המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:קודי כתב:יאן ויוקאס התראיין היום לעיתון יווני ולדבריו מלבד קאזאן (בה חתם) התעניינו בו מלאגה (שהעדיפה את פראן ואסקז על פניו) ומכבי (שלדבריו התעניינה אבל לא נתנה לו הצעה).
Mta_atic כתב:לפי ספורטאנדו מרכוס וויליאמס בדרך למלאגה
קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
חנו'ש כתב:אני חושבת שאני יכולה להגיד לך לאן הוא לא יעבור.....
קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
החציל האצטקי כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שאני יכולה להגיד לך לאן הוא לא יעבור.....
וברצינות- בברלי התאמן בבולס בשבוע האחרון. למרות זאת, בקבוצה כבר משחקים קירק היינריך ומרקיז טיג מאחורי דרק רוז.
סבירות לא קטנה שהוא בדרך לשם.
gandya כתב:דרק רוז לא משחק בשום מקום, לא העונה לפחות..
yarinsaky כתב:פאו מתעניינית בסאן יו, גארד סיני ענק ( 2.06 ) ששיחק קצת עם הלייקרס.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:פאו מתעניינית בסאן יו, גארד סיני ענק ( 2.06 ) ששיחק קצת עם הלייקרס.
![]()
אתה בטוח שהוא גארד??
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:פאו מתעניינית בסאן יו, גארד סיני ענק ( 2.06 ) ששיחק קצת עם הלייקרס.
![]()
אתה בטוח שהוא גארד??
חנו'ש כתב:תמיד תהיתי איך זה שהסינים האלה כל כך נמוכים ועדיין כמה משחקני הכדורסל הכי גבוהים מגיעים משם....
gandya כתב:חנו'ש כתב:תמיד תהיתי איך זה שהסינים האלה כל כך נמוכים ועדיין כמה משחקני הכדורסל הכי גבוהים מגיעים משם....
יש פאקינג מילארד סינים, אז בטח שיהיו כמה, וכמה, ועוד כמה גבוהים..
חנו'ש כתב:תמיד תהיתי איך זה שהסינים האלה כל כך נמוכים ועדיין כמה משחקני הכדורסל הכי גבוהים מגיעים משם....
gandya כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:פאו מתעניינית בסאן יו, גארד סיני ענק ( 2.06 ) ששיחק קצת עם הלייקרס.
![]()
אתה בטוח שהוא גארד??
בכל עמדה אחרת, הוא לא היה נחשב לענק..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־32 אורחים