ליגת לוטו: חיפה נגד מכבי - שני, 19:35, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת לוטו: חיפה נגד מכבי - שני, 19:35, 5+ LIVE

הודעהעל ידי itai7 » 28 נובמבר 2011, 20:19

עלה התקציר
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 20:20

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:פאפאס נראה סבבה לגמרי... גם לאנגפורד מתחיל להשתפר, בעיקר בקבלת ההחלטות, אבל הוא פשוט חייב להתחיל אימוני קליעה אינטנסיביים

פאפאס נראה סבבה רק כאשר בלאט שם אותו לרכז לבד, ללא ה"עזרה" של בורשטיין ואוחיון

אתה יודע מה מצחיק? אני כאילו לא מבין על מה אתם מדברים, כי ממתי שאני צופה, פאפאס היה הרכז, אז מבחינתי הכל בסדר... :happy2

זה באמת טיפשי. כשפאפאס על המגרש, הדבר היחיד שהוא צריך לעשות, זה לרכז. האמת שאם הייתי פאפאס, רק מזה הייתי נעלב.

תאמין לי, יש לך מזל! אני פה כמעט תלשתי שערות מהראש מלראות את פאפאס עומד בלי כדור בחצי פינה (כאילו היה ברקוביץ') ואת בורשטיין חוזר לחשוב שהוא הרכז האולטימאטיבי של אירופה.

:bigsmile2
לחלק מאתנו זה די מסוכן לתלוש שערות, כי כבר לא נשאר כ"כ הרבה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 20:21

צריך גנים טובים לזה.
לי יש שיער ליפה, אבל לפחות אני לא מקריח גם כשעברתי את ה 40 . :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 28 נובמבר 2011, 20:26

הקבוצה הזו היא עם 0 הפסדים באדריאטית , הפסד בודד בקופליג , ומובילה בביטחה את הביית ביורוליג אז בסדר פארמר הולך אבל מהזו ההיסטריה הזו ? כאילו מינימום זה ההרכב של קבוצת אפי עם פישר כסנטר וצ'ארלי גיינס כמחליף וזה עתה הודיעו שארויו עוזב גם הוא וחוזר לאנ בי איי , רבאק למכבי יש שחקנים טובים מאוד גם עכשיו ויביאו מחליף לפארמר ואני מאמין שהוא יהיה מחליף טוב .

מכבי שיחקה ללא 4 שחקניי חמישיה ועדיין ניצחה בלי סופו אליהו סמית ופארמר העוזב מה לא מובן ?
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 20:30

yarinsaky כתב:צריך גנים טובים לזה.
לי יש שיער ליפה, אבל לפחות אני לא מקריח גם כשעברתי את ה 40 . :)

good for you... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 20:33

ד"א, אם דייויד ימשיך לעשות כ"כ הרבה טעויות, אז יש לי מועמד מצויין להחליף אותו.

מזמן כבר לא היה מאמן עם כ"כ הרבה יודע ואיכויות כמו האיש המופלא הזה

http://sports.walla.co.il/?w=//1880868
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 20:37

העוזרת האמיתית של אפי הייתה דבורה בכלל. :dance2
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 20:37

Chen כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.

מה הקשר להתנהלות בקיץ??

הכל קשור. פדרמן אשם ביכולת הרעה של מכבי, באסונות הטבע, בגרעין האירני, ובבלגאן במזרח התיכון

פאפאלוקאס ישב על הספסל במשחקים האחרונים, בשביל מה הוא יושב על הספסל אני לא יודע הוא שחקן נהדר, מכבי הביאה אותו תחת לחץ שפארגו ברח, אם היו מביאים מישהו קודם עוד שפארגו היה נמצא, לא היה לחץ למהר להביא שחקן שפארגו הלך.
עם פארמר היה צריך להמתין ולהביא אותו רק בסוף אחרי שיודעים שהוא באמת בונוס, גם נתנו להלפרין לעכב אותנו שבועות ובסוף הוא לא הגיע ולא החתמנו אף אחד בזמן הזה.
אותו מצב עם לנגפורד שהוא שחקן נפלא, היו צריכים להביא שחקן שהיה אפשר והוא היה מספיק להשתלב פה, עכשיו אנשים טוענים שללנגפורד קשה להשתלב ושהוא לא בכושר.. לפחות יצאנו בזול ששחקן ברמה כזאת נותר חופשי בסוף אבל עכשיו לוקח לו זמן להתאקלם.

אם היו עושים את הכל באיזי שיש אפשרויות טובות בשוק, היום הייתה קבוצה ולא היינו תלויים בשחקן זה או אחר.

וזה מבלי להתייחס ל3 המסגרות והליגה האדריאטית שלא השאירה לנו בסופו של דבר את הקו של שנה שעברה.

מה שתגיד. אני עם הוויכוחים השטותיים האלה גמרתי.
פדרמן אידיוט, עוכר מכבי, גנב, רמאי ושקרן, וכל הפורם מנהלי על, גאונים פיננסיים, ואלופי העולם במנג'ר. הגענו להבנה. NEXT
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 20:38

מקאדו כתב:הקבוצה הזו היא עם 0 הפסדים באדריאטית , הפסד בודד בקופליג , ומובילה בביטחה את הביית ביורוליג אז בסדר פארמר הולך אבל מהזו ההיסטריה הזו ? כאילו מינימום זה ההרכב של קבוצת אפי עם פישר כסנטר וצ'ארלי גיינס כמחליף וזה עתה הודיעו שארויו עוזב גם הוא וחוזר לאנ בי איי , רבאק למכבי יש שחקנים טובים מאוד גם עכשיו ויביאו מחליף לפארמר ואני מאמין שהוא יהיה מחליף טוב .

מכבי שיחקה ללא 4 שחקניי חמישיה ועדיין ניצחה בלי סופו אליהו סמית ופארמר העוזב מה לא מובן ?

גם אני חשבתי שאין מה לדאוג עד שלישיית המשחקים בלי פארמר שבוע שעבר. הבעיה שהקבוצה הזו נראית כמו שום דבר בלי פארמר, וזה לא משחק אחד או שניים וזה לא כן סופו או לא סופו. אני לא יודע אם ומתי יבוא מחליף לפארמר, רבל יום חמישי הולך להיות מבחן רציני לתיאוריה של מכבי בלי פארמר. אם מכבי נראה כמו פח אשפה, כבר לא יהיו תירוצים.
roy1000

הודעהעל ידי Chen » 28 נובמבר 2011, 20:40

asafb96 כתב:
Chen כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:לדעתי כל הבלאגן הזה הוא תוצר של ההתנהלות האיטית של מכבי בקיץ. אם היו מתקתקים סגל עד תחילת העונה הכל היה בסדר.

מה הקשר להתנהלות בקיץ??

הכל קשור. פדרמן אשם ביכולת הרעה של מכבי, באסונות הטבע, בגרעין האירני, ובבלגאן במזרח התיכון

פאפאלוקאס ישב על הספסל במשחקים האחרונים, בשביל מה הוא יושב על הספסל אני לא יודע הוא שחקן נהדר, מכבי הביאה אותו תחת לחץ שפארגו ברח, אם היו מביאים מישהו קודם עוד שפארגו היה נמצא, לא היה לחץ למהר להביא שחקן שפארגו הלך.
עם פארמר היה צריך להמתין ולהביא אותו רק בסוף אחרי שיודעים שהוא באמת בונוס, גם נתנו להלפרין לעכב אותנו שבועות ובסוף הוא לא הגיע ולא החתמנו אף אחד בזמן הזה.
אותו מצב עם לנגפורד שהוא שחקן נפלא, היו צריכים להביא שחקן שהיה אפשר והוא היה מספיק להשתלב פה, עכשיו אנשים טוענים שללנגפורד קשה להשתלב ושהוא לא בכושר.. לפחות יצאנו בזול ששחקן ברמה כזאת נותר חופשי בסוף אבל עכשיו לוקח לו זמן להתאקלם.

אם היו עושים את הכל באיזי שיש אפשרויות טובות בשוק, היום הייתה קבוצה ולא היינו תלויים בשחקן זה או אחר.

וזה מבלי להתייחס ל3 המסגרות והליגה האדריאטית שלא השאירה לנו בסופו של דבר את הקו של שנה שעברה.

מה שתגיד. אני עם הוויכוחים השטותיים האלה גמרתי.
פדרמן אידיוט, עוכר מכבי, גנב, רמאי ושקרן, וכל הפורם מנהלי על, גאונים פיננסיים, ואלופי העולם במנג'ר. הגענו להבנה. NEXT

את זה אתה אמרת :rolleyes
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 20:44

לא ברורה לי האופטימיות אחרי הארכה מול קבוצה של 6 שחקנים שחלקם היו עם 5 עבירות. מכבי קלעה 65 נקודות מול קבוצה חסרת הגנה וניצחה רק בזכות העובדה שחיפה נתנה לה את המשחק. חיפה הצליחה לעשות כל טעות אפשרית בדקה האחרונה, כולל החטאת שתי זריקות עונשין, החטאת שלשה פנויה לחלוטין של לנדסברג ואיבוד הכדור האחרון במשחק.
סופו היה חסר? לא מאמין שהוא היה תורם יותר מג׳יימס או הנדריקס שהיו מצויינים. סמית היה חסר? נו, באמת.
אם לא יגיע ומהר מחליף רציני לפרמאר מכבי עלולה להתדרדר לסדרת הפסדים שיכולה לפגוע קשות בהמשך העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 20:44

roy1000 כתב:
מקאדו כתב:הקבוצה הזו היא עם 0 הפסדים באדריאטית , הפסד בודד בקופליג , ומובילה בביטחה את הביית ביורוליג אז בסדר פארמר הולך אבל מהזו ההיסטריה הזו ? כאילו מינימום זה ההרכב של קבוצת אפי עם פישר כסנטר וצ'ארלי גיינס כמחליף וזה עתה הודיעו שארויו עוזב גם הוא וחוזר לאנ בי איי , רבאק למכבי יש שחקנים טובים מאוד גם עכשיו ויביאו מחליף לפארמר ואני מאמין שהוא יהיה מחליף טוב .

גם אני חשבתי שאין מה לדאוג עד שלישיית המשחקים בלי פארמר שבוע שעבר. הבעיה שהקבוצה הזו נראית כמו שום דבר בלי פארמר, וזה לא משחק אחד או שניים וזה לא כן סופו או לא סופו. אני לא יודע אם ומתי יבוא מחליף לפארמר, רבל יום חמישי הולך להיות מבחן רציני לתיאוריה של מכבי בלי פארמר. אם מכבי נראה כמו פח אשפה, כבר לא יהיו תירוצים.

הבעייה האמיתית היא הסקור הנמוך של שחקני הקו האחורי של מכבי , אי אפשר לחיות לאורך זמן עם 8 נקודות של סמית' ( ממוצע ), 4 של אוחיון ו 5 של פאפאלוקאסו ו 4 של לאנגפורד. עם ניהול משחק אולי אפשר להתסדר קצת ל 15 דקות עם פאפלוקאס.
זה צריך להיות כפול במספרים עד שיגיע מחליף.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 28 נובמבר 2011, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 נובמבר 2011, 20:45

אגב, לאנדסברג האדיר שיש כאלה שכבר הפכו אותו לפארקר הבא, לא כזה הרשים אותי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Angelstrong » 28 נובמבר 2011, 20:49

חנו'ש כתב:אגב, לאנדסברג האדיר שיש כאלה שכבר הפכו אותו לפארקר הבא, לא כזה הרשים אותי.

שכחת את כל הפעמים האחרות שהוא תפר את מכבי?ולכל שחקן מידי פעם יש משחק רע
Angelstrong

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2011, 20:49

yarinsaky כתב:העוזרת האמיתית של אפי הייתה דבורה בכלל. :dance2

לא נכון! דבורה היתה מנהלת המשחק. לבד אפי היה מעביר רק את האימונים!
דרך אגב, אתה יודע למה אפי נכשל עם מכבי ביורוליג? כי מרוב הרעש של הקהל הוא לא הצליח לשמוע את ההוראות של דבורה מהיציע :dance4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 נובמבר 2011, 20:53

איזה איטית? להזכירך פארגו תקע ברז, איך אפשר לצפות את זה?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 נובמבר 2011, 20:56

Angelstrong כתב:
חנו'ש כתב:אגב, לאנדסברג האדיר שיש כאלה שכבר הפכו אותו לפארקר הבא, לא כזה הרשים אותי.

תזכיר לי??
נראה לך שאני אשכרה זוכרת את המשחקים של מכבי מול חיפה בעונות הקודמות?

אני יודעת שהבחור נותן עד כה מספרים די מדהימים בליגה, אבל לא ממש הזדמן לי לראות אותו (יש לי דברים יותר חשובים מלבזבז את זמני על הקופליאדה) וממה שראיתי היום - לא התלהבתי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 20:57

yarinsaky כתב:הבעייה האמיתית היא הסקור הנמוך של שחקני הקו האחורי של מכבי , אי אפשר לחיות לאורך זמן עם 8 נקודות של סמית' ( ממוצע ), 4 של אוחיון ו 5 של פאפאלוקאסו ו 4 של לאנגפורד. עם ניהול משחק אולי אפשר להתסדר קצת ל 15 דקות עם פאפלוקאס.
זה צריך להיות כפול במספרים עד שיגיע מחליף.

זו לא הבעיה היחידה. בת'כלס אין למכבי שום פליימייקר בקו האחורי. אוחיון לא מספיק טוב. לנגפורד נראה רע מאוד כשהוא מנסה וזה מוריד מהיעילות של הקו הקידמי.
roy1000

הודעהעל ידי Angelstrong » 28 נובמבר 2011, 20:59

חנו'ש כתב:
Angelstrong כתב:

תזכיר לי??
נראה לך שאני אשכרה זוכרת את המשחקים של מכבי מול חיפה בעונות הקודמות?

אני יודעת שהבחור נותן עד כה מספרים די מדהימים בליגה, אבל לא ממש הזדמן לי לראות אותו (יש לי דברים יותר חשובים מלבזבז את זמני על הקופליאדה) וממה שראיתי היום - לא התלהבתי.

אני זוכר ששנה שעברה הוא התעלה נגד מכבי באיזה שתי משחקים נראלי
Angelstrong

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 28 נובמבר 2011, 21:00

מיקי גורקה: "התפתח פה משחק ברמה מאוד גבוהה".
אנחנו ראינו את אותו המשחק? מה שאני ראיתי זה קבוצה זבל שהלך לה טוב, קבוצה טובה שהלך לה זבל, ושופטים שעומדים ושורקים לעצמם כאילו זה מצעד הגאווה. משחק צמוד? כן. משחק ברמה גבוהה? ממש לא.
Ido_Maccabi

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־23 אורחים