NY boy כתב:אתה מדבר שטויות, הוא משחק מצוין בקבוצה טובה. הוא שילם בייאווט בשביל לעזוב. 5 נק' ו 15 דקות לשחקן שהצטרף באמצע העונה זה מצוין, בחודשיים האחרונים הוא כבר קרוב ל20+ דקות בממוצע והולך ומשתפר.
הוא עזב את רוסיה כי רצה לשחק ברמות הגבוהות? נו באמת. רק בקיץ הנוכחי הוא האריך את החוזה שלו ברוסיה (חוזה עתק דרך אגב) עד 2013-14! אחרי שהוא היה אמור להגמר העונה. אם הוא היה רוצה לעזוב לשחק ברמות הגבוהות הוא לא היה מאריך את ההסכם. הוא עזב את רוסיה כי קיבל את הצ'אנס שלו בNBA שזה החלום שלו מאז שנבחר בדראפט. הזדמנות שלפני זה לא הייתה לו.
איך שחקן שכסף בראש סדר העדיפויות שלו משלם בייאווט, מוותר על חוזה עתק שיש לו ברוסיה, בשביל לשחק במינימום ביוסטון? לא ממש מסתדר עם שחקן שכסף בראש סדר העדיפויות שלו.
א. עד כמה שאני יודע הוא שילם 50,000 דולר בלבד באיי אווט שזה כסף קטן (יוסטון שילמו 550K שזה המקסימום שהיה מותר להם).
ב. היה לו הזדמנות לשחק בלייקרס בזמנו תמורת שכר מינימום אך בחר בכסף של אולימפיאקוס.
ג. אני חושב שאם כל הכבוד לחוזה העתק ברוסיה הוא הבין שכסף זה לא הכול. ברור שלשחק בבית לעומת בקבוצה בינונית ברוסיה יש יתרונות רבים. חוץ מזה שיוסטון הציעו לו חוזה ארוך טווח.
אני חושב שלמרות שיש לו חוזה א"ט ביוסטון (3 שנים) אני בכלל לא אהיה מופתע אם הוא לא יסיים את החוזה איתם. שחקנים כאלה נוטים לשוטט בין הנ.ב.א לדי ליג לאירופה.
אגב יוסטון כבר חייבים שכר ל- 7 שחקנים שהתירו איתם חוזה. מדובר בחוזים מאוד מוגבלים כי מבחינת יוסטון בוורלי הוא ממלא חור לא יותר.
http://www.hoopsrumors.com/2012/12/patr ... ckets.html