המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:וזה לא דיימון סימפסון.שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:הוא לא יוביל את מכבי לשום מקום. הוא נמוך מידי לעמדה 5, ולא מספיק מוכשר לעמדה 4.
לא חסרים גבוהים מצויינים שאפשר למצוא מעבר לים.
הוא אתלט, יעיל, חכם, הוא ריבאונדר טוב והוא שומר טוב מאוד. אבל מכבי צריכה משהו אחר כשטיוס הוא הסנטר הפותח.
מכבי צריכה שחקן עם יכולות במשחק העומד. שחקן מטרה בצבע. כרגע אין אף אחד כזה.
לא חושב שצריך שחקן מטרה, כן צריך שחקן עם היכולת הבסיסית הזו בארסנל.
לגמרי. זאת לא תהיה קבוצת השנה באירופה אבל חיבור של הדברים (וזה אם גדול והרבה עבודה של צוות האימון) ויש פה קבוצה מעניינת מאוד.MTA2311 כתב:מקריי+ סימפסון זו פשרה שאני מוכן לקבל.
toja27 כתב:אני גם בסדר עם סימפסון. הוא אולי לא הגבוה שכמה מצפים כאן, אבל לפחות מבחינתי אני יודע שאתה תקבל שחקן שתורם מתחת לסלים ולא איזה חתול בשק.
arel123 כתב:זה הרי היה ברור שאם מקריי יגיע לא יביאו גבוה איכותי ובכסף גדול כי לא נשאר, וסימפסון הוכיח לנו העונה שהוא שחקן מחליף מצוין, לאור המצב החתמה כזאת תהייה עוד בסדר
לגביי מקריי, על כך מגיע שאפו, לא באמת דמיינתי שהוא יגיע אחריי קיין
felix_r כתב:arel123 כתב:זה הרי היה ברור שאם מקריי יגיע לא יביאו גבוה איכותי ובכסף גדול כי לא נשאר, וסימפסון הוכיח לנו העונה שהוא שחקן מחליף מצוין, לאור המצב החתמה כזאת תהייה עוד בסדר
צודק. בסוף מקריי לא יגיע, ויבוא רק סימפסון.
arel123 כתב:זה הרי היה ברור שאם מקריי יגיע לא יביאו גבוה איכותי ובכסף גדול כי לא נשאר, וסימפסון הוכיח לנו העונה שהוא שחקן מחליף מצוין, לאור המצב החתמה כזאת תהייה עוד בסדר
my man כתב:תעשו לי טובה...
סימפסון זה שחקן שמאד אהבתי כשהיה פה ואני מהראשונים שאמרו שצריך להשאיר אותו אבל קו קדמי של טיוס, בולדן סימפסון שגב וכהן זה קו ממש לא טוב..
צריך את מקריי כן! מאד! אבל צריך גם גבוה איכותי הרבה יותר מסימפסון...
arel123 כתב:אז זה יראה ככה ? :
ג'קסון קיין
מקריי רול דיבה זוסמן
תומאס משעור
בולדן כהן
טיוס סימפסון שגב
או שהעמדות שונות ?
RomanR כתב:arel123 כתב:זה הרי היה ברור שאם מקריי יגיע לא יביאו גבוה איכותי ובכסף גדול כי לא נשאר, וסימפסון הוכיח לנו העונה שהוא שחקן מחליף מצוין, לאור המצב החתמה כזאת תהייה עוד בסדר
הוא עוד לא הגיע, עוד לא למדת לא לשמוח לפני שהוא חתום רשמית?
arel123 כתב:my man כתב:תעשו לי טובה...
סימפסון זה שחקן שמאד אהבתי כשהיה פה ואני מהראשונים שאמרו שצריך להשאיר אותו אבל קו קדמי של טיוס, בולדן סימפסון שגב וכהן זה קו ממש לא טוב..
אבל זה היה ברור שאם מקריי יגיע לא יגיע גבוה איכותי בתכלס, ורק בגלל זה אני עוד בסדר עם ההחתמה הזאת
my man כתב:תעשו לי טובה...
my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:תעשו לי טובה...
אבל זה היה ברור שאם מקריי יגיע לא יגיע גבוה איכותי בתכלס, ורק בגלל זה אני עוד בסדר עם ההחתמה הזאת
זה לא צריך להיות ברור בכלל..
אני מתחבר פה למה שחציל כתב- אסור להתפשר פה..
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני גם בסדר עם סימפסון. הוא אולי לא הגבוה שכמה מצפים כאן, אבל לפחות מבחינתי אני יודע שאתה תקבל שחקן שתורם מתחת לסלים ולא איזה חתול בשק.
וגם בחור טוב ושקט. לא יזיק בשביל לאזן קצת את מה שהולך בקו האחורי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Cobra, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, yon1, גל גל, עידן ו־28 אורחים