המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:למכבי כבר עכשיו יש 3 שחקנים על עמדה 3 שנשמע שיש רצון מבחינת ההנהלה להשאיר גם בהמשך (ולדעתי זה כבר יותר מידי), אז להביא עכשיו עוד שחקן לעמדה המפוצצת גם ככה??
לא רואה שום היגיון.
גל גל כתב:חנו'ש כתב:למכבי כבר עכשיו יש 3 שחקנים על עמדה 3 שנשמע שיש רצון מבחינת ההנהלה להשאיר גם בהמשך (ולדעתי זה כבר יותר מידי), אז להביא עכשיו עוד שחקן לעמדה המפוצצת גם ככה??
לא רואה שום היגיון.
יכול לשחק כ 4 גם
MTA2311 כתב:ליאור הרבה יותר מוכשר מכספי.
מה הוא כבר עשה בקריירה? נתן עונת נבא אחת טובה, ומאז כלום.
הוא די הד קייס. הספיק להסתכסך עם שני מאמנים בנבא ואפילו עם ליאור הוא הצליח לריב( לפי השמועות לפחות). הוא בטוח שהוא כוכב גדול, ולא מתאים לי שחקן כזה בקבוצה. ושוב, עם כל הרצון( שלכם) לראות פה את הישראלים הכי טובים, כספי באמת שווה את הסכומים שהוא יקבל פה?
MTA2311 כתב:אז אני לא שותף לדעה שלך( מפתיע אה?). לא חושב שהוא כזה שחקן איכותי, וכשמשקללים את כל הקריטריונים, אני מעדיף את סמית עליו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אז אני לא שותף לדעה שלך( מפתיע אה?). לא חושב שהוא כזה שחקן איכותי, וכשמשקללים את כל הקריטריונים, אני מעדיף את סמית עליו.
גם אם סמית ירוויח 800k בעונה הבאה תעדיף אותו?
קובי כתב:יוני, אם אתה חושב שכספי שווה מליון דולר נטו (שזה מליון וחצי ברוטו לעונה), אני חושב שאפשר להביא זר הרבה יותר טוב ומתאים ב-1.2 נטו (ואותם 1.5 מליון ברוטו).
לצורך העניין, זה סכום גבוה ב-200K ברוטו שלאנגפורד רצה בקיץ (1.3 ברוטו).
felix_r כתב:קובי כתב:יוני, אם אתה חושב שכספי שווה מליון דולר נטו (שזה מליון וחצי ברוטו לעונה), אני חושב שאפשר להביא זר הרבה יותר טוב ומתאים ב-1.2 נטו (ואותם 1.5 מליון ברוטו).
לצורך העניין, זה סכום גבוה ב-200K ברוטו שלאנגפורד רצה בקיץ (1.3 ברוטו).
איך עשית את החשבון? מיליון נטו לישראלי זה שני מיליון ברוטו.
jol9 כתב:גם בעמדה 1, 2 ו-5 יש לנו מלא שחקנים. עדיין אין אף שחקן בקבוצה ברמת הכשרון של עמרי.
אז אם זה אומר שלאנדסברג נוסע להשתלם במקום אחר אז זה בהחלט שווה.
גם סמית' עם כל החיבה וההערכה אליו הוא לא שחקן ברמה של עמרי.
אני גם לא חושב שהוא הד קייס אבל הוא בהחלט קליינט לא פשוט.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:גם בעמדה 1, 2 ו-5 יש לנו מלא שחקנים. עדיין אין אף שחקן בקבוצה ברמת הכשרון של עמרי.
אז אם זה אומר שלאנדסברג נוסע להשתלם במקום אחר אז זה בהחלט שווה.
גם סמית' עם כל החיבה וההערכה אליו הוא לא שחקן ברמה של עמרי.
אני גם לא חושב שהוא הד קייס אבל הוא בהחלט קליינט לא פשוט.
להביא את כספי בנוסף לסמית' זה ממש לא חכם.
זה ייצור יותר מידי חיכוכים, ועם האהבה הגדולה של בלאט לסמית' אין סיכוי שכספי יקבל באהבה את פירורי הדקות. חוץ מזה שזה לא חכם לבזבז כל כך הרבה כסף על עמדה אחת.
לגבי כספי במקום סמית', על זה אפשר בהחלט להתווכח. אני לא לגמרי בטוחה שבמכלול התכונות, כולל האופי והתרומה הקבוצתית, כספי עדיף על סמית', אבל אני בהחלט יכולה להבין את מי שחושב ההיפך.
קובי כתב:יוני, אני מבין לגמרי מה שאתה אומר, בנוגע לרצון השקעה בהנהלה, שהוא בהחלט שונה, משתנה ולא תמיד ברור, אבל אני אומר שבוודאות הפתרון הטוב ביותר במשוואה הדמיונית\לא דמיונית שיצרנו הוא זר ב-1.5 מ' ורצוי לעמדה 1. בטח של חשבון כספית...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים