Chen כתב:אין ספק שהוא מאמן טוב.
אבל הוא בכלל מתאים לסגל שלנו? מה צורת המשחק שלו?
לדעתי הוא לגמרי מתאים
הוא דוגל בהנעת כדור חכמה ומתבסס על קליעה וזה החומר שיש פה (כמובן אבל שלא ברמה האופטימלית שאני מניח שהוא רוצה)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני דווקא חושב שהמו"מ איתו קורה באמת. אני גם חושב שרב הסיכויים שגיא גודס לא ישאר כמאמן אלא אם יקרה שינוי רציני בתוצאות וגם ברמת המשחק.
גיא גודס לא חפוטר אחרי ניצחון. הוא יכול להיות מפוטר רק אחרי הפסד.
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני דווקא חושב שהמו"מ איתו קורה באמת. אני גם חושב שרב הסיכויים שגיא גודס לא ישאר כמאמן אלא אם יקרה שינוי רציני בתוצאות וגם ברמת המשחק.
ankram כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני דווקא חושב שהמו"מ איתו קורה באמת. אני גם חושב שרב הסיכויים שגיא גודס לא ישאר כמאמן אלא אם יקרה שינוי רציני בתוצאות וגם ברמת המשחק.
ברוב המקרים זה נכון , אבל ישנם גם מקרים שלא , כמו למשל בפיטורי אפי.
יש גם נצחון שכולו הפסד כמו למשל נצחון דחוק מאד במזל.
חנו'ש כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני דווקא חושב שהמו"מ איתו קורה באמת. אני גם חושב שרב הסיכויים שגיא גודס לא ישאר כמאמן אלא אם יקרה שינוי רציני בתוצאות וגם ברמת המשחק.
ברוב המקרים זה נכון , אבל ישנם גם מקרים שלא , כמו למשל בפיטורי אפי.
יש גם נצחון שכולו הפסד כמו למשל נצחון דחוק מאד במזל.
אם זה יעיף מכאן את גודס אז אני בהחלט קונה ניצחון כזה היום.
גם לנצח וגם גודס הולך הביתה?
בהחלט win win.
alex30 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני דווקא חושב שהמו"מ איתו קורה באמת. אני גם חושב שרב הסיכויים שגיא גודס לא ישאר כמאמן אלא אם יקרה שינוי רציני בתוצאות וגם ברמת המשחק.
מה?![]()
![]()
לא חסר מאמנים שפוטרו לאחר ניצחון... (אפילו מאמנים במכבי עצמה).
היו שהגדילו לעשות, ופטרו מאמנים מוצלחים במיוחד אשר זכו בליגת האלופות(דלבוסקה של ריאל מדריד, זו רק דומה אחת).
roy1000 כתב:alex30 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני דווקא חושב שהמו"מ איתו קורה באמת. אני גם חושב שרב הסיכויים שגיא גודס לא ישאר כמאמן אלא אם יקרה שינוי רציני בתוצאות וגם ברמת המשחק.
מה?![]()
![]()
לא חסר מאמנים שפוטרו לאחר ניצחון... (אפילו מאמנים במכבי עצמה).
היו שהגדילו לעשות, ופטרו מאמנים מוצלחים במיוחד אשר זכו בליגת האלופות(דלבוסקה של ריאל מדריד, זו רק דומה אחת).
מי במכבי פוטר אחרי ניצחון ביורוליג?
אדגר פו כתב:פיק מצייץ שיש אישור מגורמים במכבי שגודס יפוטר אם הוא מפסיד היום.
האמת שאני לא מבין את ההתנהלות הזאת. אם מכבי תנצח בהארכה בנקודה מסל בשניה האחרונה אחרי ששיחקה נורא ופיגרה כל המשחק זה ניצחון ששווה גודס ? לעוד כמה זמן ?
חנו'ש כתב:טמטום רציני.
מכבי לא תפסיד היום!
היריבה חלשה, רנדל חזר גם אם זה מהגטו ואופייבו גם יכול כבר לתרום לדעתי אחרי שבוע של אימונים.
יש גבול גם לכמה אפשר להפסיד.
אבל זה בשום אופן לא יכול להגיד שגודס צריך להישאר!!
יש לנו עכשיו רצף של יריבות חלשות יחסית שבטח ננצח אז עכשיו צריכים לחכות עד רצף ההפסדים הבא? אם גודס לא יסיים את העונה הזו באחוז גבוה מאוד אז תיפרדו כבר עכשיו. למה צריך לחכות להפסדים כדי לעשות את זה?
למה אנחנו כאוהדים צריכים לקוות שהקבוצה שלנו תפסיד כדי שיהיה טוב??