המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מעדיף הימור על גאודלוק.
לא מה שאנחנו צריכים.
MTA2311 כתב:גאודלוק הוא פחות או יותר בדיוק מה שאנחנו צריכים.
וזה בא ממישהו שממש לא מת עליו באופן כללי.
שועל כתב:LIAV10 כתב:מעדיף הימור על גאודלוק.
לא מה שאנחנו צריכים.
למה?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:גאודלוק הוא פחות או יותר בדיוק מה שאנחנו צריכים.
וזה בא ממישהו שממש לא מת עליו באופן כללי.
אני ממש לא בטוח. אם גאודלוק יצטרף לווימס ומקל, מכבי תצטרך לשחק עם 3 כדורים
LIAV10 כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:מעדיף הימור על גאודלוק.
לא מה שאנחנו צריכים.
למה?
לא משהו בהגנה ובהתקפה אין לו יותר מידי כלים חוץ מהקליעה מבחוץ ואיזה פלוטר נחמד, אני מחפש גארד שיוכל לסחוב את הקבוצה הלא כל כך מוכשרת הזאת בצד ההתקפי ויעזור בצד ההגנתי.
מי לעזאזל יחדור לסל כדי להשיג נקודות בהתקפה תקועה? ווימס האופצייה היחידה, אפילו מילר יכול לקחת כדור לסל אבל נפצע, מקל ואוחיון ממש לא כאלה, אז..גאודלוק? לא הסגנון שלנו, אנחנו חייבים קומבו גארד שיודע לחדור וליצור מכלום.
מי סוחב לך את הקבוצה הזאת מלבד ווימס? אף אחד.
שועל כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:מעדיף הימור על גאודלוק.
לא מה שאנחנו צריכים.
למה?
לא משהו בהגנה ובהתקפה אין לו יותר מידי כלים חוץ מהקליעה מבחוץ ואיזה פלוטר נחמד, אני מחפש גארד שיוכל לסחוב את הקבוצה הלא כל כך מוכשרת הזאת בצד ההתקפי ויעזור בצד ההגנתי.
מי לעזאזל יחדור לסל כדי להשיג נקודות בהתקפה תקועה? ווימס האופצייה היחידה, אפילו מילר יכול לקחת כדור לסל אבל נפצע, מקל ואוחיון ממש לא כאלה, אז..גאודלוק? לא הסגנון שלנו, אנחנו חייבים קומבו גארד שיודע לחדור וליצור מכלום.
גאודלוק מספיק מוכשר בשביל להשיג נקודות בהתקפה תקועה
Chen כתב:גאודלוק אחלה שחקן, אבל מי ישמור?
LIAV10 כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:מעדיף הימור על גאודלוק.
לא מה שאנחנו צריכים.
למה?
גאודלוק מספיק מוכשר בשביל להשיג נקודות בהתקפה תקועה
הוא לא יכול ליצור לעצמו כלום מלבד קליעה.
שמואל1 כתב:אתם רציניים? גאודלק זה שחקן שהזלנו עליו ריר כששיחק בפנרבחצ'ה.
הוא בדיוק מה שמכבי צריכה. גו טו גאיי, שחקן עם קליעה מכל הטווחים שיכול ליצור לעצמו.
פרפקט פיט ליד מקל ווימס בחמישייה. אם מכבי תביא אותו, אז אני אפילו אסכים להתפשר על הימור מהדי ליג במקום מילר.
Holiday_Armadillo כתב:מכל השנים שתמרמרנו על עניין הקומבו, השנה זה בול מה שאנחנו צריכים
אי אפשר רק רכז שלא יודע לקלוע ואי אפשר רק קלעי שלא יודע למסור
(מישהו אמר רוצ'סטי?)
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אתם רציניים? גאודלק זה שחקן שהזלנו עליו ריר כששיחק בפנרבחצ'ה.
הוא בדיוק מה שמכבי צריכה. גו טו גאיי, שחקן עם קליעה מכל הטווחים שיכול ליצור לעצמו.
פרפקט פיט ליד מקל ווימס בחמישייה. אם מכבי תביא אותו, אז אני אפילו אסכים להתפשר על הימור מהדי ליג במקום מילר.
גאודלוק זה שחקן שמשחק לבד ו4 מסתכלים.
אני מחזיק מאובראדוביץ' שכשהוא מעיף שחקן בטאלנט לבל הזה הוא יודע מה הוא עושה. לא הייתי נוגע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים