ת'רד ההנהלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בושה וחרפה. ביזיון. ההשפלה הגדולה בכל הזמנים! זעזוע מייד

הודעהעל ידי sweety » 23 מרץ 2014, 23:49

Roni1 כתב:שמואל תקשיב רגע
ההודעה הראשונה שלך על המחדלים של מכבי- כל מילה.
ההודעה השניה שלך היא הסיבה שאתה יוצר פה אנטגוניזם ואי אפשר לקחת אותך ברצינות. מכבי שוברת שיאים שליליים אך ורק בגלל עצמה, בגלל הג׳וניורים, בגלל הסגל הלא מחוייב וניהול המשחק של בלאט.
אורי אלון מעניין את הת**, ירושלים נתנו משחק אדיר היום וניצלו את החולשות שלנו אבל באמת אין צורך להלל בכל הודעה את הקבוצה הזאת (שנמצאת באותו מאזן הפסדים שלנו, הודחה מוקדם מהגביע ולא מאוד מרשימה ביורוקאפ).
הבעיה היא אצלנו ורק אצלנו, תחסוך מאיתנו הודעות אירוטיות על מגדל.

רסמייי
פעם לא הבנתי למה כולם יוצאים על שמואל, הרי זכותו לדעה משלו...אבל כבר לא מדובר בכך, העניין הוא שמואל שאתה אוהב לבוא להטיף ולומר אמרתי לכם ומתי אתה עושה את זה?? ברגעים הכי כואבים כמו אחרי התבוסה הזאת או אחרי שאיבדנו משחק מול פרטיזן שהיה בידיים שלנו לכל אורכו.
אז רבאק, קצת התחשבות...לא מעניין אותנו המהפכה הקסומה שמתרחשת במלחה הנהדרת ברגעים אלו ממש,את זה אנחנו מקבלים מספיק מהתשקורת האדומה. אנחנו רוצים להתרכז בקבוצה שלנו ותו לא. הייתי היום בהיכל עם השרופים והיה מגעיל לראות את האדומים חוגגים לנו מול העיניים ואצלנו אנשים כבר לא ידעו מה לעשות מרוב תסכול. אנחנו לא צריכים את זה גם פה.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי מקובי » 24 מרץ 2014, 02:40

שמואל1 כתב:ואני חושב שהיום אפשר לומר באופן סופי- יש למכבי אלטרנטיבה. ירושלים פשוט הייתה מדהימה היום, החל מהמאמן ועד לאחרון השחקנים.
הקבוצה הזאת עשתה היסטוריה בהיכל נוקיה, ולא בכדי.

אני חושב שפעם הראשונה בהיסטוריה, מכבי לא תהיה הפייבוריט לזכות באליפות.

ירושלים בצהרת כוונות, מוכיחה שאורי אלון מתקרב למהפכה מדהימה בכדורסל הישראלי.

רגע, ולפני חודש שנתנו להם 22 הפרש בהיכל לא היתה אלטרנטיבה?
הפועל ת"א ב2003 גם הביסה אותנו, אנחנו אח"כ זכינו באליפות אירופה- זה אומר שהפועל היתה הקבוצה הכי טובה באירופה באותה שנה?
ונס ציונה ניצחו אותנו השנה אז זה אומר שהם שווים הצלבה באירופה?

אני אוהב את הדרך ניהול בי-ם, וחייב לציין שקצת קינאתי שראיתי את אורי אלון שר בטירוף עם האוהדים מחוץ להיכל אבל ראבאק, מכבי לא תיפול כ"כ מהר לצערך. אנחנו נהיה כאן כדי לשמור את הקבוצה הזאת למעלה.

לילה טוב
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 10:15

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:ואני חושב שהיום אפשר לומר באופן סופי- יש למכבי אלטרנטיבה. ירושלים פשוט הייתה מדהימה היום, החל מהמאמן ועד לאחרון השחקנים.
הקבוצה הזאת עשתה היסטוריה בהיכל נוקיה, ולא בכדי.

אני חושב שפעם הראשונה בהיסטוריה, מכבי לא תהיה הפייבוריט לזכות באליפות.

ירושלים בצהרת כוונות, מוכיחה שאורי אלון מתקרב למהפכה מדהימה בכדורסל הישראלי.

רגע, ולפני חודש שנתנו להם 22 הפרש בהיכל לא היתה אלטרנטיבה?
הפועל ת"א ב2003 גם הביסה אותנו, אנחנו אח"כ זכינו באליפות אירופה- זה אומר שהפועל היתה הקבוצה הכי טובה באירופה באותה שנה?
ונס ציונה ניצחו אותנו השנה אז זה אומר שהם שווים הצלבה באירופה?

אני אוהב את הדרך ניהול בי-ם, וחייב לציין שקצת קינאתי שראיתי את אורי אלון שר בטירוף עם האוהדים מחוץ להיכל אבל ראבאק, מכבי לא תיפול כ"כ מהר לצערך. אנחנו נהיה כאן כדי לשמור את הקבוצה הזאת למעלה.

לילה טוב

הבעיה היא שאף אחד בהנהלה לא שם עליך. יש להם אג'נדה. יש להם אקדמיה לבנות, ולשפר את הקו"ח. ההצלחה של הקבוצה הבוגרת היא משנית במקרה הטוב.
מישהו כתב כאן יפה שהחיזוק של מכבי על הפציעה של ג'יימס (השחקן הכי טוב בעונה שעברה) הוא פנסיונר חביב שאמור להעביר את הזמן בלהאכיל יונים ולשחק בינגו ולא על מגרש
הכדורסל, בעוד מגדל חיזקה את עצמה באליהו וברייט שהם שחקני יורוליג לכל דבר ועניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: ת'רד ההנהלה

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מרץ 2014, 00:18

מישהו פרסם את התגובה הזאת בדף הפייסבוק של מכבי:"כל האוהדים של מכבי היקרים בבקשה תקראו!
אני יגיד לכם תאמת יש לי צלקת בראש מחוסר הבנה וצלקת בלב מעצבות על המשחק הבאמת נוראי אתמול אבל באמת עכשיו בואו נהיה רציניים לכמה זמן! תגובות בדף אוהדים של מכבי של ביזיון ולמכבי האלה לא צריכים אפילו להתאמץ זה גובל בחוצפה
ניצחונות על קבוצות בהפרשים גדולים בנוקיה שתקנו והתייחסנו כמובן מאליו! עכשיו,כמה שקשה בואו נתרומם מהקרשים ונהיה האוהדים שכולם מפחדים מהם באירופה"

עכשיו, נחשו מי עשה לייק. דני פדרמן. שמישהו יגיד לי שזה לא מגוחך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מרץ 2014, 00:29

MTA2311 כתב:מישהו פרסם את התגובה הזאת בדף הפייסבוק של מכבי:"כל האוהדים של מכבי היקרים בבקשה תקראו!
אני יגיד לכם תאמת יש לי צלקת בראש מחוסר הבנה וצלקת בלב מעצבות על המשחק הבאמת נוראי אתמול אבל באמת עכשיו בואו נהיה רציניים לכמה זמן! תגובות בדף אוהדים של מכבי של ביזיון ולמכבי האלה לא צריכים אפילו להתאמץ זה גובל בחוצפה
ניצחונות על קבוצות בהפרשים גדולים בנוקיה שתקנו והתייחסנו כמובן מאליו! עכשיו,כמה שקשה בואו נתרומם מהקרשים ונהיה האוהדים שכולם מפחדים מהם באירופה"

עד כמה יפתיע אותך לגלות שזה היה דני עצמו שכתב את התגובה ואח"כ עשה לעצמו לייק?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 מרץ 2014, 00:32

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:מישהו פרסם את התגובה הזאת בדף הפייסבוק של מכבי:"כל האוהדים של מכבי היקרים בבקשה תקראו!

:clap2 :clap2 :clap2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מרץ 2014, 00:36

חנו'ש כתב:

לדני לא מתאים לכתוב ב-י׳ עתיד :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אפריל 2014, 19:32

פשוט דוחה איך ההנהלה תמיד יוצאת מהחורים כשמכבי מצליחה וזוקפים את זה לזכותם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

ראיון עם הבוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2014, 21:26

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2740391

מהפנינים:
אני מודיע לכם שבלי ניקולה הקבוצה הזו לא היתה מנצחת אתמול ולא היתה מגיעה לאן שהגיעה, ולא היתה עוברת אירועים מסוימים

אני אישית מאמין שמאמן צריך להיות מעורה בבחירת השחקנים אבל שחלקו בבחירתם לא יהיה כפי שהוא היום. זו דעתי אבל זה לא אומר שדעתי מתקבלת כרגע ועובדה שזה לא המצב

פדרמן נשאל על ז'יז'יץ' ופלאניניץ', שחקנים שהגיעו בהמלצת וויצ'יץ', וענה: " שני השחקנים שציינת היו נמצאים במכבי אם צוות המאמנים לא היה רוצים שהם יהיו?

זו דעתי הפרטית שאינה בהכרח משקפת את מכבי - אין כזה דבר שצעירים מהנוער לא ישחקו בליגה הישראלית. זה מאוד מאוד מפריע לי

עם דיוויד אתה לא מגיע לפייט. אני על נושא הצעירים לא דיברתי איתו כל העונה למרות שזה הרגיז אותי בצורה בלתי רגילה. אני לא חושב שזה נכון שיישב לנו בחור צעיר על הספסל 2.10 עם יד מהשלוש ולא ניתן לו צ'אנס להוכיח שהוא יכול לשחק יותר טוב ממישהו שהבאנו אותו בשביל חמש או עשר דקות

לגבי ליאור אליהו, בהתחלה היו המניפולציות שלו שלא אהבנו. שמעון (מזרחי) עמד בכל תוקף ש(הוא) יישאר, ואחרים לא חשבו ככה. האם טעינו? בוא נגיד שבנושא הצביון הישראלי – בוודאי. אפשרנו לירושלים ללבוש צורה של צביון ישראלי שהיה צריך להיות במכבי. האם מקצועית זה נכון? בוא נראה מי הישראלים שלנו היום, ותגיד לי את מי אתה לא רוצה? את אוחיון? פניני? לנדסברג? בלו? יש לנו חמישה ישראלים. לא כולם נראים צחים ולבנים אבל לא יודע מה, אבל יש לנו את הישראלים

דיוויד יודע טוב מאוד שההנהלה הזקנה תמכה בו לאורך כל הדרך. לצעירים יש גישה מסוימת, יש להם גישה לגבי איך ועל מי צריך לוותר. דיוויד כבר באמצע הדרך, בין שני הדורות האלה...

לא מתרגש מאליפות כי בשיטה הנוכחית לא חשוב בעיניי אם אתה אלוף או לא. השיטה כזו כמו של הליגה האירופית - גם אותה אני לא מכבד. תתקשרו לג'ורדי (ברתומיאו) ותשאלו על מה מדברים ראשי הקבוצות. אנחנו חושבים שצריך שיטה אחרת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: ראיון עם הבוס

הודעהעל ידי toja27 » 24 אפריל 2014, 21:51

יש דברים שאני מסכים ויש פחות. לא יודע אם יש בעלים אחרים באירופה שאכפת להם מהקבוצה כמו הבעלים שלנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי refael » 24 אפריל 2014, 21:51

:throwup2 בא לי להקיא ממנו כל פעם שהוא מוציא משהו מהפה שיסתום את הפה כבר
תמונה
refael

הודעהעל ידי Roni1 » 24 אפריל 2014, 21:54

הראיון להאזנה http://103fm.thepost.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH

כ״כ מאכזב לשמוע אותו מדבר ככה, הוריד לי את החיוך מהפרצוף. חשבתי שהם אוהדים שרוצים רק את טובת הקבוצה וכל מה שקורה לנו בשנים האחרונות זה שכר לימוד של הצעירים וטעויות שהם ילמדו מהם. אבל מסתבר שהכל זה משחקים של אגו ושליטה, כל אחד שם רואה את עצמו ולא את המועדון. לא רוצה לחשוב איפה אנחנו בלי שמעון ובלאט.
אפילו הג׳וניור יודע להסביר בראיונות שהיורוליג זה מפעל גביע ולכן טענת ה״גם שם זה מוכרע במשחק אחד״ לא תקפה כי זאת שיטת גביע.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2014, 21:55

toja27 כתב:יש דברים שאני מסכים ויש פחות. לא יודע אם יש בעלים אחרים באירופה שאכפת להם מהקבוצה כמו הבעלים שלנו.

כן, יש דברים שגם אני מסכים איתם( העניין עם הייבוש של טיוס ורייס לדוגמה), אבל אלה לא דברים שבעלים של קבוצה צריך להגיד על המאמן שלו בתקשורת. ועוד יום אחרי ההעפלה לפיינל פור.

איך אכפתיות כלפי הקבוצה נמדדת? לבעלים של קבוצת ספורט יש תפקיד אחד, והוא לשים כסף. זה שאצלנו הם לא שמים שקל, אבל עושים דברים אחרים שלא אמורים להיות תחת אחריות הבעלים, זה לא אומר שאכפת להם יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 24 אפריל 2014, 22:00

אין לי זמן להרחיב עכשיו, כנראה אעשה זאת בהמשך, אבל לדוגמא אני גם לא אוהב שאת רוב הקרדיט לF4 מקבל דיוויד בלאט(לפחות מלא מעט אוהדים), ההישג הזה רשום על כולם כולל ההנהלה,השחקנים והקהל. זאת דוגמא למשל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אפריל 2014, 22:01

גועל נפש של ראיון, אני בהלם.
דיוויד בלאט הביא את מכבי לבדו לפיינל פור וההנהלה מנסה לגנוב את ההצלחה ולגמד את בלאט.
אם לבלאט יש כבוד, הוא מנצל את סעיף היציאה מהחוזה ולא ממשיך למכבי. לא מגיע לו לאמן תחת הנהלה שלא סופרת אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2014, 22:02

שמואל1 כתב:גועל נפש של ראיון, אני בהלם.
דיוויד בלאט הביא את מכבי לבדו לפיינל פור וההנהלה מנסה לגנוב את ההצלחה ולגמד את בלאט.
אם לבלאט יש כבוד, הוא מנצל את סעיף היציאה מהחוזה ולא ממשיך למכבי. לא מגיע לו לאמן תחת הנהלה שלא סופרת אותו.

זה גם עיוות של המציאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אפריל 2014, 22:03

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:גועל נפש של ראיון, אני בהלם.

זה גם עיוות של המציאות.

אף מאמן אחר לא היה מביא את מכבי לפיינל פור עם סגל כזה חלש.
הקרדיט המלא מגיע לבלאט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2014, 22:15

שמואל1 כתב:... אני בהלם.

זהו מצב כרוני :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אפריל 2014, 22:35

הקשבתי לראיון והדבר שהכי בלט לי זה הרבה מאוד קנאה.
נשמע כאילו פדרמן "שמע את הקולות" שהאלילו את בלאט ואת ההישג האדיר שלו, ומלא בקנאה ללמה אף אחד לא מתייחס אליו.

דבר נוסף, פדרמן יכול להיות מושלם לניהול הפועל י-ם או תל אביב.
הןא מאמין בדיוק במנטרות שלהם שהם הפוכות ממה שאנחנו מכנים "מכביזם"
קידום צעירים גם על חשבון הפסדים בליגה, "צביון ישראלי" ועוד כל מיני שטויות כאלו, שהם מאוד יפות ומאוד רומנטיות והתקשורת מאוד אוהבת את זה, אבל זה לא מכבי (לא מכבי של שמעון בכל אופן)

עניין אחרון, הבנאדם לא נראה לי מעורה בכלל במה שקורה בקבוצה.
אין לו מושג מה מצב החוזה של היקמן, לא יודע מה קרה בדיון עם סופו (שמעון לא סימס לו עדכונים?), וכנראה שהוא בכלל לא יהיה במילאנו!! :o

שורה תחתונה: :throwup2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אפריל 2014, 22:51

חנו'ש כתב:הקשבתי לראיון והדבר שהכי בלט לי זה הרבה מאוד קנאה.
נשמע כאילו פדרמן "שמע את הקולות" שהאלילו את בלאט ואת ההישג האדיר שלו, ומלא בקנאה ללמה אף אחד לא מתייחס אליו.

דבר נוסף, פדרמן יכול להיות מושלם לניהול הפועל י-ם או תל אביב.
הןא מאמין בדיוק במנטרות שלהם שהם הפוכות ממה שאנחנו מכנים "מכביזם"
קידום צעירים גם על חשבון הפסדים בליגה, "צביון ישראלי" ועוד כל מיני שטויות כאלו, שהם מאוד יפות ומאוד רומנטיות והתקשורת מאוד אוהבת את זה, אבל זה לא מכבי (לא מכבי של שמעון בכל אופן)

עניין אחרון, הבנאדם לא נראה לי מעורה בכלל במה שקורה בקבוצה.
אין לו מושג מה מצב החוזה של היקמן, לא יודע מה קרה בדיון עם סופו (שמעון לא סימס לו עדכונים?), וכנראה שהוא בכלל לא יהיה במילאנו!! :o

שורה תחתונה: :throwup2

אולי מכין את הקרקע לעזיבה :rabbi
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], עידן ו־22 אורחים