על ידי אדם » 15 יולי 2015, 15:25
מה לעשות כן הלפרין ואליהו זקנים ,יש זקנים בני 30 ויש הם באמת זקנים אתה רואה את זה מה לעשות בשיא האוביקטיביות ואני מתעלם מהחוסר אהבה שלי כלפיהם.
הלפרין בקושי זז ,מה הוא עושה חוץ מלתרום שלשות ,לכדרר מול שומר הוא בקושי עושה והוא נקרא גארד ,בר טיטמור אכל לו את כל הדקות ,אתם פשוט ניסחפים כמו התקשורת ומעצימים ,הרי מה שיש להלפרין ולאליהו זה תקשורת אוהדת מגיל צעיר ,הם שחקנים בינונים מינוס להחריד ,שרק אם תקשורת אוהדת ותומכת וסוכן טוב עשו קצת משו ,אם לא השמות שלהם הם משחקים כמו עמית בן דוד וחנוכי וכאלה בליגה ,הרי טפירו וניסים עשו יותר מהם ועוד יש לי דוגמאות של שחקנים יותר טובים מהם ,פשוט חוסר מזל וחוסר תקשורת ,הרי הצמד הזה זה זוג רכרוכיות חסרי כל אופי של ספורטאי ,כל מה שמאפין ספורטאי אין להם ,לא רצון לנצח לא מלחמה לא רוע לא כלום ,נעלמים.
להבדיל השחקנים הישראלים שאני מדבר עליהם עשו דברים בכוחות עצמם לקחו קבוצה הובילו היו חלק ,לא רק נרשמו בקבוצה מסוימת והסריחו את הפרקט .
בכל מקרה אני לא מבין 6 עמודים בפורום הישראלי כי פישר חתם בירושלים?אז כנראה שאורי אלון מצליח לעשות את מה שהוא מנסה ,במקום סליחה על המילה שזה יכנס לכם בתחת ותמשיכו הלאה ,אתם עושים מזה או אה ,כולם יודעים בחיאת ,כל שחקן שבהפועל זה שחקן שמכבי לא רצתה או לא ממש רצתה ולא רצתה לעשות מאמץ רציני ,ברגע שמכבי תרצה שחקן 99 אחוז מהפעמים הוא יהיה אצלנו בחיכם ,הלפרין מכבי נמרחה איתו אם אליהו שילמו לו שילך ,ובכסף זול עוד היו מוכנים לעשות לו טובה ולהשאיר ,תראו את האמת לא מה שמנסים לציר לכם,גם דונטה מכבי הגישה הצעה נחמדה שבסכום מסוים היתה שמחה לראות את דונטה ,אבל שמחה עוד יותר שסירב ,כי בחוזה היו הרבה כללים על הפרעות משמעת ומי ששמע את דונטה יודע שהוא לא מתאים לקבוצה רצינית ומקצוענית ,וגם מה הוא עשה באמת?אני שמעתי מישו אמר שהוא שחקן של 20 מליון דולר באנביאי,הזוי ,שחקן נחמד ביורוקאפ נראה כמו פח,מנצל בליגה את אהדה של השופטים והחולשה הפיזית והטיפשות של המאמנים ,אבל בחיאת בואו נהיה רצינים.
היו פה רודני וויט פריזר אלכסנדר ,בחירות דראפט גבוהות ושחקנים יותר טובים מדונטה ועשו הרבה יותר ,חלקם פוספסו ,מי זה דונטה,רק פה בליגת הסמים והקיטנה הבלתי נגמרת הוא יכול לשחק ,כולם יודעים אפילו כל מיני גארדים מעאפנים שבאירופה חושבים שיש משו אז לוקחים .
בואו נתרכז בבניה שלנו שמענינת השנה ,ולא ניתן להם להזיז לנו בגלל שאיזה חטיאר בן 34 חתם שם ,היחיד שהסכים אפשר להגיד ,כל התקשורת הורידו את זה לסוף העמוד ,חוץ מפיק שעוד מעט יעשה כתבת תחקיר למה פישר הוא שובר שוויון,פישר שחקן סביר לגמרי ,הקרירה מאחוריו אם כל הכבוד ולמרות העונה האחרונה,יש לו יתרון שזה הקליעה מחצי מרחק ,ןזהו.
הכוונה בעשו יותר מהם זה מבחינה ספורטיבית מקצועית לא תארים,יש גם את אסף דותן שלקח אליפות אירופה אז מה?,מי שמבין כדורסל יודע מה הכונה,בלהוביל קבוצה ולהיות חלק לבין לזרום אם הזרם .