המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הייתי היום בסופר... הגענו רגע לפני שנסגר, ואז משכנו עוד איזה 20 דקות בפנים, כשכולם היו עצבניים עלינו.
היה מטורף.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הייתי היום בסופר... הגענו רגע לפני שנסגר, ואז משכנו עוד איזה 20 דקות בפנים, כשכולם היו עצבניים עלינו.
היה מטורף.
שונאת אנשים כמוך
מקללת אתכם כל יום, רק שתדע
LIAV10 כתב:כרמל את קופאית?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כרמל את קופאית?
לא, אבל בעבר עבדתי בחנות ושנאתי שנאת מוות את אלה שהיו באים שנייה לפני הסוף ופשוט הולכים להם ברוגע כאילו אף אחד לא רוצה ללכת הביתה
אני לא מודעת לכל אלה שעושים את זה היום, אבל אני יודעת שזה קורה ואני שולחת להם קללה אישית
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כרמל את קופאית?
לא, אבל בעבר עבדתי בחנות ושנאתי שנאת מוות את אלה שהיו באים שנייה לפני הסוף ופשוט הולכים להם ברוגע כאילו אף אחד לא רוצה ללכת הביתה
אני לא מודעת לכל אלה שעושים את זה היום, אבל אני יודעת שזה קורה ואני שולחת להם קללה אישית
אני לגמרי עם כרמל!!
בימי הסטודנטיאליים עבדתי בין היתר גם כקופאית ויכלתי לחנוק במו ידי אנשים כמוך.
פעם כמעט הלכתי מכות עם איזה ערס שעשה את זה בערב יום כיפור וכאילו בכוונה ועוד העז להתעצבן עליי שהעברתי לו את המוצרים מהר מידי....
roy1000 כתב:אני לא מבין מה ההגיון להביא את טבק לחצי עונה? לא חבל על הכסף?
מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:אני לא מבין מה ההגיון להביא את טבק לחצי עונה? לא חבל על הכסף?
יהיה טוב ישאר לא יהיה טוב כנראה ילכו על אדלשטיין זה מה שמסתמן .
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:אני לא מבין מה ההגיון להביא את טבק לחצי עונה? לא חבל על הכסף?
יהיה טוב ישאר לא יהיה טוב כנראה ילכו על אדלשטיין זה מה שמסתמן .
איך הוא יהיה טוב? הרי שינויים בסגל לא ייתנו לו לעשות ועד שהוא יבין מי נגד מי, כבר תיגמר העונה. זה כישלון ידוע מראש, ואני מניח שטבק עושה את זה בשביל הכסף.
מכבי הולכת להוציא פה איזה חצי מליון דולר שאין לה בשביל מה? מה טבק יוכל לעשות בחצי שנה הזו שאבי אבן לא יכול לעשות?
er79 כתב:אם מכבי נכנעו והחתימו אותו על חוזה ארוך יותר אני מאחל להם שיירדו ליגה. בושה. עושה רושם שהחבר הנהלה היחידי שמתנגד הוא היחידי עם שכל במועדון הזה
jol9 כתב:דבר ראשון, אבי אבן לא מאמן. בגלל שמדובר במכבי ובהתנהלות מקצועית חובבנית, אז באמת אבי אבן הוא שם ראוי מבחינתם,
אבל בארגון רציני ומקצועני, הוא לא.
דבר שני, אני די בטוח שאבי אבן עצמו לא הכי מת להיות בפוזיציה הזאת.
דבר שלישי, גם אם מכבי עפה מהיורוליג, עדיין יש מטרות העונה, יש אוהדים ששילמו כסף, יש שני תארים מקומיים להיאבק עליהם.
אי אפשר לזרוק הכל לפח.
roy1000 כתב:jol9 כתב:דבר ראשון, אבי אבן לא מאמן. בגלל שמדובר במכבי ובהתנהלות מקצועית חובבנית, אז באמת אבי אבן הוא שם ראוי מבחינתם,
אבל בארגון רציני ומקצועני, הוא לא.
דבר שני, אני די בטוח שאבי אבן עצמו לא הכי מת להיות בפוזיציה הזאת.
דבר שלישי, גם אם מכבי עפה מהיורוליג, עדיין יש מטרות העונה, יש אוהדים ששילמו כסף, יש שני תארים מקומיים להיאבק עליהם.
אי אפשר לזרוק הכל לפח.
אפשר למנות את דן שמיר עד סוף העונה. הוא מכיר את הליגה ואם למישהו יש סיכוי להציל את המצב בליגה, זה למאמן ישראלי. עד שטבק בכלל יבין איך עובדת הליגה ומי היריבות, הסיפור כבר ייגמר.
בכלל, אני לא מבין איך טבק יותר טוב מדן שמיר. הגלל שהוא חבר של ניקולה?
Number8 כתב:דן שמיר לא הצליח בליגה עם אילת, אז אתה רוצה להביא אותו למכבי, בשיא הלחץ והמשבר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־20 אורחים