MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!
מה שכן, פלאניניץ׳ הוכיח לי סופית שאין לו כדורסל.
לפני המשחק ראיתי אוהדים טורקים ואמא שרה והבן חזר אחריה, הם שרו ״קוי מכבי״
מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.
מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.
שחקן בן 22 הוכיח לך סופית שאין לו כדורסל?
הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?
"הוכיח שאין לו כדורסל" עלק...
מסכים עם זה.
מדובר בילד בן 22 שהגיע באמצע העונה ופעם ראשונה בקריירה משחק מול קבוצות ברמה בינונית פלוס. אפילו מאצ'באן שהגיע באמצע העונה אחרי כמה עונות מוצלחות ביורוקאפ לא נראה מי יודע כמה וכבר בעונה הראשונה שלו היו כאלו שטענו שמדובר בפלופ מארץ הפלופים. סה"כ, בהתחשב בגיל, בנתונים הפיזיים ובנסיבות/נק' זמן שבה הוא הגיע לקבוצה לדעתי שווה להשאיר אותו לפחות לעוד עונה אחת ולראות את ההתקדמות שלו. מה גם שרוב הסיכויים שהמחליף שלו יהיה עוד פעם איזשהו פורוורד שהוסב לסנטר עם תקרה נמוכה, במצב כזה אולי שווה לוותר על התענוג ובדומה למה שטאו עשתה בזמנו עם באראץ' שלא נראה הרבה יותר טוב מפלאניניץ' בעונת היורוליג הראשונה שלו, פשוט להיות יותר סבלניים ולקוות שהוא ימשיך את גרף ההתקדמות שלו מהשנים האחרונות.