ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.
מה לעשות אין לך אפשרות להביא שחקן כזה ש- 100% בריא. רנדל שווה את הסיכון. בלעדיו מכבי לא יכולה לנצח גם את ראשון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.
roy1000 כתב:ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.
מה לעשות אין לך אפשרות להביא שחקן כזה ש- 100% בריא. רנדל שווה את הסיכון. בלעדיו מכבי לא יכולה לנצח גם את ראשון.
אדגר פו כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.
אז בונים קבוצה שלא תלויה בבחור הזה, לא מדובר כאן על סקוטי פיפן שאין לו תחליף בכל היקום.
roy1000 כתב:ankram כתב:ככה זה שאתה בונה על שחקן מרכזי שאין שום עונה שהוא לא נעדר לאיזה חודש במצטבר.
אדגר פו כתב:נו, אז עכשיו כן הביאו את אופייבו אחרי שהתברברו איתו כל הקיץ כי ראו שהילד לא בנוי למאבקים האלו עדיין, משהוא שכל נער חובב כדורסל ידע עוד בקיץ.
התנהלות יהירה שלא הסיקה שום מסקנות מעונה שעברה.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:נו, אז עכשיו כן הביאו את אופייבו אחרי שהתברברו איתו כל הקיץ כי ראו שהילד לא בנוי למאבקים האלו עדיין, משהוא שכל נער חובב כדורסל ידע עוד בקיץ.
התנהלות יהירה שלא הסיקה שום מסקנות מעונה שעברה.
מה שאני לא מבינה זה מה כל כך היה חשוב לנו לפתח את בנדר
זה לא כאילו תיכננו למכור אותו לברצלונה תמורת 10 מליון יורו, לבן אדם יש סעיף של מליון דולר/יורו, בשביל זה לסכן עונה שלמה? מה קורה שם מאחורי הקלעים?
אדגר פו כתב:זה מה שפיני אמר על בנדר אתמול :
"אני כבר בעונה שעברה שמעתי שבנדר הולך להיות זר במכבי ת"א ובאחריות אני אומר לכם, בניגוד לדעתו של גיא גודס וזה הוכתב לו."
אין מה לפקפק בזה כהוא זה. פשוט מדהים.
ankram כתב:שווה את הסיכון? כלומר רנדל שווה את הסיכון שלא נעלה לטופ 16......
ראבאק אפילו פארקר לא היה שווה את הסיכון הזה.....
נניח ואתה מנהל חברה , היית שוכר את האיש הכי חשוב לך אם היית יודע שהוא חודשיים לא מתפקד?
toja27 כתב:רוי, הסגידה כאן ליכולות של רנדל נראית לי בלתי פרופורציונלית. אנחנו לא חייבים כאן תואם רנדל שיתן את מה שהוא נותן, אלא שחקן טוב אחר בעמדה שלו. ולא היו חסרים כאלו בקיץ, גם כאלו שלא הוזכרו בקשר למכבי. תגיד לי מה עושות שאר קבוצות צמרת שאין להן את רנדל? מחתימות שחקן טוב אחר.אז כנראה שבסכום של רנדל קשה למצוא את מה שהוא נותן אבל קודם כל גם איתו יש בעיות מקצועיות אחרות שלא קשורות להגנה , וגם כולנו יודעים שהוא נוטה להיעדר.
toja27 כתב:אדגר פו כתב:זה מה שפיני אמר על בנדר אתמול :
"אני כבר בעונה שעברה שמעתי שבנדר הולך להיות זר במכבי ת"א ובאחריות אני אומר לכם, בניגוד לדעתו של גיא גודס וזה הוכתב לו."
אין מה לפקפק בזה כהוא זה. פשוט מדהים.
מי ישמע, גם על בלאט הוכתבו שחקנים, זה לא הפריע לו להגיע לגמר היורוליג ובפעם השניה לקחת אותה. אז נכון, אני חושב שהמעורבות של כל הGM למינהם צריכה להצתמצם משמעותית חוץ מאולי שחקנים שמתאימים או לא מתאימים לרוח המועדון וכו, וצריכים לתת יותר משקל לרצון הצוות המקצועי(שדרך אגב, גם הם עושים טעויות) אבל גודס הוא לא היחיד שהוכתבו לו שחקנים.
yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...
זה לא אירוע חד-שנתי
זה שהיה לו התקף עכשיו לא אומר שלא יהיה בעוד חודשיים, או בעוד חצי שנה, או בסוף העונה, או כל התשובות הנכונות
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...
זה לא אירוע חד-שנתי
זה שהיה לו התקף עכשיו לא אומר שלא יהיה בעוד חודשיים, או בעוד חצי שנה, או בסוף העונה, או כל התשובות הנכונות
לאורך הקריירה שלו זה תקף אותו פעמים די בודדות , ואת יוגב אוחיון אפילו פחות...סביר להניח שזה לא יחזור עוד פעם העונה , רק השאלה אם הוא החלים לגמרי מהפעם הזאת...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים