אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש - רייס וכהן על הכוונת?

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2013, 13:27

MTA2311 כתב:סופו יהיה די מטומטם אם הוא יחתום בקאזאן. הוא לא ישרוד שם חצי עונה.

יש לו עם מי להתייעץ. חברו ממכבי איידסון משחק בקאזאן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2013, 13:29

מקאדו 3 כתב:

למה ? ההפרש בין ההצעות רציני ולדעתי הוא יחתום בקאזאן.

כמה אומרים שאנחנו הצענו לו?
בכל מקרה, מה יש לו לחפש שם בקור עם אשתו והילד? למי שם תהיה סבלנות להתקפי הזעם שלו?
אולי הוא כבר ויתר על הקריירה שלו, ואז זה הגיוני, אבל קשה לי להאמין שהוא יוכל להצליח שם יותר מבמכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יולי 2013, 13:32

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:

למה ? ההפרש בין ההצעות רציני ולדעתי הוא יחתום בקאזאן.

כמה אומרים שאנחנו הצענו לו?
בכל מקרה, מה יש לו לחפש שם בקור עם אשתו והילד? למי שם תהיה סבלנות להתקפי הזעם שלו?
אולי הוא כבר ויתר על הקריירה שלו, ואז זה הגיוני, אבל קשה לי להאמין שהוא יוכל להצליח שם יותר מבמכבי.

800 אלף בדולרים...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 יולי 2013, 13:34

קשה לי לדמיין את סופו נוסע לרוסיה עם כל בעיות הדיכאון וההשמנה הכרוניות. מאמין שיכריזו על חתימתו במוצ"ש או לכל היותר בתחילת השבוע הבא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי cannon » 06 יולי 2013, 13:37

נקווה מאוד. או סופו או גיימס על המגרש בכל רגע נתון זו אחלה עמדה 5. שאראס ידע לפטם אותו טוב. דיבורים על זה שיותם יגיע נגד רצון ההנהלה כדי לרכך את בלאט שפחות נלהב מסופו ושאראס. שאראס יהיה זר שביעי.
cannon

הודעהעל ידי 0ved1212 » 06 יולי 2013, 13:38

אז סופו ושארס יגיעו?.
0ved1212

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יולי 2013, 13:41

אני יודע שזה מטומטם ולא הכי מקובל אבל איזה טוקבקיסט בוואלה טוען שמכבי סגרה עם סנטר בשם AJINCA ALEXIS ששיחק בשטרסבורג ... הסכוי שזה נכון הוא אחד לאלף אבל אם כן זדה וואחד שרוך שלא להאמין.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי refael » 06 יולי 2013, 13:46

cannon כתב:נקווה מאוד. או סופו או גיימס על המגרש בכל רגע נתון זו אחלה עמדה 5. שאראס ידע לפטם אותו טוב. דיבורים על זה שיותם יגיע נגד רצון ההנהלה כדי לרכך את בלאט שפחות נלהב מסופו ושאראס. שאראס יהיה זר שביעי.

לא יהיו פה 7 זרים, אפילו גודס אמר לפני כמה ימים שחסרים עוד 3 זרים בנוסף למי שיש היום כלומר 6..
תמונה
refael

הודעהעל ידי CYellow7 » 06 יולי 2013, 13:52

מקאדו 3 כתב:
CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:
Assaf M כתב:זה בולשיט אחד גדול

מה בולשיט הידיעה על ההצעה מקזאן או על בלאט ?

אם סופו לא יגיע אז תפנימו שנקבל איזה לאוול כזה או איזה עב'מ אחר , גם שאראס אולי לא יגיע ואז יהיה לנו סגל ברמה של מגדל וחיפה (וגם זה לא בטוח ) אני מקווה שסופו יבוא אם כי לדעתי אם הידיעה של גולדסטון
שהוא כבר סגר לא נכונה אז גם הוא לא יבוא וזו תהיה קבוצת פח יותר מבעונה שעברה .

נכון, שאראס ישדרג אותנו. אולי נחזיר גם את באסטון לעמדה 4, פארקר לעמדה 3 ובורשטיין הישראלי המוביל. ניקולה כבר פה.

אתה לא קולט נכון ? מי יביאו אם לא סופו ? גאני לאוול ? אולי איזה ג'ף פוט כזה ? כל הסנטרים הנורמליים כבר חתומים , כנל גם הרכזים , ייש לך מועמדים יותר טובים בהתחשב באיך שמכבי מתנהלת וכמה היא מוכנה להוציא שאנחנו לא מכירים ? ואל תזרוק לי שמות הזויים כמו ארון ברוקס או ספאנוליס שמכבי לא מוכנה להוציא כסף שמספיק לקנות את השרוכים בנעליים שלהם.

שאראס וסופו זה ממש לא פיסגת החלומות של א5ף אחד פה , אבל זה עדיין הכי טוב שמכבי רוצה ויכולה לצערנו וגם זה לא בטוח ולא יקרה לדעתי.

כנראה שאתה לא קולט כי לא דיברתי על סופו, דיברתי על שאראס.
שאראס בן 37 עם תרומה ששואפת ל-0 לאורך עונה כולה. מעדיף הימור צעיר מאשר שחקן זקן עם צלעות שבורות שלא היה מסוגל לשמור בהגנה גם לפני עשור.
זה שראית אותו רק נגד מכבי עושה כמה נקודות זה לא אומר שהוא ככה לאורך כל העונה. הוא גמור.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2013, 13:53

CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:
CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:

אם סופו לא יגיע אז תפנימו שנקבל איזה לאוול כזה או איזה עב'מ אחר , גם שאראס אולי לא יגיע ואז יהיה לנו סגל ברמה של מגדל וחיפה (וגם זה לא בטוח ) אני מקווה שסופו יבוא אם כי לדעתי אם הידיעה של גולדסטון

נכון, שאראס ישדרג אותנו. אולי נחזיר גם את באסטון לעמדה 4, פארקר לעמדה 3 ובורשטיין הישראלי המוביל. ניקולה כבר פה.

אתה לא קולט נכון ? מי יביאו אם לא סופו ? גאני לאוול ? אולי איזה ג'ף פוט כזה ? כל הסנטרים הנורמליים כבר חתומים , כנל גם הרכזים , ייש לך מועמדים יותר טובים בהתחשב באיך שמכבי מתנהלת וכמה היא מוכנה להוציא שאנחנו לא מכירים ? ואל תזרוק לי שמות הזויים כמו ארון ברוקס או ספאנוליס שמכבי לא מוכנה להוציא כסף שמספיק לקנות את השרוכים בנעליים שלהם.

שאראס וסופו זה ממש לא פיסגת החלומות של א5ף אחד פה , אבל זה עדיין הכי טוב שמכבי רוצה ויכולה לצערנו וגם זה לא בטוח ולא יקרה לדעתי.

שאראס בן 37 עם תרומה ששואפת ל-0 לאורך עונה כולה. מעדיף הימור צעיר מאשר שחקן זקן עם צלעות שבורות שלא היה מסוגל לשמור בהגנה גם לפני עשור.
זה שראית אותו רק נגד מכבי עושה כמה נקודות זה לא אומר שהוא ככה לאורך כל העונה. הוא גמור.

שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יולי 2013, 13:55

CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:
CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:

נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי refael » 06 יולי 2013, 13:57

דרך אגב משהו מעניין שראיתי עכשיו
גם באתר של מכבי וגם באתר היורוליג בסגל הקבוצה ניק קיינר-מדלי עדיין מופיע לעומת זאת לוגאן ופאלניניץ כבר לא שם.
זה אמור להגיד לנו משהו? יתכן שבלאט יתן לו עוד צאנס?
תמונה
refael

הודעהעל ידי CYellow7 » 06 יולי 2013, 14:01

MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?

כי שאראס לא עולה כמו רוט. לפי הראיונות בתקשורת של גודס וחברי ההנהלה, בעונה הבאה יהיו 6 זרים לכל היותר - ג'יימס, היקמן, סמית', סופו(?), רייס(?), שאראס(?).
מביאים שחקן בן 37, גמור, והאוהדים שלנו מבסוטים כי קוראים לשחקן שאראס. אבל על טייריס רייס מתבכיינים. בבקשה, הצליח לפדרמנים, השתיקו את כולם עם "שם גדול".
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי CYellow7 » 06 יולי 2013, 14:03

מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?

אני מעדיף רייס בן 26 שיכול לפרוץ ולהצליח מאשר שחקן גמור שיעשה פחות ממה שפאפאלוקאס עשה, יקח תכסף ויפרוש.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2013, 14:06

CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?

כי שאראס לא עולה כמו רוט. לפי הראיונות בתקשורת של גודס וחברי ההנהלה, בעונה הבאה יהיו 6 זרים לכל היותר - ג'יימס, היקמן, סמית', סופו(?), רייס(?), שאראס(?).
מביאים שחקן בן 37, גמור, והאוהדים שלנו מבסוטים כי קוראים לשחקן שאראס. אבל על טייריס רייס מתבכיינים. בבקשה, הצליח לפדרמנים, השתיקו את כולם עם "שם גדול".

מאיפה אתה יודע כמה שאראס יעלה?
איזה אוהדים מבסוטים בדיוק? ראית פה מישהו בפורום שמבסוט? כולה שחקן שהולך לתת פה 10 דקות בערב, וזה מה שמפריע לך? לא זה שהשאירו את היקמן? לא זה שהחתימו פה שחקן שהוא לא רכז ועוד לא שיחק ברמות הגבוהות כרכז ראשון?

אתה מוזמן להמשיך להתבכיין על הרכז השלישי, ואנחנו נמשיך להתרכז בעיקר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2013, 14:08

CYellow7 כתב:
מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?

אני מעדיף רייס בן 26 שיכול לפרוץ ולהצליח מאשר שחקן גמור שיעשה פחות ממה שפאפאלוקאס עשה, יקח תכסף ויפרוש.

אבל רייס גם ככה כבר יהיה פה. הוא לא במקום שום שחקן אחר.
אתה כל כך מחוייב למנטרות שלך, כשאתה לא שם לב שאתה מתעסק כל כך הרבה בשחקן שישחק פה 10 דקות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 יולי 2013, 14:12

CYellow7 כתב:

אתה מבין שאם לא סופו ושאראס הולך להיות פה הרכב ברמה של מגדל נכון ? כמעט כל רכז צעיר שתביא יכול להיכנס להגדרה של ' יכול לפרוץ ' אז מה ? אולי נביא את ניב ברקוביץ ויובל נעימי ואולי הם יפרצו במכבי ? שאראס עם פרקינסון ואפילפסיה עדיין יותר טוב מכל עב'מ חסר נסיון שמחלקת הסקאוט המהוללת שלנו יכולה למצוא.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי CYellow7 » 06 יולי 2013, 14:21

מקאדו 3 כתב:
CYellow7 כתב:

אתה מבין שאם לא סופו ושאראס הולך להיות פה הרכב ברמה של מגדל נכון ? כמעט כל רכז צעיר שתביא יכול להיכנס להגדרה של ' יכול לפרוץ ' אז מה ? אולי נביא את ניב ברקוביץ ויובל נעימי ואולי הם יפרצו במכבי ? שאראס עם פרקינסון ואפילפסיה עדיין יותר טוב מכל עב'מ חסר נסיון שמחלקת הסקאוט המהוללת שלנו יכולה למצוא.

מה קשור סופו?מה אתה דוחף את סופו לכל הודעה כשאני מדבר איתך על שאראס?מה הם תאומים סיאמים?תפריד ביניהם.
נחכה וכשנגיע לחצי עונה נראה מי תרם מה.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי CYellow7 » 06 יולי 2013, 14:27

MTA2311 כתב:
CYellow7 כתב:

אתה כל כך מחוייב למנטרות שלך, כשאתה לא שם לב שאתה מתעסק כל כך הרבה בשחקן שישחק פה 10 דקות.

אתה באמת חושב ששאראס יבוא לפה ב200 אלף דולר?הוא יעלה לפחות חצי מיליון.
וכן אני מתעסק בזה כל כך הרבה כי לי אישית נמאס שעושים ממועדון כדורסל מפואר איזשהו קרקס. לא רוצה פה גימיקים ולא רוצה פה שחקנים גמורים בני 37 עם צלעות שבורות.
צריכים להביא שחקנים בגלל שהוא מתאים מקצועית/כלכלית במקרה של מכבי ולא בשביל למכור מנויים.
כן זה מפריע לי הרבה יותר משהשאירו שחקן שעשה עונה טובה מאוד במדי מכבי וקוראים לו היקמן. זה שלא קוראים לו שאראס וזה שהוא לא "ברמה" של לאנגפורד לא הופך אותו לשחקן לא טוב.
גם פארגו ופרקינס "לא שיחקו ברמות הגבוהות" ועשו דברים יפים במכבי. לא יודע מה יהיה עם רייס, אבל דווקא בגלל זה הייתי מצפה שיביאו לפה עוד גארד נורמלי ולא שחקן ל10 דקות.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2013, 14:33

CYellow7 כתב:
MTA2311 כתב:
CYellow7 כתב:

אתה באמת חושב ששאראס יבוא לפה ב200 אלף דולר?הוא יעלה לפחות חצי מיליון.
וכן אני מתעסק בזה כל כך הרבה כי לי אישית נמאס שעושים ממועדון כדורסל מפואר איזשהו קרקס. לא רוצה פה גימיקים ולא רוצה פה שחקנים גמורים בני 37 עם צלעות שבורות.
צריכים להביא שחקנים בגלל שהוא מתאים מקצועית/כלכלית במקרה של מכבי ולא בשביל למכור מנויים.
כן זה מפריע לי הרבה יותר משהשאירו שחקן שעשה עונה טובה מאוד במדי מכבי וקוראים לו היקמן. זה שלא קוראים לו שאראס וזה שהוא לא "ברמה" של לאנגפורד לא הופך אותו לשחקן לא טוב.
זה שאתה מעדיף שם על יכולת זו בעיה שלך.

הקרקס היחיד פה זה החתמה של רייס בתור רכז ראשון, אחרי שהבטיחו לנו פה "שני גארדים איכותיים" במיליון- מיליון וחצי דולר. גם האמירה של גודס על היקמן( "נותן תפוקה טובה ביחס למחיר") היא די קרקסית.
את הגימיקים האלה צריך להביא רק בשביל לכפר על החתמות בזיוניות של שחקני יורוקאפ גרמנים, או של חסרי אינטיליגנציה שמחרבים את המשחק הקבוצתי כמו היקמן. אם מראש היו מחתימים פה שחקנים שראויים ללבוש את החולצה של מכבי, אף אחד לא היה צריך פה גימיק בשביל למכור מנויים. וזאת הבעיה העיקרית שלנו.

איפה ראית שאני מעדיף שמות על יכולת? סתם מנפיץ שטויות עכשיו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים