המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הרצליה כל כך מטומטמת שאין דברים כאלה
הפעם זה הספיק להם כדי לנצח אבל קצורין חייב לעוף משם
roy1000 כתב:NY boy כתב:סלבי השחקן הכי טוב של הרצליה אין סיכוי שישחררו אותו. איבנקס היה כישלון מקצועי סה"כ אם היה טוב אף אחד לא היה משחרר אותו. נראה השתמשו במקרה בחולון כתירוץ לשחרר את השחקן.
אני לא אוהב את סלבי. אין לו אתלטיות, אין לו כוח מתפרץ ובכל פעם שהוא מנסה ללכת לסל הוא מסתבך. קלעי סביר ולא יותר. ממש לא מרשים.
NY boy כתב:מהגארדים היותר אתלטים בליגה, יותר מהירים ועם כוח מתפרץ הכי טוב בין כל הגארדים בליגה. בליל כזה של אי דיוק לא ראיתי כבר הרבה זמן.
מה שאין לו זה ניסיון אירופי. הוא צעיר, הוא פזיז ובגלל זה עוד עושה שטויות. אבל זאת ההתנסות הראשונה שלו באירופה על אמת והוא רק ילך וישתפר. הוא שומר מצוין, הוא שחקן שיש לו על הנייר את כל החבילה גם קליעה, גם מסירה, גם חדירה וגם הגנה. בינתיים הוא נותן להרצליה 17 נק' ו4.3 אס' בממוצע למשחק. וזה כשהוא צריך לשחק 37 דקות בממוצע למשחק וכמעט נופל מהרגליים.
בקיצור הוא הבעיה האחרונה של הרצליה. לדעתי הוא שחקן טוב יותר מהיינס.
roy1000 כתב:NY boy כתב:מהגארדים היותר אתלטים בליגה, יותר מהירים ועם כוח מתפרץ הכי טוב בין כל הגארדים בליגה. בליל כזה של אי דיוק לא ראיתי כבר הרבה זמן.
מה שאין לו זה ניסיון אירופי. הוא צעיר, הוא פזיז ובגלל זה עוד עושה שטויות. אבל זאת ההתנסות הראשונה שלו באירופה על אמת והוא רק ילך וישתפר. הוא שומר מצוין, הוא שחקן שיש לו על הנייר את כל החבילה גם קליעה, גם מסירה, גם חדירה וגם הגנה. בינתיים הוא נותן להרצליה 17 נק' ו4.3 אס' בממוצע למשחק. וזה כשהוא צריך לשחק 37 דקות בממוצע למשחק וכמעט נופל מהרגליים.
בקיצור הוא הבעיה האחרונה של הרצליה. לדעתי הוא שחקן טוב יותר מהיינס.
אני חושב שאתה רואה שחקן אחר. הבנאדם קולע ב- 40% ל- 2. הוא מאוד מתקשה לסיים בסביבת הסל. פארגו לדוגמא קולע ב- 55% והוא ממש לא בכושר מזהיר.
לדבר באוויר כל אחד יכול, אבל המציאות לא דומה למה שאתה טוען. זה אגב לא אומר שהוא לא שחקן טוב מהיינס.
התנין כתב:לגביי סלבי, זכור לי שמסרטוני ההיילייט שלו ממש לא התלהבתי. נראה שחקן לא אתלט ואיטי שבקושי מתרומם מהריצפה. אני לא יודע איך הוא השנה בליגה, אבל מאותם סרטונים קיבלתי רושם דומה לזה של רוי.
NY boy כתב:הוא קולע ב40 אחוז בגלל בחירת זריקות וחוסר נסיון. זה בדיוק מה שאמרתי פזיזות וקבלת החלטות לא משהו. זה מן הסתם ילך ויתאזן למעלה ככל שהוא יצבור יותר ניסיון. הכדורסל פה לא דומה לזה שהוא שיחק כל החיים ועדיין הוא אחד הגארדים הטובים והדומיננטיים בליגה וזה כשהוא משחק לצד אחד הרכזים הישראלים היותר דומיננטיים בליגה שלא הכי קל להסתדר איתו.
LIAV10 כתב:אקוניס הזה, מאיפה הוא מביא שמות שאפילו למגדל לא היו מגיעים?
וויבר חתם.
גם זלמנסון חזר לשם, מי יהיה הצעיר השני שלנו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־21 אורחים