בריאן רנדל חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בריאן רנדל חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2015, 16:52

ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.

מה לעשות אין לך אפשרות להביא שחקן כזה ש- 100% בריא. רנדל שווה את הסיכון. בלעדיו מכבי לא יכולה לנצח גם את ראשון.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 16:55

roy1000 כתב:
ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.

מה לעשות אין לך אפשרות להביא שחקן כזה ש- 100% בריא. רנדל שווה את הסיכון. בלעדיו מכבי לא יכולה לנצח גם את ראשון.

אז בונים קבוצה שלא תלויה בבחור הזה, לא מדובר כאן על סקוטי פיפן שאין לו תחליף בכל היקום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2015, 16:59

אדגר פו כתב:
roy1000 כתב:

אז בונים קבוצה שלא תלויה בבחור הזה, לא מדובר כאן על סקוטי פיפן שאין לו תחליף בכל היקום.

תן לי שם של שחקן אחד פנוי באירופה שיכול לעשות מה שרנדל עושה בהגנה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 17:02

כל זה לא שווה אם הוא יעדר לנו מתי שהכי חשוב.
ויש שחקנים טובים , צעירים ובריאים יותר שאולי לא יתנו בדיוק אותה תרומה הגנתית אבל יהיו יותר אמינים.
בדיוק בשביל זה צריך אנשי מקצוע שיבדקו את השוק ויבנו קבוצה בקיץ כמו שצריך.
הוא גם לא נהיה צעיר משנה לשנה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוקטובר 2015, 17:12

רוי, הסגידה כאן ליכולות של רנדל נראית לי בלתי פרופורציונלית. אנחנו לא חייבים כאן תואם רנדל שיתן את מה שהוא נותן, אלא שחקן טוב אחר בעמדה שלו. ולא היו חסרים כאלו בקיץ, גם כאלו שלא הוזכרו בקשר למכבי. תגיד לי מה עושות שאר קבוצות צמרת שאין להן את רנדל? מחתימות שחקן טוב אחר.אז כנראה שבסכום של רנדל קשה למצוא את מה שהוא נותן אבל קודם כל גם איתו יש בעיות מקצועיות אחרות שלא קשורות להגנה , וגם כולנו יודעים שהוא נוטה להיעדר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אוקטובר 2015, 17:20

זה לא שחור או לבן. זה לא רנדל או כלום.

הבעיה המהותית בסיפור של רנדל היא שמכבי בנתה עליו בתחילת העונה כ-4 הפותח של הקבוצה, כשמאחוריו נמצא רק ילד בן 17 (כישרוני ככל שיהיה). עוד החלטה טיפשית שנגעה לקו הקדמי החדש של הקבוצה. וכן, מכבי בהחלט יכלה להביא 4 נוסף עוד בטרם שהעונה התחילה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 17:23

נו, אז עכשיו כן הביאו את אופייבו אחרי שהתברברו איתו כל הקיץ כי ראו שהילד לא בנוי למאבקים האלו עדיין, משהוא שכל נער חובב כדורסל ידע עוד בקיץ.

התנהלות יהירה שלא הסיקה שום מסקנות מעונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 27 אוקטובר 2015, 17:24

roy1000 כתב:

שווה את הסיכון? כלומר רנדל שווה את הסיכון שלא נעלה לטופ 16......
ראבאק אפילו פארקר לא היה שווה את הסיכון הזה.....
נניח ואתה מנהל חברה , היית שוכר את האיש הכי חשוב לך אם היית יודע שהוא חודשיים לא מתפקד?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוקטובר 2015, 17:26

אדגר פו כתב:נו, אז עכשיו כן הביאו את אופייבו אחרי שהתברברו איתו כל הקיץ כי ראו שהילד לא בנוי למאבקים האלו עדיין, משהוא שכל נער חובב כדורסל ידע עוד בקיץ.

מה שאני לא מבינה זה מה כל כך היה חשוב לנו לפתח את בנדר
זה לא כאילו תיכננו למכור אותו לברצלונה תמורת 10 מליון יורו, לבן אדם יש סעיף של מליון דולר/יורו, בשביל זה לסכן עונה שלמה? מה קורה שם מאחורי הקלעים?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 17:38

זה מה שפיני אמר על בנדר אתמול :

"אני כבר בעונה שעברה שמעתי שבנדר הולך להיות זר במכבי ת"א ובאחריות אני אומר לכם, בניגוד לדעתו של גיא גודס וזה הוכתב לו."

אין מה לפקפק בזה כהוא זה. פשוט מדהים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 27 אוקטובר 2015, 17:41

Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:נו, אז עכשיו כן הביאו את אופייבו אחרי שהתברברו איתו כל הקיץ כי ראו שהילד לא בנוי למאבקים האלו עדיין, משהוא שכל נער חובב כדורסל ידע עוד בקיץ.

מה שאני לא מבינה זה מה כל כך היה חשוב לנו לפתח את בנדר
זה לא כאילו תיכננו למכור אותו לברצלונה תמורת 10 מליון יורו, לבן אדם יש סעיף של מליון דולר/יורו, בשביל זה לסכן עונה שלמה? מה קורה שם מאחורי הקלעים?

בדיוק!! זה מה שאני אומר כבר תקופה ארוכה , מכבי ביצעה השקעה בסיכון (ריאלי) של 20 מליון דולר , כדי להרוויח מליון , זה פשוט הזוי.
מילא היה הזר הכי טוב בלאומית והיו אומרים שההפרש כדי לעשות את זה ברמות ליגה ישראלית\יורוליג הוא יחסית קטן , אבל הוא היה אחד החלשים שם......

בנדר אינו אשם , הוא אחלה ילד וייתכן שיום אחד הוא גם יהיה שחקן מצויין , אבל....אנחנו לא נהנה מזה , גג מכבי תרוויח איזה מליון , פששששששש איזה רווח. על הדרך , הוא גרם (בעקיפין כמובן ע"י הסנדק ניקו) לפיטורין של מאמן מוערך כמו אורן אהרוני
לסכסוכים בין ניקו לפיני,קובלסקי וגודס , לרוסטר בעייתי עד לא קיים בעמדה 4 (מאויישת כרגע כ"י חולה קרוהן , שחקן שטרם שוחרר ועוד לא ערך משחק אחד עם הקבוצה , וילד בן 18 שאני לא בטוח שכרגע הוא יותר טוב משגב), ולפתיחת עונה זוועתית שמעמידה את הטופ16 בסיכון רציני.

בא לי לתלוש שערות מהבית שחי עד כמה שזה מתסכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוקטובר 2015, 17:45

אדגר פו כתב:זה מה שפיני אמר על בנדר אתמול :

"אני כבר בעונה שעברה שמעתי שבנדר הולך להיות זר במכבי ת"א ובאחריות אני אומר לכם, בניגוד לדעתו של גיא גודס וזה הוכתב לו."

מי ישמע, גם על בלאט הוכתבו שחקנים, זה לא הפריע לו להגיע לגמר היורוליג ובפעם השניה לקחת אותה. אז נכון, אני חושב שהמעורבות של כל הGM למינהם צריכה להצתמצם משמעותית חוץ מאולי שחקנים שמתאימים או לא מתאימים לרוח המועדון וכו, וצריכים לתת יותר משקל לרצון הצוות המקצועי(שדרך אגב, גם הם עושים טעויות) אבל גודס הוא לא היחיד שהוכתבו לו שחקנים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 17:59

בוודאי שגודס הוא לא הראשון ולא האחרון שהוכתבו לו שחקנים, לא זו הנקודה.

העניין הוא שכבר בשנה שעברה תיכננו לרשום אותו כזר בלי שום דבר מקצועי שיצביע על זה שהוא מתאים למשבצת של זר במכבי.

אם למכבי היה קו קדמי מוכח ובריא עם 4 גבוהים נורמליים לא הייתה בעיה להכניס את בנדר כזר חמישי כזה ואולי לנסות לפתח אותו בליגה. הבעייה שהוא המחליף של אחד שנעדר חודשיים בעונה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2015, 20:19

ankram כתב:שווה את הסיכון? כלומר רנדל שווה את הסיכון שלא נעלה לטופ 16......
ראבאק אפילו פארקר לא היה שווה את הסיכון הזה.....
נניח ואתה מנהל חברה , היית שוכר את האיש הכי חשוב לך אם היית יודע שהוא חודשיים לא מתפקד?

כן. אם לי אין כסף ויש לי את האופציה לקחת כוכב שלפעמים חולה, אז זו בהחלט החלטה סבירה. מכבי מקבלת את רנדל בהנחה משמעותית. אתה מעדיף את רנדל או עוד פבאריני?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2015, 20:23

toja27 כתב:רוי, הסגידה כאן ליכולות של רנדל נראית לי בלתי פרופורציונלית. אנחנו לא חייבים כאן תואם רנדל שיתן את מה שהוא נותן, אלא שחקן טוב אחר בעמדה שלו. ולא היו חסרים כאלו בקיץ, גם כאלו שלא הוזכרו בקשר למכבי. תגיד לי מה עושות שאר קבוצות צמרת שאין להן את רנדל? מחתימות שחקן טוב אחר.אז כנראה שבסכום של רנדל קשה למצוא את מה שהוא נותן אבל קודם כל גם איתו יש בעיות מקצועיות אחרות שלא קשורות להגנה , וגם כולנו יודעים שהוא נוטה להיעדר.

כשאתה מעמיד הרכב עם 3-4 שחקנים שלא שומרים, אני לא ממש רואה איזה אופציות יש לך חוץ מלקחת 4 הגנתי. אין אף קבוצה ביורוליג שבנתה הרכב הגנתי כל כך חלש, ואני לא מכיר 4 אחר באירופה שנותן לך את מה שרנדל נותן הגנתית (חוץ מאולי היינס של צסק"א). ברגע ששמת את פארמר, רוצ'סטי ואמבקווה על המגרש, נהיית תלוי ב-100% ברנדל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוקטובר 2015, 20:30

toja27 כתב:
אדגר פו כתב:זה מה שפיני אמר על בנדר אתמול :

מי ישמע, גם על בלאט הוכתבו שחקנים, זה לא הפריע לו להגיע לגמר היורוליג ובפעם השניה לקחת אותה. אז נכון, אני חושב שהמעורבות של כל הGM למינהם צריכה להצתמצם משמעותית חוץ מאולי שחקנים שמתאימים או לא מתאימים לרוח המועדון וכו, וצריכים לתת יותר משקל לרצון הצוות המקצועי(שדרך אגב, גם הם עושים טעויות) אבל גודס הוא לא היחיד שהוכתבו לו שחקנים.

טוז'ה, אפשר להצניח שחקנים למאמן על הראש, אפשר לתת למאמן להיות היחיד שקובע, אפשר להחליט בוועדה של עשרה אנשים,
ואפשר גם לעשות משאל עם על כל החתמה.
העניין הוא שהמדיניות במכבי היא לא אחידה, בחלקה הגדול לא מקצועית, אינטרסנטית, איטית מאוד ובשורה התחתונה בלי כתובת.
אז מה קרה? כולם לא מרוצים.

למה שמעון צריך להחתים שחקנים? למה ניקולה צריך להחתים (או יותר נכון למנוע) חתימה של שחקנים?
למה מחלקת הסקאוטינג היא בכלל בעלת איזשהו SAY בכל מה שקשור בבניית הסגל?
איפה אותו האדם שרואה את הפאזל מתחבר לכדי יחידה אחת?

זה פשוט לא לעניין, ואני מאוד שמח שזה צף למעלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוקטובר 2015, 20:44

מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוקטובר 2015, 21:51

yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...

זה לא אירוע חד-שנתי
זה שהיה לו התקף עכשיו לא אומר שלא יהיה בעוד חודשיים, או בעוד חצי שנה, או בסוף העונה, או כל התשובות הנכונות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוקטובר 2015, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...

זה לא אירוע חד-שנתי
זה שהיה לו התקף עכשיו לא אומר שלא יהיה בעוד חודשיים, או בעוד חצי שנה, או בסוף העונה, או כל התשובות הנכונות

לאורך הקריירה שלו זה תקף אותו פעמים די בודדות , ואת יוגב אוחיון אפילו פחות...סביר להניח שזה לא יחזור עוד פעם העונה , רק השאלה אם הוא החלים לגמרי מהפעם הזאת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוקטובר 2015, 22:17

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא אירוע חד-שנתי

לאורך הקריירה שלו זה תקף אותו פעמים די בודדות , ואת יוגב אוחיון אפילו פחות...סביר להניח שזה לא יחזור עוד פעם העונה , רק השאלה אם הוא החלים לגמרי מהפעם הזאת...

זה תקף אותו בחיפה בשנה לפני שהגיע למכבי, זה תקף אותו בסוף העונה שעברה במכבי והחודש
אז..כן, לא הייתי אומרת שזה אירועים נדירים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים