ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד ירושלים- ראשון, 20:45, ערוץ 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד ירושלים- ראשון, 20:45, ערו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 אוקטובר 2012, 16:39

אוף אני יודע שאני חופר אבל ... ככל שאני רואה את מכבי העונה וכשאני רואה איך אנשים פה אולי קצת בצדק מריירים על סמית שהוא 2.01 בלחץ אבל חזק מאוד ושחקן פוסט טוב אני פשוט לא מצליח להשתחרר ולהפסיק להרהר ... למה לעזאזל ואיך מכבי ויתרה על האבא של השחקנים החזקים והאבא של הסנטרים באירופה סופו ? הוא הריי טוב ושווה את כל הסנטרים והחצי סנטרים שייש לנו היום ועולה על סמית בכמה דרגות גם בפיזיות וגם במשחק הפוסט והגב לסל .

ראבאק הוא היה לנו בידיים הוא רצה להמשיך פה ... מישהו מאוד חכם במכבי החליט לווטר כי אולי חשב ש ' יגיע יותר טוב ' , מי מאריץ ? פרובי'ץ , מנסה בונסו ? כמה טימטום היה בהחלטה הזו ועזבו אותכם מזיבולים על עבירות ומצבי רוח מכבי של השנים האחרונות לא יכולה לוותר על שחקן כזה מיוזמתה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אוקטובר 2012, 20:08

מקאדו 3 כתב:אוף אני יודע שאני חופר אבל ... ככל שאני רואה את מכבי העונה וכשאני רואה איך אנשים פה אולי קצת בצדק מריירים על סמית שהוא 2.01 בלחץ אבל חזק מאוד ושחקן פוסט טוב אני פשוט לא מצליח להשתחרר ולהפסיק להרהר ... למה לעזאזל ואיך מכבי ויתרה על האבא של השחקנים החזקים והאבא של הסנטרים באירופה סופו ? הוא הריי טוב ושווה את כל הסנטרים והחצי סנטרים שייש לנו היום ועולה על סמית בכמה דרגות גם בפיזיות וגם במשחק הפוסט והגב לסל .

ראבאק הוא היה לנו בידיים הוא רצה להמשיך פה ... מישהו מאוד חכם במכבי החליט לווטר כי אולי חשב ש ' יגיע יותר טוב ' , מי מאריץ ? פרובי'ץ , מנסה בונסו ? כמה טימטום היה בהחלטה הזו ועזבו אותכם מזיבולים על עבירות ומצבי רוח מכבי של השנים האחרונות לא יכולה לוותר על שחקן כזה מיוזמתה .

שוב, סופו לא במכבי כי בלאט לא רצה בו.
למה הוא לא רצה בו? את זה ניתן רק לנחש. אולי זאת ההגנה החלשה, אולי חוסר היציביות, אולי הפציעות שחוזרות על עצמן, אולי היכולת הפושרת בריבאונד או אולי כל הסיבות ביחד.
בכל אופן, זאת היתה החלטה מקצועית שבאה מכיוון המאמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 15 אוקטובר 2012, 20:35

hudini18 כתב:כמה מילים על הקהל- היה מחריד לשמוע במגרש הביתי שלך 99 אחוז מהזמן את אוהדי הפועל שרים...אוהדי מכבי מלבד רגעים בודדים פשוט חידשו תמנוי כדי לחדשו ולא כדי לעודד...
כמה שאני לא סובל אותם..ביציע עשו לנו ביס לעידוד...
עד שלא יורידו תמחירי מנויים אנחנו נמשיך להיות ככה..אלא אם תהיה מחאה מופגנת של הגוש שאני אפילו לא יודע כלפי מי להפנות אותה..פרוות ורולקסים החוצה??

אם כולם היו מעודדים כמו אוהדי י-ם, היו לנו אולם כמו פיוניר/בלגרד ארינה...אחרי אתמול אנחנו דומים למכבי יפו

נק' אחרונה- תעודת עניות לכולנו שההיכל לא מלא במשחק כזה..רק מראה כמה האוהדים שבעים...ואני לא מבין ממה

למרות הנחיתות המספרית, בד"כ קהל חוץ הם כאלה שבאים לעודד כל המשחק ככה שטבעי שיהיה פייט. בסופו של דבר בשני הצדדים יש +- אותו מספר של מעודדים.
גם שנסענו למלחה בשנים האחרונות השתקנו אותם הרבה מאוד פעמים, כי גם שם יש הרבה שבאים לראות ופחות לעודד.

