11 אוקטובר 2012, 20:34
11 אוקטובר 2012, 20:38
שמואל1 כתב:מלקולם תומאס= מייסאו באסטון.
11 אוקטובר 2012, 20:44
11 אוקטובר 2012, 20:46
11 אוקטובר 2012, 20:50
rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
אני חושב שמכבי תעשה בשכל אם היא תחתים אותו להרבה שנים ותסיט אותו לארבע,רק חבל שמדלי כבר שם
11 אוקטובר 2012, 20:52
misha כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
אני חושב שמכבי תעשה בשכל אם היא תחתים אותו להרבה שנים ותסיט אותו לארבע,רק חבל שמדלי כבר שם
חוץ מזה שעוד מוקדם לקבוע לגבי יכולתו לכאן או לכאן, הוא לא יחתום פה להרבה שנים (בטח לא בלי שדרוג משמעותי) כי לפי כל הראיונות הוא רואה NBA מול העיניים. רוב הסיכויים שבסוף העונה הוא שוב ילך לליגת קיץ.
11 אוקטובר 2012, 20:56
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
חוץ מזה שעוד מוקדם לקבוע לגבי יכולתו לכאן או לכאן, הוא לא יחתום פה להרבה שנים (בטח לא בלי שדרוג משמעותי) כי לפי כל הראיונות הוא רואה NBA מול העיניים. רוב הסיכויים שבסוף העונה הוא שוב ילך לליגת קיץ.
אפשר להחתים אותו עם סעיף יציאה ל-NBA ולא כמו שעשו עם לאנגפורד(הצעה יותר גבוהה)
11 אוקטובר 2012, 20:57
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
11 אוקטובר 2012, 21:02
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
אפשר אבל תצטרכי לתת לו שדרוג (לפי פרסומים שונים הוא מרוויח בין 300-450 נטו), הוא לא יחתום על סכום כזה לחמש שנים ואני ממש לא רואה את מכבי עושה את זה על ההתחלה.
11 אוקטובר 2012, 21:13
misha כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
11 אוקטובר 2012, 21:15
rc4991 כתב:נכון,הבחור נראה לי מכוון יותר ל-NBA מחוזה גבוה באירופה,נוכל להציע לו חוזה ארוך טווח עם אופצית יציאה ל-NBA
השאלה היא מה עושים עם מדלי?
11 אוקטובר 2012, 21:30
11 אוקטובר 2012, 21:32
felix_r כתב:לא יודע לגבי תומאס. אז הוא באמת היה טוב מאוד בהגנה (למרות שרואים כי חסר לו מאסה כשהוא מנסה לעשות בוקס-אאוט), אבל מצד שני אני לא ממש יודע מה הוא יעשה בהתקפה. כשהוא עמד מתחת לסל בהתקפה, הוא די תקע את אליהו בצפיפות שנוצרה.
11 אוקטובר 2012, 21:37
LIAV10 כתב:felix_r כתב:לא יודע לגבי תומאס. אז הוא באמת היה טוב מאוד בהגנה (למרות שרואים כי חסר לו מאסה כשהוא מנסה לעשות בוקס-אאוט), אבל מצד שני אני לא ממש יודע מה הוא יעשה בהתקפה. כשהוא עמד מתחת לסל בהתקפה, הוא די תקע את אליהו בצפיפות שנוצרה.
זה נשמע כמו משהו שמגיע כתוצאה של שחקן שלא מחובר לקבוצה וברור מאוד שהבחור עוד לא מחובר..
11 אוקטובר 2012, 21:38
LIAV10 כתב:felix_r כתב:לא יודע לגבי תומאס. אז הוא באמת היה טוב מאוד בהגנה (למרות שרואים כי חסר לו מאסה כשהוא מנסה לעשות בוקס-אאוט), אבל מצד שני אני לא ממש יודע מה הוא יעשה בהתקפה. כשהוא עמד מתחת לסל בהתקפה, הוא די תקע את אליהו בצפיפות שנוצרה.
זה נשמע כמו משהו שמגיע כתוצאה של שחקן שלא מחובר לקבוצה וברור מאוד שהבחור עוד לא מחובר..
11 אוקטובר 2012, 21:46
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:לא יודע לגבי תומאס. אז הוא באמת היה טוב מאוד בהגנה (למרות שרואים כי חסר לו מאסה כשהוא מנסה לעשות בוקס-אאוט), אבל מצד שני אני לא ממש יודע מה הוא יעשה בהתקפה. כשהוא עמד מתחת לסל בהתקפה, הוא די תקע את אליהו בצפיפות שנוצרה.
נכון, זה חלק מהעניין, אבל הוא גם לא ניסה כלום כשקיבל את הכדור (חוץ מבהתחלת המשחק). הוא לא ניסה לזרוק עם הפנין לסל. הוא לא ניסה לקחת את השומר שלו לסל כשקיבל את הכדור בפוסט
11 אוקטובר 2012, 21:47
11 אוקטובר 2012, 21:58
12 אוקטובר 2012, 08:35
12 אוקטובר 2012, 14:27