23 פברואר 2023, 21:11
מילוס כתב:אני חושב שהוכח כבר יותר מדי פעמים ביורוליג הנוכחית שהעניין הוא לא מאמן טוב, או איזה כוכב-שניים, או תקציב מנופח, אלא סך הגורמים שעטופים בניהול טוב, מקצועיות, יכולת להסיק מסקנות בצורה נקיה, והתמדה לאורך תקופה.
24 פברואר 2023, 00:23
24 פברואר 2023, 02:36
24 פברואר 2023, 16:36
24 פברואר 2023, 19:17
24 פברואר 2023, 19:21
מילוס כתב:אני חושב שהוכח כבר יותר מדי פעמים ביורוליג הנוכחית שהעניין הוא לא מאמן טוב, או איזה כוכב-שניים, או תקציב מנופח, אלא סך הגורמים שעטופים בניהול טוב, מקצועיות, יכולת להסיק מסקנות בצורה נקיה, והתמדה לאורך תקופה.
למכבי של העשור האחרון תמיד יש איזה ווילבקין (/לורנזו) - ואין את כל השאר. ז"א, יש מחלקת שיווק (לא כזאת טובה אפילו) שמצליחה איכשהו להעלים את כל השאר.
ככה מייצרים ניצחונות קטנים (=סנסציה במילאנו, או אבי אבן מדהים את אירופה, או זיזיץ' העדיף אותנו על פני כל העולם), וניצחונות קטנים משמעותם במציאות הנוכחית - הפסדים גדולים (=אנחנו בעצם סיפור הצלחה, הקהל איתנו, אפשר להמשיך לחרבן על הקבוצה..).
אז סבבה, יימצאו את הגימיק התורן, מאמן מוכר או אנערף, וימצאו מה לא לעשות או איך לדפוק את העסק מהדלת האחורית.
25 פברואר 2023, 01:12
25 פברואר 2023, 06:21
Adam כתב:אני מאוד (מאוד!) אוהב את טרינקיירי. חושב שיש לו מוח כדורסל מהמבריקים ביבשת.
עם זאת, לא פעם ולא פעמיים (ולא מעט נגד מכבי אפילו) שאני רואה את הקבוצה שלו פשוט נעלמת ברבע הרביעי או שמצליחה לאבד יתרון דו ספרתי ולבסוף להפסיד.
גם משחקים צמודים זה לא משהו שהוא מנצח הרבה.
מבחינת אליפויות, בשלוש שנים האחרונות זוהי דווקא אלבה שלוקחת אליפות כשבאיירן לא תמיד מגיעה אפילו לגמר.
אז נכון שהוא מוציא מהקבוצה שלו מעל ומעבר ביורוליג, ולא פעם עשה חיים קשים לקבוצות בפלייאוף (עצם זה שהגיע לפלייאוף זה לא מובן מאליו), ועדיין.
סתם רק נקודה למחשבה.
25 פברואר 2023, 09:18
MTA2311 כתב:Adam כתב:אני מאוד (מאוד!) אוהב את טרינקיירי. חושב שיש לו מוח כדורסל מהמבריקים ביבשת.
עם זאת, לא פעם ולא פעמיים (ולא מעט נגד מכבי אפילו) שאני רואה את הקבוצה שלו פשוט נעלמת ברבע הרביעי או שמצליחה לאבד יתרון דו ספרתי ולבסוף להפסיד.
מבחינת אליפויות, בשלוש שנים האחרונות זוהי דווקא אלבה שלוקחת אליפות כשבאיירן לא תמיד מגיעה אפילו לגמר.
אז נכון שהוא מוציא מהקבוצה שלו מעל ומעבר ביורוליג, ולא פעם עשה חיים קשים לקבוצות בפלייאוף (עצם זה שהגיע לפלייאוף זה לא מובן מאליו), ועדיין.
סתם רק נקודה למחשבה.
טרנקיירי מוציא מבאיירן, שעם תקציב דומה לשל מכבי, נמצאת במקום ה15, מעל ומעבר?
25 פברואר 2023, 09:37
Adam כתב:MTA2311 כתב:Adam כתב:אני מאוד (מאוד!) אוהב את טרינקיירי. חושב שיש לו מוח כדורסל מהמבריקים ביבשת.
סתם רק נקודה למחשבה.
טרנקיירי מוציא מבאיירן, שעם תקציב דומה לשל מכבי, נמצאת במקום ה15, מעל ומעבר?
אתה עושה לו עוול כרגע שלא מוצדק בעיניי.
הוא הביא את באיירן פעמיים לפלייאוף היורוליג בשנים האחרונות, בשתי הפעמים הוא אומנם הגיע מהמקום ה8 אם אני לא טועה, אבל נתן פייט כשבאחת הפעמים הוא היה במרחק סל או שניים מפיינל פור.
באיירן בתקציב דומה לשל מכבי, אבל על הנייר אתה רוצה להגיד לי שיחסי הכוחות שווים בין מכבי לבאיירן? יש להם העונה קבוצה אפורה, מלאה בפציעות, ללא אף כוכב בשונה משנים קודמות (וויליאמס, בולדווין, היליארד).
25 פברואר 2023, 10:21
Neo כתב:אני במקום אבי אבן שם שק של זהב על פיליפ פטרושב מהכוכב האדום
לילד הזה יש כישרון ופוטנציאל אין סופי
25 פברואר 2023, 13:02
25 פברואר 2023, 14:07
refael כתב:מילוטינוב מצסקא פנוי שנה הבאה?
מה מצב הבריאות והחוזה שלו?
25 פברואר 2023, 17:30
25 פברואר 2023, 17:33
toja27 כתב:טריינקיירי לא יודע לפתוח את הצ'אקרות ולהגיע למצב שהקבוצה שלו מרגישה חשמל ושוטפת מגרש.
25 פברואר 2023, 17:48
שמוליק כתב:toja27 כתב:טריינקיירי לא יודע לפתוח את הצ'אקרות ולהגיע למצב שהקבוצה שלו מרגישה חשמל ושוטפת מגרש.
מי כן? קטש יודע?
25 פברואר 2023, 19:47
25 פברואר 2023, 20:57
felix_r כתב:טוב, אז אם כבר מדברים על שחקנים, שכדאי להביא בקיץ, אז הייתי הולך על הכישרון היווני Nikos Rogkavopoulos (2.03 ס"מ, יליד 2001).
הבחור משחק עכשיו בעמדות 2-3, אבל יש מצב שיהפוך ל 3-4 כאשר יצבור יותר מאסה.
הוא משחק עכשיו במרקזפנדי ( Merkezefendi) הטורקית, בה שיחק העונה גם מקס היידיגר. הטורקים לקחו אותו כפרוספקט, אבל הוא פרץ מהר ונותן מספרים כאלה בליגה:
15.4 נקודות, 6.7 כ"ח, 1.9 אס, 1.1 חטיפות.
הילד דפק 28 נקודות אתמול במשחק נבחרת יוון נגד סרביה, הינה:
25 פברואר 2023, 21:15
Neo כתב:felix_r כתב:טוב, אז אם כבר מדברים על שחקנים, שכדאי להביא בקיץ, אז הייתי הולך על הכישרון היווני Nikos Rogkavopoulos (2.03 ס"מ, יליד 2001).
הוא משחק עכשיו במרקזפנדי ( Merkezefendi) הטורקית, בה שיחק העונה גם מקס היידיגר. הטורקים לקחו אותו כפרוספקט, אבל הוא פרץ מהר ונותן מספרים כאלה בליגה:
הילד שחקן ויש מצב שינסה את מזלו מעבר לים
הוא לא 2 או 4 .... 3 קשוח ושומר מעולה
25 פברואר 2023, 21:24
Neo כתב:felix_r כתב:טוב, אז אם כבר מדברים על שחקנים, שכדאי להביא בקיץ, אז הייתי הולך על הכישרון היווני Nikos Rogkavopoulos (2.03 ס"מ, יליד 2001).
הילד שחקן ויש מצב שינסה את מזלו מעבר לים
הוא לא 2 או 4 .... 3 קשוח ושומר מעולה