יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד סיינה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוקטובר 2012, 21:41

שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:מצא את ההבדלים:
שני שחקנים יצאו מוארזה.
אחד (האקט) סיים עם 2 נק', 4 ריב', 2 אס' ו-3 איבודים שהאחרון שבהם תרם להכרעת המשחק.
השני (היקמן) סיים עם 19 נק', ריב', 3 אס' ו-4 חט' כשהאחרונה הייתה בסיום המשחק + סל ניצחון.

יחי ההבדל.

היקמן שיחק בוארזה? מתי?

felix_r כתב:.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח

קישקושלח גם אמר ששון ג'יימס הוא 2.12, כאשר הוא בקושי 2.08 ואולי אפילו פחות.

שלח אומר מה שמתאים לפרשנות שלו.

נכון. חבל שבכך הוא מטעה ציבור די גדול של צופים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל מקל » 18 אוקטובר 2012, 21:46

טוב, רוב הדברים כבר נכתבו אז זהו סיכומי בקיצור.

1. ריבוי חמישיות והרכבים כפי שנכתב זאת בעיה, אבל היא לא חדשה, זה ככה שנתיים לטוב ולרע.
2. יש 2 קבוצות על המגרש שלישיית גארדים אוחיון,לוגאן,היקמן ושלישיית גבוהים אליהו,שרמדיני, תומאס ,הקבוצה הראשונה לא סופרת את השנייה,רוט\לנדסברג חייבים לשחק יותר
לא הגיע שום כדור נורמלי לאיזה גבוה (ובגלל זה הם גם היו לחוצים כשקיבלו כבר כדור,כי ידעו שיקח הרבה זמן עד שזה יחזור),היקמן לדעתי רק ליד רכז\מנהל,לא אוהב אותו עם
לוגאן, אבל זה מה שיהיה אז אני אסבול בשקט.
3. לא רוצה לכתוב על ליאור בשביל עין הרע, אבל הוא כבר שישי במדד היורוליג.(19), היקמן ולוגאן לא רואים אותו במעבר וחבל.
הנקודות ה"קלות" שלו בעבר שהגיעו ממסירות ארוכות של בורשטיין,איידסון,פניני, או מסירות לבלטה שלו מטר פנימה מהעונשין היו נותנות לו ביטחון ומוטיבציה.

אני מקווה ומאמין שכל התופעות ההלו הן בעיות של חוסר כימיה ועודף מוטיבציה של התחלת עונה והרכב חדש, נראה.
גל מקל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2012, 21:46

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Sabonis כתב:
felix_r כתב:משחק עלוב.
הקבוצה ממשיכה להראות חולשה גדולה.
אין שום תרגילים, כלום. הכל אילטורים.

היקמן היה טוב מאוד יחסית לעצמו. היתרון שלו על לוגאן הוא בחדירה.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח, אבל בכל זאת כבר איבד קצת מהמיהירות שלו.
עדיין אין לנו שום רכז (חוץ מרוט) שיודע לפעיל את הגבוהים בצורה קונססטנטית. שרמאן סובל.

תומאס הוא אתלטי וטוב בריבאונד, אבל אין לו זריקה והוא תוקע את הצבע בפני כניסות של אליהו.
שימו לב שאליהו היה טוב בהתקפה במחצית הראשונה, כאשר שיחק עם שרמאדיני. כששיחק עם תומאס רוב המחצית השניה, הוא לא קלע כמעט כלום.

אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס

מה זה להפעיל את הגבוהים? הנקודות של שרמאן לא אמורות להיות רק ממסירות אחרי חדירה לקרש סל.
שיתפוס מיקום בצבע ויקבל כדור עם הגב לסל. אם הוא היה עושה את זה כמו שצריך היו משחקים עליו.
הבעיה שאין לו שום דבר דומה למשחק פוסט. השמירה שלו בפיקאנרול גרועה.
אני כבר השלמתי עם זה שמדובר בסוג של פופה שיקבל 5-10 דק' במשחק.

ד"א, הזריקת עונשין שתומאס זרק מדאיגה. טכניקה לא טובה וזריקה לא בכיוון.

אין כמעט אף אחד במכבי שיודע לשחק פיק אנד רול עם גבוהים כשהכדור בסוף אשכרה מגיע לגבוה
תביא שחקן כזה ותקבל מתומאס ושרמאן עוד איזה 10-12 נקודות בקלות

אבל שלח אמר ששארמדיני לא שחקן פיק אנד רול. מי את שתגידי אחרת?

כלום ושום דבר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 אוקטובר 2012, 21:47

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:מצא את ההבדלים:
שני שחקנים יצאו מוארזה.
אחד (האקט) סיים עם 2 נק', 4 ריב', 2 אס' ו-3 איבודים שהאחרון שבהם תרם להכרעת המשחק.
השני (היקמן) סיים עם 19 נק', ריב', 3 אס' ו-4 חט' כשהאחרונה הייתה בסיום המשחק + סל ניצחון.

יחי ההבדל.

היקמן שיחק בוארזה? מתי?

felix_r כתב:.
לוגאן כבר בן 30. לא 32 כמו שאמר שלח

קישקושלח גם אמר ששון ג'יימס הוא 2.12, כאשר הוא בקושי 2.08 ואולי אפילו פחות.

טעות שלי. לא יודע למה וארזה נתקעה לי בראש.
התכוונתי לפזארו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2012, 21:48

מילה על הקהל: חרא!
אני באמת מצטער, לא יכול להיות שכל משחק אני אריב עם כל מי שיושב מאחורי, והמצחיקים מאיימים עלי, פחדתי מאוד..
משפט זהב של אחד מהם: "אתה אידיוט אם אתה חושב שזה בסדר לעמוד במשחק כדורסל"

היו כמה צדיקים שאמרו לי שאני תותח שרבתי עם הנקבות האלה, בפסקי זמן יורים חולצות ליציעים וכולם על הרגליים..
פשוט יציע שלם שרק אני מעודד בו, פאדיחה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2012, 21:50

LIAV10 כתב:מילה על הקהל: חרא!
אני באמת מצטער, לא יכול להיות שכל משחק אני אריב עם כל מי שיושב מאחורי, והמצחיקים מאיימים עלי, פחדתי מאוד..

היו כמה צדיקים שאמרו לי שאני תותח שרבתי עם הנקבות האלה, בפסקי זמן יורים חולצות ליציעים וכולם על הרגליים..

ליאב, תקנה כבר מנוי ליציע יותר נורמאלי. לא נמאס לך מהמריבות האלה כל שנה? :)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוקטובר 2012, 21:50

האמת שהיה יבש היום
איפה ישבת?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2012, 21:53

MTA2311 כתב:

אני רוצה גם להנות ממקום טוב וגם לעודד, זכותי לא?

ולחציל, שער 1..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוקטובר 2012, 21:53

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:

ולחציל, שער 1..

אם הפרוות והרולקסים לא מפריעים לך, תהנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוקטובר 2012, 21:54

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:

ולחציל, שער 1..

אין מה לעשות, לא כל הקהל של מכבי הוא קהל מעודד. יש אנשים שקונים כרטיס כדי לראות משחק וכשאתה עומד, זה מפריע להם לראות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2012, 21:56

במיוחד הצחיק אותי שאיזה אידיוט בחולצה אדומה העז לפתוח עלי את הפה..
הפרוות והרולקסים יעמדו אם בא להם לראות, זה משחק כדורסל לא בית האופרה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 21:56

ליאב, לא שאני מצדיק את זה, אבל למען ההנאה שלך, כדאי באמת שתעבור ליציע מעודד..
לא תצליח לשנות את האנשים האלה, מה לעשות שיש כאלה שלא בז*ן שלהם לעודד ואתה מפריע להם...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2012, 21:59

מכביסט28 כתב:
felix_r כתב:
מכביסט28 כתב:
felix_r כתב:אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס

איזה משפט דבילי תסלח לי. בשום מצב לא כדאי להפסיד! תאמין לי שגם פדרמן רואה היום את החוסרים הרבים שיש לקבוצה שלו..
לא צריך להפסיד כדי להוכיח משהו.

בכל שנה שמכבי הפסידה מספר משחקים בבית המוקדם, תמיד הביאו חיזוק בתגובה. אז אני לא יודע למה זה נשמע לך דבילי.
אולי אתה נהנת מהמשחק, אני לא. הנצחון רק נתן לי תחושת הקלה, כי בכל זאת אני אוהד מכבי.
אבל למרות הנצחון אני ממש לא מרוצה, כי אנחנו נראים נורא, וכל קבוצה רצינית תקרע לנו את הצורה.

מה פדרמן רואה או לא רואה אנחנו שנינו יכולים רק לנחש, אז למה אני צריך לאמין לך? אתה הבן שלו?
פדרמן רואה שההיכל מלא והקבוצה עם שני נצחונות, ולכן הביקורות בתקשורת ניפסקו. מבחינתו זה מספיק טוב.

אני אוהד כדורסל, לא מחפש בכח את ״פדרמן והתעויוט״ ולא מחפש הפסדים כדי להוכיח משהו. מה יצא לך מזה שהקבוצה תפסיד? למה חייבים ללכת להכי שלילי כדי להוכיח משהו?
אני ממש לא נהנתי מהמשחק בלשון המעטה, אבל אני לא קיצוני עד כדי כך.. אני בחיים לא ארצה בהפסד של הקבוצה שלי, לא משנה כמה רע היא תראה.. האם צריך לרדוף אחרי הקבוצה המושלמת בכל מחיר?!
זאת פשוט חשיבה מוטעית ואני בשום אופן לא מקבל אותה.

מה יצא לי אם נפסיד? יש לך בעיה בהבנת הנקרא? הרי הסברתי כבר באופן ברור: הפסדים יגרמו להנהלה להביא חיזוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמוליק » 18 אוקטובר 2012, 22:05

חביב אורנג'ד כתב:חשתתי מאוד מן המשחק הזה ולצערי, לא הופתעתי.
סה"כ, משחק חלש של מכבי ששוב הדרדרה ליום קליעה חלש.
סיינה, על אף חולשותיה הלא מעטות, הגיעה מכונה ושיחקה בדיוק כמו שצריך לשחק מול קבוצה זריזה והתקפית. האטת הקצב וההגנה החזקה, פגעו מאוד בשתף המשחק של מכבי, דבר ששיבש את משחקה של מכבי ויחד עם יום הקליעה החלש היה הרסני.
מכבי תצטרך למצוא את הפתרונות למשחקים איטיים כאלו. מה שכן מעודד, זה שספק אם נראה עוד יום קליעה כזה שוב.

שחקנים ודברים שבלטו לי הערב:

ריבוי הרכבים שונים - בשבוע האחרון, מכבי החליפה אין ספור חמישיות (בין השאר גם בגלל החוק הרוסי) והפועל היוצא היה חוסר תיאום ומשחק התקפה חלש ומסורבל. זה בסדר לשנות הרכבים ולשתף הרבה שחקנים, אבל אם עושים זאת, צריכים להבין שיקח קצת זמן עד שהכל יתחבר.

ריקי היקמן - שוב הטופ סקורר של מכבי והפעם גם גיבור המשחק והשחקן המצטיין. עם זאת, גם הוא, כמו כל שחקני הקבוצה, יהיה חייב לשפר את אחוזי הקליעה שהיו היום מזעזעים. היקמן כבר הראה בעבר שהוא מסוגר לקלוע באחוזים טובים ולכן אפשר להיות אופטמיים לגביו.

מלקולם תומאס - ילד אמרקאי... אחחח... איזה ילד אמריקאי.... שוב היה הריבאונדר המוביל של מכבי (הפעם, יחד עם אליהו) והראה לכולנו שלא צריכים להיות שחקנים מנוסים במיוחד בשביל לתת דאבל-דאבל במשחק יורוליג . איזה כיף שקיבלנו ילד אמריקאי ולא נגר סרבי...
בכל אופן, גם הוא צריך לשפר מספר אלמנטים במשחק שלו ולהמנע מטעויות אותן הוא נוטה לעשות. יהיה מעניין לראות את גרף הלמידה שלו.

דווין סמית' - עדיין לא ברור איזה דווין נקבל העונה, האם זה יהיה הקלעי של הסדרה מול פאו או מיידה הלבנים של תחילת העונה שעברה.
היום, למרות החזרה מתקופה בה הוא נעדר בשל פציעה, הוא הראה יכולת טובה. אם הוא ימשיך במגמה הזו, אז בהחלט יש סיבות לאופטימיות גם לגביו.

מורן רוט - שוב מצליח לתת תפוקה טובה בזמן קצר - מצליח בדיוק איפה שפאפאלוקאס נכשל. הייתי שמח לראות אותו מקבל יותר דקות.

דיוד לוגאן - המשחק החלש ביותר שלו עד עכשיו במדי מכבי. ככה זה בימי קליעה גרועים וכשממול קבוצה המשחק הגנה קשוחה. שוב, מכבי תצטרך למצוא פתרונות למצבים. כמו כן, אני מקווה ומאמין שלא נראה עוד יום כזה מלוגאן.

ליאור אליהו - שוב העוגן של מכבי וממשיך להציג יכולת די מרשימה. השאלה הגדולה ביותר היא האם הוא יוכל להתמיד.

בכל אופן, אני מאמין שהקבוצה עוד תשתפר ואנחנו רחוקים מלדעת כיצד היא תראה בעוד כמה חודשים.
נקווה לטוב.

דיויד בלאט - ייבש את גרגמל ושון יותר מדי זמן. הבלוקים של שון ומכאן ההרתעה חסרו. נתן יותר מדי זמן משחק לסמית שצריך להכנס לכושר משחק ופחות מדי ללנדסברג. חייב לתת למדלי להשתפשף בליגה כי אחרת נקבל עוד מקרה לונצ'אר בו שחקן טוב מגיע למכבי ומחרבן במכנסיים.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2012, 22:09

שמוליק כתב:
חביב אורנג'ד כתב:חשתתי מאוד מן המשחק הזה ולצערי, לא הופתעתי.
סה"כ, משחק חלש של מכבי ששוב הדרדרה ליום קליעה חלש.
סיינה, על אף חולשותיה הלא מעטות, הגיעה מכונה ושיחקה בדיוק כמו שצריך לשחק מול קבוצה זריזה והתקפית. האטת הקצב וההגנה החזקה, פגעו מאוד בשתף המשחק של מכבי, דבר ששיבש את משחקה של מכבי ויחד עם יום הקליעה החלש היה הרסני.
מכבי תצטרך למצוא את הפתרונות למשחקים איטיים כאלו. מה שכן מעודד, זה שספק אם נראה עוד יום קליעה כזה שוב.

שחקנים ודברים שבלטו לי הערב:

ריבוי הרכבים שונים - בשבוע האחרון, מכבי החליפה אין ספור חמישיות (בין השאר גם בגלל החוק הרוסי) והפועל היוצא היה חוסר תיאום ומשחק התקפה חלש ומסורבל. זה בסדר לשנות הרכבים ולשתף הרבה שחקנים, אבל אם עושים זאת, צריכים להבין שיקח קצת זמן עד שהכל יתחבר.

ריקי היקמן - שוב הטופ סקורר של מכבי והפעם גם גיבור המשחק והשחקן המצטיין. עם זאת, גם הוא, כמו כל שחקני הקבוצה, יהיה חייב לשפר את אחוזי הקליעה שהיו היום מזעזעים. היקמן כבר הראה בעבר שהוא מסוגר לקלוע באחוזים טובים ולכן אפשר להיות אופטמיים לגביו.

מלקולם תומאס - ילד אמרקאי... אחחח... איזה ילד אמריקאי.... שוב היה הריבאונדר המוביל של מכבי (הפעם, יחד עם אליהו) והראה לכולנו שלא צריכים להיות שחקנים מנוסים במיוחד בשביל לתת דאבל-דאבל במשחק יורוליג . איזה כיף שקיבלנו ילד אמריקאי ולא נגר סרבי...
בכל אופן, גם הוא צריך לשפר מספר אלמנטים במשחק שלו ולהמנע מטעויות אותן הוא נוטה לעשות. יהיה מעניין לראות את גרף הלמידה שלו.

דווין סמית' - עדיין לא ברור איזה דווין נקבל העונה, האם זה יהיה הקלעי של הסדרה מול פאו או מיידה הלבנים של תחילת העונה שעברה.
היום, למרות החזרה מתקופה בה הוא נעדר בשל פציעה, הוא הראה יכולת טובה. אם הוא ימשיך במגמה הזו, אז בהחלט יש סיבות לאופטימיות גם לגביו.

מורן רוט - שוב מצליח לתת תפוקה טובה בזמן קצר - מצליח בדיוק איפה שפאפאלוקאס נכשל. הייתי שמח לראות אותו מקבל יותר דקות.

דיוד לוגאן - המשחק החלש ביותר שלו עד עכשיו במדי מכבי. ככה זה בימי קליעה גרועים וכשממול קבוצה המשחק הגנה קשוחה. שוב, מכבי תצטרך למצוא פתרונות למצבים. כמו כן, אני מקווה ומאמין שלא נראה עוד יום כזה מלוגאן.

ליאור אליהו - שוב העוגן של מכבי וממשיך להציג יכולת די מרשימה. השאלה הגדולה ביותר היא האם הוא יוכל להתמיד.

בכל אופן, אני מאמין שהקבוצה עוד תשתפר ואנחנו רחוקים מלדעת כיצד היא תראה בעוד כמה חודשים.
נקווה לטוב.

דיויד בלאט - ייבש את גרגמל ושון יותר מדי זמן. הבלוקים של שון ומכאן ההרתעה חסרו. נתן יותר מדי זמן משחק לסמית שצריך להכנס לכושר משחק ופחות מדי ללנדסברג. חייב לתת למדלי להשתפשף בליגה כי אחרת נקבל עוד מקרה לונצ'אר בו שחקן טוב מגיע למכבי ומחרבן במכנסיים.

מסכים איתך לגמרי לגבי הרוטציה. מה גם שרוט יכל לשחק יותר ואוחיון אפילו לא נכנס לשניה ברבע האחרון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 אוקטובר 2012, 22:12

felix_r כתב:
מכביסט28 כתב:
felix_r כתב:
מכביסט28 כתב:
felix_r כתב:אולי היה עדיף לנו להפסיד, כדי שפדרמן היה פותח את הכיס

איזה משפט דבילי תסלח לי. בשום מצב לא כדאי להפסיד! תאמין לי שגם פדרמן רואה היום את החוסרים הרבים שיש לקבוצה שלו..
לא צריך להפסיד כדי להוכיח משהו.

בכל שנה שמכבי הפסידה מספר משחקים בבית המוקדם, תמיד הביאו חיזוק בתגובה. אז אני לא יודע למה זה נשמע לך דבילי.
אולי אתה נהנת מהמשחק, אני לא. הנצחון רק נתן לי תחושת הקלה, כי בכל זאת אני אוהד מכבי.
אבל למרות הנצחון אני ממש לא מרוצה, כי אנחנו נראים נורא, וכל קבוצה רצינית תקרע לנו את הצורה.

מה פדרמן רואה או לא רואה אנחנו שנינו יכולים רק לנחש, אז למה אני צריך לאמין לך? אתה הבן שלו?
פדרמן רואה שההיכל מלא והקבוצה עם שני נצחונות, ולכן הביקורות בתקשורת ניפסקו. מבחינתו זה מספיק טוב.

אני אוהד כדורסל, לא מחפש בכח את ״פדרמן והתעויוט״ ולא מחפש הפסדים כדי להוכיח משהו. מה יצא לך מזה שהקבוצה תפסיד? למה חייבים ללכת להכי שלילי כדי להוכיח משהו?
אני ממש לא נהנתי מהמשחק בלשון המעטה, אבל אני לא קיצוני עד כדי כך.. אני בחיים לא ארצה בהפסד של הקבוצה שלי, לא משנה כמה רע היא תראה.. האם צריך לרדוף אחרי הקבוצה המושלמת בכל מחיר?!
זאת פשוט חשיבה מוטעית ואני בשום אופן לא מקבל אותה.

מה יצא לי אם נפסיד? יש לך בעיה בהבנת הנקרא? הרי הסברתי כבר באופן ברור: הפסדים יגרמו להנהלה להביא חיזוק

אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא, לך יש בעיה בהבנת המשחק הזה שנקרא ״כדורסל״.
הפסד רק גורם למצב שלך להיות גרוע יותר, זה שתביא חיזוק זה לא אומר שזהו מכאן והלאה אתה לא מפסיד יותר עד הגמר כולל הגמר וכולל משחק של טריפל דאבל מאותו ״חיזוק״..
חיזוק זה לא תעודת ביטוח לנצחונות. אתה יכול להפסיד, להביא חיזוק ולהמשיך להפסיד או מנגד לנצח גם כשנראים רע, להביא חיזוק ולהמשיך לנצח.
התפיסה שלך פשוט מוטעית, זה הכל..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי קובי » 18 אוקטובר 2012, 22:18

שמואל1 כתב:מכבי מנצחת עם הרבה מזל. היקמן נתן רבע אחרון טוב, אבל אני עדיין משוכנע שמדובר בקאמינגס 2.

אני ממש לא מחובבי היקמן, אבל אני לא רואה את הקשר לקאמינגס, שהיה אנמי, נטה להתחבא במהלך כל המשחק, שיחק בעיקר לרוחב ולא נתן ולו משחק טוב אחד ביורוליג. המשחק הטוב היחיד שהיה לו, הוא מול נהריה בחוץ בתחילת העונה.

היקמן לא מתחבא, לוקח אחריות (לפעמים יותר מדיי) ובעיקר נראה רצון יותר גדול. הבעיות איתו מבחינה מקצועית הן אחרות לחלוטין מאלו שהיו אצל קאמינגס.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2012, 22:21

ניצחון שכולו הפסד .
כל כך לא נהנתי מהמשחק הזה שאני לא זוכר מתי זה היה בפעם האחרונה (בעצם שנה שעברה היו לא מעט רגעים כאלו .)
זה פשוט לא יאמן שבקושי ניצחנו את הנגרייה האיטלקית הזאת . סיינה נראו כלכך רע שרק בזכות זה הם לא הצליחו לברוח להפרש דו סיפרתי למרות שמכבי היו כלכך רעים .

למכבי אין מנהל משחק ( חבל שרוט ואוחיון לא שיחקו יותר ) ולתת להיקמן לנהל את המשחק זה מזכיר את ימי אנדרסון . חדירות ראש בקיר שלפעמים מצליחות ולפעמים מחרבות את המשחק . היקמן לא רכז ואפילו מוסר די רע יחסית לעמדה שלו , המסירות שלו כלכך שקופות לפעמים שזה מרגיז . גם אחוזי הקליע שלו מזכירים את פרקינס רק שלפרקינס היה אימפאקט עצום על הקבוצה בהמון תחומים אחרים וריקי אין את זה . במשחק היום הוא היה נרקיס בביצה ולפחות ידע להתעורר בדקות הנכונות (למרות עוד חדירה שטותית שכמעט עלתה במשחק ) ולנצח את המשחק הזוועתי הזה .
למכבי אין סנטר , יש לה שני משספרי 4 נהדרים (תומאס וליאור ) ועוד אחד שאני עדיין לא מצליח להבין למה הוא פה (מדלי ) . ויש לה עוד אחד שלא החליטו מהו (ג'יימס )
וכמובן שרמאנדיני שחייב לאכול כמה לאפות ביום ולרוץ למכון כושר . חבל שכשרון כזה יתבזבז רק בגלל שלא פיתח מספיק את הגוף שלו . זו צריכה להיות עיקר העבודה איתו כי טכניקה יש והרבה .
אהבתי את החזרה של סמית' שהראה ניצוצות מהעונה שעברה בהגנה ובריבאונד וגם קצת בהתקפה . אני מקווה שימשיך עם זה .
לוגן סבל היום ממשחק חלש , אבל יחד עם זאת ממש לא כפה את עצמו וזרם עם השחקנים החמים והיה טוב בהגנה . יש לו רגעים שהוא פשוט מתנפל על השחקן שלו כמו חיית טרף וגורם לשחק שלו לעשות טעויות . זו גם הסיבה שהוא היה הכי הרבה דק' על המגרש . מה שכן במשחקים הבאים הוא חייב לחזור לקלוע ואני גם די בטוח שזה יקרה .

מכבי ניצחה בפוקס קבוצה שהייתה מאוד חלשה היום וזה לא מעודד . כל החסרונות של מכבי באו לידי ביטוי ואי אפשר היה להסתיר אותם היום .
אני רק מקווה שלא נגיע למצב שניהיה ראש בראש מול סיינה על המקום הראשון ונצתרך להפסיד בפחות מ-2 שזה אומר לנצח בחוץ....
ביכולת הזו אין לנו מה לחפש בטופ 16
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 18 אוקטובר 2012, 22:24

כמו שרשמתי בת'רד על המשחק מול ירושלים, לוגאן הוא סטריק שוטר. לאיש אין את היכולת של לאנגפורד לקנות מול כל שומר והיום ראינו את זה. הוא מאוד חי על הזריקה מבחוץ ולא מדובר בנבארו שקבוצות מפחדות ממנו ברמה שנצמדים לו לגופיה.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2012, 22:25

מכביסט28 כתב:אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא, לך יש בעיה בהבנת המשחק הזה שנקרא ״כדורסל״.
הפסד רק גורם למצב שלך להיות גרוע יותר, זה שתביא חיזוק זה לא אומר שזהו מכאן והלאה אתה לא מפסיד יותר עד הגמר כולל הגמר וכולל משחק של טריפל דאבל מאותו ״חיזוק״..
חיזוק זה לא תעודת ביטוח לנצחונות. אתה יכול להפסיד, להביא חיזוק ולהמשיך להפסיד או מנגד לנצח גם כשנראים רע, להביא חיזוק ולהמשיך לנצח.
התפיסה שלך פשוט מוטעית, זה הכל..

תראו מי מדבר! אולי זה אתה שלא מבין כדורסל?
אם היית מבין קצת, היית אולי גם יודע, שבסגל כזה הסיכוי שלנו לעשות עונה טובה ביורוליג הוא אפסי.
הפסדים לא תמיד עושים את המצב גרוע יותר. ויש מספיק דוגמאות. עדיף להפסיד בהתחלה, כי יש זמן לתקן, ולא להפסיד בטופ-16, כי אז כבר אין מה לעשות.
נכון, החיזוק לא מבטיח שיפור, אבל יש סיכוי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים