המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...
זה לא אירוע חד-שנתי
זה שהיה לו התקף עכשיו לא אומר שלא יהיה בעוד חודשיים, או בעוד חצי שנה, או בסוף העונה, או כל התשובות הנכונות
לאורך הקריירה שלו זה תקף אותו פעמים די בודדות , ואת יוגב אוחיון אפילו פחות...סביר להניח שזה לא יחזור עוד פעם העונה , רק השאלה אם הוא החלים לגמרי מהפעם הזאת...
זה תקף אותו בחיפה בשנה לפני שהגיע למכבי, זה תקף אותו בסוף העונה שעברה במכבי והחודש
אז..כן, לא הייתי אומרת שזה אירועים נדירים
yzafrir כתב:בחיפה הייתה לו פציעה אחרת די קצרה , ומה שיש לו עכשיו כנראה קשור למה שהיה בסוף העונה שעברה ובמהלך הקיץ שבגללה שוחרר מקובאן...זה כנראה שאריות של המתקפה כי הוא כבר חוזר להתאמן....
אגב למה יוגב לא מוזכר באותה נשימה כשמדברים על המחלה הזאת ?
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מה שכן טוב לפחות שזה תקף אותו בשלב כזה של העונה , בתקווה שלא יתקוף אותו בשלבים מאוחרים ...אנחנו מספיק טובים כדי לעלות לטופ 16 גם עם רנדל לא בכושר מלא...
זה לא אירוע חד-שנתי
זה שהיה לו התקף עכשיו לא אומר שלא יהיה בעוד חודשיים, או בעוד חצי שנה, או בסוף העונה, או כל התשובות הנכונות
לאורך הקריירה שלו זה תקף אותו פעמים די בודדות , ואת יוגב אוחיון אפילו פחות...סביר להניח שזה לא יחזור עוד פעם העונה , רק השאלה אם הוא החלים לגמרי מהפעם הזאת...
זה תקף אותו בחיפה בשנה לפני שהגיע למכבי, זה תקף אותו בסוף העונה שעברה במכבי והחודש
אז..כן, לא הייתי אומרת שזה אירועים נדירים
בחיפה הייתה לו פציעה אחרת די קצרה , ומה שיש לו עכשיו כנראה קשור למה שהיה בסוף העונה שעברה ובמהלך הקיץ שבגללה שוחרר מקובאן...זה כנראה שאריות של המתקפה כי הוא כבר חוזר להתאמן....
אגב למה יוגב לא מוזכר באותה נשימה כשמדברים על המחלה הזאת ?
החציל האצטקי כתב:
זה חלק מהעניין שבגללו אני חושב שמכבי צריכה גארד שומר נוסף.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:
זה חלק מהעניין שבגללו אני חושב שמכבי צריכה גארד שומר נוסף.
מכבי צריכה הרבה דברים, אבל מה גורם לך לחשוב שמכבי יביאו גארד לפני שיביאו סנטר במקום פבראני וארינזה? או לפני שגודס יפוטר?
כל שינוי מעתה והלאה = כסף (לא קטן) מכיסם של הפדמרנים ויתר הבעלים. וגם עכשיו לא נראה שהם ששים להשקיע.
קצת ריאליסטיות.
אחדשיודע כתב:עדיף לנו להתעסק במה שיכול וצריך לקרות בימים אלו, לפני כל ענייני המותרות והפנטזיות.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:עדיף לנו להתעסק במה שיכול וצריך לקרות בימים אלו, לפני כל ענייני המותרות והפנטזיות.
מה שיכול לקרות בגדול:
אני אגיע להיכל ביום חמישי, אולי אוכל משהו לפני, אולי אשתה איזה קולה זירו, אתיישב בכיסא שלי ואצפה במשחק.
אני גם אעודד ואשיר ואני גם אקלל. אבא אומר שאני מקלל בלי סוף.
אני גם אשרוק בוז אם נפסיד ואמחא כפיים אם ננצח. אני גם אכתוב משהו בצהבת באותו ערב כנראה ובטח ביום שאחרי.
חוץ מזה- מה כבר יקרה?
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:עדיף לנו להתעסק במה שיכול וצריך לקרות בימים אלו, לפני כל ענייני המותרות והפנטזיות.
מה שיכול לקרות בגדול:
אני אגיע להיכל ביום חמישי, אולי אוכל משהו לפני, אולי אשתה איזה קולה זירו, אתיישב בכיסא שלי ואצפה במשחק.
אני גם אשרוק בוז אם נפסיד ואמחא כפיים אם ננצח. אני גם אכתוב משהו בצהבת באותו ערב כנראה ובטח ביום שאחרי.
חוץ מזה- מה כבר יקרה?
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:עדיף לנו להתעסק במה שיכול וצריך לקרות בימים אלו, לפני כל ענייני המותרות והפנטזיות.
מה שיכול לקרות בגדול:
חוץ מזה- מה כבר יקרה?
רק מקלל? יא אפס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־19 אורחים