יורוליג: מכבי נגד אלבה - חמישי 21:05 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד אלבה - חמישי 21:05 ערוץ 10

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2015, 00:18

שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:ת'אמת שאם ניקח דברים בפורפורציות ההפסד הזה הוא לא נורא. אנחנו ב5-2 בטופ 16 ארוך מאד. ההפסד הזה היה צפוי מתי שהוא-אי אפשר רק לנצח כל הזמן והוא בא לדעתי בזמן טוב יחסית..לפני הגביע כך שזה אמור להעיר את השחקנים + יש עוד שבועיים עד פאו בבית. אם מכבי תחזור לכושר שלה לפני המשבר הזה הכל יהיה בסדר..

ההפסד הזה נורא.
מכבי איבדה נקודות שכביכול היו צריכות להיות לה בכיס. אל תשכח שמחכים לנו עוד משחקים לא פשוטים בכלל נגד הספרדיות בחוץ וגם האולם בברלין לא פשוט בכלל.
אני לא חושב שיש סיכוי לסיים במקום שני. המאבק צריך להיות כרגע על מקום שלישי, וחס וחלילה אם מכבי לא תתייצב במהירות אנחנו יכולים למצוא את עצמו נאבקים גם על המקום הרביעי.

גם כרגע מכבי עדיין נלחמת על מקומות 2-3...

זה יהיה נכון אם מכבי תנצח איכשהו את ברצלונה, וזה לא נראה דבר הגיוני כיום. אני לא מאמין שברצלונה תאבד נקודות במשחקים ה"בטוחים" שלה.

למשל לאלבה... :whistle
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 13 פברואר 2015, 00:35

עכשיו ראיתי בשידור מוקלט.. לא ייאמן. משחק כ"כ מגעיל.
אלבה קבוצה מבחילה, ומכבי קבוצה מטומטמת. אני אחרי רבע ראשון הבנתי, שאין כאן שום הגנה של מכבי, אלא נסיון
של אלבה בכל התקפה למשוך 24 שניות, ואז להעיף כדור לסל, ולעצור כל מתפרצת בפאול. ומכבי במקום להבין את זה, ולהפסיק
לשחק לידיים שלהם, רק הלכה והתחרבנה כל דקה ודקה.

עצבים גדולים יש לי היום. ממש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 13 פברואר 2015, 00:37

איזה הגזמות רצות פה .. שאלוהים ישמור .

המקום הראשון ( לא השני .. ) היה ריאלי עד ההפסד הזה והדיבורים של גודס מביכים ולא בפעם הראשונה .

המקום השני ריאלי בהחלט כי ברצלונה כבר עם 3 הפסדים ומכבי עם שתי נצחונות במגרשים קשים מול ז'לגיריס וגאלטסארי .

היום היתה למכבי בעיה מאוד קשה בפנים כשטיוס אפטי לגמרי וסופו לא מרגיש טוב , אני בטוח שעם סופו בריא מכבי לוקחת את .

מעבר לגבוהים פארגו ממשיך את המשחק בשבוע שעבר שבו הוא משך את מכבי בכוח להארכה (ושם הוא בסך הכול תיקן קצת את הנזק שהוא עשה ) , בעיקר בשלשה החצופה שהוא לקח דקה לסיום .

יותר גרוע ממנו היה אוחיון שכידרר 20 שניות כל התקפה בלי שום ניסיון לעשות משהו ואז תקע מישהו עם הכדור במצב בלתי אפשרי .

בסופו של דבר אחרי תקופה של שיא מגיעה תמיד תקופה חלשה יותר ולסיים סיבוב ב 5-2 זה נהדר , נקווה שעד שבוע הבא השחקנים יתאפסו על עצמם .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2015, 00:44

יוסי22 כתב:איזה הגזמות רצות פה .. שאלוהים ישמור .

המקום הראשון ( לא השני .. ) היה ריאלי עד ההפסד הזה והדיבורים של גודס מביכים ולא בפעם הראשונה .

המקום השני ריאלי בהחלט כי ברצלונה כבר עם 3 הפסדים ומכבי עם שתי נצחונות במגרשים קשים מול ז'לגיריס וגאלטסארי .

היום היתה למכבי בעיה מאוד קשה בפנים כשטיוס אפטי לגמרי וסופו לא מרגיש טוב , אני בטוח שעם סופו בריא מכבי לוקחת את .

מעבר לגבוהים פארגו ממשיך את המשחק בשבוע שעבר שבו הוא משך את מכבי בכוח להארכה (ושם הוא בסך הכול תיקן קצת את הנזק שהוא עשה ) , בעיקר בשלשה החצופה שהוא לקח דקה לסיום .

יותר גרוע ממנו היה אוחיון שכידרר 20 שניות כל התקפה בלי שום ניסיון לעשות משהו ואז תקע מישהו עם הכדור במצב בלתי אפשרי .

בסופו של דבר אחרי תקופה של שיא מגיעה תמיד תקופה חלשה יותר ולסיים סיבוב ב 5-2 זה נהדר , נקווה שעד שבוע הבא השחקנים יתאפסו על עצמם .

לסיים סיבוב עם 5-2 כששני ההפסדים זה לריאל ולבארסה זה נהדר
לסיים סיבוב עם 5-2 כששני ההפסדים זה לפאו ואלבה, זה לא נהדר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 13 פברואר 2015, 00:49

jol9 כתב:עכשיו ראיתי בשידור מוקלט.. לא ייאמן. משחק כ"כ מגעיל.
אלבה קבוצה מבחילה, ומכבי קבוצה מטומטמת. אני אחרי רבע ראשון הבנתי, שאין כאן שום הגנה של מכבי, אלא נסיון
של אלבה בכל התקפה למשוך 24 שניות, ואז להעיף כדור לסל, ולעצור כל מתפרצת בפאול. ומכבי במקום להבין את זה, ולהפסיק

זה באמת החלק המעצבן.. הם לא נתנו משחק מדהים או תצוגת קליעה מושלמת... סתם דאגו לכמה שפחות פוזשנים, איכשהו זה עבד להם והם ניצחו. ממש משחק נוראי..
tzachMTA

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2015, 00:53

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:עכשיו ראיתי בשידור מוקלט.. לא ייאמן. משחק כ"כ מגעיל.

זה באמת החלק המעצבן.. הם לא נתנו משחק מדהים או תצוגת קליעה מושלמת... סתם דאגו לכמה שפחות פוזשנים, איכשהו זה עבד להם והם ניצחו. ממש משחק נוראי..

הם שיחקו כמו קבוצה של מוריניו שמגיעה לגמר...איכס שם זה לא כדורגל ופה זה לא כדורסל!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 פברואר 2015, 00:59

הלו. הקבוצה שלנו חדשה. מאמן חדש "רוקי" ביורוליג.
לא מזמן הפסיד לצדוויטה המחוריינת. מי שלא חשב שהקבוצה הזאת תשלם שכר לימוד חי בסרט.
העגלה נוסעת, הכיוון חיובי וצריך להיות הוגנים.

גרג פופוביץ' והפאקינג ספרס הפסידו לנגרים האלה. בארסה הפסידו להם ממש לא מזמן.
כנראה שיש שם יותר ממה שהעין פוגשת.

מהמשבר הקודם שהקבוצה חוותה בתחילת העונה- משבר שלא נקטע בזמן- יצאנו מלוע של תותח.
אני רוצה לקוות שהקבוצה תקום אחרי ההפסד הזה, תצא לשבוע של טירוף בגביע ועם האינטנסיביות הנכונה לסיבוב הבא.

גודס מנמיך ציפיות ומסמן את המטרה הנכונה- עלייה לפלייאוף. ברור שכולנו היינו גרידים ורצינו את מקומות 1-2 שנראו ריאליים.
בפועל אין למיקום הזה הרבה מאוד משמעות.

למה יש משמעות? לאופי של קבוצה, לניסיון, למוטיבציה ולדרייב לנצח.
ערבים מחורבנים כמו היום בונים את זה, בדרך הקשה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 13 פברואר 2015, 01:00

Holiday_Armadillo כתב:

השורה הסופית היא (כמעט) אותה שורה סופית .

ההבדל הוא אם מכוונים למקומות 3-4 שזה פחות טוב או למקומות 1-2 שזה יותר טוב .

בכל מקרה אני לא מאמין שאלבה תעקוף את מכבי ולכן לא יהיה למכבי ראש בראש מולם ואני גם נוטה לחשוב שמכבי תנצח שם .

לפאו הפסדנו בחוץ (משחק שהיינו חייבים לקחת אבל סמית היה פצוע , חייבים לזכור את זה ) ופה מכבי צריכה להשיג את הייתרון מולם .

בכל מקרה שבוע הבא משחק קריטי כדי לחזק מאוד את המקום השלישי לפחות כי פאו היא היריבה הכי גדולה על המקום הזה ורצוי בהפרש הנכון .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 פברואר 2015, 01:01

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

השורה הסופית היא (כמעט) אותה שורה סופית .

ההבדל הוא אם מכוונים למקומות 3-4 שזה פחות טוב או למקומות 1-2 שזה יותר טוב .

בכל מקרה אני לא מאמין שאלבה תעקוף את מכבי ולכן לא יהיה למכבי ראש בראש מולם ואני גם נוטה לחשוב שמכבי תנצח שם .

לפאו הפסדנו בחוץ (משחק שהיינו חייבים לקחת אבל סמית היה פצוע , חייבים לזכור את זה ) ופה מכבי צריכה להשיג את הייתרון מולם .

בכל מקרה שבוע הבא משחק קריטי כדי לחזק מאוד את המקום השלישי לפחות כי פאו היא היריבה הכי גדולה על המקום הזה ורצוי בהפרש הנכון .

זה לא אותה שורה סופית כי יש לך עוד שני הפסדים בדרך נגד הספרדיות בספרד
המשחק נגד אלבה זה משחק שהיינו חייבים לנצח, אין דרך אחרת להסתכל על זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 13 פברואר 2015, 01:07

זה נכון שזה משחק שהיינו חייבים לקחת אבל גם היינו אמורים להפסיד אחד משני משחקי החוץ מול הליטאים והטורקים ואחד משני משחקי הבית מול ברצלונה וריאל ...

בסיבוב הבא על הנייר יש לנו שני הפסדים בחוץ לברצלונה וריאל ואת כל השאר מכבי אמורה לקחת לפחות על הנייר .

כשהמוקשים זה הכוכב האדום ואלבה בחוץ .

אני אגב לא אתפלא אם מכבי תקח אחד משני משחקי החוץ בספרד , יש לקבוצה הזו אופי וגם לא מעט כישרון גם אם כרגע יש ירידה מסויימת ביכולת .
יוסי22

הודעהעל ידי Roni1 » 13 פברואר 2015, 09:18

חחח תחפשו בטוויטר GalatasaCRY#, האוהדים של פנרבחצ׳ה בטירוף.
Roni1

הודעהעל ידי er79 » 13 פברואר 2015, 09:52

מלכתחילה לא האמנתי שמכבי תסיים בשתי המקומות הראשונים. ריאל ובארסה ימוקמו לפנינו. מה שכן חשוב, זה להקיז דם כדי לנצח את פאו, לנקום באלבה, ולהתבסס במקום השלישי, בתקווה שנקבל את אולימפיאקוס ולא את צסקא.
er79

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 פברואר 2015, 18:49

er79 כתב:מלכתחילה לא האמנתי שמכבי תסיים בשתי המקומות הראשונים. ריאל ובארסה ימוקמו לפנינו. מה שכן חשוב, זה להקיז דם כדי לנצח את פאו, לנקום באלבה, ולהתבסס במקום השלישי, בתקווה שנקבל את אולימפיאקוס ולא את צסקא.

לקבל את אולימפיאקוס גרוע מספיק, קשה מאד יהיה לעבור אותם, הם קבוצה מצויינת.
אני יושב שמכבי עוד לא סיימה את המירוץ למקום השני.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי אדם » 15 פברואר 2015, 02:42

גודס כל הזמן אם תגובות עלובות ומעליבות ,הוא חושב לפעמים שהוא מאמן את רמת גן ,מזה ריאלי לא ריאלי ,הוא מאמן את אחד מ4 המועדונים הגדולים באירופה ,את אלופת אירופה ,שיתנהג בהתאם וידבר בהתאם ונמאס כל פעם לשמוע את העליבות הזו ותהיתכופפות מול כל מיני מועדונים וגם מול ברצלונה וריאל שמחפשות עשרות שנים אליפות אירופה,אחת 11 אחת כבר יותר .
חלאס שמעתי אותו אחרי התבוסות בדרבי ,שמעתי אותו אחרי התבוסה מול צסקא ,שזה לא הרמה של מכבי שצסקא ככה וככה והיא פה ושם יאלה ,תגיד לי לאן הוא חושב שהגיע ועל מי הוא מנסה לעבוד ,כי זה לא ילך ,אנחנו יודעים את מי אנחנו אוהדים ,אם כל הכבו האוהדים של מכבי כדורסל מאוד אינטיליגנטים,והעליבות הזו מעליבה אותנו ונשמעת מסכנה,ולא מענין אותי תקציבים שמקבציבים וכל החרטה הוכח בשנים האחרונות לא רק על ידנו אלא גם על ידי היוניות שזה לא העיקר.
אין בעיה לא להגיע לפינל פור אבל לא לדבר בצורה אומללה,אם כל הכבוד ריאל קבוצה טובה ,אבל ברצלונה ממש לא בשמים ומכבי וגם שאר הקבוצות יכולות להיתמודד איתה ובהנחה שברצלונה תפסיד שוב לריאל היא כבר תהי אם 4 הפסדים ,לנו אם כל הכבוד אסור להפסיד יותר ואין סיבה ,אני מקווה שלמכבי יכנס לראש שצריך לנצח גם באלבה ,זה קבוצה מאוד חלשה ,וכדי להיתמודד אם הכדורסל המבחיל מכבי צריכה לשגע אותם ולחחוץ ולגרום להם לצאת מאיזון ולא לתת להם לשלוט במשחק ולהרדים ולהעביר בקלות 24 שניות,איפה ההבנה של גודס?אם הוא כל כך מודאג ונורות אזהרה אז איפה הוא היה ביום חמישי כדי לשנות תמומנטום של המשחק ולהתחיל ללחוץ ולשנות את הצורה שהמשחק היתנהל .
נכון צריך לקחת בחשבון שנפסיד לריאל בחוץ ,אבל למה שנפסיד לכוכב האדום?או לאלבה?ונגד ברצלונה צריך להילחם נגדם בחוץ ,אם נבארו בלי נבארו יש לנו מצאפ טוב מולם ,אנחנו יכולים לעמוד מולם העיקר זה הוארטס ולעצור אותו ,ואברינס והזוניה שימשיכו להפציץ ולזרוק מכל מקום ,הרי ברוב המקרים הם מחרבים משחקים אין להם מעצורים ולא שכל לעצור ולהפסיק ,ידוע שאחרי זה הם י'לעו כל דבר נגד מכבי חח,ודולמן בנתים לא מציאה גדולה ,אני חושב שנוכל להיתמודד ,אבל חוץ מזה גם אם נפסיד ,כמו שאמרתי אי אפשר לדעת אבל מכבי צריכה לנצח מתוך ה7 משחקים לפחות 5,את פאו אצלנו את זלאגריס ואת גלא,ואת הכוכב בחוץ ואלבה ,אני מקווה שזה יספיק למקום שני ,אם הינו מנצחים ביום חמישי יכלנו לקחת 4 מתוך 7 והיה מספיק למקום שני בעיני ,בתקווה שברצלונה תפסיד בעוד מקומות.
תגידו פאו הפסידה רק לריאל ווברצלונה,אני יודע שיש לה 2 הפסדים אבל זה היה לריאל וברצלונה?.
הבית השני מסתבך לו לא יודע מה טוב יותר זה נראה שצסקא ואולימפיאקוס הולכות על מקום 1 2 והטורקיות וניזני על 3 4.
אדם

הודעהעל ידי ankram » 15 פברואר 2015, 12:45

מה שהכי מדאיג אותי , וזה אחרי שיומיים ישבתי בחדר ובהיתי בקירות , זכר לחורבן יום חמישי שהיה , הוא שאובראשוביץ' , סימן את הדרך לנצח את מכבי עבור קבוצות היורוליג,
וגרוע מזה , עבור קבוצות ליגת העל , המתכון הוא מאד פשוט:
1. שימוש בעבירות - לא לתת למכבי לפתח ריצה , לעצור בעבירות גם אם מעבר למכסה
2. למעט דווין סמית , כל שחקן במכבי הוא מטרה לשלוח לקו העונשין , ביחוד בנקודות קריטיות. אוחיון , סופו ,טיוס , רנדל - הם לא יעשו יותר מ1 גג.
3. התקפות ארוכות וסבלניות שממצות את שעון ה 24, במידה ולוקחים ריבאונד התקפה אותו כנ"ל - בסוף מכבי תעשה טעות או פאול.
4. הליכה אגרסיבית לריבאונד התקפה- גם בשביל לעכב את משחק הריצה של מכבי וגם כדי לקבל עוד הזדמנות ועוד התקפה ארוכה.
5. בידוד של שחקן נמוך על שחקן גבוה בסופי התקפה , זה מאפשר לשחקן גבוה של חיפה להתמודד מול שחקן נמוך של מכבי בריבאונד.
6. לרמות מקו ה3 על שחקנים כמו רנדל היינס ויוגב.
7.היינס מוביל כדור נוראי יש ללחוץ אותו עם 2 שחקנים - הוא כבר יאבד את הכדור.8
9. לכוון את המשחק לתוצאה נמוכה , ככל שהתוצאה נמוכה הסיכוי לנצחון הולך וגדל.
10. פיק נ רול כנגד סופו , ואז שוב , ואז שוב , תוך 2 דקות הוא לא יעיל.
11. במידה ולאנסברג נכנס , לא לתת לו זריקות פנויות במיוחד מהפינות , וכל התקפה ללכת אליו , אבל רק אחרי שנאכלו הרבה שניות מהשעון.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 15 פברואר 2015, 13:52

ankram כתב:מה שהכי מדאיג אותי , וזה אחרי שיומיים ישבתי בחדר ובהיתי בקירות , זכר לחורבן יום חמישי שהיה , הוא שאובראשוביץ' , סימן את הדרך לנצח את מכבי עבור קבוצות היורוליג,
2. למעט דווין סמית , כל שחקן במכבי הוא מטרה לשלוח לקו העונשין , ביחוד בנקודות קריטיות. אוחיון , סופו ,טיוס , רנדל - הם לא יעשו יותר מ1 גג.
3. התקפות ארוכות וסבלניות שממצות את שעון ה 24, במידה ולוקחים ריבאונד התקפה אותו כנ"ל - בסוף מכבי תעשה טעות או פאול.
4. הליכה אגרסיבית לריבאונד התקפה- גם בשביל לעכב את משחק הריצה של מכבי וגם כדי לקבל עוד הזדמנות ועוד התקפה ארוכה.
5. בידוד של שחקן נמוך על שחקן גבוה בסופי התקפה , זה מאפשר לשחקן גבוה של חיפה להתמודד מול שחקן נמוך של מכבי בריבאונד.
11. במידה ולאנסברג נכנס , לא לתת לו זריקות פנויות במיוחד מהפינות , וכל התקפה ללכת אליו , אבל רק אחרי שנאכלו הרבה שניות מהשעון.

צודק מאוד. אני גם חשבתי על זה.

לא את הכל ניתן ליישם, אבל למשוך את שעון הזריקות 24 שניות בכ-ל התקפה, לעצור מתפרצות בפאולים ודברים מהסוג הזה, זה בהחלט בר ביצוע
גם ברמת הליגה שלנו.

אני חושב אבל, שאם מכבי היתה ביום קצת יותר טוב בהתקפה, המשחק הזה היה נגמר מהר והטקטיקה הזאת היתה מתפרקת. היה להם לא מעט מזל,
שהתווסף ליכולת לא טובה של מכבי וזחיחות לא מובנת של כולם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 פברואר 2015, 14:08

מכבי הפסידה את המשחק הזה הרבה יותר משאלבה לקחה אותו.
ה"גאונות" הטקטית של אובראדוביץ' הייתה מביכה. ברוב ההתקפות האחרונות (לאורך הריצה של מכבי בסיום המשחק ועד הסיום הרע) הכדור נע לאו דווקא לשחקנים הנכונים או העמדות הנכונות.
הסכין היה בשלשה מזליקית של רנפרו, כשטיוס הלא מרוכז (במשחק מהגרועים שלו במכבי) שומר עליו. רנפרו אגב במשחק מחריד עם 2-10 לאורך המשחק.

גם בהגנה (שם כן מגיעים לאובראדוביץ' השבחים), הקבוצה שלו כנראה לא עשתה עבודה כל כך טובה בסיום. לפארגו, לסופו, ללינהארט ולרנדל היו הזדמנויות לגמור את המשחק וכשאתה מחטיא פעם אחרי פעם אתה צריך כוחות מנטליים נדירים או המון מזל כדי לקחת את המשחק.

בגדול הנקודות נכונות. לצורך העניין הפועל תל אביב באמת מגיעה לשחק בצורה הזאת נגדנו, וכך גם חיפה עשתה בשבוע שעבר.
העניין הוא שבליגה הישראלית אין את העומק של קבוצות יורוליג. אם מכבי תוקפת את שלושת הזרים של חיפה בהתקפה ומוציאה מהם עבירות מי ינצח אותך- צ'וברביץ'? קולמן?

מה שראינו היה משחק "בונקר". ממש כמו בכדורגל.
עובדתית, גם שם, מעטות הקבוצות הגדולות שינקטו בסגנון משחק כזה. לא רואה את בארסה או ריאל משחקות ככה נגדנו.
אולי זו גם הסיבה שדווקא מול הגדולות הלך לנו טוב יותר עד עכשיו. קבוצות כמו אלבה, גלא, אפילו צדוויטה לא יבחלו באמצעים. גם פאו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2015, 15:31

ankram כתב:מה שהכי מדאיג אותי , וזה אחרי שיומיים ישבתי בחדר ובהיתי בקירות , זכר לחורבן יום חמישי שהיה , הוא שאובראשוביץ' , סימן את הדרך לנצח את מכבי עבור קבוצות היורוליג,

כל מילה בסלע. ות'אמת שגם אני חשבתי על זה...
ובכ"ז אם מכבי לא מזעזעת מהקו בצורה כ"כ קיצונית במשחק בחמישי המשחק היה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין » 18 פברואר 2015, 13:29

אחת העונות הכי הזויות שאני זוכר ממכבי. אמנם לדעתי הקבוצה מצויינת וגם תגיע לפיינל פור בסבירות גבוהה מאוד, אבל היו לה העונה כמה מההפסדים הכי מוזרים שראיתי: הפסדים ביתיים באירופה לקבוצה קרואטית ולקבוצה גרמנית. תבוסה ביתית להפועל ת"א, ותבוסה בלתי נשכחת בארנה מירושלים.
התנין

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים