פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק מס' 3: מכבי נגד ריאל מדריד - שלישי, 21:00 ער

17 אפריל 2013, 07:05

זהו נגמר הבלוף .
אם לומר את האמת , הקבוצה הזאת הייתה צריכה לסיים את דרכה בטופ 16 ורק צרוף של כושר קליעה נדיר ולחימה הביא אותה במזל לשלב הזה אבל קבוצה כמו חימקי הייתה ראוייה יותר לשלב הזה .
לחימה לא מספיקה בשלב כזה וצריך גם כשרון ורוחב סגל ופה יש למכבי בעיה .
נגמרה התקופה שהתקציב של מכבי היה אחד מהגדולים ביבשת ושחקנים היו מוכנים לבוא לפה בשביל קצת פחות מקבוצות אחרות . רוצים איכות ? תשלמו !!
לא יודע מה נותנים לשחקנים בספרד לאכול אבל כמו המהפך הפיזי שעבר על טומיץ' כך גם בגיץ' נראה אחרת לחלוטין . זה לא אותו שרוך שחטף דאנק על הראש מפארגו כששיחק בז'אלגיריס....

מה שכן היה נחמד לראות את הכבוד שקיבל הנדריקס ( שישב כמה כסאות ממני ) יחד עם חבורת הזרים האמריקאים של קובאן (בראון , בארון , קאלתס ) מהקהל . מחתים אותם עכשיו במכבי (חוץ מבארון) יחד עם מריץ'...

17 אפריל 2013, 17:51

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
מישהו יודע מתי פעם אחרונה שמכבי הפסידה סדרה כלשהי בסוויפ (וזה היה רק לפני שנת 2000)??

אהרלה וייסברג פרסם במהלך היום ששתי הקבוצות היחידות שעשו 3-0 עונתי על מכבי היו הקבוצה שמעבר לכביש שהשלימה דאבל (69) וווארזה (88)
מאז הפועל לא לקחו אליפות... כנ"ל גם וארזה (אליפות אירופה כמובן)...

וארזה ניצחה את מכבי 3 פעמים באותה עונה, אבל לא בסוויפ בסדרה...

17 אפריל 2013, 18:35

קובי כתב:
מקובי כתב:
חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
מישהו יודע מתי פעם אחרונה שמכבי הפסידה סדרה כלשהי בסוויפ (וזה היה רק לפני שנת 2000)??

אהרלה וייסברג פרסם במהלך היום ששתי הקבוצות היחידות שעשו 3-0 עונתי על מכבי היו הקבוצה שמעבר לכביש שהשלימה דאבל (69) וווארזה (88)
מאז הפועל לא לקחו אליפות... כנ"ל גם וארזה (אליפות אירופה כמובן)...

וארזה ניצחה את מכבי 3 פעמים באותה עונה, אבל לא בסוויפ בסדרה...

ולכן ציינתי 3-0 עונתי... (ולא בסדרה של הטוב מ-5 שתקן אותי אם אני טועה אבל כמעט ולא שוחקה בגביעי אירופה לאלופות למעט עונת הפיצול והעונות האחרונות..)

17 אפריל 2013, 19:15

האמת שהשאלה שלי היתה לגבי סוויפ בסדרה כלשהי, לא משנה אם זה הטוב מ5 או הטוב מ3.
אם מדברים על כל העונה אז גם חולון ניצחה את מכבי 3 פעמים בעונת האליפות שלה (מכבי ניצחה פעם אחת בנקודה...)

17 אפריל 2013, 19:41

חנו'ש כתב:האמת שהשאלה שלי היתה לגבי סוויפ בסדרה כלשהי, לא משנה אם זה הטוב מ5 או הטוב מ3.
אם מדברים על כל העונה אז גם חולון ניצחה את מכבי 3 פעמים בעונת האליפות שלה (מכבי ניצחה פעם אחת בנקודה...)

ובאמת הגיע לחולון אליפות, לעומת האליפות האחרונה של הגליל, שניתנה לה בכח על ידי השופטים

17 אפריל 2013, 20:51

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:האמת שהשאלה שלי היתה לגבי סוויפ בסדרה כלשהי, לא משנה אם זה הטוב מ5 או הטוב מ3.

ובאמת הגיע לחולון אליפות, לעומת האליפות האחרונה של הגליל, שניתנה לה בכח על ידי השופטים

וע"י השיטה המעוותת.
מחולון הגיע לזכות באליפות אבל קופל וטמטומו מנעו מהם את הזכות הזו והעניקו להם גביע במקום.
חולון בהחלט יכלה לקחת גם אליפות אמיתית וספורטיבית ובלי כוכביות, אבל זה כבר לא יקרה ואת הפרחים הם יכולים לשלוח לקופל....
פרסם תגובה