מכבי צריכה זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי צריכה זעזוע

הודעהעל ידי ankram » 28 נובמבר 2013, 16:20

roy1000 כתב:
ankram כתב:אותו כנ"ל אפשר להגיד על פלאנניץ' ,לוגאן ומדלי......

צודק. כנראה שבגלל האבדן של פלנניניץ' ומדלי מכבי פחות טובה העונה.

לא , עם ליאור אליהו היינו עכשיו עם 8-0 בליגה ושקולים לריאל ביורוליג , הרי הוא "שובר שוויון".....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2013, 16:47

ankram כתב:לא , עם ליאור אליהו היינו עכשיו עם 8-0 בליגה ושקולים לריאל ביורוליג , הרי הוא "שובר שוויון".....

רק בשנה שעברה היינו היינו איתו 7 - 1 בליגה ו- 8 - 2 ביורוליג. אבל תמשיך לזלזל, אתה לא לבד.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 נובמבר 2013, 16:59

roy1000 כתב:
ankram כתב:לא , עם ליאור אליהו היינו עכשיו עם 8-0 בליגה ושקולים לריאל ביורוליג , הרי הוא "שובר שוויון".....

רק בשנה שעברה היינו היינו איתו 7 - 1 בליגה ו- 8 - 2 ביורוליג. אבל תמשיך לזלזל, אתה לא לבד.

כן, והוא והשמונה נקודות ושני ריבאונדים שלו היה האחראי היחיד והבלעדי למאזן הזה ביורוליג.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2013, 18:19

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

כן, והוא והשמונה נקודות ושני ריבאונדים שלו היה האחראי היחיד והבלעדי למאזן הזה ביורוליג.

בוא רק נדייק. אם מדברים על השלב הראשון, לליאור היה 10, 4, 3 ביורוליג... אח"כ כזכור הוא נפצע והחל מאמצע הטופ 16 עד סוף העונה, די נמחק מהרוטציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 20:10

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

בוא רק נדייק. אם מדברים על השלב הראשון, לליאור היה 10, 4, 3 ביורוליג... אח"כ כזכור הוא נפצע והחל מאמצע הטופ 16 עד סוף העונה, די נמחק מהרוטציה.

בוא רק נדייק. התקופה הכי טובה שלנו עונה שעברה הייתה כשהוא ישב בחוץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 20:14

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:יוני, ולחשוב שעד לפני חצי שנה הייתי בטוח שאתה אובססיבי בצורה לא מוסברת לליאור.

תראה מה זה- "משדרג אותם ב10 רמות", ההחלטה הכי הזוייה של הפדרמנס", "לא תלוי בגארדים", "סיפור האליפות גמור".
בלי לבדוק, אני חותם לך שמאז שמכבי הודיעו על השחרור של ליאור, קרוב ל100% מההודעות של רוי היו קשורות בצורה כזאת או אחרת לאליהו. אפילו בויכוח על אינגלז אתמול, הוא מצא דרך לדחוף אותו.

גם העניין עם קודי לא ממש ברור לי. אם אני לא טועה, שנה שעברה הוא היה מהמבקרים הכי גדולים של ליאור, ומהרגע שהוא שוחרר, פתאום הוא שינה כיוון לחלוטין. הסבר הגיוני?

וכן, ליאור שחקן טוב בסופו של דבר, ותמורת 300 אלף דולר הוא היה צריך להיות כאן. זה לא משנה את העובדה, שתחת בלאט הוא היה נראה בדיוק כמו שהוא נראה שנה שעברה, וכנראה שאפילו פחות טוב, כי הוא במגמת ירידה כבר 3 שנים.

יום שני אנחנו במלחה לא? מאמין שאז נהיה הרבה יותר חכמים.

אין כאן אובססיה... אני אוהב מאוד את ליאור ומאוד חבל לי כל מה שקרה. אני גם חושב שהוא שחקן מצויין ושבלאט עשה טעות גדולה איתו (אולי לא טעות, אלא השקפת עולם).

אתה לא תשמע ממני התבטאויות כמו "סיפור האליפות גמור" כי זה לא הסגנון שלי, אבל די ברור שליאור הופך את מגדל לקבוצה הרבה יותר טובה והרבה יותר מסוכנת.
האם ליאור שווה 300K? נו באמת. ליאור שווה 500K לפחות למכבי. זה שמכבי העדיפה את הכסף הזה לתת לטיוס ולכהן שביחד שיחקו העונה אולי איזה 20 דקות סה"כ, זאת הבעיה שלהם.
די ברור שליאור תרם למכבי יותר ממה שטיוס וכהן יתרמו, ולכן ההחלטה לקצץ את ליאור לרמה שהוא קוצץ, היתה מוטעית.

בלאט כנראה לא ימשיך אחרי העונה הזאת, אם בכלל יסיים אותה. אליהו הוא נכס אסטרטגי שצריך להיות רלוונטי בלי קשר למאמן, בדיוק בגלל הסיבה שהוא מחזק מאוד את היריבות
המקומיות של מכבי. ולכן גם בלי קשר לבלאט, ההנהלה היתה צריכה להגיע איתו על הסכם כלשהו. במקום זה, הם הלכו שולל אחרי בלאט (או להיפך, בלאט ויתר להנהלה והשתכנע) שטיוס הוא
בעצם ליאור שחור... נו מילא.

לגבי קודי - אני לא זוכר אותו מבקר את אליהו. נראה לי שאתה מתבלבל. אליהו דווקא זוכה לאהדה די גדולה אצל חלק די גדול מהאוהדים, אפילו בפורום הביקורתי הזה, שלא ממש
נותן הנחות לשחקנים, מאמנים או הנהלה.

מוזר, הייתי מוכן להישבע ששחקן שווה את מה שמוכנים לשלם עבורו.
ד"א, אם אני לא טועה ההצעה הראשונית לאליהו הייתה 500 אלף דולר לעונה. זה שההצעה של מכבי קטנה בהתאם לשאר ההצעות שהוא קיבל, זה לגיטימי מאוד.

שמע, גם "נכס אסטרטגי" זה חתיכת ביטוי מפוצץ. בטח עכשיו, כשהוא עוד לא הוכיח שהוא כזה. כשהוא ייקח אליפות עם ירושלים, וידיע לפיינל פור היורוקאפ, תוכל להגיד את זה. כרגע, הוא בסך הכל הישראלי הכי טוב בשוק. מה יהיו ההשלכות של זה על מכבי? נראה בהמשך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 20:17

קודי כתב:
MTA2311 כתב:יוני, ולחשוב שעד לפני חצי שנה הייתי בטוח שאתה אובססיבי בצורה לא מוסברת לליאור.

תראה מה זה- "משדרג אותם ב10 רמות", ההחלטה הכי הזוייה של הפדרמנס", "לא תלוי בגארדים", "סיפור האליפות גמור".
בלי לבדוק, אני חותם לך שמאז שמכבי הודיעו על השחרור של ליאור, קרוב ל100% מההודעות של רוי היו קשורות בצורה כזאת או אחרת לאליהו. אפילו בויכוח על אינגלז אתמול, הוא מצא דרך לדחוף אותו.

גם העניין עם קודי לא ממש ברור לי. אם אני לא טועה, שנה שעברה הוא היה מהמבקרים הכי גדולים של ליאור, ומהרגע שהוא שוחרר, פתאום הוא שינה כיוון לחלוטין. הסבר הגיוני?
וכן, ליאור שחקן טוב בסופו של דבר, ותמורת 300 אלף דולר הוא היה צריך להיות כאן. זה לא משנה את העובדה, שתחת בלאט הוא היה נראה בדיוק כמו שהוא נראה שנה שעברה, וכנראה שאפילו פחות טוב, כי הוא במגמת ירידה כבר 3 שנים.

יום שני אנחנו במלחה לא? מאמין שאז נהיה הרבה יותר חכמים.

אני הייתי הראשון בקיץ לומר שלא צריך להשתולל בסכומים שמשלמים לליאור ושאם הוא לא מקבל הצעה של 450-500 אלף דולר אז אפשר לומר לו תודה ושלום. אבל, עכשיו כשהיתה הזדמנות לקחת אותו ב-300 אלף דולר זו היתה שטות גמורה, שלא לומר רשלנות וטיפשות, לוותר עליו. הרי כל שנה מחתימים איזה לוגאן או רייס בשכר כפול, אז איך מוותרים על שחקן עם יכולות כאלה, שהוא גם ישראלי, שמגיע במחיר כל כך מגוחך? ליאור שחקן טוב מאוד ובליגה שלנו הוא שובר שוויון אבל ברור שביורוליג הוא לא אחד כזה אלא שחקן טוב שאם יודעים לנצל את יתרונותיו יכול לתרום הרבה. בקבוצה עם כל כך מעט מוסרים טובים, בלי רכז רציני ועם אינטיליגנציית משחק לא מאוד גבוהה, בהחלט חסר שחקן כמוהו. בטח בקבוצה עם כל כך מעט סייז לא מזיק עוד שחקן בגובה שלו - אנחנו משחקים העונה עם גארדים שאף אחד מהם לא מגיע ל-1.90 ועם מספרי 4 בגבוה 1.96-2.00 - זה לא מספיק ברמות הגבוהות של היורוליג. אפילו לירושלים יש היום הרבה יותר סייז מלמכבי - הן בקו האחורי והן בקו הקדמי.

כן, רק שגם את הדברים האלה אני לא זוכר שאמרת עליו בשנים האחרונות.
לא יודע, נראה לי קצת מוזר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2013, 20:18

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

בוא רק נדייק. התקופה הכי טובה שלנו עונה שעברה הייתה כשהוא ישב בחוץ.

בוא נדייק. התקופה הכי טובה של מכבי היתה ב2004-5 עם שאראס, פארקר, ניקולה ובאסטון ופיני כמאמן.

מה הקשר בין הדברים שאתה כתבת לדברים שאני כתבתי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 20:23

הרגשת צורך לתקן את ליאב, שלא לקח בחשבון את הממוצעים שלו מהשלב הראשון, אז אני מתקן אותך( ואת רוי) ואומר שאותה קבוצה משנה שעברה, עם אותו מאמן( מילים שלכם) עשתה את הריצה הכי משמעותית שלה עונה שעברה כשהבחור ישב פצוע ביציע.
אז אולי בכל אין קשר ליכולת שלנו העונה לאובדן של ליאור אליהו? ואולי בכל זאת לציין מה הוא עשה בשלב בראשון עונה שעברה זה פחות רלוונטי בהתחשב במה שקרה בהמשך העונה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2013, 20:32

MTA2311 כתב:הרגשת צורך לתקן את ליאב, שלא לקח בחשבון את הממוצעים שלו מהשלב הראשון, אז אני מתקן אותך( ואת רוי) ואומר שאותה קבוצה משנה שעברה, עם אותו מאמן( מילים שלכם) עשתה את הריצה הכי משמעותית שלה עונה שעברה כשהבחור ישב פצוע ביציע.
אז אולי בכל אין קשר ליכולת שלנו העונה לאובדן של ליאור אליהו? ואולי בכל זאת לציין מה הוא עשה בשלב בראשון עונה שעברה זה פחות רלוונטי בהתחשב במה שקרה בהמשך העונה?

לציין מה שהוא עשה בשלב הראשון רלוונטי לרקורד בשלב הראשון. לציין את הרקורד בליגה לאורך 6-7 שנים שליאור שיחק במכבי רלוונטי מאוד. יש מספיק מידע על היכולת של ליאור בשנים שלו במכבי ועד הרקורד של הקבוצה כדי לקבוע בסבירות גבוהה שמכבי לא הייתה נראית כמו פח אשפה אם הוא היה בקבוצה.

ההסבר האלטרנטיבי הוא שאינגלס כל כך גרוע שהתוספת שלו הפכה קבוצה בינונית לקבוצה גרועה במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 20:37

בינתיים מכבי גם איבדה אליפות עם ליאור כבורג מרכזי בשלבים המכריעים. זה לא פחות רלוונטי.

התוספת שלך על אינגלז היא כמובן מופרכת והזויה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2013, 20:55

MTA2311 כתב:בינתיים מכבי גם איבדה אליפות עם ליאור כבורג מרכזי בשלבים המכריעים. זה לא פחות רלוונטי.

התוספת שלך על אינגלז היא כמובן מופרכת והזויה.

להפסיד אליפות במשחק אחד זה לא מדד לכלום. להיות 5 - 3 בליגה (וגם זה במזל) זה חסר תקדים. אני בטוח שאתה מבין את ההבדל.

להגיד מופרך והזוי בלי שום דבר לתמוך בטענות שלך זה מיותר ועדיף פשוט לא להגיב.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 20:58

כן, כי להגיד ש"אינגלז ממש גרוע" זה אכן מפורט להפליא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2013, 21:34

MTA2311 כתב:כן, כי להגיד ש"אינגלז ממש גרוע" זה אכן מפורט להפליא

רוצה שאני אביא שוב את הסטטיסטיקה שלו מהשבועיים האחרונים? גרוע זה מחמאה עצומה לשחקן שקולע באחוזי גבינה ולא מסוגל לשמור על בול עץ.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 28 נובמבר 2013, 23:50

תביא. מה השבועיים האחרונים מספרים מלבד על השבועיים האחרונים? מה שליאור עשה בשלב הראשון משמעותי ומה שאינגלס/ז עושה לא משמעותי?

אני מסתכל על סטטיסטיקה של 7 משחקים ורואה 11 נק' ב-54% ל-2, 45% לשלוש, 85% מהקו, 5 ריב', 4 אס', 1 חט', 2 איב' ומדד 16 (הגבוה בקבוצה?). אם ליאור יעשה את זה ביורוקאפ הוא יוכתר כמלך ישראל. מדהים כמה שאתה לא אובייקטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 11:49

אני עוקב אחרי המעמד של תאודוסיץ' בצסק''א. עושה רושם שהאיש הולך ויורד בדקות משחק ובתפוקה שלו השנה. אני לא בטוח שבסוף העונה הזאת המעמד שלו באירופה יהיה הרבה יותר חזק מזה של אינגלס השנה. באופן טבעי הוא לא מתאים לשיטות של החבר מסינה, כי הוא אשכרה שחקן יצירתי שלא עובד כמו רובוט. בסוף השנה אפשר יהיה להיפרד מהחברים היקמן את רייס ולשלם בזה את המשכורת של תאודוסיץ'. תאודוסיץ' הוא פיק אנד רולר נפלא והוא יפעיל נהדר את ג'יימס וסופו. את אינגלס אפשר להסב ל-2 במשרה מלאה בדיוק כמו ששחקן כמו בוגדאנוביץ' משחק בפנרבחצ'ה. חוץ מזה אפשר יהיה להיפרד מה-300K של נעימי או ג'ייק כהן כדי להביא איזה 4 סביר שאשכרה יכול לקחת ריבאונד. אם ייפרדו מבלאט וגודס יהיה המחליף(לא מתלהב מהרעיון, אבל זה בתיאוריה כמובן) אפשר אולי גם להביא 4 יותר רציני, שאשכרה יכול גם לקחת ריבאונד וגם לעשות עוד דברים.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 12:24

jay כתב:תביא. מה השבועיים האחרונים מספרים מלבד על השבועיים האחרונים? מה שליאור עשה בשלב הראשון משמעותי ומה שאינגלס/ז עושה לא משמעותי?

אני מסתכל על סטטיסטיקה של 7 משחקים ורואה 11 נק' ב-54% ל-2, 45% לשלוש, 85% מהקו, 5 ריב', 4 אס', 1 חט', 2 איב' ומדד 16 (הגבוה בקבוצה?). אם ליאור יעשה את זה ביורוקאפ הוא יוכתר כמלך ישראל. מדהים כמה שאתה לא אובייקטיבי.

בו אני אעזור לך:

האליל האוסטרלי בחודש נובמבר ביורוליג: 8 נק' ב- 28% ל- 2, 46% ל- 3, 4.5 ריב' ו- 4 אס', ומדד 11. כל זה ב- 32 דקות, כלומר 0.25 נקודות לדקה.
בליגה: 7 נקודות ב- 40% ל- 2, 25% ל- 3, 4.5 ריב', 4.5 אס', ומדד 11.5. כל זה ב- 31 דקות, כלומר 0.225 נקודות לדקה.

ליאור אליהו במשחק אחד בליגה (אחרי 3 חודשים שהוא לא משחק): 11 נקודות ב- 50% מ- 2, 11 ריב', 4 אס' ומדד 22. כל זה ב- 36 דקות, כלומר 0.25 נקודות לדקה.
במשחק אחד ביורוקאפ: 12 נקודות ב- 54% מהשדה, 7 ריב', 7 אס' ומדד 14. כל זה ב- 24 דקות, כלומר 0.5 מקודות לדקה.

אני רק אוסיף ואציין שאליהו משחק הגנה סבירה ומעלה שכוללת מספק גגות יפים וסגירה טובה בפיק אנד רול. אינגלס מצד שני מארגן טיילת לכל שחקן שהוא שומר עליו והוא אחד האחראיים העיקריים לבעיות ההגנה של מכבי ולבעיות העבירות של הגבוהים. בשורה התחתונה, אינגלס נתן שלושה משחקים טובים ביורוליג וזהו. כל השוואה בין אינגלס ואליהו כי מגוכחת. שני השחקנים האלה לא נמצאים על אותה הפלנטה מבחינת הכישרון, היכולת וההשפעה שלהם על המשחק. אפילו במשחק ההגנה אליהו עולה על האוסטרלי. תסתכל על המשחק, על הסטטסיטיקה, על היעילות, ועל התוצאות של הקבוצות. בעצם אתה מוזמן להסתכל על כל מדד אפשרי ולנסות להסביר לי איך האוסטרלי משתווה לשחקן שמשחק במגדל בעבור 300 אלף דולר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 12:26

שחף כתב:אני עוקב אחרי המעמד של תאודוסיץ' בצסק''א. עושה רושם שהאיש הולך ויורד בדקות משחק ובתפוקה שלו השנה. אני לא בטוח שבסוף העונה הזאת המעמד שלו באירופה יהיה הרבה יותר חזק מזה של אינגלס השנה. באופן טבעי הוא לא מתאים לשיטות של החבר מסינה, כי הוא אשכרה שחקן יצירתי שלא עובד כמו רובוט. בסוף השנה אפשר יהיה להיפרד מהחברים היקמן את רייס ולשלם בזה את המשכורת של תאודוסיץ'. תאודוסיץ' הוא פיק אנד רולר נפלא והוא יפעיל נהדר את ג'יימס וסופו. את אינגלס אפשר להסב ל-2 במשרה מלאה בדיוק כמו ששחקן כמו בוגדאנוביץ' משחק בפנרבחצ'ה. חוץ מזה אפשר יהיה להיפרד מה-300K של נעימי או ג'ייק כהן כדי להביא איזה 4 סביר שאשכרה יכול לקחת ריבאונד. אם ייפרדו מבלאט וגודס יהיה המחליף(לא מתלהב מהרעיון, אבל זה בתיאוריה כמובן) אפשר אולי גם להביא 4 יותר רציני, שאשכרה יכול גם לקחת ריבאונד וגם לעשות עוד דברים.

אין שום סיכוי בעולם שתיאודוסיץ' יגיע למכבי. זו הזיה. גם אחרי עונה שלמה על הספסל הוא עדיין שווה מעל למליון וחצי דולר ואלה סכומים שדני פדרמן לא משלם לאף אחד. לא יחסרו קופצים על תיאודוסיץ' ושום דבר שהוא יעשה העונה לא ישנה את זה. אבל יפה שאתה שם אותו ושחקן שלא עשה כלום בקריירה שלו באותה המשבצת.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 12:46

אף אחד לא ישלם מיליון וחצי דולר על שחקן עם ממוצע של 6 נקודות וקצת למשחק. אני מבין שאתה לא סובלאת אינגלס, אבל זה לא ממש קשור למה שאנחנו מדברים עליו. רוב הקבוצות הגדולות סגורות עם רכזים ולא ישלמו לו סכומים כאלה. לריאל יש את רודריגז ויול, לברצלונה את הוארטס(שכאמור נראה יותר טוב), לפנר את מקאלב ו...עברנו פה פחות או יותר את רוב הקבוצות שיכולות לשלם סכומים שדני לא יכול לעמוד בהן. נשאר פה הטייר השני של הקבוצות שכולל את מכבי, קובאן(גם להם יש רכז שנותן עונה יותר טובה מתיאודוסיץ'), אפס פילזן ו...זהו. אם שוב ישפכו את הכסף על ג'ייק כהנים ונעימים באמת שאי אפשר יהיה לעמוד בסכומים שהאיש ידרוש. ברמה התיאורטית, הוא לא שווה היום יותר ממיליון דולר. אולי אפילו קצת פחות. כשאתה משחק אצל מסינה אתה לא מעלה את הערך שלך בשוק אלא להפך.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 12:57

שחף כתב:אף אחד לא ישלם מיליון וחצי דולר על שחקן עם ממוצע של 6 נקודות וקצת למשחק. אני מבין שאתה לא סובלאת אינגלס, אבל זה לא ממש קשור למה שאנחנו מדברים עליו. רוב הקבוצות הגדולות סגורות עם רכזים ולא ישלמו לו סכומים כאלה. לריאל יש את רודריגז ויול, לברצלונה את הוארטס(שכאמור נראה יותר טוב), לפנר את מקאלב ו...עברנו פה פחות או יותר את רוב הקבוצות שיכולות לשלם סכומים שדני לא יכול לעמוד בהן. נשאר פה הטייר השני של הקבוצות שכולל את מכבי, קובאן(גם להם יש רכז שנותן עונה יותר טובה מתיאודוסיץ'), אפס פילזן ו...זהו. אם שוב ישפכו את הכסף על ג'ייק כהנים ונעימים באמת שאי אפשר יהיה לעמוד בסכומים שהאיש ידרוש. ברמה התיאורטית, הוא לא שווה היום יותר ממיליון דולר. אולי אפילו קצת פחות. כשאתה משחק אצל מסינה אתה לא מעלה את הערך שלך בשוק אלא להפך.

יש עוד הרבה קבוצות שיכולות לשלם לו - מילאנו, פנא, קאזאן, חימקי, פילזן, אולי גם אוליפיאקוס ויכול להיות אפילו שקבוצה כמו מגדל, אם תיכנס ליורוליג בעונה הבאה תהיה במשחק הזה. תיאודוסיץ' יקבל את המליון יורו שלו לעונה, גם עם ה- 6 נקודות שלו בצסק'"א. לפי התיאוריה שלך, אפשר להביא את חצי צסק"א, כולל פארגו, תיאודוסיץ' וקריסטיץ' בחצי מליון דולר כל אחד כי אין להם עונה טובה עד עכשיו. זה לא יקרה, ובכל מקרה, למכבי הוא לא יגיע ואת זה אני יכול להבטיח לך בסבירות מאוד גבוהה. זה פשוט לא סגנון ההחתמות של דני.

נ.ב. סובל או לא סובל, אתה לא יכול לשים את תיאודיסיץ' ואינגלס באותו המשפט.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־27 אורחים