RomanR כתב:אתם יודעים שהוא לא באמת חתם עדיין ואתם כבר שופכים קיתונות של זעם
הם יודעים שהקריאה בקפה שלי לא טועה. לא מאשים אותם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:אתם יודעים שהוא לא באמת חתם עדיין ואתם כבר שופכים קיתונות של זעם
er79 כתב:toja27 כתב:טוב חציל המשחק הזה בעייתי משהו, הם משחקים שם נגד קאנטקי עם כל מיני ג'ון וולים, קאיזינסים ואריק בלדסאו שדי חונקים את כל המשחק שלהם.
אני חושב שהתגובה של המתנגדים כאן היא טיפה נחרצת מדי. לי נראה שהוא קלעי טוב מאוד מחצי מרחק, יודע למקם את עצמו יפה בהתקפה וריבאונדר לא רע. הוא מביא משהו ייחודי לשולחן ויכול להתברר כלא רע בכלל.
אבל חסר לך קלעים מחצי מרחק? אתה צריך סנטר. אתה צריך מאסה. מה אני צריך את החרא הזה שהוא מביא איתו? במה זה יעזור לי?
er79 כתב:toja27 כתב:טוב חציל המשחק הזה בעייתי משהו, הם משחקים שם נגד קאנטקי עם כל מיני ג'ון וולים, קאיזינסים ואריק בלדסאו שדי חונקים את כל המשחק שלהם.
אני חושב שהתגובה של המתנגדים כאן היא טיפה נחרצת מדי. לי נראה שהוא קלעי טוב מאוד מחצי מרחק, יודע למקם את עצמו יפה בהתקפה וריבאונדר לא רע. הוא מביא משהו ייחודי לשולחן ויכול להתברר כלא רע בכלל.
אבל חסר לך קלעים מחצי מרחק? אתה צריך סנטר. אתה צריך מאסה. מה אני צריך את החרא הזה שהוא מביא איתו? במה זה יעזור לי?
ביבו כתב:ויקטור אלכסנדר היה עמדה 5?
אחרי קצת צפייה- שחקנים מאד דומים.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:toja27 כתב:טוב חציל המשחק הזה בעייתי משהו, הם משחקים שם נגד קאנטקי עם כל מיני ג'ון וולים, קאיזינסים ואריק בלדסאו שדי חונקים את כל המשחק שלהם.
אתה צריך גם קלעים, כן. אבל אתה לגמרי צריך מאסה, אורך ואתלטיות הרבה יותר.
אני מאוד מקווה שלא נראה אותו פה.
מקאדו 3 כתב:רוצים שחקן זול כבר היה עדיף איזה צינמלו אלוניו כזה 2.08 אתלט יותר וסנטר יותר היה פנוי עד אתמול ...
jol9 כתב:מקאדו, אתה ממש מתעקש על הסנטימטרים...
סנטימטרים זה מדד די זניח, אפילו כשמדברים על סנטרים. אפשר להזכיר את פופה ואת אריק גינגולד או לחלופין את רוברט רות'בארד.
גם סטימאץ' הוא לא יותר ממורן רוט בגוף של שאקיל, שדוחף, שורט ולא באמת משחק כדורסל.
אני לא יודע לגבי ג'ונס, אבל שמות אחרים שהועלו כאן, הם מועמדים מעולים, וטובים בהרבה מכל הנפילים 213 שאתה יכול למצוא במחירים האלה.
Gordonword כתב:למה לא ג׳סטין המילטון?
Gordonword כתב:למה לא ג׳סטין המילטון?
החציל האצטקי כתב:Gordonword כתב:למה לא ג׳סטין המילטון?
כי הוא מעדיף אגרולס.
jol9 כתב:מקאדו, אתה ממש מתעקש על הסנטימטרים...
סנטימטרים זה מדד די זניח, אפילו כשמדברים על סנטרים. אפשר להזכיר את פופה ואת אריק גינגולד או לחלופין את רוברט רות'בארד.
גם סטימאץ' הוא לא יותר ממורן רוט בגוף של שאקיל, שדוחף, שורט ולא באמת משחק כדורסל.
אני לא יודע לגבי ג'ונס, אבל שמות אחרים שהועלו כאן, הם מועמדים מעולים, וטובים בהרבה מכל הנפילים 213 שאתה יכול למצוא במחירים האלה.
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו, אתה ממש מתעקש על הסנטימטרים...
קודם כל כדורסל זה הרבה משחק של סנטימטרים מה לעשות ואין לי בעיה שיביאו שחקן נמוך אבל עם תכונות מתאימות וג'ונס הוא ממש לא כזה לא קשור ממש לעמדה ואפילו בהיילייטס שלו משחק בעיקר בחוץ , ברנדון באס הייתי מת שיבוא אבל הוא כנראה בכלל לא היה מועמד .
הביטול הגורף הזה של בעיית הסנטימטרים הוא הזוי וכלמפעם מביאים דוגמאות קיצוניות סטייל דאנסטון היינס או לכיוון השני כמו שעשית והזכרת את 2 הגלמים פופה את גינגולד , זו היתעלמות מוחלטת מהעובדה שרוב מכריע של הקבוצות הרציניות משחקות עם גבוהים או גבוה אמיתי , בטח ביורוליג ובטח בקבוצות המובילות בכל ליגה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים