27 נובמבר 2022, 14:22
אז אדאמס יישאר עד סוף העונה? כי אז מדובר ב9 זרים, זה אם כל המכבי ב׳.felix_r כתב:נראה לי שקטש בונה על כך שג'יילין אדאמס הולך לנקום בירושלים, על כך שלא האריכה עימו את החוזה.
27 נובמבר 2022, 16:39
ankram כתב:אז אדאמס יישאר עד סוף העונה? כי אז מדובר ב9 זרים, זה אם כל המכבי ב׳.felix_r כתב:נראה לי שקטש בונה על כך שג'יילין אדאמס הולך לנקום בירושלים, על כך שלא האריכה עימו את החוזה.
מאחל למנקו להנות בכדורסל במקום אחר , עשה טעות שחתם במכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
27 נובמבר 2022, 16:52
A.Parker כתב:ankram כתב:אז אדאמס יישאר עד סוף העונה? כי אז מדובר ב9 זרים, זה אם כל המכבי ב׳.felix_r כתב:נראה לי שקטש בונה על כך שג'יילין אדאמס הולך לנקום בירושלים, על כך שלא האריכה עימו את החוזה.
בינתיים חוץ ממשחק שניים בהכנה מנקו רק מוכיח שהוא לא ברמה
27 נובמבר 2022, 19:24
ankram כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:אז אדאמס יישאר עד סוף העונה? כי אז מדובר ב9 זרים, זה אם כל המכבי ב׳.felix_r כתב:נראה לי שקטש בונה על כך שג'יילין אדאמס הולך לנקום בירושלים, על כך שלא האריכה עימו את החוזה.
לא , כי הילארד זה ממש בינגו , שלא לדבר על הולינס המוגבל.
אם מנקו היה מקבל מהמאמן שלו את הביטחון הנדרש הוא היה תורם , מוזר מאד שכמעט כל שחקן שמגיע למכבי הופך להיות זבל עופות , גם את יפתח זיו הרכז הישראלי מספר אחת בעונה לפני שעשה את הטעות הגורלית וחתם במכבי , הפכנו לקישוט ספסלי , שמריץ בדיחות עם גיא פניני.
27 נובמבר 2022, 19:52
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:אז אדאמס יישאר עד סוף העונה? כי אז מדובר ב9 זרים, זה אם כל המכבי ב׳.felix_r כתב:נראה לי שקטש בונה על כך שג'יילין אדאמס הולך לנקום בירושלים, על כך שלא האריכה עימו את החוזה.
אם מנקו היה מקבל מהמאמן שלו את הביטחון הנדרש הוא היה תורם , מוזר מאד שכמעט כל שחקן שמגיע למכבי הופך להיות זבל עופות , גם את יפתח זיו הרכז הישראלי מספר אחת בעונה לפני שעשה את הטעות הגורלית וחתם במכבי , הפכנו לקישוט ספסלי , שמריץ בדיחות עם גיא פניני.
כן, היליארד קלע מטורף ואחלה שחקן. מנקו קיבל הרבה דקות בהתחלה (היה הישראלי המוביל בערך), לקח המון זריקות וקיבל קרדיט על כך, ובסופו של דבר הוא עדיין החטיא. בשלב מסויים קטש הפסיק לתת לו דקות ביורוליג, בצדק. לא צריך להפוך את כל הישראלים שלא מצליחים במכבי לקורבנות.
27 נובמבר 2022, 22:01
27 נובמבר 2022, 22:30
27 נובמבר 2022, 22:31
27 נובמבר 2022, 22:41
Mitelka כתב:אתה בדיון הלא נכון.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
27 נובמבר 2022, 23:51
ankram כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:אז אדאמס יישאר עד סוף העונה? כי אז מדובר ב9 זרים, זה אם כל המכבי ב׳.felix_r כתב:נראה לי שקטש בונה על כך שג'יילין אדאמס הולך לנקום בירושלים, על כך שלא האריכה עימו את החוזה.
01 דצמבר 2022, 19:23
10 דצמבר 2022, 22:31
10 דצמבר 2022, 22:46
10 דצמבר 2022, 22:49
10 דצמבר 2022, 23:22
MTA2311 כתב:אני מציע שנמכור אותו לפנרבחצ'ה. אין ספק שהוא אשם במצב של הקבוצה ושחקנים הרבה יותר טובים ממנו רק מחכים להגיע לכאן.
הקהל החכם בעולם כידוע
11 דצמבר 2022, 00:40
11 דצמבר 2022, 01:06
my man כתב:מעניין שכל שחקן טוב ככל שיהיה מגיע לפה ונראה ככה..
ככה נראה מועדון שהפך לבית קברות
12 דצמבר 2022, 20:30
12 דצמבר 2022, 20:46
12 דצמבר 2022, 21:54
שועל כתב:דעתי עליו כמו על ווילבקין.
הוא שחקן מצוין
האם הוא שווה את העלות שלו בהתחשב בכך שמכבי היא קבוצה עם כוכב וחצי וזה השחקן שהיא שמה עליו רבע מהתקציב?
לא ולא