אני רק יכול להגיד שהטלוויזיה יכולה להיות מאוד משקרת בקטע הזה. בהיכל היה פייט די שווה והיו רגעים חזקים מאוד שלנו. יש המון מקרים ששמים מיקרופון ליד יציע מסוים (ככה זה בכדורגל בעיקר)

אם יורידו את מחירי המנוי זה אומר שירד התקציב ותהיה פה קבוצה פחות טובה. ה"רולקסים" וה"פרוות" גורמים לנו להעמיד תקציב גבוה יחסית.
אני מעדיף קבוצה כמו מכבי שכל שנה מתמודדת על כל התארים מאשר קבוצה כמו פרטיזן שפעם בעשור אולי מגיעה לפיינל פור וגם זה סוג של נס.

אנחנו דומים למכבי יפו? פחחחחחח אתה רציני?
ההיכל נחשב לאחד האולמות הביתיים באירופה וזאת עובדה.
מקובי

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוקטובר 2012, 05:35

מקובי כתב:
hudini18 כתב:כמה מילים על הקהל- היה מחריד לשמוע במגרש הביתי שלך 99 אחוז מהזמן את אוהדי הפועל שרים...אוהדי מכבי מלבד רגעים בודדים פשוט חידשו תמנוי כדי לחדשו ולא כדי לעודד...
כמה שאני לא סובל אותם..ביציע עשו לנו ביס לעידוד...
עד שלא יורידו תמחירי מנויים אנחנו נמשיך להיות ככה..אלא אם תהיה מחאה מופגנת של הגוש שאני אפילו לא יודע כלפי מי להפנות אותה..פרוות ורולקסים החוצה??

אם כולם היו מעודדים כמו אוהדי י-ם, היו לנו אולם כמו פיוניר/בלגרד ארינה...אחרי אתמול אנחנו דומים למכבי יפו

נק' אחרונה- תעודת עניות לכולנו שההיכל לא מלא במשחק כזה..רק מראה כמה האוהדים שבעים...ואני לא מבין ממה

למרות הנחיתות המספרית, בד"כ קהל חוץ הם כאלה שבאים לעודד כל המשחק ככה שטבעי שיהיה פייט. בסופו של דבר בשני הצדדים יש +- אותו מספר של מעודדים.
גם שנסענו למלחה בשנים האחרונות השתקנו אותם הרבה מאוד פעמים, כי גם שם יש הרבה שבאים לראות ופחות לעודד.

אני רק יכול להגיד שהטלוויזיה יכולה להיות מאוד משקרת בקטע הזה. בהיכל היה פייט די שווה והיו רגעים חזקים מאוד שלנו. יש המון מקרים ששמים מיקרופון ליד יציע מסוים (ככה זה בכדורגל בעיקר)

אם יורידו את מחירי המנוי זה אומר שירד התקציב ותהיה פה קבוצה פחות טובה. ה"רולקסים" וה"פרוות" גורמים לנו להעמיד תקציב גבוה יחסית.
אני מעדיף קבוצה כמו מכבי שכל שנה מתמודדת על כל התארים מאשר קבוצה כמו פרטיזן שפעם בעשור אולי מגיעה לפיינל פור וגם זה סוג של נס.

אנחנו דומים למכבי יפו? פחחחחחח אתה רציני?
ההיכל נחשב לאחד האולמות הביתיים באירופה וזאת עובדה.

אני חייב לומר שהאוירה באמת לא הייתה מהרועשות שאני זוכר מול הפועל ירושלים . אני יכול לומר באופן אישי שגם אני עודדתי הרבה פחות מהרגיל בעיקר בגלל שזה משחק ראשון העונה ויש חשדנות מסויימת כלפי הסגל וכו'....
הבטחה אישית שלי , במשחקים הבאים אני אחזור לכושר עידוד הרגיל שלי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים