MTA2311 כתב:סופו יהיה די מטומטם אם הוא יחתום בקאזאן. הוא לא ישרוד שם חצי עונה.
יש לו עם מי להתייעץ. חברו ממכבי איידסון משחק בקאזאן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סופו יהיה די מטומטם אם הוא יחתום בקאזאן. הוא לא ישרוד שם חצי עונה.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:סופו יהיה די מטומטם אם הוא יחתום בקאזאן. הוא לא ישרוד שם חצי עונה.
למה ? ההפרש בין ההצעות רציני ולדעתי הוא יחתום בקאזאן.
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:סופו יהיה די מטומטם אם הוא יחתום בקאזאן. הוא לא ישרוד שם חצי עונה.
למה ? ההפרש בין ההצעות רציני ולדעתי הוא יחתום בקאזאן.
כמה אומרים שאנחנו הצענו לו?
בכל מקרה, מה יש לו לחפש שם בקור עם אשתו והילד? למי שם תהיה סבלנות להתקפי הזעם שלו?
אולי הוא כבר ויתר על הקריירה שלו, ואז זה הגיוני, אבל קשה לי להאמין שהוא יוכל להצליח שם יותר מבמכבי.
cannon כתב:נקווה מאוד. או סופו או גיימס על המגרש בכל רגע נתון זו אחלה עמדה 5. שאראס ידע לפטם אותו טוב. דיבורים על זה שיותם יגיע נגד רצון ההנהלה כדי לרכך את בלאט שפחות נלהב מסופו ושאראס. שאראס יהיה זר שביעי.
מקאדו 3 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:Assaf M כתב:זה בולשיט אחד גדול
מה בולשיט הידיעה על ההצעה מקזאן או על בלאט ?
אם סופו לא יגיע אז תפנימו שנקבל איזה לאוול כזה או איזה עב'מ אחר , גם שאראס אולי לא יגיע ואז יהיה לנו סגל ברמה של מגדל וחיפה (וגם זה לא בטוח ) אני מקווה שסופו יבוא אם כי לדעתי אם הידיעה של גולדסטון
שהוא כבר סגר לא נכונה אז גם הוא לא יבוא וזו תהיה קבוצת פח יותר מבעונה שעברה .
נכון, שאראס ישדרג אותנו. אולי נחזיר גם את באסטון לעמדה 4, פארקר לעמדה 3 ובורשטיין הישראלי המוביל. ניקולה כבר פה.
אתה לא קולט נכון ? מי יביאו אם לא סופו ? גאני לאוול ? אולי איזה ג'ף פוט כזה ? כל הסנטרים הנורמליים כבר חתומים , כנל גם הרכזים , ייש לך מועמדים יותר טובים בהתחשב באיך שמכבי מתנהלת וכמה היא מוכנה להוציא שאנחנו לא מכירים ? ואל תזרוק לי שמות הזויים כמו ארון ברוקס או ספאנוליס שמכבי לא מוכנה להוציא כסף שמספיק לקנות את השרוכים בנעליים שלהם.
שאראס וסופו זה ממש לא פיסגת החלומות של א5ף אחד פה , אבל זה עדיין הכי טוב שמכבי רוצה ויכולה לצערנו וגם זה לא בטוח ולא יקרה לדעתי.
CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:Assaf M כתב:זה בולשיט אחד גדול
אם סופו לא יגיע אז תפנימו שנקבל איזה לאוול כזה או איזה עב'מ אחר , גם שאראס אולי לא יגיע ואז יהיה לנו סגל ברמה של מגדל וחיפה (וגם זה לא בטוח ) אני מקווה שסופו יבוא אם כי לדעתי אם הידיעה של גולדסטון
נכון, שאראס ישדרג אותנו. אולי נחזיר גם את באסטון לעמדה 4, פארקר לעמדה 3 ובורשטיין הישראלי המוביל. ניקולה כבר פה.
אתה לא קולט נכון ? מי יביאו אם לא סופו ? גאני לאוול ? אולי איזה ג'ף פוט כזה ? כל הסנטרים הנורמליים כבר חתומים , כנל גם הרכזים , ייש לך מועמדים יותר טובים בהתחשב באיך שמכבי מתנהלת וכמה היא מוכנה להוציא שאנחנו לא מכירים ? ואל תזרוק לי שמות הזויים כמו ארון ברוקס או ספאנוליס שמכבי לא מוכנה להוציא כסף שמספיק לקנות את השרוכים בנעליים שלהם.
שאראס וסופו זה ממש לא פיסגת החלומות של א5ף אחד פה , אבל זה עדיין הכי טוב שמכבי רוצה ויכולה לצערנו וגם זה לא בטוח ולא יקרה לדעתי.
כנראה שאתה לא קולט כי לא דיברתי על סופו, דיברתי על שאראס.
שאראס בן 37 עם תרומה ששואפת ל-0 לאורך עונה כולה. מעדיף הימור צעיר מאשר שחקן זקן עם צלעות שבורות שלא היה מסוגל לשמור בהגנה גם לפני עשור.
זה שראית אותו רק נגד מכבי עושה כמה נקודות זה לא אומר שהוא ככה לאורך כל העונה. הוא גמור.
CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:Assaf M כתב:זה בולשיט אחד גדול
כנראה שאתה לא קולט כי לא דיברתי על סופו, דיברתי על שאראס.
שאראס בן 37 עם תרומה ששואפת ל-0 לאורך עונה כולה. מעדיף הימור צעיר מאשר שחקן זקן עם צלעות שבורות שלא היה מסוגל לשמור בהגנה גם לפני עשור.
זה שראית אותו רק נגד מכבי עושה כמה נקודות זה לא אומר שהוא ככה לאורך כל העונה. הוא גמור.
MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?
מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:שאראס יגיע לפה כרכז שלישי. מה זה משנה אם זה שאראס או מורן רוט?
כי שאראס לא עולה כמו רוט. לפי הראיונות בתקשורת של גודס וחברי ההנהלה, בעונה הבאה יהיו 6 זרים לכל היותר - ג'יימס, היקמן, סמית', סופו(?), רייס(?), שאראס(?).
מביאים שחקן בן 37, גמור, והאוהדים שלנו מבסוטים כי קוראים לשחקן שאראס. אבל על טייריס רייס מתבכיינים. בבקשה, הצליח לפדרמנים, השתיקו את כולם עם "שם גדול".
CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
אני מעדיף רייס בן 26 שיכול לפרוץ ולהצליח מאשר שחקן גמור שיעשה פחות ממה שפאפאלוקאס עשה, יקח תכסף ויפרוש.
CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
אני מעדיף רייס בן 26 שיכול לפרוץ ולהצליח מאשר שחקן גמור שיעשה פחות ממה שפאפאלוקאס עשה, יקח תכסף ויפרוש.
מקאדו 3 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
אתה מבין שאם לא סופו ושאראס הולך להיות פה הרכב ברמה של מגדל נכון ? כמעט כל רכז צעיר שתביא יכול להיכנס להגדרה של ' יכול לפרוץ ' אז מה ? אולי נביא את ניב ברקוביץ ויובל נעימי ואולי הם יפרצו במכבי ? שאראס עם פרקינסון ואפילפסיה עדיין יותר טוב מכל עב'מ חסר נסיון שמחלקת הסקאוט המהוללת שלנו יכולה למצוא.
MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
אבל רייס גם ככה כבר יהיה פה. הוא לא במקום שום שחקן אחר.
אתה כל כך מחוייב למנטרות שלך, כשאתה לא שם לב שאתה מתעסק כל כך הרבה בשחקן שישחק פה 10 דקות.
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:מקאדו 3 כתב:נו אז סבבה לך אתה כנראה הולך לקבל את טייריס רייס הזה הימור ... לא יודע בן כמה הוא ובמקום סופו תקבל גם הימור צעיר , נהדר לא ?
אבל רייס גם ככה כבר יהיה פה. הוא לא במקום שום שחקן אחר.
אתה כל כך מחוייב למנטרות שלך, כשאתה לא שם לב שאתה מתעסק כל כך הרבה בשחקן שישחק פה 10 דקות.
אתה באמת חושב ששאראס יבוא לפה ב200 אלף דולר?הוא יעלה לפחות חצי מיליון.
וכן אני מתעסק בזה כל כך הרבה כי לי אישית נמאס שעושים ממועדון כדורסל מפואר איזשהו קרקס. לא רוצה פה גימיקים ולא רוצה פה שחקנים גמורים בני 37 עם צלעות שבורות.
צריכים להביא שחקנים בגלל שהוא מתאים מקצועית/כלכלית במקרה של מכבי ולא בשביל למכור מנויים.
כן זה מפריע לי הרבה יותר משהשאירו שחקן שעשה עונה טובה מאוד במדי מכבי וקוראים לו היקמן. זה שלא קוראים לו שאראס וזה שהוא לא "ברמה" של לאנגפורד לא הופך אותו לשחקן לא טוב.
זה שאתה מעדיף שם על יכולת זו בעיה שלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים