שלו ועל מה שאני רואה על המגרש ב- 14 משחקים שהוא שיחק עד עכשיו. מה שאני רואה על המגרש הוא לעיתים רחוקות שחקן טוב מאוד (בייחוד בשלושת משחקי היורוליג הראשונים), וברוב המקרים שחקן מזעזע בחולשתו, ברמות שגורמות לנואל פליקס להיראות טוב. בשורה התחתונה, מדובר בשחקן שנופל ברמתו מגיא פניני של לפני 3 עונות. זה מה שאני רואה עד עכשיו ממנו.

הכי מצחיק אותי זה שאותם אנשים שאמרו שאליהו לא יכול לשחק בגלל ההגנה שלו, מקבלים לחלוטין את ההגנה השערורייתית פי 10 של אינגלז שמאבד שחקנים בבק דור על ימין ועל שמאל ולא מסוגל להישאר לפני קונוס. מילא האפליה נגד הישראלים בקרב הפדרמנים ובלאט, אבל גם פה בפורום? אם לאינגלס היו קוראים ביטון ולא היה לו מבטא אוסטרלי, אנשים פה כבר מזמן היו גומרים אותו.

דווקא ביטון? ואתה קורא לנו גזענים?? :unsure

ואני לא יודעת על מי אתה מדבר, אבל אני אישית מסוגלת לאהוב 2 שחקנים (ואף יותר), ולא חייבת להעדיף אחד על פני השני (בעיקר כשהם לא משחקים באותה עמדה...)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 14:54

איזה זבלים יושבים בערוץ הספורט!
תשמעו את זה:
אתמול לא ראיתי את המשחק כי הוא היה בערוץ 5LIVE, אז בלילה, לפני שהלכתי לישון, זיפזפתי קדימה בערוצים 55 ו 56 כדי לראות מתי יש שידור חוזר באחד הערוצים הנגישים. ואכן, מצאתי שבערוץ 55 יש שידור חוזר מחר (ז"א היום) בשעה 13:35 . סבבה, כיוונתי לעצמי תזכורת, והלכתי לישון... היום כבר הספקתי די לשכוח מזה עד שראיתי את התזכורת. יופי, אז אני מעביר לערוץ הספורט, ומה אני רואה? נכון, הזבלים החליפו את המשחק של מכבי במשחק של הפועל נגד ירושלים! כנראה הם ציפו שמכבי תפסיד, ואז כרגיל הם ישדרו 1000 שידורים חוזרים, אבל ברגע שמכבי ניצחה, הם שינו את לוח השידורים! בני זונות!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 16:29

חנו'ש כתב:דווקא ביטון? ואתה קורא לנו גזענים?? :unsure

ואני לא יודעת על מי אתה מדבר, אבל אני אישית מסוגלת לאהוב 2 שחקנים (ואף יותר), ולא חייבת להעדיף אחד על פני השני (בעיקר כשהם לא משחקים באותה עמדה...)

זה לא עניין של "אהבה". זה עניין של תפוקה על המגרש, משהו שהאוסטרלי הראה מעט מאוד ממנו עד עכשיו. אם שם המשפחה של אותו השחקן בדיוק היה ביטון (או הלפרין) או ווייט (או אנדרסון) אותם האנשים ש"אוהבים" אותו היו מבקשים לזרוק אותו ולהעלות אוטו על מטוסים לכל מיני מקומות בעולם.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 16:55

אני לא מצליח להבין את הביקורת הכל כך מוגזמת הזאת על אינגלס
הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא שומר רע (אולי זה גם בגלל האינטנסיביות והשמירה על גארדים)
יש גם את הבעיה שהוא לא יוצר לעצמו מצבים אבל זה ידוע עוד לפני שהגיע למכבי וממש לא אכפת לי מזה לאור התרומה הקבוצתית שלו
אגב,אם היה פה רכז ושחקן יוצר אז אינגלס היה נראה עוד יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 17:02

rc4991 כתב:אני לא מצליח להבין את הביקורת הכל כך מוגזמת הזאת על אינגלס

לי אין שום ביקורת על אינגלס. הוא בדיוק השחקן שההסטוריה שלו אומרת שהוא. שחקן שרחוק מלהיות איזה נבארו או נוצ'יוני או ג'ינובילי או אפילו לנגפורד כמו שאולי יש כאלה שחושבים. בעמדה של אינגלס היה אמור להיות סקורר הרבה יותר מוכשר ומגוון. החוסר בשחקן הזה הוא אחת הבעיות המרכזיות של הסגל הנוכחי. אין אף שחקן יוצר והציפיה שאינגלס יהיה השחקן הזה היא לא מציאותית. הוא רול פלייר. זה מה שהוא היה עד עכשיו וכל נסיון להפוך אותו למשהו אחר סביר שייכשל.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 17:28

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אני לא מצליח להבין את הביקורת הכל כך מוגזמת הזאת על אינגלס

לי אין שום ביקורת על אינגלס. הוא בדיוק השחקן שההסטוריה שלו אומרת שהוא. שחקן שרחוק מלהיות איזה נבארו או נוצ'יוני או ג'ינובילי או אפילו לנגפורד כמו שאולי יש כאלה שחושבים. בעמדה של אינגלס היה אמור להיות סקורר הרבה יותר מוכשר ומגוון. החוסר בשחקן הזה הוא אחת הבעיות המרכזיות של הסגל הנוכחי. אין אף שחקן יוצר והציפיה שאינגלס יהיה השחקן הזה היא לא מציאותית. הוא רול פלייר. זה מה שהוא היה עד עכשיו וכל נסיון להפוך אותו למשהו אחר סביר שייכשל.

מי אמר שזה מה שהוא מצפה מאינגלס? למה החלטת שדווקא בעמדה שלו היה צריך להגיע סקורר?
בינתיים הוא נותן אחלה עונה (למרות הירידה החדה בשבועיים האחרונים) ומשפר אותנו מאוד מבחינה קבוצתית
כמו שכבר כתבתי בעצמי,אינגלס לא יוצר טוב ולא יכול לסחוב לבד את הקבוצה,הוא צריך לידו תותח או שניים (לאנגפורד ורכז טוב לדוגמא) שישפרו את הקבוצה ובעיקר את ההתקפה העומדת
בקיצור,נראה שאתה מוציא את העצבים המוצדקים שלך על חוסר בגו טו גאי וברכז דווקא על אינגלס שנותן אחלה עונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 20:01

רוי, אני לא מבין למה אתה לוקח את זה לצד הגזעני.
למישהו היתה בעיה לאהוב את שארפ, מקדונלד, באסטון, לאנגפורד, מרסר, מגי, מיצ'ל, אולסי, ארל וויליאמס,...?
מדובר כאן בכמה מהשחקנים האהובים בתולדות מכבי.
כידוע גם ג'מצ'י, דניאל וקטש לא בדיוק היו אשכנזים קלאסים...
אין קשר למבטא שלו או לצבע העור. הוא שחקן טוב עם המון איכויות. השאלה היא היציבות שלו והיכולת לעזור לקבוצה כשהשלשות לא נכנסות.
בשביל זה צריך עוד חודש חודשיים של עונה בשביל לקבוע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 20:12

זה בכלל מוזר, כשהוא כבר חודש מדבר פה על "אפלייה של הישראלים". זאת לא גזענות?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים