אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אוקטובר 2011, 19:02

את אתאיסטית?

כן..אבל מה שאמרתי לא היה זלזול בתנ''ך(לא אזלזל במישהו אם אני לא רוצה שיזלזלו בי)..זה סתם היה ''פארודיה'' על המקרים הראשונים של מה שכתבתי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 אוקטובר 2011, 19:03

מה האימא העירקית שלך אומרת על זה שאת אתאיסטית ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אוקטובר 2011, 19:04

yarinsaky כתב:מה האימא העירקית שלך אומרת על זה שאת אתאיסטית ?

עיראקית? אמא שלי פולנייה והונגרייה ואבא שלי רומני וגרמני :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי misha » 04 אוקטובר 2011, 21:03

אולי בעקבות הפיצוץ בשיחות, שחקנים שעד עכשיו חיכו לראות לאיזה כיוון הדברים הולכים, יהיו אולי מוכנים לחתום בלי סעיף. שחקנים לא דווקא מהדרג הגבוה ביותר, אלא יותר ברמה של ת'ורנטון וברוקס עליהם דובר לפני חודש בערך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי er79 » 04 אוקטובר 2011, 21:06

שניהם אופציות מצויינות. אני אוהב את ברוקס, אבל בהנחה שפרמאר נשאר, אפשר גם "להתנחם" בתורנטון. מעניין מה פארגו המטומטם יחליט לעשות.
er79

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 04 אוקטובר 2011, 23:05

Allan Turing כתב:לנגפורד זה טעות לדעתי. ממה שראיתי עד עכשיו, בלאט ממשיך להסתמך על לחץ של הקו האחורי.
בכלל לא בטוח שלנגפורד מתאים לזה.
אני אפילו לא כ"כ בטוח שצריך עוד שחקן. יש לנו הרבה גארדים, חלקם מוכשרים ומנוסים, אחרים עם פוטנציאל.
אם כבר, יש יותר מדי שחקנים לא פחות מדי.
אני לא רואה איך זה לא יוצר מרמור בהמשך.
הסגל שלנו איכותי וראוי. לא הכי טוב שיש היום, אבל טוב.
(הכי טוב הוא לדעתי של צסקא, אח"כ ריאל ואפס פילזן).
נקווה שאני טועה.

איכותי וראוי למה? ליורוקאפ??
חוץ מפאמר שכרגע לא טוב מפארגו יש לנו חבורה של נגרים וצעירים
סיינה חזקה מאוד ברסה פנא אפס וצסקא יותר חזקות ממכבי השאלה היא מה ייצא מהם בתור קבוצה כי שחקנים טובים יש להם
ריאל קבוצת פח ותמיד תישאר כך
מכבי צריכה שחקן כמו לאנגפורד
ואפילו הייתי משחרר את בורשטיין שאייר ואוחיון כדי להביא בנוסף שחקן כמו פארגו :wubyellow
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוקטובר 2011, 03:38

er79 כתב:שניהם אופציות מצויינות. אני אוהב את ברוקס, אבל בהנחה שפרמאר נשאר, אפשר גם "להתנחם" בתורנטון. מעניין מה פארגו המטומטם יחליט לעשות.

השאלה אם פארמאר נשאר אנחנו צריכים עוד רכז (או קומבו גארד) או שחקן לעמדה 2 ?
לדעתי אם פארמר נשאר אז הוא ופאפאס יחזיקו את עמדה 1 מספיק טוב (יחד עם אוחיון...) ומה שחסר לנו זה שחקן לעמדה 2 כי כמו שזה נראה כרגע אי אפשר לבנות על שייר ובורשטיין....אני מעדיף להחתים את לאנגפורד לשנתיים שלוש מאשר שחקן מהNBA לעונה אחת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 05:46

לא מסכים בעניין לאנגפורד.
אם השביתה באמת הולכת לחסל את העונה זו הזדמנות ללכת על קלעי ברמה באמת גבוהה . נכון, רוב הסיכויים שזה יהיה לעונה אחת, אבל אם קבוצות יורוליג מתחזקות בכוכבי נ.ב.א גם הן קבוצות חד פעמיות.
השאלה אם מכבי בכלל רוצה להיכנס למרוץ הזה ולהתחזק במשהוא רציני או שהיא תעביר עונה כזאת ברמת ציפיות נמוכה יותר ותנסה להפתיע.( כי בכל זאת יהיו כאן כמה מפלצות כמו ברצלונה או צסק"א במקרה שהשביתה לא תיגמר העונה ).
אלו שתי גישות שאני באופן אישי לא פוסל, אבל אני מעדיף את העניין של "לתפוס את הרגע ".
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 06:03

er79 כתב:שניהם אופציות מצויינות. אני אוהב את ברוקס, אבל בהנחה שפרמאר נשאר, אפשר גם "להתנחם" בתורנטון. מעניין מה פארגו המטומטם יחליט לעשות.

ברוקס ותורנתון יבואו בשביל מספרים שפדרמן אפילו לא מוכן לחלום עליהם. אנחנו מדברים על מספרים של פי 4 או 5 (או אפילו יותר מזה) ממה שמכבי הקציבה לחיזוק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 06:10

לא מאמין שברוקס או ת'ורנטון הם בקליבר שמכבי יכולה לשים עליה את היד היום, זה קצת נאיבי לחשוב כך. אבל יש שחקנים עם רמת שכר נמוכה יותר ובסטטוס נמוך יותר בנ.ב.א שאולי כן יסכימו לבוא בשכר של מיליון דולר.
השאלה מה מכבי רוצה והאם היא בכלל רוצה להתחזק אם השביתה נמשכת. אם לא, חבל לנו על הזמן.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוקטובר 2011, 06:24

yarinsaky כתב:לא מסכים בעניין לאנגפורד.
אם השביתה באמת הולכת לחסל את העונה זו הזדמנות ללכת על קלעי ברמה באמת גבוהה . נכון, רוב הסיכויים שזה יהיה לעונה אחת, אבל אם קבוצות יורוליג מתחזקות בכוכבי נ.ב.א גם הן קבוצות חד פעמיות.
השאלה אם מכבי בכלל רוצה להיכנס למרוץ הזה ולהתחזק במשהוא רציני או שהיא תעביר עונה כזאת ברמת ציפיות נמוכה יותר ותנסה להפתיע.( כי בכל זאת יהיו כאן כמה מפלצות כמו ברצלונה או צסק"א במקרה שהשביתה לא תיגמר העונה ).
אלו שתי גישות שאני באופן אישי לא פוסל, אבל אני מעדיף את העניין של "לתפוס את הרגע ".

זה עניין של גישה , אישית אני מעדיף שמכבי תנצל את ההזדמנות בשביל החתמה עם מחשבה לעתיד מאשר החתמה של לתפוס את הרגע...הרבה בזכות השביתה שחקן כמו לאנגפורד מצא את עצמו חופשי , חימקי יכולה להחתים כוכב NBA בכסף של החוזה של קית'...מה הטעם לנסות להתחמש בעוד שחקן NBA שזה די ברור שבסוף העונה הוא אף מפה וגםבכל מקרה הוא לא יהיה בקליבר של השחקנים שהיריבות יצרפו\צירפו...עדיף להנמיך ציפיות ולבנות לעתיד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 06:28

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:לא מסכים בעניין לאנגפורד.

זה עניין של גישה , אישית אני מעדיף שמכבי תנצל את ההזדמנות בשביל החתמה עם מחשבה לעתיד מאשר החתמה של לתפוס את הרגע...הרבה בזכות השביתה שחקן כמו לאנגפורד מצא את עצמו חופשי , חימקי יכולה להחתים כוכב NBA בכסף של החוזה של קית'...מה הטעם לנסות להתחמש בעוד שחקן NBA שזה די ברור שבסוף העונה הוא אף מפה וגםבכל מקרה הוא לא יהיה בקליבר של השחקנים שהיריבות יצרפו\צירפו...עדיף להנמיך ציפיות ולבנות לעתיד...

מסכים לגמרי. במקרה כזה ממילא לא נוכל להתחרות בקובי בריאנטים ולברון ג'יימסים שינחתו כאן, אז עדיף לבנות קבוצה שתהיה מהטובות ביבשת בשנה הבאה. למרות הכל, אני לא מאמין שיש סיכוי שלא תהיה עונה ב-NBA, מאחר שהבעלים והשחקנים נמצאים עכשיו בפער של 80 מיליון דולר לעונה (560 מיליון דולר ל-7 עונות החוזה שזה בערך נוכחי אובדן הכנסות של חודש וחצי - חודשיים) ולא יוותרו בשביל זה על עונה שלמה שזה אומר לא רק אובדן הכנסות של קרוב ל-3 מיליארד דולר אלא גם אובדן הכנסות משמעותי בשנים הבאות בגלל הפגיעה התדמיתית והפגיעה בעניין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 06:38

אוקיי, אתה מאמין שלנגפורד הוא מציאה לכמה שנים קדימה, אני בכלל לא משוכנע שהוא הטיפוס המתאים לדבר הזה. אני בהחלט חושב שיש אופציות לא פחות טובות בסכומים שהוא דורש.
אם למדנו משהוא בשנים האחרונות במכבי זה שקשה מאוד לתכנן מעבר לעונה אחת קדימה. כל הזמן צצים סעיפי יציאה, שחקנים עם אופי מחורבן, פציעות , שחקנים שמקבלים הצעות גדולות שמכבי לא מסוגלת להתמודד איתן וכדומה.
יכול להיות שצריך להסתכל על ההווה וזהו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 06:39

yarinsaky כתב:אוקיי, אתה מאמין שלנגפורד הוא מציאה לכמה שנים קדימה, אני בכלל לא משוכנע שהוא הטיפוס המתאים לדבר הזה. אני בהחלט חושב שיש אופציות לא פחות טובות בסכומים שהוא דורש.
אם למדנו משהוא בשנים האחרונות במכבי זה שקשה מאוד לתכנן מעבר לעונה אחת קדימה. כל הזמן צצים סעיפי יציאה, שחקנים עם אופי מחורבן, פציעות , שחקנים שמקבלים הצעות גדולות שמכבי לא מסוגלת להתמודד איתן וכדומה.
יכול להיות שצריך להסתכל על ההווה וזהו.

קודם כל, לגבי לנגפורד לא אני אמרתי את זה אלא גיא גודס אמר את זה בעצמו. מעבר לכך, איזה אופציות לא פחות טובות ממנו יש?
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 06:44

אני מאמין שאם השביתה תיגרר לאורך העונה יפתחו אופציות של שחקנים צעירים יחסית שיחפשו בית באירופה למשך העונה הקרובה, אין לי כרגע שמות שעולים לי בראש. מדובר בעיקר של שחקנים עונה שנייה טרם פריצה או כאלו שלא קיבלו מספיק הזדמנויות או בגלל פציעות, משהוא בסגנון
שהיה בזמנו עם פארקר.
שמע, אם גודס רוצה את לאנגפורד זה אולי מרמז על משהוא, אבל לא אמרו שהוא כבר סגר בקבוצה אחרת ויודיע היום מי זאת הקבוצה ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 06:48

yarinsaky כתב:אני מאמין שאם השביתה תיגרר לאורך העונה יפתחו אופציות של שחקנים צעירים יחסית שיחפשו בית באירופה למשך העונה הקרובה, אין לי כרגע שמות שעולים לי בראש. מדובר בעיקר של שחקנים עונה שנייה טרם פריצה או כאלו שלא קיבלו מספיק הזדמנויות או בגלל פציעות, משהוא בסגנון
שהיה בזמנו עם פארקר.
שמע, אם גודס רוצה את לאנגפורד זה אולי מרמז על משהוא, אבל לא אמרו שהוא כבר סגר בקבוצה אחרת ויודיע היום מי זאת הקבוצה ?

אין היום בשוק שחקנים עדיפים מלאנגפורד (מהפריי אג'נט, לא יודע לגבי האופציות למינהן..), שיהיו מוכנים לחתום על יותר משנה אחת. כל השחקנים האלה ירצו סעיף יציאה/חוזה לעונה אחת בלבד.
אכן היום הוא יודיע לאן הוא הולך. נקווה שיפתיע ויגיע לפה..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 06:51

לא יודע, לא נכנסתי ספציפית לכל השמות. הכוונה שלי הייתה שאם השביתה מחסלת את העונה אפשר יהיה אולי לדוג שחקנים גם עם חוזי מינימום
ולהחתים אותם לשנתיים ( עם סעיף יציאה בקיץ ).
אפשר לחשוב שמכבי לא עושה את זה כמעט עם כל שחקן אמריקאי. לדעתי גם אם לאנגפורד יוחתם זה יהיה עם אופציות יציאה, רק שלא עם סעיף יציאה לנ.ב.א כנראה. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 06:56

yarinsaky כתב:לא יודע, לא נכנסתי ספציפית לכל השמות. הכוונה שלי הייתה שאם השביתה מחסלת את העונה אפשר יהיה אולי לדוג שחקנים גם עם חוזי מינימום
אפשר לחשוב שמכבי לא עושה את זה כמעט עם כל שחקן אמריקאי. לדעתי גם אם לאנגפורד יוחתם זה יהיה עם אופציות יציאה, רק שלא עם סעיף יציאה לנ.ב.א כנראה. :)

קודם כל, שחקן עם חוזה בNBA יחזור בסוף השביתה, לא משנה מה הוא או מכבי רוצים. השביתה יכולה להסתיים גם עוד חודש-חודשיים, ככה שלא הייתי לוקח הימור כזה.
חוץ מזה, אין שחקנים ברמה גבוה שיחתמו פה לשנתיים. וגם אם כן, הם יחזור בסוף העונה לNBA בגלל הסעיף יציאה בסוף העונה, ככה שלא עשינו פה כלום, כי אם השביתה נמשכת כל העונה, סביר להניח שמכבי לא ממש תוכל לקרוא תיגר על הקבוצות עם הכוכבים, ובסוף העונה מכבי נשארת שוב בלי גארד, וכנראה בלי תואר... מיותר מאוד. עדיף שחקן כמו לאנגפורד, שהיום הוא במחיר "מציאה" (יחסית ליכולות שלו), שיחתום פה על חוזה ל3 שנים או אפילו יותר.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 05 אוקטובר 2011, 06:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 06:57

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:לא יודע, לא נכנסתי ספציפית לכל השמות. הכוונה שלי הייתה שאם השביתה מחסלת את העונה אפשר יהיה אולי לדוג שחקנים גם עם חוזי מינימום

קודם כל, שחקן עם חוזה בNBA יחזור בסוף השביתה, לא משנה מה הוא או מכבי רוצים. השביתה יכולה להסתיים גם עוד חודש-חודשיים, ככה שלא הייתי לוקח הימור כזה.
חוץ מזה, אין שחקנים ברמה גבוה שיחתמו פה לשנתיים. וגם אם כן, הם יחזור בסוף העונה לNBA, ככה שלא עשינו פה כלום, כי אם השביתה נמשכת כל העונה, סביר להניח שמכבי לא ממש תוכל לקרוא תיגר על הקבוצות עם הכוכבים. מיותר מאוד. עדיף שחקן כמו לאנגפורד, שהיום הוא במחיר "מציאה" (יחסית ליכולות שלו), שיחתום פה על חוזה ל3 שנים או אפילו יותר.

באופן מאוד מפתיע אני מסכים עם כל מילה שלך...
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 06:58

אז מכבי יכולה לחכות עד שיהיה ברור אם העונה מחוסלת ואז להחליט , במילא אפשר להבין מראשי מכבי שהם לא יפעלו כל עוד פארמר כאן. אני לא בעד זה, אבל זה מה שאני שומע.
לגבי לאנגפורד, זה בכלל רלוונטי ? הוא יחכה למכבי ? אולי אנחנו סתם טוחנים מים לגביו והוא כבר סגר ברוסיה או במקום אחר במיליון יורו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־35 אורחים