המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מישהו צופה בנבחרת נגד גרמניה?
felix_r כתב:נגמר רק 6-. מדר עם 31 נקודות

Blazergun כתב:felix_r כתב:נגמר רק 6-. מדר עם 31 נקודות
הולך לדרוש עכשיו 5 מיליון
felix_r כתב:Blazergun כתב:felix_r כתב:נגמר רק 6-. מדר עם 31 נקודות
הולך לדרוש עכשיו 5 מיליון
מדר בכושר מדהים. אבל הגעתי למסקנה שהוא לא באמת רכז. הוא קומבן-גארד עם קבלת החלטות די מפוקפקת. סוג של ריקי היקמן כזה. גם מזכיר אותו במראה וגם בצורת משחק.
אם יגיע אלינו בסוף, קטש יצטרך לעבוד איתו על קבלת החלטות.
Gevaudan כתב:זה היה די צפוי שזה יגיע.
הוא הרי במשך שנים שתה לעמותה את הדם עם הסיפור של ג'יילן הורד והשתמש בזה כדי להסביר למה הניהול שלהם היה חובבני.
once זה קרה גם בתקופתו ועל סכומי עתק, אין לו באמת פיבוט אמיתי מולם.
זה בשבילו נזק תדמיתי עצום כי בנוסף למדר, גם מיסטר אהבה לא נכשלת רוצה לעזוב. לא ישאר להם שלד למכור איתו גופיות ומנויים.
Gevaudan כתב:זה היה די צפוי שזה יגיע.
הוא הרי במשך שנים שתה לעמותה את הדם עם הסיפור של ג'יילן הורד והשתמש בזה כדי להסביר למה הניהול שלהם היה חובבני.
once זה קרה גם בתקופתו ועל סכומי עתק, אין לו באמת פיבוט אמיתי מולם.
זה בשבילו נזק תדמיתי עצום כי בנוסף למדר, גם מיסטר אהבה לא נכשלת רוצה לעזוב. לא ישאר להם שלד למכור איתו גופיות ומנויים.

cifkcv כתב:את האמת? באופן יחסי, המעבר של מדר מתקבל בדממה מוחלטת מצד אוהדי הפועל.
וזה עוד מעבר ישיר. מדובר על אוהדים שמתאימים להם להקים אוהלי מחאה מחוץ לבית של מדר על אירוע כזה.
omerk כתב:בדרך כלל אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, על אף שזה תחום שכמעט תמיד הפסדי, בשביל החשיפה ובשביל לקדם את עצמם בין השאר בתור אנשי עסקים לגיטימיים ומוכרים. במקרה של ינאי, נראה לי כל הקדנציה שלו בהפועל רק מזיקה לו. מי רוצה לעשות עסקים עם הפסיכי הזה?
עידן כתב:omerk כתב:בדרך כלל אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, על אף שזה תחום שכמעט תמיד הפסדי, בשביל החשיפה ובשביל לקדם את עצמם בין השאר בתור אנשי עסקים לגיטימיים ומוכרים. במקרה של ינאי, נראה לי כל הקדנציה שלו בהפועל רק מזיקה לו. מי רוצה לעשות עסקים עם הפסיכי הזה?
ו/או בשביל להיכנס לפוליטיקה. ינאי לא הסתיר את העובדה שהוא רוצה להיכנס לפוליטיקה תוך כמה שנים.
omerk כתב:בדרך כלל אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, על אף שזה תחום שכמעט תמיד הפסדי, בשביל החשיפה ובשביל לקדם את עצמם בין השאר בתור אנשי עסקים לגיטימיים ומוכרים. במקרה של ינאי, נראה לי כל הקדנציה שלו בהפועל רק מזיקה לו. מי רוצה לעשות עסקים עם הפסיכי הזה?

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים