נבחרת ישראל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אוגוסט 2011, 20:57

אני לא מסכים בקשר לזה שהוא רק קלעי נטו
לדעתי, בעיקר פה בפורום, ממש מתעלמים מכל היכולות של טלטוביץ'. יש לו פייד-אוואי מצוין על-א-נוביצקי, הוא גם משחק עם הגב לסל לא רע בכלל, בעיקר מול שחקנים רכים כמו אליהו או מול גארדים, והוא עושה לא מעט תנועה גם בצבע. אומרים שהוא מפציץ מה3 וזהו, אז העונה הוא זרק מה2 אותו מספר זריקות כמו מה3. נכון, זה די הרבה, אבל רק להמחשה, פניני זרק פי 2 שלשות יותר מאשר זריקות ל2, ובלו ונבארו זרקו כמעט 30 שלשות יותר מאשר זריקות ל2. לא יודע איך הגעתם למסקנה הזאת. זה כמו איזה סוג של סטיגמה.

לא אמרתי שהוא לא עושה עוד דברים..
השהייה שלו באוויר למשל היא פשוט נהדרת..
אמרתי שהוא עוד לא מרגיש איתם בנוח..הזריקה ל-3 זאת האופציה הראשונה שלו..
אני מבינה את זה עם גיא או עם בלו אבל טלטוביץ' שחקן הרבה יותר גבוה מהם שצריך להתחיל להיות יותר מגוון במשחק שלו על בסיס קבוע..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2011, 21:04

טלטוביץ' מסתמך כמעט ורק על הקליעה משלוש,ובכלל תעשה לי טובה אני שונא את השחקן הזה הוא כל כך אגואיסט-מפציף ממרחק עשר מטר ומדי פעם כשזה נכנס לו זוכה לתשבוחות
לראות שחקן כזה מפציץ בלי הכרה זה ממש מעצבן (ומוזר שזה עוד קורה בקבוצה של איבאנוביץ') :x :x :x :x :x
אני חושב שבלו יותר טוב ממנו,הוא גם יותר מגוון,גם לא אגואיסט(אם כי לעיתים הוא זורק יותר מדי)וגם יותר טוב ממנו בהגנה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 21:12

rc4991 כתב:טלטוביץ' מסתמך כמעט ורק על הקליעה משלוש,ובכלל תעשה לי טובה אני שונא את השחקן הזה הוא כל כך אגואיסט-מפציף ממרחק עשר מטר ומדי פעם כשזה נכנס לו זוכה לתשבוחות
לראות שחקן כזה מפציץ בלי הכרה זה ממש מעצבן (ומוזר שזה עוד קורה בקבוצה של איבאנוביץ') :x :x :x :x :x
אני חושב שבלו יותר טוב ממנו,הוא גם יותר מגוון,גם לא אגואיסט(אם כי לעיתים הוא זורק יותר מדי)וגם יותר טוב ממנו בהגנה

בלו מגוון יותר? הרי עכשיו הבאתי לך נתון סטטיסטי שהוא לוקח אותה מספר זריקות ל2 כמו מה3, ובלו לקח העונה 30 זריקות יותר מה3.
זה שהוא קלעי נטו זה איזה סטיגמה שנוצרה לגביו, ומבחינתי זה מעיד על בורות. טלטוביץ' שחקן מצוין, לוקח המון זריקות מה3, אבל הוא מגוון (יותר מגוון מבלו). יש לו בניגוד מבלו מהלכי פוסט אפ טובים ויעילים.
בלו טוב ממנו? YE RIGHT.. בגלל זה הוא יושב על החוזה הזה וקולע 15 נקודות ביורוליג שבלו הוא שחקן מחליף (טוב, אבל ממש לא בקליבר הזה)
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2011, 21:22

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:טלטוביץ' מסתמך כמעט ורק על הקליעה משלוש,ובכלל תעשה לי טובה אני שונא את השחקן הזה הוא כל כך אגואיסט-מפציף ממרחק עשר מטר ומדי פעם כשזה נכנס לו זוכה לתשבוחות

בלו מגוון יותר? הרי עכשיו הבאתי לך נתון סטטיסטי שהוא לוקח אותה מספר זריקות ל2 כמו מה3, ובלו לקח העונה 30 זריקות יותר מה3.
זה שהוא קלעי נטו זה איזה סטיגמה שנוצרה לגביו, ומבחינתי זה מעיד על בורות. טלטוביץ' שחקן מצוין, לוקח המון זריקות מה3, אבל הוא מגוון (יותר מגוון מבלו). יש לו בניגוד מבלו מהלכי פוסט אפ טובים ויעילים.
בלו טוב ממנו? YE RIGHT.. בגלל זה הוא יושב על החוזה הזה וקולע 15 נקודות ביורוליג שבלו הוא שחקן מחליף (טוב, אבל ממש לא בקליבר הזה)

דבר ראשון גם לבלו יש מהלכי פוסט מצויינם כשהוא מסתובב אחורה ומשחרר זריקה בפייד אווי שנכנסת לו באחוזים גבוהים,הוא גם התחיל לחדור בשנה האחרונה ונותן גוף בהגנה
רוב הסיכויים הם שבאמת טלטוביץ' תורם יותר מבלו אבל גם מזיק לקבוצה שלו בהפרש ניכר יותר מבלו(הפרש שאולי יותר גדול מהפרשי התרומה שלהם)כך שיש סיכוי שבלו יותר טוב
ואגב כששחקן לוקח כל כך הרבה זריקות אין ספק שהוא יקלע גם הרבה נקודות זה לא אומר כלום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 21:27

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:

דבר ראשון גם לבלו יש מהלכי פוסט מצויינם כשהוא מסתובב אחורה ומשחרר זריקה בפייד אווי שנכנסת לו באחוזים גבוהים,הוא גם התחיל לחדור בשנה האחרונה ונותן גוף בהגנה
רוב הסיכויים הם שבאמת טלטוביץ' תורם יותר מבלו אבל גם מזיק לקבוצה שלו בהפרש ניכר יותר מבלו(הפרש שאולי יותר גדול מהפרשי התרומה שלהם)כך שיש סיכוי שבלו יותר טוב
ואגב כששחקן לוקח כל כך הרבה זריקות אין ספק שהוא יקלע גם הרבה נקודות זה לא אומר כלום

אז אם בלו משחק גם בפנים, ונחשב מבחינתך שחקן מגוון, ולוקח יותר שלשות מזריקות ל2. איך טלטוביץ', שלקח אותו מספר שלשות כמו זריקות ל2 נחשב "שחקן חד גוני"?
בלו כמעט לא משתמש בפייד-אוואי, הוא עושה את זה פעם ב.. טלטוביץ' משתמש בזה הרבה, ויש לו גם זריקה לא רעה ביד אחת שהוא עמוק בצבע. טלטוביץ', כמו כל שחקן גדול אחר, תופס ימים פחות טובים. זה קרה לו, זה קרה לנבארו, זה קרה לפארקר, זה קרה ללברון וזה קרה למייקל. אין מה לעשות. אם הוא ממשיך לזרוק ולקחת אחריות גם שלא הולך, והמאמן שלו נותן לו את הביטחון וה"רשות" לעשות את זה, סימן שהוא סומך עליו (ואנחנו מדברים על איבנוביץ') ומאמין ביכולות שלו. בלו לא שחקן בקליבר הזה, ולא יהיה. טלטוביץ' שחקן נפלא, כוכב בסדר גודל אירופאי, וממש לא שחקן של שלשות נטו.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2011, 21:37

אתה יכול לעשות את הבדיקות בעצמך:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010
אתה יכול גם לראות שבעונות שבלו שיחק הרבה בחו"ל הוא נתן מספרים יפים מאוד
ושוב חשוב לי להבהיר טלטוביץ' כנראה תורם יותר מבלו אך גם מזיק הרבה יותר מבלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 21:41

rc4991 כתב:אתה יכול לעשות את הבדיקות בעצמך:
אתה יכול גם לראות שבעונות שבלו שיחק הרבה בחו"ל הוא נתן מספרים יפים מאוד
ושוב חשוב לי להבהיר טלטוביץ' כנראה תורם יותר מבלו אך גם מזיק הרבה יותר מבלו

נו ו.. בשביל מה הלינקים?
גם המספרים של בלו בחול (אגב, בקבוצה חלשה מאוד) הם לא כמו המספרים של טלטוביץ' בקבוצה חזקה כמו קאחה.
גם נבארו מועיל יותר מבלו ומזיק יותר, אז? בלו יותר טוב? הרי ברור שכוכב "יזיק" יותר משחקן משלים, מה זה מחדש?
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוגוסט 2011, 07:16

רק אני חושב שכספי מנסה לא לשחק באליפות?
בל העניין איתו נשמע לי מאוד מסריח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 19 אוגוסט 2011, 07:28

rc4991 כתב:רק אני חושב שכספי מנסה לא לשחק באליפות?

אני ממש לא חושב ככה. יותר מדי שליליים כלפיו לאחרונה.
אין לו שום סיבה לא לרצות לשחק באליפות, במיוחד כשאנחנו בשביתה. גם בעונה שעברה הוא הגיע ונתן את הכל.

בפציעה כמו שלו חייבים שבועיים מינימום של מנוחה ואז להתקדם בזהירות תלוי בהרגשה וכאבים. אתה לא משחק עם קרע ברצועה, גם אם קטן, כי אם אתה חוזר מוקדם מדי, אפשר להחמיר את זה הרבה יותר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוגוסט 2011, 09:07

misha כתב:
rc4991 כתב:רק אני חושב שכספי מנסה לא לשחק באליפות?

אני ממש לא חושב ככה. יותר מדי שליליים כלפיו לאחרונה.
אין לו שום סיבה לא לרצות לשחק באליפות, במיוחד כשאנחנו בשביתה. גם בעונה שעברה הוא הגיע ונתן את הכל.

בפציעה כמו שלו חייבים שבועיים מינימום של מנוחה ואז להתקדם בזהירות תלוי בהרגשה וכאבים. אתה לא משחק עם קרע ברצועה, גם אם קטן, כי אם אתה חוזר מוקדם מדי, אפשר להחמיר את זה הרבה יותר.

אני מסכים. משום מה כספי הפך להיות מוקצה.

האמת - שמתי לב, שכל ישראלי מצליח בשנים האחרונות, מקבל יחס שלילי מחלק גדול מהאוהדים.

מוזר הסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אוגוסט 2011, 11:56

ליטא עושה רושם מאוד גדול בהכנות. היא מועמדת מאוד רצינית לקחת את היורו הזה בבית שלה. אני אפילו מקווה שזה יקרה ולא עוד פעם ספרד זוללת התארים, למרות שהיא עדיין על הנייר מועמדת מספר 1.

ישראל בלי כספי היא בפירוש אנדרדוג מוחלט באליפות הזאת. צריך לקוות לגרד איזה ניצחון מקרי כזה עם הרבה מלחמה כדי להתקדם לאיזה מקום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוגוסט 2011, 15:11

היחידים שמתפקדים עד עכשיו מול פולין הם השחקנים של מכבי(פניני,בלו,אליהו..)
מקל זוועה..לא מסוגל להוביל התקפה גם אם החיים שלו תלויים בזה..בטח לא בנבחרת שצריכה לרוץ..מקל הוא הכי לא רכז שמריץ קבוצות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי nzitser » 21 אוגוסט 2011, 15:28

איפה משודר המשחק?
nzitser

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוגוסט 2011, 15:31

ערוץ 11
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוגוסט 2011, 15:40

היחידים שמתפקדים בנבחרת הם שחקני מכבי עם חיזוק קטן מהלפרין וגרין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2011, 16:20

אין ספק שלרכז הנבחרת יש תפקיד חשוב מאוד. לזרוק כמה שפחות ולהפעיל את שחקני ההתקפה המצויינים שיש לנבחרת כמה שיותר, וגם להריץ כמה שיותר מתפרצות.

ברור שנעימי הכי פחות מתאים למשימה הזאת כי הוא חושב שהוא נוביצקי לכל הפחות. גם מקל פחות מתאים, ולכן אני מעדיף שאפיק ניסים יהיה הרכז המוביל לפחות עד שיוכח אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחר.ג. » 21 אוגוסט 2011, 16:41

אני דווקא מעדיף את מקל,השיקול דעת שלו לא בשמים,אבל שהוא מרוכז,הוא נפלא.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי Ofir@ » 21 אוגוסט 2011, 16:44

jol9 כתב:אין ספק שלרכז הנבחרת יש תפקיד חשוב מאוד. לזרוק כמה שפחות ולהפעיל את שחקני ההתקפה המצויינים שיש לנבחרת כמה שיותר, וגם להריץ כמה שיותר מתפרצות.

ברור שנעימי הכי פחות מתאים למשימה הזאת כי הוא חושב שהוא נוביצקי לכל הפחות. גם מקל פחות מתאים, ולכן אני מעדיף שאפיק ניסים יהיה הרכז המוביל לפחות עד שיוכח אחרת.

אין ספק שנעימי ומקל מחרבים עד כה את ההתקפה, אבל נסים? הוא מתקשה לעבור את החצי בכדרור, מאבד הרבה, שחקן פיקנ'רול רע וגם הראיית משחק שלו ממש לא מבריקה. הוא קלעי טוב ושם צריך לנצל אותו. ההרכב בו הלפרין ובורשטיין ריכזו עשה את הריצה ואולי זו האופציה הכי טובה של שיבק.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי אלמוג » 21 אוגוסט 2011, 18:12

Ofir@ כתב:
אלמוג כתב:לא יודע אם פספסתם את זה, אבל ישראל היא גם נבחרת פח.
ישראל בחיים לא משוגלת לסיים במקום הראשון, גם לגבי 2-3 אני בספק.

ההבדל בין שני המשפטים שלך הוא כל כך גדול..
ישראל גם נבחרת פח? כמו לטביה? בישראל משחק שחקן רוטציה לגיטימי בנבא וחמישה שחקנים מסגנית אלופת אירופה. בלטביה השחקנים המובילים הם ילד מהמכללות ושחקן שולי בלובליאנה. אתה מוזמן לעשות את ההשוואת "פח" מחדש.

אגב, סדר המשחקים נראה טוב מאוד ליהודים. פותחים מול הגרמנים, כשניצחון אפשרי, ומסיימים נגד האיטלקים. לאיטלקים אמנם יש שלושה כוכבי נבא, אבל העומס באליפות הזאת הוא מאוד גדול. בעומק אנחנו ממש לא רעים. אני אופטימי.

כן אה?..
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2011, 19:16

Ofir@ כתב:
jol9 כתב:אין ספק שלרכז הנבחרת יש תפקיד חשוב מאוד. לזרוק כמה שפחות ולהפעיל את שחקני ההתקפה המצויינים שיש לנבחרת כמה שיותר, וגם להריץ כמה שיותר מתפרצות.

אין ספק שנעימי ומקל מחרבים עד כה את ההתקפה, אבל נסים? הוא מתקשה לעבור את החצי בכדרור, מאבד הרבה, שחקן פיקנ'רול רע וגם הראיית משחק שלו ממש לא מבריקה. הוא קלעי טוב ושם צריך לנצל אותו. ההרכב בו הלפרין ובורשטיין ריכזו עשה את הריצה ואולי זו האופציה הכי טובה של שיבק.

ההרכב שברח נדמה לי היה עם 3 גארדים, לא?

לא עקרוני. שיבק צריך להנחות את הרכזים שלו, שיחשבו קודם כל מסירה, ושינסו להפעיל את השחקנים האחרים. אם נעימי יתחיל לשחק כאילו הוא קובי ברייאנט,
אז לא יילך לנו כלום, חוץ מזה שכל העיתונאים שלא מבינים כדורסל בכלל, יתחילו להלל אותו ולעודד אותו להמשיך לעשות את זה עוד ועוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1, מרסר ו־23 אורחים