המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מכבי באמת לא הרשימה מול ראשון ומול אילת. הבעיה הראשונה היא 0 משחק פנים, והבעיה השניה היא זלזול בהגנה בחלק מהדקות.
ברגע שמכבי החליטה לשמור, וזה לא משנה מי היה על הפרקט, הדברים נראו טוב יותר.
מכבי כן הראתה יכולת קליעה מרשימה, ומכבי מראה לנו המון פוטנציאל, ושני שחקנים שפשוט כיף לראות אותם משחקים, והם בעצם המנוע של הקבוצה.
לא הבנתי על איזו תלות ברנדל אתה מדבר. אם בהגנה, אז זה ברור, אבל בהתקפה בראיין לא ממש קיים.
דווקא ההתקפה היא מאוד לא חד מימדית. יש כאן פוטנציאל לכדורסל מאוד מהנה בהתקפה, וכבר בטורניר הזה ראינו יותר פיק אנד רולים מוצלחים,
מכל העונה שעברה.
אין שום השוואה בין רוצ'סטי ופארמר, לבין פארגו והיינס. זה פשוט לא באותה הגלקסיה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז הברך של פבראני לא מתאוששת
הוא אמר שהוא 100%, מכבי עשו לו 800 בדיקות ואמרו שהוא 100%
צריך ועדת חקירה פה
דני הוא פשוט ***&##*... אין מילה אחרת.
קבוצות עם רבע תקציב משלנו, מעמידות סגלים שלמים ומוכנים, ורק אצלנו אותו חרא כל שנה.
כמה כשרון וכח אש בקו האחורי ועמדה 3, ככה פשוט 0 מוחלט בצבע למעט אמבקווה, שגם הוא לא בדיוק המייל-מן.
יש מילה אחרת.
**%£***#
אדגר פו כתב:הפלוס בכי גדול מבחינתי זו החזרה של פניני, אותו פניני כנראה.
חוץ מזה, גביע !
חנו'ש כתב:מצד שני, יש בזה הגיון בהתחשב בזה שפניני אף פעם לא היה שחקן זריז שהתבסס על אתלטיות כך שלא היה הרבה במה לפגוע....
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:הפלוס בכי גדול מבחינתי זו החזרה של פניני, אותו פניני כנראה.
חוץ מזה, גביע !
האמת שזה ממש מפתיע אותי לטובה.
בקושי מרגישים עליו שהוא לא שיחק כמעט שנה שלמה.
נראה אותו הפניני הישן והטוב רק עם טיפונת חלודה בקליעה, אבל גם זה יעבור.
מצד שני, יש בזה הגיון בהתחשב בזה שפניני אף פעם לא היה שחקן זריז שהתבסס על אתלטיות כך שלא היה הרבה במה לפגוע....
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:הפלוס בכי גדול מבחינתי זו החזרה של פניני, אותו פניני כנראה.
חוץ מזה, גביע !
האמת שזה ממש מפתיע אותי לטובה.
בקושי מרגישים עליו שהוא לא שיחק כמעט שנה שלמה.
נראה אותו הפניני הישן והטוב רק עם טיפונת חלודה בקליעה, אבל גם זה יעבור.
מצד שני, יש בזה הגיון בהתחשב בזה שפניני אף פעם לא היה שחקן זריז שהתבסס על אתלטיות כך שלא היה הרבה במה לפגוע....
Holiday_Armadillo כתב:שקלתי להמליץ לחני להחליף חתימה אבל החתימה שלה נורא רלוונטית נכון לעכשיו
roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי באמת לא הרשימה מול ראשון ומול אילת. הבעיה הראשונה היא 0 משחק פנים, והבעיה השניה היא זלזול בהגנה בחלק מהדקות.
מכבי כן הראתה יכולת קליעה מרשימה, ומכבי מראה לנו המון פוטנציאל, ושני שחקנים שפשוט כיף לראות אותם משחקים, והם בעצם המנוע של הקבוצה.
לא הבנתי על איזו תלות ברנדל אתה מדבר. אם בהגנה, אז זה ברור, אבל בהתקפה בראיין לא ממש קיים.
דווקא ההתקפה היא מאוד לא חד מימדית. יש כאן פוטנציאל לכדורסל מאוד מהנה בהתקפה, וכבר בטורניר הזה ראינו יותר פיק אנד רולים מוצלחים,
מכל העונה שעברה.
לא הקצנתי כלום. זלזול בהגנה = משחק שכונתי.
התלות ההגנתית ברנדל היא מוחלטת. בלעדיו הצבע של מכבי זה טיילת.
ההתקפה נורא חד-מימדית. בחיים שלי לא ראיתי קבוצה שזורקת את כמות השלשות של מכבי. הולכים לשבור פה כל מיני שיאים העונה בהקשר הזה.
לגבי המשפט האחרון - אף אחד לא יחלוק על זה. לא יודע מאיפה הבאת את זה?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שקלתי להמליץ לחני להחליף חתימה אבל החתימה שלה נורא רלוונטית נכון לעכשיו
בחתימה שלי תמיד רלוונטית....
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי באמת לא הרשימה מול ראשון ומול אילת. הבעיה הראשונה היא 0 משחק פנים, והבעיה השניה היא זלזול בהגנה בחלק מהדקות.
מכל העונה שעברה.
לא הקצנתי כלום. זלזול בהגנה = משחק שכונתי.
התלות ההגנתית ברנדל היא מוחלטת. בלעדיו הצבע של מכבי זה טיילת.
ההתקפה נורא חד-מימדית. בחיים שלי לא ראיתי קבוצה שזורקת את כמות השלשות של מכבי. הולכים לשבור פה כל מיני שיאים העונה בהקשר הזה.
לגבי המשפט האחרון - אף אחד לא יחלוק על זה. לא יודע מאיפה הבאת את זה?
בוודאי שהקצנת.
מה שאמרת היה נכון אם מכבי היתה מפסידה, אבל היא לא הפסידה, כי היא רצתה לנצח.
לגבי כמות השלשות, אתה כמובן טועה, כי יש המון קבוצות שזורקות הרבה מאוד שלשות (סרביה זרקה 26 שלשות בממוצע באליפות אירופה).
זה לאו דווקא דבר רע, בטח עם כמות ואיכות הקלעים שיש לנו.
אדגר פו כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שקלתי להמליץ לחני להחליף חתימה אבל החתימה שלה נורא רלוונטית נכון לעכשיו
בחתימה שלי תמיד רלוונטית....
החתימה הזאת הייתה גם בזכייה לפני שנה וחצי ? אני פשוט לא הייתי פה, את יודעת.
jol9 כתב:בוודאי שהקצנת.
לגבי כמות השלשות, אתה כמובן טועה, כי יש המון קבוצות שזורקות הרבה מאוד שלשות (סרביה זרקה 26 שלשות בממוצע באליפות אירופה).
Number8 כתב:ההגנה שלנו פשוט זוועתית, אבל זה עוד מילא אנחנו רק בטרום עונה כביכול והגיוני שהגנה לא תעבוד. אבל מה שלא עובד זה ששחקן כמו אמבקווה לא מסוגל לשמור פורוורדים של אילת ושל ראשלצ.
אזי, לא יוכל לשמור על גבוהים של צדביטה זאגרב, ובטח לא של קבוצות טובות יותר. בנדר לא יכול לשמור על נמלה, פבראני לא יכול לשמור עלי, ונשארנו עם גבוהים שלא מסוגלים לשמור, וגם לא ממש מסוגלים לעשות נקודות בלי שמאכילים אותם עם כפית.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בוודאי שהקצנת.
לא הבנתי מה הקשר הפסד או ניצחון?
אתה מדבר איתי על 30 שלשות למשחק. זה מטורף לגמרי ולדעתי חסר תקדים. סרביה משחק מבפנים החוצה, אל תשווה את זה להפצצות של מכבי.
בליגה שלנו שאף אחד לא סוגר את הקשת, זה כמובן יעבוד. ביורוליג זה לא יילך.
אני לא מתרגש כרגע משום דבר. אני מניח שזה ישתנה כי כרגע אין תרגילים או מחשבה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בוודאי שהקצנת.
לא הבנתי מה הקשר הפסד או ניצחון?
אתה מדבר איתי על 30 שלשות למשחק. זה מטורף לגמרי ולדעתי חסר תקדים. סרביה משחק מבפנים החוצה, אל תשווה את זה להפצצות של מכבי.
בליגה שלנו שאף אחד לא סוגר את הקשת, זה כמובן יעבוד. ביורוליג זה לא יילך.
אני לא מתרגש כרגע משום דבר. אני מניח שזה ישתנה כי כרגע אין תרגילים או מחשבה.
שחף כתב:ד''א, אלי סהר אשכרה אמר שג'ואי דורסי זה שחקן מטרה בצבע. כנראה שהוא לא ראה משחק אחד של דורסי בחיים שלו. דורסי זה אותו סגנון כמו אמבקווה ת'יוס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים