על ידי אדם » 15 פברואר 2015, 02:42
גודס כל הזמן אם תגובות עלובות ומעליבות ,הוא חושב לפעמים שהוא מאמן את רמת גן ,מזה ריאלי לא ריאלי ,הוא מאמן את אחד מ4 המועדונים הגדולים באירופה ,את אלופת אירופה ,שיתנהג בהתאם וידבר בהתאם ונמאס כל פעם לשמוע את העליבות הזו ותהיתכופפות מול כל מיני מועדונים וגם מול ברצלונה וריאל שמחפשות עשרות שנים אליפות אירופה,אחת 11 אחת כבר יותר .
חלאס שמעתי אותו אחרי התבוסות בדרבי ,שמעתי אותו אחרי התבוסה מול צסקא ,שזה לא הרמה של מכבי שצסקא ככה וככה והיא פה ושם יאלה ,תגיד לי לאן הוא חושב שהגיע ועל מי הוא מנסה לעבוד ,כי זה לא ילך ,אנחנו יודעים את מי אנחנו אוהדים ,אם כל הכבו האוהדים של מכבי כדורסל מאוד אינטיליגנטים,והעליבות הזו מעליבה אותנו ונשמעת מסכנה,ולא מענין אותי תקציבים שמקבציבים וכל החרטה הוכח בשנים האחרונות לא רק על ידנו אלא גם על ידי היוניות שזה לא העיקר.
אין בעיה לא להגיע לפינל פור אבל לא לדבר בצורה אומללה,אם כל הכבוד ריאל קבוצה טובה ,אבל ברצלונה ממש לא בשמים ומכבי וגם שאר הקבוצות יכולות להיתמודד איתה ובהנחה שברצלונה תפסיד שוב לריאל היא כבר תהי אם 4 הפסדים ,לנו אם כל הכבוד אסור להפסיד יותר ואין סיבה ,אני מקווה שלמכבי יכנס לראש שצריך לנצח גם באלבה ,זה קבוצה מאוד חלשה ,וכדי להיתמודד אם הכדורסל המבחיל מכבי צריכה לשגע אותם ולחחוץ ולגרום להם לצאת מאיזון ולא לתת להם לשלוט במשחק ולהרדים ולהעביר בקלות 24 שניות,איפה ההבנה של גודס?אם הוא כל כך מודאג ונורות אזהרה אז איפה הוא היה ביום חמישי כדי לשנות תמומנטום של המשחק ולהתחיל ללחוץ ולשנות את הצורה שהמשחק היתנהל .
נכון צריך לקחת בחשבון שנפסיד לריאל בחוץ ,אבל למה שנפסיד לכוכב האדום?או לאלבה?ונגד ברצלונה צריך להילחם נגדם בחוץ ,אם נבארו בלי נבארו יש לנו מצאפ טוב מולם ,אנחנו יכולים לעמוד מולם העיקר זה הוארטס ולעצור אותו ,ואברינס והזוניה שימשיכו להפציץ ולזרוק מכל מקום ,הרי ברוב המקרים הם מחרבים משחקים אין להם מעצורים ולא שכל לעצור ולהפסיק ,ידוע שאחרי זה הם י'לעו כל דבר נגד מכבי חח,ודולמן בנתים לא מציאה גדולה ,אני חושב שנוכל להיתמודד ,אבל חוץ מזה גם אם נפסיד ,כמו שאמרתי אי אפשר לדעת אבל מכבי צריכה לנצח מתוך ה7 משחקים לפחות 5,את פאו אצלנו את זלאגריס ואת גלא,ואת הכוכב בחוץ ואלבה ,אני מקווה שזה יספיק למקום שני ,אם הינו מנצחים ביום חמישי יכלנו לקחת 4 מתוך 7 והיה מספיק למקום שני בעיני ,בתקווה שברצלונה תפסיד בעוד מקומות.
תגידו פאו הפסידה רק לריאל ווברצלונה,אני יודע שיש לה 2 הפסדים אבל זה היה לריאל וברצלונה?.
הבית השני מסתבך לו לא יודע מה טוב יותר זה נראה שצסקא ואולימפיאקוס הולכות על מקום 1 2 והטורקיות וניזני על 3 4.