המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:קח Neo שחקן לעמדה 3 (למרות שהקליפרס משתמשים בו בשנים האחרונות בעמדה 4 ואפילו 5, אבל נגיד בשביל הקטע)https://nba.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=428861"אם אשחק ביורוליג זה יהיה במכבי תל אביב"
צפו בראיון הבלעדי של ניקולה באטום לערוץ הספורט: "מכבי הייתה הקבוצה שלי, פארקר היה מדהים. זוכר ששיחקתי בהיכל וראיתי חולצות צהובות בכל מקום". וגם: המסר לאוהדים הצהובים
גם לפני שהלך ל NBA שיחק 4 באירופה
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:קח Neo שחקן לעמדה 3 (למרות שהקליפרס משתמשים בו בשנים האחרונות בעמדה 4 ואפילו 5, אבל נגיד בשביל הקטע)https://nba.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=428861"אם אשחק ביורוליג זה יהיה במכבי תל אביב"
צפו בראיון הבלעדי של ניקולה באטום לערוץ הספורט: "מכבי הייתה הקבוצה שלי, פארקר היה מדהים. זוכר ששיחקתי בהיכל וראיתי חולצות צהובות בכל מקום". וגם: המסר לאוהדים הצהובים
גם לפני שהלך ל NBA שיחק 4 באירופה
יכול להיות, לך תזכור. אבל ברוב השנים שלו ב-NBA שיחק בעיקר 3, וגם קצת 2. ורק ב-3 שנים האחרונות ממש עבר לעמדה 4 ואפילו קצת ב-5. אין לו את הזריזות/אתלטיות של פעם.
Jack55 כתב:מה הסיפור עם פייזר, הוא היה אמור להיות עד כדי כך טוב?
MTA2311 כתב:Jack55 כתב:מה הסיפור עם פייזר, הוא היה אמור להיות עד כדי כך טוב?
מפלצת, לא פחות
ואגב באטיסטה זה דוגמה לעבודת סקאוטינג יפה שכבר לא עושים במועדון
https://www.maccabi.co.il/News.asp?id=1087הסנטר אסטבן באטיסטה (בן 24, 2.08 מטר), יליד אורוגוואי, חתם במכבי עלית תל אביב לשתי העונות הקרובות וייכלל בסגל הקבוצה. לבקשתה של מכבי, שוחרר באטיסטה מהסגל של בוסטון סלטיקס בו נכלל בקיץ. הסנטר נחת היום בנתב"ג בשעות הצהרים.
"וויתרתי על ה-NBA כי ארבע קבוצות משם היו מעוניינות בי אבל הן לא נתנו לי חוזה מובטח. זו הייתה החלטה קשה לומר שלום ל-NBA", אמר השחקן עם נחיתתו. על כך שיש ארבעה שחקנים משמעותיים בעמדה שלו, אמר באטיסטה: "אף אחד לא הבטיח לי דקות משחק, ואני לא יודע כמה אשחק. אני אתאים את עצמי לקבוצה. אני חושב שאני צריך לשחק ולהיות בקבוצה גדולה והנה אני כאן, ואני שמח. אם אעבוד קשה, אני חושב שאשחק. אני מוכן לעבוד קשה ולעשות את המיטב. אחר כך זו תהיה החלטה של המאמן אם אשחק, אבל אני אנסה".
felix_r כתב:ואם נחזור למלפפונים יותר ריאליים, הייתי בודק את LUKA BOŽIĆ מזאדאר, שקורע את האדריאטית עם מדד ממוצע מדהים של 32.12+.
מדובר בסמול-פורווארד (יליד 1996, 200 ס"מ) שעושה הכול. גם קולע, גם מוסר גם לוקח ריבאונד. לי הוא מזכיר בצורת המשחק שלו את גור שלף האגדי![]()
הממוצעים שלו: 22.6 נקודות, 9.9 כ"ח, 6.3 אסיסטים.
אז נכון, הליגה האדריאטית היא לא מספיק טובה כדי להיות מדד רציני ליכולתו של שחקן, לכן לא הייתי מהמר עליו כשחקן חמישייה, אלא רק כמחליף לבונזי קולסון.
MTA2311 כתב:היום מחכים חודשיים אחרי שפויתרס גמר את העונה בשביל להביא את בריימו
עצוב
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:Jack55 כתב:מה הסיפור עם פייזר, הוא היה אמור להיות עד כדי כך טוב?
מפלצת, לא פחות
הגיע רק כמה ימים לפני המשחק הראשון ביורוליג מול לה-מאן, לקראת סוף אוקטובר.
סתם כדי להמחיש מתוך ההודעה הרשמית של מכבי:https://www.maccabi.co.il/News.asp?id=1087הסנטר אסטבן באטיסטה (בן 24, 2.08 מטר), יליד אורוגוואי, חתם במכבי עלית תל אביב לשתי העונות הקרובות וייכלל בסגל הקבוצה. לבקשתה של מכבי, שוחרר באטיסטה מהסגל של בוסטון סלטיקס בו נכלל בקיץ. הסנטר נחת היום בנתב"ג בשעות הצהרים.
"וויתרתי על ה-NBA כי ארבע קבוצות משם היו מעוניינות בי אבל הן לא נתנו לי חוזה מובטח. זו הייתה החלטה קשה לומר שלום ל-NBA", אמר השחקן עם נחיתתו. על כך שיש ארבעה שחקנים משמעותיים בעמדה שלו, אמר באטיסטה: "אף אחד לא הבטיח לי דקות משחק, ואני לא יודע כמה אשחק. אני אתאים את עצמי לקבוצה. אני חושב שאני צריך לשחק ולהיות בקבוצה גדולה והנה אני כאן, ואני שמח. אם אעבוד קשה, אני חושב שאשחק. אני מוכן לעבוד קשה ולעשות את המיטב. אחר כך זו תהיה החלטה של המאמן אם אשחק, אבל אני אנסה".
אז אשכרה חיכו למשוחררים ממחנות האימונים ב-NBA (ואפילו האיצו תהליכים כדי שזה יקרה), ולא רק דיברו על האופציה. בכלל, מישהו חושב שמכבי הנוכחית הייתה מתחזקת בעמדת הסנטר שכוללת כבר שחקנים כמו וויצ׳יץ׳ ופייזר? כשעמדה 4 גם כן עמוסה? אלה ימים אחרים.
לגבי פייזר - עם קטש זה קצת פחות עבד, אבל ברגע ששרף החליף אותו, לגמרי יצאה המפלצת. רק חבל שזה לא נמשך הרבה בגלל הפציעה. בכלל שחקן מוכשר מאוד, שסבל מהרבה פציעות קשות. אם לא, היה יכול להתפתח לכוכב ב-NBA לדעתי.
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:Jack55 כתב:מה הסיפור עם פייזר, הוא היה אמור להיות עד כדי כך טוב?
מפלצת, לא פחות
הגיע רק כמה ימים לפני המשחק הראשון ביורוליג מול לה-מאן, לקראת סוף אוקטובר.
סתם כדי להמחיש מתוך ההודעה הרשמית של מכבי:https://www.maccabi.co.il/News.asp?id=1087הסנטר אסטבן באטיסטה (בן 24, 2.08 מטר), יליד אורוגוואי, חתם במכבי עלית תל אביב לשתי העונות הקרובות וייכלל בסגל הקבוצה. לבקשתה של מכבי, שוחרר באטיסטה מהסגל של בוסטון סלטיקס בו נכלל בקיץ. הסנטר נחת היום בנתב"ג בשעות הצהרים.
אז אשכרה חיכו למשוחררים ממחנות האימונים ב-NBA (ואפילו האיצו תהליכים כדי שזה יקרה), ולא רק דיברו על האופציה. בכלל, מישהו חושב שמכבי הנוכחית הייתה מתחזקת בעמדת הסנטר שכוללת כבר שחקנים כמו וויצ׳יץ׳ ופייזר? כשעמדה 4 גם כן עמוסה? אלה ימים אחרים.
לגבי פייזר - עם קטש זה קצת פחות עבד, אבל ברגע ששרף החליף אותו, לגמרי יצאה המפלצת. רק חבל שזה לא נמשך הרבה בגלל הפציעה. בכלל שחקן מוכשר מאוד, שסבל מהרבה פציעות קשות. אם לא, היה יכול להתפתח לכוכב ב-NBA לדעתי.
שנות אור ההתנהלות של אז (שכבר שם התחילה לרדת) להיום.
ולראות איך אפילו האוהדים מרוצים מההחתמה של אדאמס ומסורקין כסנטר שני.
ב-NBA. ביורוליג הוא לא באמת יכל לשמור על מישהו בעמדה 4.A.Parker כתב:אחחח איזה קו קדמי מטורף זה היה. מוריס גם היה טופ יורוליג. ממה שזכור לי פייזר היה פאוור פורוורד (כבד).
אחדשיודע כתב:ב-NBA. ביורוליג הוא לא באמת יכל לשמור על מישהו בעמדה 4.A.Parker כתב:אחחח איזה קו קדמי מטורף זה היה. מוריס גם היה טופ יורוליג. ממה שזכור לי פייזר היה פאוור פורוורד (כבד).
itai7 כתב:Jack55 כתב:מה הסיפור עם פייזר, הוא היה אמור להיות עד כדי כך טוב?
כן, אני ופליקס לא נשכח ולא נסלח איך בורוסיס פצע אותו, פייזר עלה להטבעה ובורוסיס נכנס בו באמוק ונפל לא טוב ואז הוא קרע תרצועות ומשם בלגאן שלם
itai7 כתב:Jack55 כתב:מה הסיפור עם פייזר, הוא היה אמור להיות עד כדי כך טוב?
כן, אני ופליקס לא נשכח ולא נסלח איך בורוסיס פצע אותו, פייזר עלה להטבעה ובורוסיס נכנס בו באמוק ונפל לא טוב ואז הוא קרע תרצועות ומשם בלגאן שלם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים