ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2025, 18:31

MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:אפשר לעשות קופי פייסט להודעה הזאת שלך מכל קיץ בעשור האחרון

אבל זה לא נכון אחי? לא יחתימו זרים איכותיים - יגיע להם לחטוף בראש, אבל עדיין אין את התוצאות של הקיץ אז אי אפשר להקדים את המאוחר, לכאן או לכאן זה לא משנה
על פניו אני מאוד אהבתי את המהלכים עם הישראלים ואני חושב שזה היה חשוב מאוד, אם בדיעבד יתברר שזה פגע משמעותית בהחתמת הזרים הבכירים אז כמובן שזה יהיה מאכזב

ואני לא אומר את זה אופטימיות אלא מתוך היגיון, אני מאוד פסימי שיהיה שינוי חריג, אבל מצד שני גם לא אלכלך על ההחתמות של הישראלים בלי שראיתי איזה זרים מגיעים

אבל אנחנו יודעים היסטורית מה קורה כששופכים כספים על ישראלים, אז למה לא ללמוד מהעבר?

שוב אני לא קובע שהפעם זה יהיה שונה. אבל קודם כל על פניו ההחתמות של לביא + ליף הם החתמות מאוד חשובות ורצויות כי בעונה כזאת ארוכה אתה צריך סגל כמה שיותר רחב עם שחקנים איכותיים
גם אני וגם אתה עדיין לא יודעים אם זה הכסף שנשפך שם באמת יבוא על חשבון זרים איכותיים, השנה יש GM חדש שהוא מחוץ למועדון (סיטואציה שונה) ואני רוצה לתת לו צ'אנס מבחינת ההחתמות של הזרים

אני לא אופטימי לשינוי קיצוני בהתנהלות כי אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות, אבל מרגיש לי מוזר לפסול מראש כל עוד לא ראיתי לפחות התחלה של כיוון בשטח. אם זה יהיה כמו שאתה חושב אז מגיעה כל הביקורת האפשרית, אבל בוא נחכה עד סוף החודש לראות מה העניינים בגזרה הזאת ואז אפשר להיות יותר חכמים. בשורה התחתונה ההחתמות האלה של הישראלים הם החתמות מצוינות כל עוד באמת מגיעים לפה 2-3 זרים איכותיים להשלים חמישייה עם יוקו והורד, כל עוד זה לא יקרה אז ההחתמות של הישראלים לא באמת שוות משהו.

לא.

שוב- הן לא החתמות חשובות ורצויות אם כרגיל, זה יבוא על חשבון השקעה בזרים.

מצד אחד אתה אומר שאסור לשפוט לפני סוף הקיץ ומצד שני אתה כבר מחליט שמדובר בהחלטות חשובות ורצויות למרות ששוב, ההיסטוריה הוכיחה בדיוק את ההפך פעם אחר פעם.

לא נכון אחי ממש לא החלטתי או קבעתי שמדובר בהחלטות חשובות ורצויות, שים לב לאיך התנסחתי ומה כתבתי
"בשורה התחתונה ההחתמות האלה של הישראלים הם החתמות מצוינות כל עוד באמת מגיעים לפה 2-3 זרים איכותיים להשלים חמישייה עם יוקו והורד, כל עוד זה לא יקרה אז ההחתמות של הישראלים לא באמת שוות משהו."

הדגשתי ואמרתי שאני שאם זה בא על חשבון השקע בזרים איכותיים (המשימה החשובה ביותר של הקיץ) אז זה לא יהיה שווה כלום
אנחנו חושבים בדיוק אותו דבר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יוני 2025, 18:34

Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:אבל זה לא נכון אחי? לא יחתימו זרים איכותיים - יגיע להם לחטוף בראש, אבל עדיין אין את התוצאות של הקיץ אז אי אפשר להקדים את המאוחר, לכאן או לכאן זה לא משנה
על פניו אני מאוד אהבתי את המהלכים עם הישראלים ואני חושב שזה היה חשוב מאוד, אם בדיעבד יתברר שזה פגע משמעותית בהחתמת הזרים הבכירים אז כמובן שזה יהיה מאכזב

ואני לא אומר את זה אופטימיות אלא מתוך היגיון, אני מאוד פסימי שיהיה שינוי חריג, אבל מצד שני גם לא אלכלך על ההחתמות של הישראלים בלי שראיתי איזה זרים מגיעים

אבל אנחנו יודעים היסטורית מה קורה כששופכים כספים על ישראלים, אז למה לא ללמוד מהעבר?

שוב אני לא קובע שהפעם זה יהיה שונה. אבל קודם כל על פניו ההחתמות של לביא + ליף הם החתמות מאוד חשובות ורצויות כי בעונה כזאת ארוכה אתה צריך סגל כמה שיותר רחב עם שחקנים איכותיים
גם אני וגם אתה עדיין לא יודעים אם זה הכסף שנשפך שם באמת יבוא על חשבון זרים איכותיים, השנה יש GM חדש שהוא מחוץ למועדון (סיטואציה שונה) ואני רוצה לתת לו צ'אנס מבחינת ההחתמות של הזרים

אני לא אופטימי לשינוי קיצוני בהתנהלות כי אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות, אבל מרגיש לי מוזר לפסול מראש כל עוד לא ראיתי לפחות התחלה של כיוון בשטח. אם זה יהיה כמו שאתה חושב אז מגיעה כל הביקורת האפשרית, אבל בוא נחכה עד סוף החודש לראות מה העניינים בגזרה הזאת ואז אפשר להיות יותר חכמים. בשורה התחתונה ההחתמות האלה של הישראלים הם החתמות מצוינות כל עוד באמת מגיעים לפה 2-3 זרים איכותיים להשלים חמישייה עם יוקו והורד, כל עוד זה לא יקרה אז ההחתמות של הישראלים לא באמת שוות משהו.

לא.

מצד אחד אתה אומר שאסור לשפוט לפני סוף הקיץ ומצד שני אתה כבר מחליט שמדובר בהחלטות חשובות ורצויות למרות ששוב, ההיסטוריה הוכיחה בדיוק את ההפך פעם אחר פעם.

לא נכון אחי ממש לא החלטתי או קבעתי שמדובר בהחלטות חשובות ורצויות, שים לב לאיך התנסחתי ומה כתבתי
"בשורה התחתונה ההחתמות האלה של הישראלים הם החתמות מצוינות כל עוד באמת מגיעים לפה 2-3 זרים איכותיים להשלים חמישייה עם יוקו והורד, כל עוד זה לא יקרה אז ההחתמות של הישראלים לא באמת שוות משהו."

הדגשתי ואמרתי שאני שאם זה בא על חשבון השקע בזרים איכותיים (המשימה החשובה ביותר של הקיץ) אז זה לא יהיה שווה כלום

" קודם כל על פניו ההחתמות של לביא + ליף הם החתמות מאוד חשובות ורצויות "
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 10 יוני 2025, 22:55

MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:אבל אנחנו יודעים היסטורית מה קורה כששופכים כספים על ישראלים, אז למה לא ללמוד מהעבר?

לא.

" קודם כל על פניו ההחתמות של לביא + ליף הם החתמות מאוד חשובות ורצויות "

כתבתי על פניו, כי לפי הצורך המתבקש לדעתי אתה חייב רוטציה רחבה בעונה עמוסת משחקים שתכלול גם ככל הנראה כמה וכמה פציעות לאורך העונה, לכן בניית בסיס של קאדר ישראלים איכותי ורחב זה גם מרכיב חשוב להצלחה, לדעתי קבוצה שיהיו לה 2-3 שחקנים ברמה מאוד גבוהה אבל תהייה תלויה ברוב העונה ברוטציה של 8-9 שחקנים בלבד, לא בטוח בכלל שתלך רחוק

אבל לאחר מכן הדגשתי פעמיים בשתי ההודעות שבמידה וזה אכן יבוא על חשבון איכות ההחתמות של הזרים אז זה לא יהיה שווה כלום כי אתה צריך שילוב של שני המרכיבים הללו (זרים איכותיים + רוטציה רחבה) בשביל להצליח
אני פשוט לא רוצה להקדים את המאוחר ולתת דעה נחרצת לפניי שאני רואה אפילו התחלה של כיוון בשטח בגזרת הזרים. אתה גם הסכמת איתי שאם זה לא יבוא ע"ח השקעה בזרים אז כן מדובר בהחתמות חשובות

אנחנו יכולים לשער או להעריך שזה אולי יבוא על חשבון הזרים, אבל בעיניי לא נכון להביע דעה נחרצת לפניי שראינו התפתחויות עם הזרים
אני הראשון להעביר ביקורת במידה והזרים שיגיעו לפה יהיו לא ברמה הרצויה\בכסף הרצוי ויתברר שההשקעות על הישראלים היו חלק מהסיבות לכך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Gevaudan » 11 יוני 2025, 13:21

אני לא מבין למה הדברים שאתם כותבים סותרים.
ההחתמות של לביא, ליף ושמירה על שלד הישראלים במכבי הן דבר חשוב וחיוני כדי להמשיך להיות רלוונטים בליגה, וזה לא סותר שזה לא צריך להגיע על חשבון זרים איכותיים כפי שקרה בקיץ.

אם באמת הרחיבו את התקציב, הביאו GM עם ניסיון של עשור ומעלה ומתכוונים הפעם לבנות סגל שמתאים לשיטת המשחק של קטש בלי לזרוק המצאות - אני בעד. רק שלא יבקשו מאיתנו לחדש מנויים לפני שיודעים איך נראית הקבוצה.
Gevaudan

הודעהעל ידי cifkcv » 11 יוני 2025, 14:43

הייתי שמח אם נסיים עם סגל בסגנון הזה
רוקאס, קלארק, תמיר
הנדס, דיבה, בורג(?)
נאוורה, רנדולף, לביא
הורד, סורקין, ליף
זר(הכי טוב שאפשר להביא), ריברו

אידאלית הייתי רוצה שחקן הרבה יותר מוכח מהנדס וגם הייתי מחליף את קלארק.
אבל צריך להיות גם ריאליים.
מה גם שעל קלארק שילמו 400 אלף דולר! לא רואה אותו משוחרר כל כך מהר - ובסופו של יש לו אפסייד גבוה, אולי בעונה שניה (או בעונה הראשונה וחצי) הוא יכול להתפוצץ.
cifkcv

הודעהעל ידי גל גל » 11 יוני 2025, 15:48

cifkcv כתב:הייתי שמח אם נסיים עם סגל בסגנון הזה
רוקאס, קלארק, תמיר
הנדס, דיבה, בורג(?)
נאוורה, רנדולף, לביא
הורד, סורקין, ליף

מה גם שעל קלארק שילמו 400 אלף דולר! לא רואה אותו משוחרר כל כך מהר - ובסופו של יש לו אפסייד גבוה, אולי בעונה שניה (או בעונה הראשונה וחצי) הוא יכול להתפוצץ.

הכל אחלה רק במקום רנדולףהייתי שם את קולין מלקולם

בעמדת הסנטר מביא או את מןזס בראון או את צארלס באייסי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cifkcv » 11 יוני 2025, 16:52

אם באמת מביאים את נאוורה והנדס מסכים שמקולם יכול להתאים הרבה יותר.
cifkcv

הודעהעל ידי שמוליק » 11 יוני 2025, 17:43

רוקאס, קלארק, תמיר
הנדס, דיבה, בורג(?)
נאוורה, רנדולף, לביא
הורד, סורקין, ליף

רוקאס לא צריך להיות רכז אלא גארד.
הייתי מכדיף את בלאט רכז שני ומרכוס האוורד או קרסון אדוארדס כרכז ראשון. עם פדרמן נקבל את מולינאר.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 11 יוני 2025, 17:43

שמוליק כתב:
רוקאס, קלארק, תמיר
הנדס, דיבה, בורג(?)
נאוורה, רנדולף, לביא
הורד, סורקין, ליף

רוקאס לא צריך להיות רכז אלא גארד.
מעדיף את בלאט רכז שני ומרכוס האוורד או קרסון אדוארדס כרכז ראשון. עם פדרמן נקבל את מולינאר.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 11 יוני 2025, 18:49

למה אתם דנים פה בנושאים האלה?
זהו אשכול המלפפונים.
בשביל המחשבות יש את אשכול המחשבות :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 13 יוני 2025, 00:06

יוקובאיסטיס והורד האריכו חוזה, על פי One

https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... 94423.html
עידן

הודעהעל ידי משה » 13 יוני 2025, 00:09

עידן כתב:יוקובאיסטיס והורד האריכו חוזה, על פי One

הזרים היחידים שהייתי ממשיך איתם לעונה הבאה. כל השאר הייתי מעיף לכל הרוחות.
משה

הודעהעל ידי Avi1508 » 13 יוני 2025, 00:10

משה כתב:

אולי גם ריברו צריך להישאר בכפוף לסנטר השני שיביאו
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 13 יוני 2025, 00:15

משה כתב:

כנ"ל
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 13 יוני 2025, 00:21

לדעתכם ראנדולף עדיין חושב שהוא שווה 900 אלף דולר? מישהו עדכן אותו שהוא הפסיק לשחק כדורסל לפני חודשיים?
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 13 יוני 2025, 00:26

Gevaudan כתב:לדעתכם ראנדולף עדיין חושב שהוא שווה 900 אלף דולר? מישהו עדכן אותו שהוא הפסיק לשחק כדורסל לפני חודשיים?

חלש אחד הגורמים המרכזיים להפסד היום, אין מהעמדה שלו שום תפוקה, ימשיך ככה במשחק 3 ניהיה בבעיה קשה כי הוא אחד מספקי הנקודות המרכזיים במכבי העונה.
מרסר

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים