ליגת לוטו: חיפה נגד מכבי - שני, 19:35, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת לוטו: חיפה נגד מכבי - שני, 19:35, 5+ LIVE

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 19:52

felix_r כתב:
asafb96 כתב:פאפאס נראה סבבה לגמרי... גם לאנגפורד מתחיל להשתפר, בעיקר בקבלת ההחלטות, אבל הוא פשוט חייב להתחיל אימוני קליעה אינטנסיביים

פאפאס נראה סבבה רק כאשר בלאט שם אותו לרכז לבד, ללא ה"עזרה" של בורשטיין ואוחיון

כן, אני שפשפתי את העניים שראיתי אותו עומד בפינה שבורשטיין מנהל התקפה, או שאוחיון מאבד עוד כדור עם מסירה על הריצפה :?
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 19:53

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:עוד משחק בלי פארמר, עוד משחק שלא מגיעים ל70 נקודות

למה תמיד זה בלי פארמר , סופו הוא עז? אליהו שהוא מרכז ההתקפה של מכבי בליגה , מה הוא בדיוק ? בחיי שאין שום קשר בין המשחק הזה ובין איך שמכבי אמורה להיראות בלי פארמר , אבל זה נחמד שההיסטריה התלושה מהמציאות מגיעה לשיאים חדשים.

בחודש האחרון מכבי לא הגיעה ל70 נקודות 4 פעמים והמשותף לכל המשחקים האלה הוא שפארמר לא שיחק או לא היה טוב. על מה בדיוק אתה מתווכח? אוחיון, בורשטיין ופאפא יכולים להוביל את הקבוצה?

המשותף לכל המשחקים האלו הוא שחצי קבוצה היתה בחוץ מלבד פארמר , אני יודע שזה לא משתלב בהיסטריה הכללית אבל זו המציאות ומי שחושב שקבוצה עם סמית , סופו ואליהו דומה במשהו לקבוצה בלעדיהם לא מחובר למציאות .

אבל שוב אין על מה להתווכח - יש לנו סופ"ש בהרכב מלא , שם נפגוש קבוצות טובות בהרבה מירושלים וחיפה ובכל זאת רק שם נוכל לשפוט את מכבי כי שם מכבי תשחק בהרכב המלא שלה ולא בהרכבים מאולתרים תוצרת קופל.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2011, 19:54

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:

למה תמיד זה בלי פארמר , סופו הוא עז? אליהו שהוא מרכז ההתקפה של מכבי בליגה , מה הוא בדיוק ? בחיי שאין שום קשר בין המשחק הזה ובין איך שמכבי אמורה להיראות בלי פארמר , אבל זה נחמד שההיסטריה התלושה מהמציאות מגיעה לשיאים חדשים.

לדעתי אתה קצת נסחף בייפוי המצב.
אני לא אומר שהכל שחור, אבל צריך לראות את המציאות.

יש קשר, כי בקופליג, ובגביע ובפיינל פור, אנחנו תמיד נראה חלק מהשחקנים בחוץ.
עם עזיבתו של פארמר, ברור שפאפאס חייב לשחק כל משחק וגם אחד מבין לאנגפורד/סמית' ושני גבוהים.

ז"א שמכבי תמיד תהיה חסרה שחקנים ובין השאר גם חסרה את סופו, שבינינו, בליגה, היתרון שלו לא כזה גדול ומוחלט, מכל מיני סיבות. ההבדל היחיד
בין מכבי של היום לבין מכבי של בדר"כ הוא ליאור אליהו שהוא שחקן גדול אבל אפילו הוא לא מהווה שובר שוויון.

לדעתי אנחנו נראה הרבה מאוד משחקים כאלה העונה.

אבל מבחינתי הליגה על הגבלות הזרים לא רלוונטית ולכן מה שאנחנו נראה בליגה לא קשור למכבי האמיתית , בטח כש-3 שחקני חמישיה נמצאים בחוץ .

אולי אתה באמת תוכל להסביר לי איך אפשר להסיק מקבוצה שמשחקת בלי 3 שחקני חמישיה על איכות הקבוצה ? זה בדיוק כמו כל קבוצה שתוציא ממנה 3 שחקני חמישיה ואחר כך תנסה להסיק מזה משהו על הקבוצה.

מסכים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2011, 19:55

felix_r כתב:
asafb96 כתב:פאפאס נראה סבבה לגמרי... גם לאנגפורד מתחיל להשתפר, בעיקר בקבלת ההחלטות, אבל הוא פשוט חייב להתחיל אימוני קליעה אינטנסיביים

לדעתי, זה הרבה עניין של בטחון. ראית, שלאחר שקלע את הסל הראשון, אפילו הזריקות הקשות התחילו להכנס לו

אתה מתכוון לעונשין? :laugh3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2011, 19:56

יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:

בחודש האחרון מכבי לא הגיעה ל70 נקודות 4 פעמים והמשותף לכל המשחקים האלה הוא שפארמר לא שיחק או לא היה טוב. על מה בדיוק אתה מתווכח? אוחיון, בורשטיין ופאפא יכולים להוביל את הקבוצה?

המשותף לכל המשחקים האלו הוא שחצי קבוצה היתה בחוץ מלבד פארמר , אני יודע שזה לא משתלב בהיסטריה הכללית אבל זו המציאות ומי שחושב שקבוצה עם סמית , סופו ואליהו דומה במשהו לקבוצה בלעדיהם לא מחובר למציאות .

אבל שוב אין על מה להתווכח - יש לנו סופ"ש בהרכב מלא , שם נפגוש קבוצות טובות בהרבה מירושלים וחיפה ובכל זאת רק שם נוכל לשפוט את מכבי כי שם מכבי תשחק בהרכב המלא שלה ולא בהרכבים מאולתרים תוצרת קופל.

נגד שרלרואה, לובליאנה וירושלים חצי קבוצה הייתה בחוץ?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 19:57

מה זו מכבי האמיתית העונה ? ראית את מכבי האמיתית בלי פארמר העונה והיא הייתה רעה. אם זו מכבי האמיתית אז המצב לא טוב וזה בלשון המעטה.
ראינו אותה בהרכב מלא ביורוליג ולא רק בקופליאדה אז אי אפשר למכור לנו את הדמגוגיה הזאת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2011, 20:00

asafb96 כתב:
felix_r כתב:

לדעתי, זה הרבה עניין של בטחון. ראית, שלאחר שקלע את הסל הראשון, אפילו הזריקות הקשות התחילו להכנס לו

נכון. אני תמיד הייתי מאלה שהאימנו שהוא ישתפר עם הזמן. חלק דאגו לשלוח אותו הביתה, אותה חלק יהללו אותו עוד חודש.. זה תבנית שחוזרת..
נראה טוב, לא כפה את עצמו בכלל בחצי השני, מסר כדורים מצוינים, והיה בסדר. רק הקליעה שלו... :insist כנ"ל פאפאס עם הכדורים המצוינים שלו להנדריקס, וגם משחק ההגנה שקצת נעלם מהעין. לא נראה מזעזעה כמו שחלק נוטים לחשוב שיהיה כשמכבי ישחקו עם כל ההרכב, בלי חילופים חברתיים כמו שבלאט נוהג לעשות יותר מדי עם אוחיון ובורשטיין

לגבי פאפאס... אני כבר מהמחצית הראשונה כתבי פה, שבלאט לא צריך לשים את בורשטיין/אוחיון ביחד עם פאפאס. פאפאס צריך את הכדור אצלו, כי אם הוא לא מרכז, אז הוא מיותר (כי קליעה אין לו), אבל בלאט התעקש. לפחות בהארכה הוא שם את פאפאס כרכז בודד, בחמישיה מאוזנת והגיונית מאוד עם לאנגפורד (2), פניני (3), בלו (4), והנדריקס (5). החמישיה הזאת פירקה את חיפה בהארכה, והשאלה היא למה לקח לדיוויד כל כך הרבה זמן לשים אותה על המגרש?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 20:00

felix_r כתב:

אתה יודע מה מצחיק? אני כאילו לא מבין על מה אתם מדברים, כי ממתי שאני צופה, פאפאס היה הרכז, אז מבחינתי הכל בסדר... :happy2

זה באמת טיפשי. כשפאפאס על המגרש, הדבר היחיד שהוא צריך לעשות, זה לרכז. האמת שאם הייתי פאפאס, רק מזה הייתי נעלב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2011, 20:01

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

אתה מתכוון לעונשין? :laugh3

לא. אני מתכוון על הזריקה הווירטואוזית שנכנסה לו (פאול וסל)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 20:02

yarinsaky כתב:מה זו מכבי האמיתית העונה ? ראית את מכבי האמיתית בלי פארמר העונה והיא הייתה רעה. אם זו מכבי האמיתית אז המצב לא טוב וזה בלשון המעטה.
ראינו אותה בהרכב מלא ביורוליג ולא רק בקופליאדה אז אי אפשר למכור לנו את הדמגוגיה הזאת.

שמע, יש משהו במה שהוא אומר. היו לא מעט בעיות, כמו הסיפסול של פאפאס, הפציעות והמחלות, ההרכבים השונים, והחלודה של חלק מהשחקנים שמתחילה לרדת. אין ספק שנראנו רע בלי פארמר, אבל אני לא בטוח בכלל שזאת היכולת המשקפת של מה שיהיה העונה. אי אפשר להתעלם מכל שאר השחקנים שהיו מחוץ לסגל/פצועים/חולים/מסופסלים/בכושר רע, ומנגד אוחיון ובורשטיין שזכו ליותר מדי דקות, ואני לא חושב שבלאט ימשיך עם זה.
לדעתי במשחק-שניים הקרובים ביורוליג, נראה את היכולת האמיתית של מכבי בלי פארמר, אבל צריך לזכור שמחפשים עוד גארד. אם יגיע גארד, ואם לאנגפורד בסופו של דבר יחזור לרמה של שנה שעברה, לפני הפציעה שלו, אז יותר חשוב כרגע לנצח מאשר היכולת, כי אני מאמין שבהמשך מכבי תראה יכולת טובה יותר מעכשיו.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 28 נובמבר 2011, 20:03

לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 20:03

לגבי אוחיון, באמת משחק נוראי שלו, אך בסה"כ, עד כה הוא היה די טוב ועד כמה שזה עצוב, הוא המניה הבטוחה ביותר בקו האחורי של מכבי. כמו שקובי אומר, what you see is what you get.
פאפאלוקאס גם לא מתגלה כמציאה גדולה, אבל היום הוא שיחק טוב (כאשר תופקד כרכז), והוא יכול לתת דקות טובות גם ביורוליג.

חוץ מזה, אין הרבה מה לבנות על הקו האחורי של מכבי.
בורשטיין לפעמים מבליח, אבל בגדול הוא נראה כמו שחקן די גמור ואין לו מה לחפש בעמדת הרכז.
שאייר לא נראה קשור למכבי ובכלל לא קשור לכדורסל, וגם סמית' (שאמנם לא שיחק היום) הוא שחקן די אנמי שאין בעל יתרון משמעותי על-פני שחקנים אחרים בעמדתו בליגה.
לגבי לנגפורד, היום הוא היה יחסית סביר ואולי גם טוב, אבל עדיין לא רואים אצלו שום התקדמות וחיבור לקבוצה.

כמו שזה נראה כרגע, מכבי תצטרך לעשות בקו האחורי ניקוי אורוות ריצני בקיץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2011, 20:04

jol9 כתב:
felix_r כתב:

אתה יודע מה מצחיק? אני כאילו לא מבין על מה אתם מדברים, כי ממתי שאני צופה, פאפאס היה הרכז, אז מבחינתי הכל בסדר... :happy2

זה באמת טיפשי. כשפאפאס על המגרש, הדבר היחיד שהוא צריך לעשות, זה לרכז. האמת שאם הייתי פאפאס, רק מזה הייתי נעלב.

תאמין לי, יש לך מזל! אני פה כמעט תלשתי שערות מהראש מלראות את פאפאס עומד בלי כדור בחצי פינה (כאילו היה ברקוביץ') ואת בורשטיין חוזר לחשוב שהוא הרכז האולטימאטיבי של אירופה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2011, 20:06

Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.

מה הקשר להתנהלות בקיץ??
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 20:08

חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.

מה הקשר להתנהלות בקיץ??

הכל קשור. פדרמן אשם ביכולת הרעה של מכבי, באסונות הטבע, בגרעין האירני, ובבלגאן במזרח התיכון
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 20:08

חביב אורנג'ד כתב:לגבי אוחיון, באמת משחק נוראי שלו, אך בסה"כ, עד כה הוא היה די טוב ועד כמה שזה עצוב, הוא המניה הבטוחה ביותר בקו האחורי של מכבי. כמו שקובי אומר, what you see is what you get.
פאפאלוקאס גם לא מתגלה כמציאה גדולה, אבל היום הוא שיחק טוב (כאשר תופקד כרכז), והוא יכול לתת דקות טובות גם ביורוליג.

חוץ מזה, אין הרבה מה לבנות על הקו האחורי של מכבי.
בורשטיין לפעמים מבליח, אבל בגדול הוא נראה כמו שחקן די גמור ואין לו מה לחפש בעמדת הרכז.
שאייר לא נראה קשור למכבי ובכלל לא קשור לכדורסל, וגם סמית' (שאמנם לא שיחק היום) הוא שחקן די אנמי שאין בעל יתרון משמעותי על-פני שחקנים אחרים בעמדתו בליגה.
לגבי לנגפורד, היום הוא היה יחסית סביר ואולי גם טוב, אבל עדיין לא רואים אצלו שום התקדמות וחיבור לקבוצה.

כמו שזה נראה כרגע, מכבי תצטרך לעשות בקו האחורי ניקוי אורוות ריצני בקיץ.

צריך להעביר את העונה הזאת ובקיץ יהיה חריש רציני.
קצת סבלנות והכול יגמר. אני אסתפק העונה באליפות ובגביע המדינה , אין לי ציפיות עצומות מהיורוליג.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 נובמבר 2011, 20:14

משחק גדול של ריץ'. ככל הנראה האנדרייטד הכי גדול בקבוצה- סנטר על ברמת קופל.
רכש מעולה שפשוט מוכיח את עצמו ערב אחר ערב עם עבודה שקטה ויעילה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Angelstrong » 28 נובמבר 2011, 20:15

החציל האצטקי כתב:משחק גדול של ריץ'. ככל הנראה האנדרייטד הכי גדול בקבוצה- סנטר על ברמת קופל.
רכש מעולה שפשוט מוכיח את עצמו ערב אחר ערב עם עבודה שקטה ויעילה.

לא נותנים להנדריקס הערכה על היציבות שלו כמעט כל משחק הוא בא לעבוד ותמיד במשחקים החשובים וכשצריך הוא מתעלה
Angelstrong

הודעהעל ידי מכביסט24 » 28 נובמבר 2011, 20:15

ריצ'י היה פשוט מדהים. תמיד כיף לראות תצוגות כאלו ממנו :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Chen » 28 נובמבר 2011, 20:19

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מה הקשר להתנהלות בקיץ??

הכל קשור. פדרמן אשם ביכולת הרעה של מכבי, באסונות הטבע, בגרעין האירני, ובבלגאן במזרח התיכון

פאפאלוקאס ישב על הספסל במשחקים האחרונים, בשביל מה הוא יושב על הספסל אני לא יודע הוא שחקן נהדר, מכבי הביאה אותו תחת לחץ שפארגו ברח, אם היו מביאים מישהו קודם עוד שפארגו היה נמצא, לא היה לחץ למהר להביא שחקן שפארגו הלך.
עם פארמר היה צריך להמתין ולהביא אותו רק בסוף אחרי שיודעים שהוא באמת בונוס, גם נתנו להלפרין לעכב אותנו שבועות ובסוף הוא לא הגיע ולא החתמנו אף אחד בזמן הזה.
אותו מצב עם לנגפורד שהוא שחקן נפלא, היו צריכים להביא שחקן שהיה אפשר והוא היה מספיק להשתלב פה, עכשיו אנשים טוענים שללנגפורד קשה להשתלב ושהוא לא בכושר.. לפחות יצאנו בזול ששחקן ברמה כזאת נותר חופשי בסוף אבל עכשיו לוקח לו זמן להתאקלם.

אם היו עושים את הכל באיזי שיש אפשרויות טובות בשוק, היום הייתה קבוצה ולא היינו תלויים בשחקן זה או אחר.

וזה מבלי להתייחס ל3 המסגרות והליגה האדריאטית שלא השאירה לנו בסופו של דבר את הקו של שנה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 28 נובמבר 2011, 20:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־27 אורחים