MTA2311 כתב:4 טבעי בערך כמו שסמית 4 טבעי.
בלו 4 בלבד.
בצעירותו, כשעוד הייתה לו מעט זריזות, שיחק בעמדה 3.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:4 טבעי בערך כמו שסמית 4 טבעי.
er79 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:לא תרדו מדולמן, אה?
למה זה כזה הזוי לחשוב עליו כאופציה?
אז נכון שהוא נותן עונה גדולה בספרד אבל זה לא עדיין לא מבטיח שיקפצו עליו וישתוללו עם המחירים
מבחינה מעשית אני חושב שמכבי יכולה להציע לו גם מיליון דולר (אפילו יותר). ירצה - מצויין,לא ירצה - בסך הכל ניסינו
אני לא חושב שהסיכויים שהוא יגיע לכאן גבוהים אבל גם לא צריך לקבוע בכזאת נחרצות שאין סיכוי להביא אותו
פדרמן כבר כמה שנים לא נתן לאף שחקן מליון, למה נראה לך שהוא ייתן לדולמן? ועוד לשחקן יורוקאפ צעיר שעוד לא שרף זוג נעליים ביורוליג, מוכשר כשיהיה.
MTA2311 כתב:לא מבין איך מישהו פה היה מוכן לשלם ל4 כלשהו מיליון דולר לעונה, אחרי שלקחנו את כל הפאקינג מפעל הזה בלי 4 טבעי 1 בסגל.
MTA2311 כתב:כן. לא צריך לבזבז כל כך הרבה כסף על העמדה הזאת. זה הוכח יפה מאוד השנה, אבל אתה מתעלם.
ד"א, גם על מדלי אמרו שהוא אחד הפורוורדים הטובים באירופה על סמך העונה שלו ביורוקאפ.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:כן. לא צריך לבזבז כל כך הרבה כסף על העמדה הזאת. זה הוכח יפה מאוד השנה, אבל אתה מתעלם.
ד"א, גם על מדלי אמרו שהוא אחד הפורוורדים הטובים באירופה על סמך העונה שלו ביורוקאפ.
אבל בלו לא פה והתרומה שלו היתה גדולה מאוד
ובכלל,אתה חושב שאם הסגל ישאר בשלמותו לעונה נוספת נשחזר את ההישג? אני חושב שלא ולכן צריך להביא שמות טובים
LIAV10 כתב:בלו 4 נקודה.
לא מאמין שיש פה מישהו שישחק איתו בעמדה אחרת, לא יודע מה זה טבעי לא טבעי, הוא 4.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:כן. לא צריך לבזבז כל כך הרבה כסף על העמדה הזאת. זה הוכח יפה מאוד השנה, אבל אתה מתעלם.
אבל בלו לא פה והתרומה שלו היתה גדולה מאוד
ובכלל,אתה חושב שאם הסגל ישאר בשלמותו לעונה נוספת נשחזר את ההישג? אני חושב שלא ולכן צריך להביא שמות טובים
אף 4 שתביא לא ייתן פה תרומה דומה למה שבלו נתן. את הדברים שהוא עשה, נצטרך לקבל מעמדות אחרות.
נשחזר את ההישג? לא, אבל עם התקציב הנוכחי אף שינוי בסגל לא ישנה את הסיכויים. צריך להביא שמות טובים, פשוט לא בעמדה הזאת. אם כבר לשים מיליון דולר, אז בעמדות 1-2 ולא ב4.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:בלו 4 נקודה.
לא מאמין שיש פה מישהו שישחק איתו בעמדה אחרת, לא יודע מה זה טבעי לא טבעי, הוא 4.
לא על זה הויכוח בכלל.
לא ברור לי למה הוא הרגיש צורך להתחיל את הדיון הזה בכלל, כשהכוונה שלי הייתה די ברורה.
תחזרו אחורה בפורום ותראו מי אמר שהוא 4 עוד לפני שהוא ידע את זה בעצמו.
גל גל כתב:אני חושב שקארול או גאודלוק זה must לשנה הבאה, מישהו יודע איך ההגנה של גאודלוק?
אני מת על השחקן נולן סמית שהייתי רוצה לראות במכבי אבל הוא יותר הגנתי מאשר התקפי עוד סגל שיכול להיות ממש מעניין
רייס\אוחיון
גאודלוק\לאנדסברג\דאוסון
סמית\פניני
סמית\מאט האמיל(קלע שלשות מעולה שהיה מועמד בעבר)
סופו\טיוס\פישר
סגל מטורף לדעתי סגל ממש ממש מעולה עם קלעי שלשות מעולים חודרים הגנה ונורא מגוון כי הרבה שחקנים יכולים לשחק בכמה עמדות תתארו לכם
שעושים דאבל אפ על סופו, ובחוץ מחכים גאודלוק או קארול דווין סמית ומאט האמיל
Asf כתב:גל גל כתב:אני חושב שקארול או גאודלוק זה must לשנה הבאה, מישהו יודע איך ההגנה של גאודלוק?
אני מת על השחקן נולן סמית שהייתי רוצה לראות במכבי אבל הוא יותר הגנתי מאשר התקפי עוד סגל שיכול להיות ממש מעניין
רייס\אוחיון
גאודלוק\לאנדסברג\דאוסון
סמית\פניני
סמית\מאט האמיל(קלע שלשות מעולה שהיה מועמד בעבר)
סופו\טיוס\פישר
סגל מטורף לדעתי סגל ממש ממש מעולה עם קלעי שלשות מעולים חודרים הגנה ונורא מגוון כי הרבה שחקנים יכולים לשחק בכמה עמדות תתארו לכם
שעושים דאבל אפ על סופו, ובחוץ מחכים גאודלוק או קארול דווין סמית ומאט האמיל
יותר מדי "סמיתים" מוזכרים לאחרונה עד שאני כבר לא מצליח להבין באילו מהם מדובר.
Maccabikid כתב:מי זה מאט האמיל?
yzafrir כתב:טוב אז אחרי שדונטה חתם בבית קברות , אני מעכן גרסא...
1 : רייס , יוגב
2 : פארגו / קארול , לאנדסברג , דאוסן
3 : דווין סמית , פניני
4 : ג'פרסון , קאלתס / רנדל
5 : סופו , טיוס , פישר ( אם יאוזרח..)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־17 אורחים