מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי קובי » 28 פברואר 2013, 01:27

jol9 כתב:
קובי כתב:יוני, אני מבין לגמרי מה שאתה אומר, בנוגע לרצון השקעה בהנהלה, שהוא בהחלט שונה, משתנה ולא תמיד ברור, אבל אני אומר שבוודאות הפתרון הטוב ביותר במשוואה הדמיונית\לא דמיונית שיצרנו הוא זר ב-1.5 מ' ורצוי לעמדה 1. בטח של חשבון כספית...

השאלה היא האם באמת נקבל כאן זר כזה, ולא עוד איזה היקמן כזה...

שאלה גדולה. כמו שאמרתי, לדעתי מירב הכסף צריך להתרכז בשלושה זרים בסדר העדיפויות הבא: פוינט גארד, סנטר, סווינגמן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 פברואר 2013, 01:44

יוני, אם כספי יבוא לפה ונישאר עם היקמן כרכז שלנו במקרה הטוב או אוחיון ומקל במקרה הרע, אז אני לא חושבת שהמצב ישתפר יותר מידי ממה שיש היום.
כספי לא יוסיף יותר מידי שכל ואלוהים יודע שמדובר במצרך נדיר בסגל הקיים....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2013, 07:56

חנו'ש כתב:יוני, אם כספי יבוא לפה ונישאר עם היקמן כרכז שלנו במקרה הטוב או אוחיון ומקל במקרה הרע, אז אני לא חושבת שהמצב ישתפר יותר מידי ממה שיש היום.

אז זהו שזה לא כזה בטוח.
כמו שאמרתי להנהלת מכבי יש נטייה לשלם לשחקנים ישראלים אטרקטיביים, מבלי שזה יפגע בבניית שאר החלקים בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 פברואר 2013, 12:40

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:יוני, אם כספי יבוא לפה ונישאר עם היקמן כרכז שלנו במקרה הטוב או אוחיון ומקל במקרה הרע, אז אני לא חושבת שהמצב ישתפר יותר מידי ממה שיש היום.

אז זהו שזה לא כזה בטוח.
כמו שאמרתי להנהלת מכבי יש נטייה לשלם לשחקנים ישראלים אטרקטיביים, מבלי שזה יפגע בבניית שאר החלקים בקבוצה.

אם זה יהיה המצב אז אין לי בעיה אם החתמה כזו . תמיד אפשר למצוא מקום לשחקנים באיכות שלו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 28 פברואר 2013, 16:40

תגידו, איך 50% מס על שחקן של מיליון דולר שווה ל2 מיליון דולר?

50% על שחקן של מיליון זה מיליון וחצי...

תקנו אותי אם אני טועה :)
מקובי

הודעהעל ידי NY boy » 28 פברואר 2013, 17:11

ה50% מס זה על הברוטו לא הנטו. זאת אומרת, על שחקן שמרוויח 2 מיליון ברוטו משלמים 50% מס שזה מיליון. והשחקן נשאר עם מיליון. מס משלמים על הברוטו ולא על הנטו.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2013, 02:59

מקובי כתב:תגידו, איך 50% מס על שחקן של מיליון דולר שווה ל2 מיליון דולר?

אתה טועה. 1 מיליון נטו לשחקן זה 2 מיליון ברוטו.
קח 2 מיליון תוריד ממנו 50% מס ותקבל מיליון 1.

ככה זה עם אחוזים ;)
נגיד השקעת 100 שקל במניה בבורסה. המניה ירדה ב 50%. כמה אחוז היא צריכה לעלות, כדי שההשקעה שלך תחזור ל 100 שקל? נכון, היא צריכה לעלות 100% :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מרץ 2013, 03:05

מקובי כתב:תגידו, איך 50% מס על שחקן של מיליון דולר שווה ל2 מיליון דולר?

היום אף שחקן או ספורטאי בכלל לא חותם חוזה בברוטו אלא בנטו ....ואם להיות קטנוני זה יוצא קצת פחות מ-2 מליון בגלל שזה מס מדורג (אבל ממש קצת פחות... :bigsmile3 )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 02 מרץ 2013, 17:02

הסדר שצריך לכוון:

החתמות ריאליות ביותר:

PG/SG- פטריק בוורלי- סיים חוזה ארוך ברוסיה ועבר לנ.ב.א שם מעמיד ממוצעים חלש . יש לו המון ניסיון והוא צעיר. מזכיר לי את פרקינס עם קליעה טובה יותר וצעיר יותר. הוא עושה הכל, לא אמור לעלות מעל 1-1.5 מיליון ברוטו (שזה פחות ממה שהוא שווה לטעמי).

PF/C- דיון תומאס- שחקן אלבה. הוביל אותה להיות קבוצה בינונית ולא גרועה. הוא אגרסיבי ויכול לשחק ב- 2 עמדות הגבוהים. יש לו גוף לתת. אמור לעלות כ-800K ברוטו

החתמות יקרות:

SG/PG- ג'רמי פארגו. שחקן שרק השתפר בנ.ב.א. לטעמי לא יהיה אפשרי להביא אותו בין עם זה הרצון שלו להיות בנ.ב.א ובין אם זה באופן סיום היחסים שלו עם מכבי. אם הוא יהיה באירופה זה יהיה בסכומים של 2.5 M ברוטו ומעלה. אם החתמנו את ארויו הקשיש ב- 3.4M שווה להציע לפארגו 2.5M ולראות מה הוא אומר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2013, 17:07

בוורלי ממש לא שחקן זול, להפך. הוא לא סיים חוזה ברוסיה, הוא הגיע להסכמה על בייאווט של החוזה שלו ועזיבה בשביל שיוכל לעזוב לNBA. כשהוא מחזיק בחוזה ברוסיה לעוד שנתיים בסכומים עצומים. הוא משחק טוב מאד ביוסטון (15 דק ו5 נק' בקבוצת פלייאוף) ואין שום סיכוי שהוא חוזר לאירופה בזמן הקרוב.
NY boy

הודעהעל ידי yellowaura » 02 מרץ 2013, 17:27

NY boy כתב:בוורלי ממש לא שחקן זול, להפך. הוא לא סיים חוזה ברוסיה, הוא הגיע להסכמה על בייאווט של החוזה שלו ועזיבה בשביל שיוכל לעזוב לNBA. כשהוא מחזיק בחוזה ברוסיה לעוד שנתיים בסכומים עצומים. הוא משחק טוב מאד ביוסטון (15 דק ו5 נק' בקבוצת פלייאוף) ואין שום סיכוי שהוא חוזר לאירופה בזמן הקרוב.

5 נק' זה משחק טוב מאוד ?? תרשה לי לחלוק עליך. גם 15 דק' זה לא הרבה גם אם היה מדובר במיאמי או OKC (ואם כל הכבוד זה עדיין יוסטון).

הוא עזב את רוסיה כדי שיוכל לשחק ברמות הגבוהות בין אם באירופה ובין אם בנ.ב.א (רצה לברוח מרוסיה ומהחוזה הארוך)
בניגוד לפארגו שמהתחלה היה סגור על קריירת נ.ב.א בוורלי לא נעול על נ.ב.א (שנים באירופה + העובדה שחתם חזה ארוך טווח ברוסיה מעידים שכסף בראש סדר העדיפויות) הוא ידע שיהיה יותר קל לו לעזוב לרוסיה דרך הנ.ב.א. אני מאמין שלא יהיה בעייתי להביא אותו (1-1.5 מיליון) לא רואה אותו ככזה נחשב באירופה ובעולם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2013, 18:19

אתה מדבר שטויות, הוא משחק מצוין בקבוצה טובה. הוא שילם בייאווט בשביל לעזוב. 5 נק' ו 15 דקות לשחקן שהצטרף באמצע העונה זה מצוין, בחודשיים האחרונים הוא כבר קרוב ל20+ דקות בממוצע והולך ומשתפר.

הוא עזב את רוסיה כי רצה לשחק ברמות הגבוהות? נו באמת. רק בקיץ הנוכחי הוא האריך את החוזה שלו ברוסיה (חוזה עתק דרך אגב) עד 2013-14! אחרי שהוא היה אמור להגמר העונה. אם הוא היה רוצה לעזוב לשחק ברמות הגבוהות הוא לא היה מאריך את ההסכם. הוא עזב את רוסיה כי קיבל את הצ'אנס שלו בNBA שזה החלום שלו מאז שנבחר בדראפט. הזדמנות שלפני זה לא הייתה לו.

איך שחקן שכסף בראש סדר העדיפויות שלו משלם בייאווט, מוותר על חוזה עתק שיש לו ברוסיה, בשביל לשחק במינימום ביוסטון? לא ממש מסתדר עם שחקן שכסף בראש סדר העדיפויות שלו.
NY boy

הודעהעל ידי Chen » 02 מרץ 2013, 19:21

לפי מה שאני זוכר בבוורלי חתם ביוסטון לכמה שנים והביי אאוט די גבוה.. לא זוכר מספרים.. אז ככה שהוא יורד מרשימת הריאלים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yellowaura » 02 מרץ 2013, 19:55

NY boy כתב:אתה מדבר שטויות, הוא משחק מצוין בקבוצה טובה. הוא שילם בייאווט בשביל לעזוב. 5 נק' ו 15 דקות לשחקן שהצטרף באמצע העונה זה מצוין, בחודשיים האחרונים הוא כבר קרוב ל20+ דקות בממוצע והולך ומשתפר.

