yarinsaky כתב:ולכן שאראס, פאפאלוקאס, דימיאנטידיס וספאנוליס אספו איזה 10 תארי יורוליג בעשור האחרון ושאר הליצנים 0 . זה גם מקרי לגמרי .
אבל העיקר שבנ.ב.א זה אחרת , ברור .
אל תשווה בכלל. עזוב את זה שחוץ מזה שהם מנהלי משחק בחסד, לכולם יש גם יכולות התקפיות/הגנתיות/גם וגם ברמות הגבוהות ביותר, רייס הוא בכלל קרוב לסקלה הזאת. הוא נכלל עם כל שאר ה"ליצנים". ככה שנכון, ניהול משחק זה האספקט אולי הכי חשוב לרכז, אבל אני מעדיף שחקן שטיפה פחות טוב בניהול המשחק (כי זה לא שרייס הוא איזה שאראס מהבחינה הזאת, וגם היקמן הוא לא שחקן טיפש שלא יודע מה זה מסירה), אבל עושה את כל שאר הדברים יותר טוב. בטח אם (וזה רק אם, וזאת הבעיה היחידה) יהיו פה אוחיון והלפרין, שיודעים לנהל משחק ולמסור טוב מאוד.
מעניין אותי מה אסף היה אומר אם רייס היה חותם ולא היקמן. לדעתי הפוסטים שלו היו זהים רק בהיפוך של השמות...
דווקא לא. תמיד אמרתי שרייס שחקן חביב, אבל גם אם הוא היה חותם, הייתי מעדיף את היקמן, אם הייתה השוואה בין ה2. אבל זה תלוי ליד מי הוא ישחק. אם יגיע לפה פתאום לאנדסברג במקום הלפרין, ועוד איזה גארד אמריקאי בגדר "הימור" לעמדה 2, שלא עוזר בהובלת כדור וביכולת ליצור לאחרים כמו לאנגפורד, אז אולי באמת רייס היה מתאים יותר. אבל אם אוחיון ישאר, וגם הלפרין יבוא, אני חושב שהיקמן עדיף, בלי ספק.
אסף, אתה בטוח עו"ד. אין סיכוי שלא.
מכחיש כל קשר עד שיוכח אחרת