המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:אתם פשוט לא מבינים איך ה NBA עובד , בNBA , למעט יחידי סגולה סטייל פופוביץ' או הזן מאסטר , המאמנים הם בד"כ עושי דבריהם של הכוכבים.
כאשר המאמן אינו מסתדר עם הכוכבים לא יעזור לו כל היכולת והחוכמה בעולם , זה פשוט לא יגיע לשום מקום.
מאמן ב NBA עוד מהזמנים של ג'ורדן שהעיף את קולינס, מג'יק שהחליף את מאמנו לפני ריילי , הוא בסה"כ דמות די שולית ביחס המועדונים לצוות המקצועי.
בוודאי שבלאט מאמן טוב יות מלו , אבל אם הפרינצ'ייס פלייר שלך לא מסתדר איתך או לא מקשיב לך אתה לא יכול להתקדם לשום מקום.
אחדשיודע כתב:אני אגב בכלל לא בטוח שזה עניין של מאמן, ויכול להיות שיש לטיירון לו את הפוטנציאל להיות מאמן טוב. גם אם לברון היה מקבל מאמן עם רזומה קצת יותר עשיר (כגון ת׳יבודו), שהוא יכול לסמוך עליו כביכול, אני לא חושב שזה היה גורם לו לסמוך יותר על השחקנים שלצידו - ואולי בצדק. סגל השחקנים של קליבלנד לא יותר טוב מזה של גולדן סטייט או סן אנטוניו, ושם היה צריך לבוא השינוי, קודם כל.
אחדשיודע כתב:ankram כתב:אתם פשוט לא מבינים איך ה NBA עובד , בNBA , למעט יחידי סגולה סטייל פופוביץ' או הזן מאסטר , המאמנים הם בד"כ עושי דבריהם של הכוכבים.
כאשר המאמן אינו מסתדר עם הכוכבים לא יעזור לו כל היכולת והחוכמה בעולם , זה פשוט לא יגיע לשום מקום.
מאמן ב NBA עוד מהזמנים של ג'ורדן שהעיף את קולינס, מג'יק שהחליף את מאמנו לפני ריילי , הוא בסה"כ דמות די שולית ביחס המועדונים לצוות המקצועי.
בוודאי שבלאט מאמן טוב יות מלו , אבל אם הפרינצ'ייס פלייר שלך לא מסתדר איתך או לא מקשיב לך אתה לא יכול להתקדם לשום מקום.
זה שטויות. מהסיבה הפשוטה שגם בלי בלאט, ועם טיירון לו בתור מאמן, לברון יעשה מה שמתחשק לו ויזרוק על החברים שלו.
המאזן שלהם מראה שהמצב לא היה כל כך גרוע, בניגוד למה שהרגישו אחרי המשחק מול גולדן סטייט. הם נכנסו לפאניקה מיותרת, במקום לחשוב איך אפשר לשפר את הקבוצה, נטו מקצועית.
MTA2311 כתב:זאת החלטה הזויה וכנראה גם חסרת תקדים.
לברון יגמור את הקריירה רחוק מאוד מאיפה שהציפיות ניבאו.
אוקיי, זה שהם חושבים ככה זה יופי, אני לא כל כך.ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:אתם פשוט לא מבינים איך ה NBA עובד , בNBA , למעט יחידי סגולה סטייל פופוביץ' או הזן מאסטר , המאמנים הם בד"כ עושי דבריהם של הכוכבים.
זה שטויות. מהסיבה הפשוטה שגם בלי בלאט, ועם טיירון לו בתור מאמן, לברון יעשה מה שמתחשק לו ויזרוק על החברים שלו.
המאזן שלהם מראה שהמצב לא היה כל כך גרוע, בניגוד למה שהרגישו אחרי המשחק מול גולדן סטייט. הם נכנסו לפאניקה מיותרת, במקום לחשוב איך אפשר לשפר את הקבוצה, נטו מקצועית.
תראה , בארצות הברית אם אתה לא ראשון , אתה כלום. מה שקליבלנד ובלאט הוכיחו השנה , זה שהם לא מסוגלים להיות מספר 1 , אתה יכול להתווכח עם זה , אתה יכול לא להבין את זה , אבל שאתה 0-3 מול ג"ס וס"א
זה כנראה אומר שאתה לא מסוגל לנצח אותם , זה לא שאתה 0-8 מול צסק"א ב3 שנים ועדיין במשחק אחד אתה יכול להעיף אותם בחצי.
לברון יעשה מה שבראש שלו , אבל אם הוא יעשה דווקא למאמן שלו (וזה מה שהוא עשה לבלאט שלא יהיו לך ספיקות) , אז זה ייגמר ב 40 הפרש בבית , ועם בלאט , לברון עשה דווקא , כנראה חושבים שהוא לא יעשה דווקא ללו.
אחדשיודע כתב:נכון מאוד. אני אגב לא בטוח שהם ״לא מסוגלים״, אלא שבסיטואציה הנוכחית הם לא מסוגלים. עם טרייד טוב על לאב (שהוא הבייבי של גריפין), אני חושב שקליבלנד יכלה ועדיין יכולה להתמודד על האליפות בתרחיש מסויים. רק שלדעתי עכשיו זה יהיה אפילו קשה יותר מבחינתם, אני באמת ובתמים חושב שהם עשו טעות כשפיטרו את בלאט באמצע העונה.
MTA2311 כתב:אחד מהשחקנים שם הביע צער בצורה כלשהי על דייוויד?
ankram כתב:MTA2311 כתב:זאת החלטה הזויה וכנראה גם חסרת תקדים.
לברון יגמור את הקריירה רחוק מאוד מאיפה שהציפיות ניבאו.
היו החלטות הזויות לא פחות מזה , היו מאמנים מצויינים כמו ת'יבודו שעף משיקאגו בגלל רוז , גם המאמן הקודם של לברון בקליבלנד הועף בגלל שהוא לא הביא אותם לתואר אלא רק קרוב.
מאמנים הם סחורה שעבורת מיד ליד ב NBA , NBA זה לא אירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־22 אורחים