המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:פאפאס נראה סבבה לגמרי... גם לאנגפורד מתחיל להשתפר, בעיקר בקבלת ההחלטות, אבל הוא פשוט חייב להתחיל אימוני קליעה אינטנסיביים
פאפאס נראה סבבה רק כאשר בלאט שם אותו לרכז לבד, ללא ה"עזרה" של בורשטיין ואוחיון
אתה יודע מה מצחיק? אני כאילו לא מבין על מה אתם מדברים, כי ממתי שאני צופה, פאפאס היה הרכז, אז מבחינתי הכל בסדר...![]()
זה באמת טיפשי. כשפאפאס על המגרש, הדבר היחיד שהוא צריך לעשות, זה לרכז. האמת שאם הייתי פאפאס, רק מזה הייתי נעלב.
תאמין לי, יש לך מזל! אני פה כמעט תלשתי שערות מהראש מלראות את פאפאס עומד בלי כדור בחצי פינה (כאילו היה ברקוביץ') ואת בורשטיין חוזר לחשוב שהוא הרכז האולטימאטיבי של אירופה.
yarinsaky כתב:צריך גנים טובים לזה.
לי יש שיער ליפה, אבל לפחות אני לא מקריח גם כשעברתי את ה 40 .
Chen כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.
מה הקשר להתנהלות בקיץ??
הכל קשור. פדרמן אשם ביכולת הרעה של מכבי, באסונות הטבע, בגרעין האירני, ובבלגאן במזרח התיכון
פאפאלוקאס ישב על הספסל במשחקים האחרונים, בשביל מה הוא יושב על הספסל אני לא יודע הוא שחקן נהדר, מכבי הביאה אותו תחת לחץ שפארגו ברח, אם היו מביאים מישהו קודם עוד שפארגו היה נמצא, לא היה לחץ למהר להביא שחקן שפארגו הלך.
עם פארמר היה צריך להמתין ולהביא אותו רק בסוף אחרי שיודעים שהוא באמת בונוס, גם נתנו להלפרין לעכב אותנו שבועות ובסוף הוא לא הגיע ולא החתמנו אף אחד בזמן הזה.
אותו מצב עם לנגפורד שהוא שחקן נפלא, היו צריכים להביא שחקן שהיה אפשר והוא היה מספיק להשתלב פה, עכשיו אנשים טוענים שללנגפורד קשה להשתלב ושהוא לא בכושר.. לפחות יצאנו בזול ששחקן ברמה כזאת נותר חופשי בסוף אבל עכשיו לוקח לו זמן להתאקלם.
אם היו עושים את הכל באיזי שיש אפשרויות טובות בשוק, היום הייתה קבוצה ולא היינו תלויים בשחקן זה או אחר.
וזה מבלי להתייחס ל3 המסגרות והליגה האדריאטית שלא השאירה לנו בסופו של דבר את הקו של שנה שעברה.
מקאדו כתב:הקבוצה הזו היא עם 0 הפסדים באדריאטית , הפסד בודד בקופליג , ומובילה בביטחה את הביית ביורוליג אז בסדר פארמר הולך אבל מהזו ההיסטריה הזו ? כאילו מינימום זה ההרכב של קבוצת אפי עם פישר כסנטר וצ'ארלי גיינס כמחליף וזה עתה הודיעו שארויו עוזב גם הוא וחוזר לאנ בי איי , רבאק למכבי יש שחקנים טובים מאוד גם עכשיו ויביאו מחליף לפארמר ואני מאמין שהוא יהיה מחליף טוב .
מכבי שיחקה ללא 4 שחקניי חמישיה ועדיין ניצחה בלי סופו אליהו סמית ופארמר העוזב מה לא מובן ?
asafb96 כתב:Chen כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.
מה הקשר להתנהלות בקיץ??
הכל קשור. פדרמן אשם ביכולת הרעה של מכבי, באסונות הטבע, בגרעין האירני, ובבלגאן במזרח התיכון
פאפאלוקאס ישב על הספסל במשחקים האחרונים, בשביל מה הוא יושב על הספסל אני לא יודע הוא שחקן נהדר, מכבי הביאה אותו תחת לחץ שפארגו ברח, אם היו מביאים מישהו קודם עוד שפארגו היה נמצא, לא היה לחץ למהר להביא שחקן שפארגו הלך.
עם פארמר היה צריך להמתין ולהביא אותו רק בסוף אחרי שיודעים שהוא באמת בונוס, גם נתנו להלפרין לעכב אותנו שבועות ובסוף הוא לא הגיע ולא החתמנו אף אחד בזמן הזה.
אותו מצב עם לנגפורד שהוא שחקן נפלא, היו צריכים להביא שחקן שהיה אפשר והוא היה מספיק להשתלב פה, עכשיו אנשים טוענים שללנגפורד קשה להשתלב ושהוא לא בכושר.. לפחות יצאנו בזול ששחקן ברמה כזאת נותר חופשי בסוף אבל עכשיו לוקח לו זמן להתאקלם.
אם היו עושים את הכל באיזי שיש אפשרויות טובות בשוק, היום הייתה קבוצה ולא היינו תלויים בשחקן זה או אחר.
וזה מבלי להתייחס ל3 המסגרות והליגה האדריאטית שלא השאירה לנו בסופו של דבר את הקו של שנה שעברה.
מה שתגיד. אני עם הוויכוחים השטותיים האלה גמרתי.
פדרמן אידיוט, עוכר מכבי, גנב, רמאי ושקרן, וכל הפורם מנהלי על, גאונים פיננסיים, ואלופי העולם במנג'ר. הגענו להבנה. NEXT
roy1000 כתב:מקאדו כתב:הקבוצה הזו היא עם 0 הפסדים באדריאטית , הפסד בודד בקופליג , ומובילה בביטחה את הביית ביורוליג אז בסדר פארמר הולך אבל מהזו ההיסטריה הזו ? כאילו מינימום זה ההרכב של קבוצת אפי עם פישר כסנטר וצ'ארלי גיינס כמחליף וזה עתה הודיעו שארויו עוזב גם הוא וחוזר לאנ בי איי , רבאק למכבי יש שחקנים טובים מאוד גם עכשיו ויביאו מחליף לפארמר ואני מאמין שהוא יהיה מחליף טוב .
מכבי שיחקה ללא 4 שחקניי חמישיה ועדיין ניצחה בלי סופו אליהו סמית ופארמר העוזב מה לא מובן ?
גם אני חשבתי שאין מה לדאוג עד שלישיית המשחקים בלי פארמר שבוע שעבר. הבעיה שהקבוצה הזו נראית כמו שום דבר בלי פארמר, וזה לא משחק אחד או שניים וזה לא כן סופו או לא סופו. אני לא יודע אם ומתי יבוא מחליף לפארמר, רבל יום חמישי הולך להיות מבחן רציני לתיאוריה של מכבי בלי פארמר. אם מכבי נראה כמו פח אשפה, כבר לא יהיו תירוצים.
חנו'ש כתב:אגב, לאנדסברג האדיר שיש כאלה שכבר הפכו אותו לפארקר הבא, לא כזה הרשים אותי.
yarinsaky כתב:העוזרת האמיתית של אפי הייתה דבורה בכלל.
Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.
Angelstrong כתב:חנו'ש כתב:אגב, לאנדסברג האדיר שיש כאלה שכבר הפכו אותו לפארקר הבא, לא כזה הרשים אותי.
שכחת את כל הפעמים האחרות שהוא תפר את מכבי?ולכל שחקן מידי פעם יש משחק רע
yarinsaky כתב:הבעייה האמיתית היא הסקור הנמוך של שחקני הקו האחורי של מכבי , אי אפשר לחיות לאורך זמן עם 8 נקודות של סמית' ( ממוצע ), 4 של אוחיון ו 5 של פאפאלוקאסו ו 4 של לאנגפורד. עם ניהול משחק אולי אפשר להתסדר קצת ל 15 דקות עם פאפלוקאס.
זה צריך להיות כפול במספרים עד שיגיע מחליף.
חנו'ש כתב:Angelstrong כתב:חנו'ש כתב:אגב, לאנדסברג האדיר שיש כאלה שכבר הפכו אותו לפארקר הבא, לא כזה הרשים אותי.
שכחת את כל הפעמים האחרות שהוא תפר את מכבי?ולכל שחקן מידי פעם יש משחק רע
תזכיר לי??
נראה לך שאני אשכרה זוכרת את המשחקים של מכבי מול חיפה בעונות הקודמות?
אני יודעת שהבחור נותן עד כה מספרים די מדהימים בליגה, אבל לא ממש הזדמן לי לראות אותו (יש לי דברים יותר חשובים מלבזבז את זמני על הקופליאדה) וממה שראיתי היום - לא התלהבתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־23 אורחים