הוא עזב את רוסיה כי רצה לשחק ברמות הגבוהות? נו באמת. רק בקיץ הנוכחי הוא האריך את החוזה שלו ברוסיה (חוזה עתק דרך אגב) עד 2013-14! אחרי שהוא היה אמור להגמר העונה. אם הוא היה רוצה לעזוב לשחק ברמות הגבוהות הוא לא היה מאריך את ההסכם. הוא עזב את רוסיה כי קיבל את הצ'אנס שלו בNBA שזה החלום שלו מאז שנבחר בדראפט. הזדמנות שלפני זה לא הייתה לו.

איך שחקן שכסף בראש סדר העדיפויות שלו משלם בייאווט, מוותר על חוזה עתק שיש לו ברוסיה, בשביל לשחק במינימום ביוסטון? לא ממש מסתדר עם שחקן שכסף בראש סדר העדיפויות שלו.

א. עד כמה שאני יודע הוא שילם 50,000 דולר בלבד באיי אווט שזה כסף קטן (יוסטון שילמו 550K שזה המקסימום שהיה מותר להם).
ב. היה לו הזדמנות לשחק בלייקרס בזמנו תמורת שכר מינימום אך בחר בכסף של אולימפיאקוס.
ג. אני חושב שאם כל הכבוד לחוזה העתק ברוסיה הוא הבין שכסף זה לא הכול. ברור שלשחק בבית לעומת בקבוצה בינונית ברוסיה יש יתרונות רבים. חוץ מזה שיוסטון הציעו לו חוזה ארוך טווח.

אני חושב שלמרות שיש לו חוזה א"ט ביוסטון (3 שנים) אני בכלל לא אהיה מופתע אם הוא לא יסיים את החוזה איתם. שחקנים כאלה נוטים לשוטט בין הנ.ב.א לדי ליג לאירופה.
אגב יוסטון כבר חייבים שכר ל- 7 שחקנים שהתירו איתם חוזה. מדובר בחוזים מאוד מוגבלים כי מבחינת יוסטון בוורלי הוא ממלא חור לא יותר.

http://www.hoopsrumors.com/2012/12/patr ... ckets.html
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי NY boy » 02 מרץ 2013, 20:08

בוורלי הוא הרבה מעבר לממלא חור, הוא העתיד של יוסטון ושחקן שהם בונים עליו. לא משלמים 550 אלף דולר בייאווט לחצי עונה על שחקן שהוא ממלא חור. כאלה יש בשכר מינימום בדי-ליג בלי סוף.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2013, 20:50

עכשיו קראתי, שעקב בעיות כלכליות פרוקום הפולנית רוצה לחתוך את החוזים ארוכי הטווח עם שלושה שחקנים, אחד מהם הוא מאטאוש פוניטקה בן ה-19. גארד גבוה (197 ס"מ) מוכשר בטירוף, שכבר בגילו נראה לא רע בכלל ביורוליג. אני במקום מכבי כבר מחר מתקשר לפרוקום ומנסה להחתים את פוניטקה על חוזה ארוך טווח (ואחר כך משאיל אותו לעונה לקבוצת תחתית ביורוליג) ! פוניטקה ביחד עם קאראסב הרוסי נחשבים לפרוספקטים ל NBA הכי גדולים של שנתון 1993.

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2012
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 21:03

משהו מוזר בסטטיסטיקה של הבחור הזה - יש לו פחות מאסיסט בממוצע (נמוך מאוד בשביל גארד) ויש לו 38% מהעונשין (נמוך מאוד בשביל שחקן כדורסל כלשהו)...

לא שזה אומר הרבה, פשוט סתם מוזר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2013, 22:53

jol9 כתב:משהו מוזר בסטטיסטיקה של הבחור הזה - יש לו פחות מאסיסט בממוצע (נמוך מאוד בשביל גארד) ויש לו 38% מהעונשין (נמוך מאוד בשביל שחקן כדורסל כלשהו)...

הוא סווינגמן לא רכז.

העונשין זה באמת מוזר. כנראה ההתרגשות מלשחק ביורוליג, כי בליגה הפולנית יש לו 68%, גם זה נמוך, אבל הוא ילד, אל תשכח ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מרץ 2013, 04:10

סקרמנטו חתכו את אארון ברוקס
מעניין כמה זמן ייקח עד שמישהו יציע אותו פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מרץ 2013, 07:13

felix_r כתב:
jol9 כתב:משהו מוזר בסטטיסטיקה של הבחור הזה - יש לו פחות מאסיסט בממוצע (נמוך מאוד בשביל גארד) ויש לו 38% מהעונשין (נמוך מאוד בשביל שחקן כדורסל כלשהו)...

הוא סווינגמן לא רכז.

העונשין זה באמת מוזר. כנראה ההתרגשות מלשחק ביורוליג, כי בליגה הפולנית יש לו 68%, גם זה נמוך, אבל הוא ילד, אל תשכח ;)

הוא אחלה שחקן , הרשים אותי מאוד נגד מכבי העונה . רק שמכבי זו לא הקבצה לפתח שחקנים כאלו וחבל....

מה עם אורן ברוקס ? סתם !!!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר