המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודם כל תודה, ואם להיות כנה אני מסכים איתך, אז למה בכל זאת פרסמתי?מילוס כתב:לא שאני חלילה מזלזל בידיעות שמגיעות אל אראל (אלוף), וכמובן שתמשיך לפנק במידע.
אבל. השמות שנזרקים מדי שנה בפברואר בהקשר של מכבי, ב-99.9% מהמקרים בין לא יקרו לאנחנו מגלים איפשהו בנובמבר שהם משחקים באיזה קובאן. עד יוני הכל עוד יתהפך 100 פעמים.
חד משמעית מסכים איתך, למען האמת רוב הפרסומים האלה במהלך העונה זה בדרך כלל הנפצות של כתבים שכמעט ולא מבוססות על כלום בשביל להשיג רייטינג לקראת הקיץמילוס כתב:בדוק, בדוק. ואני אישית דווקא כן בעד שתפרסם את השמות האלו מאותו מקור אמין שיש לך, בניגוד לכל מני פרסומים עלומים של כתבי רכילות ספורט. זה נותן איזה כיוון כללי למקומות שבהם (אולי) שוקלים לתקן.
רק נתתי פרספקטיבה על רמת ההלימה שבין דיווחי אמצע העונה - למה שקורה בקיץאאל"ט, וויז'נייבסקי, צירבס והליצן בלי הרצועות היו מהבודדים שאני זוכר שדנו בהם ברצינות במהלך העונה ואשכרה היו פה.
Neo כתב:זאק לידיי שחקן טוב ...... אבל מרטין שחקן בהרבה יותר טוב ממנו
אצל מאמן נורמלי מרטין זה כוכב כוכב
גל גל כתב:Neo כתב:זאק לידיי שחקן טוב ...... אבל מרטין שחקן בהרבה יותר טוב ממנו
אין פה הגזמה עם מרטין ?
שמואל1 כתב:זאק לידיי מועמד לעונה הבאה
https://twitter.com/EuroZoneBasket/stat ... 6994796547
אני חושב שכבר ברור שפויתרס לא ימשיךAdam כתב:בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.
עם זאת, עשוי להיות החתמה הוגנת, אבל חייב מישהו עם אוריינטציה הגנתית שיגבה אותו ואת סורקין/ניבו.
מה זה אומר על פוייתרס?
לא נכון, עוד מוקדם לדעתשמואל1 כתב:אני חושב שכבר ברור שפויתרס לא ימשיךAdam כתב:בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.
עם זאת, עשוי להיות החתמה הוגנת, אבל חייב מישהו עם אוריינטציה הגנתית שיגבה אותו ואת סורקין/ניבו.
מה זה אומר על פוייתרס?
הסגל ההוא של אולימפיאקוס… היום הם כולם שחקנים מובילים ביורוליג לא? נראה לי שבלאט פשוט הקדים אז את זמנוAdam כתב:בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.
מה זה אומר על פוייתרס?
TAYO כתב:הסגל ההוא של אולימפיאקוס… היום הם כולם שחקנים מובילים ביורוליג לא? נראה לי שבלאט פשוט הקדים אז את זמנוAdam כתב:בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.
מה זה אומר על פוייתרס?
Sent from my iPhone using Tapatalk
גל גל כתב:Neo כתב:זאק לידיי שחקן טוב ...... אבל מרטין שחקן בהרבה יותר טוב ממנו
אין פה הגזמה עם מרטין ?
Adam כתב:אני רק לא יודע אם זה נכון להביא את זאק לידיי במקום מרטין.
מרטין נותן עונה סבירה בתור עונת בכורה באירופה, אבל יש לי הרגשה שהוא יראה שיפור לקראת עונה הבאה כי בסוף לא מדובר בשחקן טיפש (בשונה מריינולדס, וויליאמס או ניבו לדעתי).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים