MTA2311 כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:אפשר לעשות קופי פייסט להודעה הזאת שלך מכל קיץ בעשור האחרון
אבל זה לא נכון אחי? לא יחתימו זרים איכותיים - יגיע להם לחטוף בראש, אבל עדיין אין את התוצאות של הקיץ אז אי אפשר להקדים את המאוחר, לכאן או לכאן זה לא משנה
על פניו אני מאוד אהבתי את המהלכים עם הישראלים ואני חושב שזה היה חשוב מאוד, אם בדיעבד יתברר שזה פגע משמעותית בהחתמת הזרים הבכירים אז כמובן שזה יהיה מאכזב
ואני לא אומר את זה אופטימיות אלא מתוך היגיון, אני מאוד פסימי שיהיה שינוי חריג, אבל מצד שני גם לא אלכלך על ההחתמות של הישראלים בלי שראיתי איזה זרים מגיעים
אבל אנחנו יודעים היסטורית מה קורה כששופכים כספים על ישראלים, אז למה לא ללמוד מהעבר?
שוב אני לא קובע שהפעם זה יהיה שונה. אבל קודם כל על פניו ההחתמות של לביא + ליף הם החתמות מאוד חשובות ורצויות כי בעונה כזאת ארוכה אתה צריך סגל כמה שיותר רחב עם שחקנים איכותיים
גם אני וגם אתה עדיין לא יודעים אם זה הכסף שנשפך שם באמת יבוא על חשבון זרים איכותיים, השנה יש GM חדש שהוא מחוץ למועדון (סיטואציה שונה) ואני רוצה לתת לו צ'אנס מבחינת ההחתמות של הזרים
אני לא אופטימי לשינוי קיצוני בהתנהלות כי אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות, אבל מרגיש לי מוזר לפסול מראש כל עוד לא ראיתי לפחות התחלה של כיוון בשטח. אם זה יהיה כמו שאתה חושב אז מגיעה כל הביקורת האפשרית, אבל בוא נחכה עד סוף החודש לראות מה העניינים בגזרה הזאת ואז אפשר להיות יותר חכמים. בשורה התחתונה ההחתמות האלה של הישראלים הם החתמות מצוינות כל עוד באמת מגיעים לפה 2-3 זרים איכותיים להשלים חמישייה עם יוקו והורד, כל עוד זה לא יקרה אז ההחתמות של הישראלים לא באמת שוות משהו.
לא.
שוב- הן לא החתמות חשובות ורצויות אם כרגיל, זה יבוא על חשבון השקעה בזרים.
מצד אחד אתה אומר שאסור לשפוט לפני סוף הקיץ ומצד שני אתה כבר מחליט שמדובר בהחלטות חשובות ורצויות למרות ששוב, ההיסטוריה הוכיחה בדיוק את ההפך פעם אחר פעם.
לא נכון אחי ממש לא החלטתי או קבעתי שמדובר בהחלטות חשובות ורצויות, שים לב לאיך התנסחתי ומה כתבתי
"בשורה התחתונה ההחתמות האלה של הישראלים הם החתמות מצוינות כל עוד באמת מגיעים לפה 2-3 זרים איכותיים להשלים חמישייה עם יוקו והורד, כל עוד זה לא יקרה אז ההחתמות של הישראלים לא באמת שוות משהו."
הדגשתי ואמרתי שאני שאם זה בא על חשבון השקע בזרים איכותיים (המשימה החשובה ביותר של הקיץ) אז זה לא יהיה שווה כלום
אנחנו חושבים בדיוק אותו דבר