מקאדו 3 כתב:חגיגות שם כאילו עכשיו שיחררו את ירושלים ...
מועדון קטן. אסור להיגרר אחריהם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:חגיגות שם כאילו עכשיו שיחררו את ירושלים ...
ביבו כתב:אני לא כותב כאן הרבה בעיקר נהנה לקרוא..
אבל הפעם אני חולק עליכם..
מבחינת ירושלים לדעתי הם כבר לא מחשיבים את יותם..
ולכן צריכים את יוגב ובר מחליפים לעמדות 1,2.
ואנחנו רק עם דיבא..
מי בדיוק יהיה המחליף הנוסף שלנו?
חוץ מיפתח זיו אין כבר אופציות לדעתי.
Mitelka כתב:שמואל1 כתב:לא מאמין. נוק אווט של אורי אלון.
שוב פעם לברון ג'יימס בורח למכבי וחותם אצל אלון. יא אללה.
מספיק כבר עם השטות הזו.
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:שמואל1 כתב:לא מאמין. נוק אווט של אורי אלון.
שוב פעם לברון ג'יימס בורח למכבי וחותם אצל אלון. יא אללה.
מספיק כבר עם השטות הזו.
בשנים האחרונות יש תחרות על הישראלים הטובים ביותר בין ירושלים למכבי.
תרצה או לא, זו תחרות שמפשיעה על דעת הקהל. אורי אלון ניצח את מכבי פעמיים בכך שהחתים שחקנים ישראלים שמכבי רצתה- אוחיון וטימור.
מאמין שמכבי תנסה להגיב עם שון דאוסן.
yanay21 כתב:שמואל, אתה לא אמיתי.
נגיד ונשארה מנת פלאפל אחרונה, שעולה, ביום רגיל, 10 שקלים. אני מציע תמורתה שני שקלים, כי זה מה שזרם לי להציע באותו רגע, ואור מציע תמורתה 20. האם הוא ניצח בנוקאאוט? לא, זה פשוט לא עניין אותי מספיק.
מכבי אמרה לאוחיון שהוא לא שווה את הכסף, ואולי, אם יזרום לה, תחתים אותו בזול. היא לא באמת הייתה מעוניינת בו. כשאתה מעוניין בשחקן ,אתה מציע לו את הכסף שהוא מבקש, לא את הכסף שמתחשק לך.
אני יודע שנחמד עם הדרמה והכול, אבל ברצינות, זה לא שהם החתימו לנו את בלו ופארגו מתחת לאף. מכבי לא רצתה את אוחיון, ומי יודע כמה באמת רצתה את טימור. למעשה, אף שחקן ישראלי לא באמת רצוי ברמה הזאת שיש עליו קרב של ממש. כי בכל קרב כזה מכבי הייתה מנצחת.
MTA2311 כתב:ד"א, מי שהופך את כל סיפור הישראלים למשמעותי (חוץ משמואל כמובן), זו מכבי. במקום להבהיר לכולם בצורה חד משמעית שהישראלים על הזין, כבר חודש מתעסקים רק בזה.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:ד"א, מי שהופך את כל סיפור הישראלים למשמעותי (חוץ משמואל כמובן), זו מכבי. במקום להבהיר לכולם בצורה חד משמעית שהישראלים על הזין, כבר חודש מתעסקים רק בזה.
דווקא אפשר לצאת מבסוטים מהסיפור של טימור. לא נכנסו למלחמה מיותרת. רוצה לבוא בשכר פח? תבוא. לא רוצה? לך לדחוף מעורב.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:ד"א, מי שהופך את כל סיפור הישראלים למשמעותי (חוץ משמואל כמובן), זו מכבי. במקום להבהיר לכולם בצורה חד משמעית שהישראלים על הזין, כבר חודש מתעסקים רק בזה.
דווקא אפשר לצאת מבסוטים מהסיפור של טימור. לא נכנסו למלחמה מיותרת. רוצה לבוא בשכר פח? תבוא. לא רוצה? לך לדחוף מעורב.
לא היו צריכים להיכנס לזה מראש, אבל מה זה משנה כבר
RomanR כתב:לפי YNET טימור חתם במגדל בשכר נמוך יותר ממה שהוצע לו במכבי. הכל בשביל לחזק את נרטיב הניצחון של אורי אלון
RomanR כתב:לפי YNET טימור חתם במגדל בשכר נמוך יותר ממה שהוצע לו במכבי. הכל בשביל לחזק את נרטיב הניצחון של אורי אלון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, JarJarBinx ו־46 אורחים