גל גל כתב:צפו לשם מפוצץ בעמדה 4
מקור?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:צפו לשם מפוצץ בעמדה 4
my man כתב:גל גל כתב:צפו לשם מפוצץ בעמדה 4
מקור?
גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:צפו לשם מפוצץ בעמדה 4
מקור?
כל מיני דיבורים ברשת והרגשה אישית שלי
מקאדו 3 כתב:לפי האתר ספורט 1 אם רנדל חוזר הוא ובנדר יסגרו את הסגל ...
0ved1212 כתב:לפי ספורט אחד אקל קלרק , זוראן ארצג , ואופייבו ביחד חתמו במכבי
גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:צפו לשם מפוצץ בעמדה 4
מקור?
כל מיני דיבורים ברשת והרגשה אישית שלי
אדגר פו כתב:לספורט 1 אין מושג בכל מה שקשור למכבי, לוקחים ידיעות ממקומות אחרים ומספקלצים.
מה שכן, יש באמת חשש שמכבי נתקעה חסרת מושג אם היא באמת מקווה לשחרור של רנדל ובריאות טובה שלו בלי אופציות ממשיות אחרות. ( אולי יש אבל אנחנו לא מקבלים שום מידע כזה כרגע ).
גל גל כתב:בסוף זה יהיה בנדר רנדל ועוד זר ככה כולם ירוויחו
גל גל כתב:יש איזה בחור בקבוצת האודים של מכבי שאומר שמכבי בימים הקרובים יביאו שחקן צעיר ישרלאי עד גיל 25 עוד זר ובנוסף יש מצב רנדל בנוסף לבנדר
רק לא הבנתי אם יגיעו 2 זרים בכל מקרה גם אם רנדל יבוא או לא זאת אומרת אם רנדל מגיע אז עוד אחד ואם לא אז 2 האמת שהבחור נשמע די בטוח בעצמו מקווה שהוא צודק .
אבל סגל של 15 שחקנים נראלי קצ תעמוס מידי כל משחק ישבו שתי זרים וישראלי בחוץ
אני חוב שבנדר כן ירוויח הרבה דקות בליגה גם בעמדה 3 וגם גם ב 4 איזה 20 דקות בליגה ו 8 נגיד ביורוליג במקרה הטוב
שמואל1 כתב:גל גל כתב:יש איזה בחור בקבוצת האודים של מכבי שאומר שמכבי בימים הקרובים יביאו שחקן צעיר ישרלאי עד גיל 25 עוד זר ובנוסף יש מצב רנדל בנוסף לבנדר
רק לא הבנתי אם יגיעו 2 זרים בכל מקרה גם אם רנדל יבוא או לא זאת אומרת אם רנדל מגיע אז עוד אחד ואם לא אז 2 האמת שהבחור נשמע די בטוח בעצמו מקווה שהוא צודק .
אבל סגל של 15 שחקנים נראלי קצ תעמוס מידי כל משחק ישבו שתי זרים וישראלי בחוץ
אני חוב שבנדר כן ירוויח הרבה דקות בליגה גם בעמדה 3 וגם גם ב 4 איזה 20 דקות בליגה ו 8 נגיד ביורוליג במקרה הטוב
אפשר קישור, או לפחות ציטוט של הפוסט המדובר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־15 אורחים