שועל כתב:מה אומרים על הפועל ירושלים של העונה הקרובה?
בנייה הרבה יותר מאוזנת עם יותר שחקנים שיכולים ליצור לעצמם מלבד הארפר כשקני בראשם אבל גם מילטון וג'אלין סמית, שיחד עם הארפר מרכיבים רביעייה שהיא טופ יורוקאפ ולכאורה גם לגיטמית לגמרי ליורוליג.
מצד שני הסגל הישראלי חלש ובעיקר נטול אופי ולליגה זה משמעותי, למרות שאיתן בורג כן יכול להתברר כשיחוק וקרינגטון נופח ויותר הזיק מהועיל.
יותר משמעותית היא העזיבה של אוסטין ווילי בלי שהביאו לו תחליף שמתקרב לרמתו (קני לא באמת סנטר. אולי מול קבוצות בליגה).
עדיין זו ירושלים מהטובות שראינו על פניו
זה קצת דומה לסיטואציה של מכבי: הם השתפרו ביחס למודל שלהם בעונה הקודמת, מצד שני גם היורוקאפ כולו השתפר מאד אז זו שאלה אם זה יספיק להם, ולדעתי זה לא מספיק עדיין לזכייה ביורוקאפ.
אני חושב שההייפ בתקשורת הוא מוגזם ביותר, במיוחד כאשר מדברים על שחקנים כמו לופטון שכבר קושרים עליו המון כתרים בכל פודקאסט כדורסל ישראלי שאני שומע וגם על שייק שהוא איזה מושיע טופ יורוליג שפשוט התפספס ובטוח יפרוץ. יש שם הימורים, והימורים גם שהם סבבה לקבוצת יורוקאפ, אבל באמת לא ברור בכלל שזה יצליח. הארפר שחקן מעולה, אבל כדורסל של הארפר זה לא כדורסל של קבוצה מנצחת ואני לא שיניתי את דעתי בנוגע לזה.