המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:באופן לא מפתיעה דיויד הוקינס נבחר לשחקן השנה בטורקיה .
ארויו לגארד השנה
פאוור פאוורד השנה זורן ארצג ( לדעתי הוא יותר סנטר מ-4 אבל מילא...)
סנטר השנה פופס בונסו ( דווקא הוא יותר מתאים ל-4 אבל מילא...)
בשיקטאש השנה היא דוגמא לקח שאפשר לשחק אם שני שחקנים בחמישייה שאף אחד מהם הוא לא סנטר מובהק ועדיין להצליח....
קודי כתב:מלאגה קרובה להחתמת ג׳מונט גורדון מצסק״א לשלוש שנים.
חנו'ש כתב:קודי כתב:מלאגה קרובה להחתמת ג׳מונט גורדון מצסק״א לשלוש שנים.
הם מתכוונים להשאיר גם לנו משהו או שהם הולכים להחתים את כל השחקנים שמכבי הביעה אפילו טיפת עניין בהם?? (ואני ממש לא אוהבת את גורדון).
חנו'ש כתב:קודי כתב:מלאגה קרובה להחתמת ג׳מונט גורדון מצסק״א לשלוש שנים.
הם מתכוונים להשאיר גם לנו משהו או שהם הולכים להחתים את כל השחקנים שמכבי הביעה אפילו טיפת עניין בהם?? (ואני ממש לא אוהבת את גורדון).
rc4991 כתב:איזה משחק יפה בין ריאל לברצלונה
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:איזה משחק יפה בין ריאל לברצלונה
מה הסקור?
rc4991 כתב:ברצלונה מנצחת את ריאל 81-75 וכופה משחק חמישי ומכריע על האליפות
שחף כתב:למי שהזכיר פה את ארצג ואיזה מוזר זה שהוא נחשב ל-4: הוא סנטר בדיוק כמו שאליהו סנטר. אולימפיאקוס החתימו אותו בתקווה לקבל 4 גבוה שקולע מצויין מבחוץ ועושה עוד כמה דברים לא רע וקיבלו שחקן רך. אולי עכשיו הוא יתחיל בהתקדמות שלו.
לגבי בשיקטאש:
1. הוקינס באמת שחקן בלי מוח
2. הליגה הטורקית זה לא מדד להצלחה, מצטער.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:ברצלונה מנצחת את ריאל 81-75 וכופה משחק חמישי ומכריע על האליפות
הימור שלי, ריאל תחגוג אליפות בקטאלוניה..
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:ברצלונה מנצחת את ריאל 81-75 וכופה משחק חמישי ומכריע על האליפות
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:ברצלונה מנצחת את ריאל 81-75 וכופה משחק חמישי ומכריע על האליפות
גם אני חושב כך
אגב נבארו בירידה משמעותית העונה ועדיין הוא זורק הרבה וצורת המשחק שלו נראית שחצנית
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:ברצלונה מנצחת את ריאל 81-75 וכופה משחק חמישי ומכריע על האליפות
גם אני חושב כך
אגב נבארו בירידה משמעותית העונה ועדיין הוא זורק הרבה וצורת המשחק שלו נראית שחצנית
איך השופטים בליגה הספרדית?
קונים את הפלופים הדוחים שלו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים