MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתה לי פרסומת של זכות השיבה לפני הכתבה חחחחחחח
גורמים פלסטיניים מפרסמים בוואלה?
אופס.........

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתה לי פרסומת של זכות השיבה לפני הכתבה חחחחחחח
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתה לי פרסומת של זכות השיבה לפני הכתבה חחחחחחח
אופס.........
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:ההגדרה של ספורטאי חוץ היא תושב חוץ שעוסק בספורט .
ההגדרה של תושב חוץ היא לא מי שאינו אזרח ישראלי אלא בכפוף לכללים שרשמתי למעלה ולכן מה שרועי כתב הוא פשוט לא נכון .
תכניסו לעצמכם לראש דבר אחד ... האזרחות לא רלוונטית לנושא המס , פה זה מתחיל ופה זה נגמר .
אלא אם כן מדובר במי שקיבל אזרחות על מנת להשתקע בישראל ויקחו את זה כהוכחה שמרכז החיים העתידי שלו בישראל , ברור שזה לא המקרה בסיפור של פארמר ורוצ'סטי .
יוסי, אני לא "רשמתי" כלום. אני הבאתי ציטוט חד וברור ממדירך המיסוי של המרכז לצרכנות פיננסית. יכול להיות שאתה יודע יותר טוב מהם, אבל אני קצת בספק.
יוסי22 כתב:אני אוהב שאתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם , זה נורא חינני![]()
מה שציטטת היה לגבי החיוב במס ... כן או לא .
הדיון פה הוא שיעור המס ..
ועוד טרחתי והבאתי פה את הציטוט מפקודת מס הכנסה ...
יוסי22 כתב:התגעגעתי לפתטיות של ....
הודעה שלא קשורה לכלום ...
הבנה שההודעה לא קשורה לכלום ..
משפט לא ברור שאמור לטשטש את העובדות לעיל ללא הצלחה ...
יוסי22 כתב:ולגופו של עניין כדי שלא תטעה גולשים תמימים ...
אזרחות לא בהכרח מוכיחה על מעבר לישראל , והדוגמא היא המקרים של פארמר ורוצ'סטי שברור לכל ילד חוץ ממך שאין באזרחות כדי להעיד על מעבר עתידי לישראל .
הבעת כוונה להשתקע בישראל[עריכת קוד מקור | עריכה]
חוק השבות קובע שכדי להיות זכאי לעלות אדם צריך להביע רצון להשתקע בישראל. בעקבות זאת קבע בית המשפט העליון שאדם שאינו מתכוון לעלות לישראל אינו זכאי חוק השבות[7].
יוסי22 כתב:בואו נחשוב ילדים ....
האם פארמר ורוצ'סטי עומדים להשתקע בישראל ?
או שכדי לעבוד על משרד הפנים נדרש בהכרח לעבוד גם על מס הכנסה ...?
יוסי22 כתב:בואו נחשוב ילדים ....
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:בואו נחשוב ילדים ....
בוא נחשוב לרגע ילדים, האם מס הכנסה הם מטומטמים? האם הם לא מכירים את חוק השבות שבו מחויב אדם שמבקש אזרחות לחתום על תצהיר שהוא מתכוון להעביר את מרכז חייו לישראל?
האם בנאדם שחתם על תצהיר שהוא מתכוון להעביר את מרכז חייו לישראל יכול לטעון בפני מס הכנסה אחרת?
אתה בדיחה.
jol9 כתב:איזה דיון מרתק... לא הבנתי על מה, ולמה שלמישהו יהיה איכפת, אבל העיקר שאתם נהנים..
jol9 כתב:איזה דיון מרתק... לא הבנתי על מה, ולמה שלמישהו יהיה איכפת, אבל העיקר שאתם נהנים..
MTA2311 כתב:jol9 כתב:איזה דיון מרתק... לא הבנתי על מה, ולמה שלמישהו יהיה איכפת, אבל העיקר שאתם נהנים..
מדובר ברומן הגדול של המאה 21
אדגר פו כתב:jol9 כתב:איזה דיון מרתק... לא הבנתי על מה, ולמה שלמישהו יהיה איכפת, אבל העיקר שאתם נהנים..
מרתק בערך כמו קובץ תקנות רשות המים והביוב התשמ"ו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים