כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2015, 15:03

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:תגידו אתם רציניים? הלפרין ואליהו זקנים?
לאליהו אין עדיין 30, והלפרין בסך הכל בן 21 והיה הגארד הישראלי הטוב ביותר בליגה העונה.
יש להם עוד 4-5 שנים ברמות הגבוהות והם נעולים בירושלים עד סוף הקריירה ככל הנראה.

הלפרין בן 21??
:dance3
זה אומר שאני בת 20.... :clap2
הוא לא אמור להיות בלובליאנה או משהו כזה??

אגב, בינואר הוא כבר יהיה בן 32....
הוא עוד לא בגיל פרישה כמובן. אבל גם לא הולך ונעשה צעיר יותר ( נכון לגבי כולנו.... :cry3 )

כמובן שזה גם נכון לגבי השחקנים שלנו. פניני עלול להתגלות כסוס מת אחרי הפציעה וגם ככה הוא כבר מבוגר וגם אוחיון כבר לא ילד.
ושלא נתחיל לדבר על החוזה של סמית'.
אנחנו גם צריכים להצעיר קצת את הסגל. בטח שהישראלי.....

מה יוגב עשה לך? מסכן
אל תגידי שכולם זקנים רק כי את זקנה
הוא בגיל שבו בדרך כלל שחקנים עושים את עונות השיא שלהם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יולי 2015, 15:09

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
לאליהו אין עדיין 30, והלפרין בסך הכל בן 21 והיה הגארד הישראלי הטוב ביותר בליגה העונה.

הלפרין בן 21??

הוא עוד לא בגיל פרישה כמובן. אבל גם לא הולך ונעשה צעיר יותר ( נכון לגבי כולנו.... :cry3 )

כמובן שזה גם נכון לגבי השחקנים שלנו. פניני עלול להתגלות כסוס מת אחרי הפציעה וגם ככה הוא כבר מבוגר וגם אוחיון כבר לא ילד.

מה יוגב עשה לך? מסכן

שזה במקרה שנת מתחת לגיל של ליאור...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2015, 15:12

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

הלפרין בן 21??

מה יוגב עשה לך? מסכן

שזה במקרה שנת מתחת לגיל של ליאור...

אני יכולה להסביר ולהסביר מה ההבדל אבל אתה רק תמשיך להתווכח, אז לא תודה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יולי 2015, 15:19

שנה מתחתיך מלך עליך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2015, 15:20

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

הלפרין בן 21??

מה יוגב עשה לך? מסכן

:laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 15 יולי 2015, 15:25

מה לעשות כן הלפרין ואליהו זקנים ,יש זקנים בני 30 ויש הם באמת זקנים אתה רואה את זה מה לעשות בשיא האוביקטיביות ואני מתעלם מהחוסר אהבה שלי כלפיהם.
הלפרין בקושי זז ,מה הוא עושה חוץ מלתרום שלשות ,לכדרר מול שומר הוא בקושי עושה והוא נקרא גארד ,בר טיטמור אכל לו את כל הדקות ,אתם פשוט ניסחפים כמו התקשורת ומעצימים ,הרי מה שיש להלפרין ולאליהו זה תקשורת אוהדת מגיל צעיר ,הם שחקנים בינונים מינוס להחריד ,שרק אם תקשורת אוהדת ותומכת וסוכן טוב עשו קצת משו ,אם לא השמות שלהם הם משחקים כמו עמית בן דוד וחנוכי וכאלה בליגה ,הרי טפירו וניסים עשו יותר מהם ועוד יש לי דוגמאות של שחקנים יותר טובים מהם ,פשוט חוסר מזל וחוסר תקשורת ,הרי הצמד הזה זה זוג רכרוכיות חסרי כל אופי של ספורטאי ,כל מה שמאפין ספורטאי אין להם ,לא רצון לנצח לא מלחמה לא רוע לא כלום ,נעלמים.
להבדיל השחקנים הישראלים שאני מדבר עליהם עשו דברים בכוחות עצמם לקחו קבוצה הובילו היו חלק ,לא רק נרשמו בקבוצה מסוימת והסריחו את הפרקט .
בכל מקרה אני לא מבין 6 עמודים בפורום הישראלי כי פישר חתם בירושלים?אז כנראה שאורי אלון מצליח לעשות את מה שהוא מנסה ,במקום סליחה על המילה שזה יכנס לכם בתחת ותמשיכו הלאה ,אתם עושים מזה או אה ,כולם יודעים בחיאת ,כל שחקן שבהפועל זה שחקן שמכבי לא רצתה או לא ממש רצתה ולא רצתה לעשות מאמץ רציני ,ברגע שמכבי תרצה שחקן 99 אחוז מהפעמים הוא יהיה אצלנו בחיכם ,הלפרין מכבי נמרחה איתו אם אליהו שילמו לו שילך ,ובכסף זול עוד היו מוכנים לעשות לו טובה ולהשאיר ,תראו את האמת לא מה שמנסים לציר לכם,גם דונטה מכבי הגישה הצעה נחמדה שבסכום מסוים היתה שמחה לראות את דונטה ,אבל שמחה עוד יותר שסירב ,כי בחוזה היו הרבה כללים על הפרעות משמעת ומי ששמע את דונטה יודע שהוא לא מתאים לקבוצה רצינית ומקצוענית ,וגם מה הוא עשה באמת?אני שמעתי מישו אמר שהוא שחקן של 20 מליון דולר באנביאי,הזוי ,שחקן נחמד ביורוקאפ נראה כמו פח,מנצל בליגה את אהדה של השופטים והחולשה הפיזית והטיפשות של המאמנים ,אבל בחיאת בואו נהיה רצינים.
היו פה רודני וויט פריזר אלכסנדר ,בחירות דראפט גבוהות ושחקנים יותר טובים מדונטה ועשו הרבה יותר ,חלקם פוספסו ,מי זה דונטה,רק פה בליגת הסמים והקיטנה הבלתי נגמרת הוא יכול לשחק ,כולם יודעים אפילו כל מיני גארדים מעאפנים שבאירופה חושבים שיש משו אז לוקחים .
בואו נתרכז בבניה שלנו שמענינת השנה ,ולא ניתן להם להזיז לנו בגלל שאיזה חטיאר בן 34 חתם שם ,היחיד שהסכים אפשר להגיד ,כל התקשורת הורידו את זה לסוף העמוד ,חוץ מפיק שעוד מעט יעשה כתבת תחקיר למה פישר הוא שובר שוויון,פישר שחקן סביר לגמרי ,הקרירה מאחוריו אם כל הכבוד ולמרות העונה האחרונה,יש לו יתרון שזה הקליעה מחצי מרחק ,ןזהו.
הכוונה בעשו יותר מהם זה מבחינה ספורטיבית מקצועית לא תארים,יש גם את אסף דותן שלקח אליפות אירופה אז מה?,מי שמבין כדורסל יודע מה הכונה,בלהוביל קבוצה ולהיות חלק לבין לזרום אם הזרם .
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2015, 15:31

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

הלפרין בן 21??

מה יוגב עשה לך? מסכן

:laugh2

אני מרגישה כמו מחבל בעזה
אין לי מושג מאיפה ומתי, אבל אני יודעת שאני הולכת לחטוף
אני לא מפחדת מאף אחד חוץ מאללה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:05

אדם כתב:מה לעשות כן הלפרין ואליהו זקנים ,יש זקנים בני 30 ויש הם באמת זקנים אתה רואה את זה מה לעשות בשיא האוביקטיביות ואני מתעלם מהחוסר אהבה שלי כלפיהם.
הלפרין בקושי זז ,מה הוא עושה חוץ מלתרום שלשות ,לכדרר מול שומר הוא בקושי עושה והוא נקרא גארד ,בר טיטמור אכל לו את כל הדקות ,אתם פשוט ניסחפים כמו התקשורת ומעצימים ,הרי מה שיש להלפרין ולאליהו זה תקשורת אוהדת מגיל צעיר ,הם שחקנים בינונים מינוס להחריד ,שרק אם תקשורת אוהדת ותומכת וסוכן טוב עשו קצת משו ,אם לא השמות שלהם הם משחקים כמו עמית בן דוד וחנוכי וכאלה בליגה ,הרי טפירו וניסים עשו יותר מהם ועוד יש לי דוגמאות של שחקנים יותר טובים מהם ,פשוט חוסר מזל וחוסר תקשורת ,הרי הצמד הזה זה זוג רכרוכיות חסרי כל אופי של ספורטאי ,כל מה שמאפין ספורטאי אין להם ,לא רצון לנצח לא מלחמה לא רוע לא כלום ,נעלמים.
להבדיל השחקנים הישראלים שאני מדבר עליהם עשו דברים בכוחות עצמם לקחו קבוצה הובילו היו חלק ,לא רק נרשמו בקבוצה מסוימת והסריחו את הפרקט .
בכל מקרה אני לא מבין 6 עמודים בפורום הישראלי כי פישר חתם בירושלים?אז כנראה שאורי אלון מצליח לעשות את מה שהוא מנסה ,במקום סליחה על המילה שזה יכנס לכם בתחת ותמשיכו הלאה ,אתם עושים מזה או אה ,כולם יודעים בחיאת ,כל שחקן שבהפועל זה שחקן שמכבי לא רצתה או לא ממש רצתה ולא רצתה לעשות מאמץ רציני ,ברגע שמכבי תרצה שחקן 99 אחוז מהפעמים הוא יהיה אצלנו בחיכם ,הלפרין מכבי נמרחה איתו אם אליהו שילמו לו שילך ,ובכסף זול עוד היו מוכנים לעשות לו טובה ולהשאיר ,תראו את האמת לא מה שמנסים לציר לכם,גם דונטה מכבי הגישה הצעה נחמדה שבסכום מסוים היתה שמחה לראות את דונטה ,אבל שמחה עוד יותר שסירב ,כי בחוזה היו הרבה כללים על הפרעות משמעת ומי ששמע את דונטה יודע שהוא לא מתאים לקבוצה רצינית ומקצוענית ,וגם מה הוא עשה באמת?אני שמעתי מישו אמר שהוא שחקן של 20 מליון דולר באנביאי,הזוי ,שחקן נחמד ביורוקאפ נראה כמו פח,מנצל בליגה את אהדה של השופטים והחולשה הפיזית והטיפשות של המאמנים ,אבל בחיאת בואו נהיה רצינים.
היו פה רודני וויט פריזר אלכסנדר ,בחירות דראפט גבוהות ושחקנים יותר טובים מדונטה ועשו הרבה יותר ,חלקם פוספסו ,מי זה דונטה,רק פה בליגת הסמים והקיטנה הבלתי נגמרת הוא יכול לשחק ,כולם יודעים אפילו כל מיני גארדים מעאפנים שבאירופה חושבים שיש משו אז לוקחים .
בואו נתרכז בבניה שלנו שמענינת השנה ,ולא ניתן להם להזיז לנו בגלל שאיזה חטיאר בן 34 חתם שם ,היחיד שהסכים אפשר להגיד ,כל התקשורת הורידו את זה לסוף העמוד ,חוץ מפיק שעוד מעט יעשה כתבת תחקיר למה פישר הוא שובר שוויון,פישר שחקן סביר לגמרי ,הקרירה מאחוריו אם כל הכבוד ולמרות העונה האחרונה,יש לו יתרון שזה הקליעה מחצי מרחק ,ןזהו.
הכוונה בעשו יותר מהם זה מבחינה ספורטיבית מקצועית לא תארים,יש גם את אסף דותן שלקח אליפות אירופה אז מה?,מי שמבין כדורסל יודע מה הכונה,בלהוביל קבוצה ולהיות חלק לבין לזרום אם הזרם .

לא קראתי. יותר מדי אותיות ... :oops :blush1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 15 יולי 2015, 16:10

מה אעשה
עצבן אותי היחס הזה והתגובות להחתמת החטיאר פישר ,הנה גם להם יש שודדים במסוה של כדורסלנים ,הלפרין ופישר,אני גם מאוד מקווה שגפני ישאר ,הרי כולם יודעים שזה טוב לנו.
אדם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 16:12

גפני חידש שם את החוזה.
אני מסכים איתך שעדיף להתרכז בעצמנו, להתחזק בשחקנים הכי טובים שאפשר ובישראלים הכי טובים שאפשר- ובמבנה שנוצר פישר לא היה רלוונטי בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:14

אדם כתב:מה אעשה
עצבן אותי היחס הזה והתגובות להחתמת החטיאר פישר ,הנה גם להם יש שודדים במסוה של כדורסלנים ,הלפרין ופישר,אני גם מאוד מקווה שגפני ישאר ,הרי כולם יודעים שזה טוב לנו.

מצטער, לא מסכים איתך לגבי שניהם. גם פישר וגם גאפני מתאימים לירושלים, כי יש להם קליעה והם יכולים לשחק בציוות עם אליהו. בהתקפה הם זורקים מבחוץ, ובהגנה מספקים מטריה אווירית מתחת לסל.

נכון, שניהם לא שחקנים ברמה של יורוליג (פישר כבר לא, גאפני עוד לא), אבל ירושלים גם לא משחקת ביורוליג.

גאפני גם לא כזה שודד. אם ישאר, יקבל 260 אלף לעונה. זה לא הרבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 15 יולי 2015, 16:24

לא אמרתי שגאפני שודד.
אבל הוא עוד לא ברמה יורוליג?<?הוא גם לא יהיה ,הוא לא חד ,הקליעה שלו זה יום ככה ויום אסון לגמרי ,הוא לא טכני ,הוא אתלטי זהו ,הוא נראה לי בן 29.
איך תשלב את אליהו פישר וגאפני ,שנים מהם חוץ מגאפני כל שחקן יקח את שניהם לסללסל ,ומטריה אוירית לא היתי קורא לזה.
אבל שמע לא שאיכפת לי בשיא הרצינות ,אבל יש להם את גאפני ואת רייט ואת דונטה ,ולגבי גייטס נראה לי שהם עשו את זה כי פחדו שמכבי תגע בפח הזה ,זה טוב לנו הבינוניות הזאת שלהם ,העיק תן לאורי אלון לעשות רעש מאיגור מאיר ולגרום לאוהדים לחשוב שהם הולכים לשגע את אירופה .
אם הגארד הם מחכים כדי לראות מה קורה אם מקל .
זה הדבר היחיד שיכול לשנות אצלי את ההרגשה קצת,כי מקל לדעתי שחקן שמתאים לנו ,לא לסגל כרגע אבל אין ברירה ,וצריכים אותו לטווח הרחוק.
פישר?ז\ה טוב כי אפשר לשחק איתו פיק אנד פאפ והוא אם החצי מרחק שלו זה בעיה לשמור את זה ,הלפרין יהנה לשחק אם פישר ,אבל זה ממש לו החתמה שצריכה להזיז לנו ,זה כמו אלה שעושים רוח בלי רוח ומנסים לצעוק שישמעו אותם למרות שאין להם כלום ,ואנחנו כמו אהבלים מצטרפים לזה ונותנים להם יד .
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:37

אדם כתב:לא אמרתי שגאפני שודד.
אבל הוא עוד לא ברמה יורוליג?<?הוא גם לא יהיה ,הוא לא חד ,הקליעה שלו זה יום ככה ויום אסון לגמרי ,הוא לא טכני ,הוא אתלטי זהו ,הוא נראה לי בן 29.
איך תשלב את אליהו פישר וגאפני ,שנים מהם חוץ מגאפני כל שחקן יקח את שניהם לסללסל ,ומטריה אוירית לא היתי קורא לזה.
אבל שמע לא שאיכפת לי בשיא הרצינות ,אבל יש להם את גאפני ואת רייט ואת דונטה ,ולגבי גייטס נראה לי שהם עשו את זה כי פחדו שמכבי תגע בפח הזה ,זה טוב לנו הבינוניות הזאת שלהם ,העיק תן לאורי אלון לעשות רעש מאיגור מאיר ולגרום לאוהדים לחשוב שהם הולכים לשגע את אירופה .
זה הדבר היחיד שיכול לשנות אצלי את ההרגשה קצת,כי מקל לדעתי שחקן שמתאים לנו ,לא לסגל כרגע אבל אין ברירה ,וצריכים אותו לטווח הרחוק.
פישר?ז\ה טוב כי אפשר לשחק איתו פיק אנד פאפ והוא אם החצי מרחק שלו זה בעיה לשמור את זה ,הלפרין יהנה לשחק אם פישר ,אבל זה ממש לו החתמה שצריכה להזיז לנו ,זה כמו אלה שעושים רוח בלי רוח ומנסים לצעוק שישמעו אותם למרות שאין להם כלום ,ואנחנו כמו אהבלים מצטרפים לזה ונותנים להם יד .

יש להם את יינסי גייטס שהביאו מהפועל ת"א בשביל לשחק בפוסט. לדעתי, גייטס ישחק בציוות עם גאפני, ואילו פישר בציוות עם ליאור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יולי 2015, 16:55

אם כבר מדברים על הקו הקידמי של ירושלים, צריך גם להגיד שלמעט גפני, מדובר בקו קידמי שערורייתי מבחינה הגנתית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 15 יולי 2015, 17:16

felix_r כתב:
אדם כתב:לא אמרתי שגאפני שודד.

יש להם את יינסי גייטס שהביאו מהפועל ת"א בשביל לשחק בפוסט. לדעתי, גייטס ישחק בציוות עם גאפני, ואילו פישר בציוות עם ליאור

ומה עם דאנקן? לדעתי גייטס לא ישחק העונה בירושליים אלא אם ישחררו את גפני או יעשו רוטציה גפני\דאנקן.
בכל מקרה אין ציוות עם ליאור שהוא ציוות הגנתי בסגל המסתמן בירושליים , דאנקן שומר בינוני , גייסט כלל לא ופישר רק חוסם ולא פיסי. היחיד שומר שם בשביל כולם הוא גפני , אבל בגלל פישר וליאור , דונטה חייב לחזור לעמדה 3 , שם הוא הרבה פחות יעיל לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יולי 2015, 17:19

MTA2311 כתב:אם כבר מדברים על הקו הקידמי של ירושלים, צריך גם להגיד שלמעט גפני, מדובר בקו קידמי שערורייתי מבחינה הגנתית.

דאנקן שומר סביר. במובן הזה, דיון תומפסון מאוד יחסר להם.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 יולי 2015, 17:21

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אם כבר מדברים על הקו הקידמי של ירושלים, צריך גם להגיד שלמעט גפני, מדובר בקו קידמי שערורייתי מבחינה הגנתית.

לא רק שתומפסון מאד יחסר להם , את מי תצוות עם ליאור? כל ציוות עם ליאור יהיה חלש הגנתית בצבע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 15 יולי 2015, 17:30

אגב קצת מביך שערוץ הספורט מרגיש צורך לפצות על זה שמגדל לא עורכת סרטונים לכל שחקן שמגיע וערכה סרטונים מיוחדים לדאנקן ופישר שהגיעו אליהם...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יולי 2015, 17:31

ankram כתב:
roy1000 כתב:

לא רק שתומפסון מאד יחסר להם , את מי תצוות עם ליאור? כל ציוות עם ליאור יהיה חלש הגנתית בצבע.

עם דאנקן או פישר. זה יהיה סביר.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 יולי 2015, 18:00

אם גייטס יושאל אין להם בעצם שחקן מטרה מתחת לסל. פישר יהיה סנטר פותח.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Mitelka, מרסר, שמוליק ו־21 אורחים